2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay cok guldum buna)))) eşin gercekden tuhaf)

Demir depoları eksikse 3 ayın dolmasını beklemeden veriyor doktorlar

günlük meyveni yiyorsan bence hiç gerek yok ben ilk hamileliğimde de hiç vitamin vs almamıştım maşallah 3,725 doğmuştu :) düzgün beslenme varsa ben bunlara karşıyım ama bazıları hiç bir şey yiyemiyor onların alması gerekir diye düşünüyorum.. tabi senin kararın

Suratimda kocaman bi gülücükle okudum yazını çok sekersiniz yaaa.yokmu anneler size yardımcı olsunlar en azından bulantiniz geçene kadar canım

Arkadaşlar bugün doktor randevum vardı ve çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Doktorum dinlemeyelim dedi, çünkü makina sesin duyulmasi için extra bir güç gönderiyormuş bebek için iyi değil dedi. Normalde bugün 7+2 günlüğüm fakat bebeğim 7+5 günlüğe uyumluymuş. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tam 12 yıl bekledim bu anı. Allah cümlemizin bebeklerini korusun isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin.

gunaydin kizıat :) benim randevim 10ekim.sabirsizlikla bekliyorim.bide kizim gozlerin şaşi yapiyor yazmisdm goturduk doktota tamamen oyun yapiyormus goz sagligi gayet guzel dedi.damlali muayene yapdi.icim rahatladi cok sukur :)
Canım maasallah kızına çok sevindim iyi olmasına bize kızının fotosunu atarmisin görelim prensesi

Canım ben druma sorduğumda sahs erken demişti sadece folik asit kullanıyorum tahlillerimde iyiydi bu ayın 11inde randevum başlatırmı bilmiyorum

Değerin düsük geldiyse başlatabiliyorlar. Ilk hamileliğimde 6 Haftalıkken başlamıstim

Demir depoları eksikse 3 ayın dolmasını beklemeden veriyor doktorlar

Evet kızlar ferritin değerim 4,6 çıktı. Dr demiş depoların boş dedi. Kan ilacını muhtemelen ondan verdi. Vitamini neden verdi ki. Onu 3. Ay da başlayayım diyorum. Gerçi çok bulantim var yumurta ceviz hiç yiyemiyorum

Canım geçmiş olsun öncelikle ben de öğretmenim ve nöbette çok zorlanıyorum hep lekelenmem oluyor, doktorum nöbet tutamaz diye durum raporu verdi müdür kabul etmedi, kavga kıyamet ilçeye gönderdi raporu bakalım kabul edecekler mi olmazsa heyet raporu almayı düşünüyorum, seninkini de sözle kabul edeceklerini sanmıyorum, doktorun sana da yazsın öyle bi rapor

ALLAH SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :) ADINIZA ÇOK SEVİNDİM

kızlar bu bulantılar ne zaman azalıyor cok afedersınız ıstıfar edemıyorum sadece ılık ılk bulanıyor okadar calıstıgım ıcın zorlanıyorum bazen sabah oglene kadar oluyor sonra aksam 6 da baslıyor yatana kadar cok kotu oluyorum ılac vermıstı bulantı hapı cokta ıcmek ıstemıyorum ama cok tuhaf oluyorum...( şekerlı hıc bırsey yıyemıyorum bulanacak dıyede bıraz da canımda hıc bırsey ıstemıyor...((

beyaz leblebi ye ama abartma kabız yapar daha o safaya gelmedim videolarda diyetisyen önerileri izledim

Slm kızlar dr aradı bugün 14 ekimde randevum vardı seminer icin yurt dışına gidecekmiş bi sonraki haftaya kaldı kuzumuzu görmek herseyde vardır bir hayır diyorum ...
Kan tahlili vermiştim kan sekerim 130 cıktı dr biraz yuksek dedi arada bir kotu oluyorum sekerdenmis demekki varmi şekeri cikan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…