- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.841
ay cok guldum buna)))) eşin gercekden tuhaf)Kızlar benim bulantılar istifralar 6. Hafta başladı eşim de o sıralar birden hastalandı. Onun da midesi bulanıyor o zamandan beri. Halsiz. Hasta hissediyormuş. Doktora da gitti bogaz enfeksiyonu varmış. Kaç haftadır iyileşmedi. Ben mutfağa giremiyorum o da giremiyor. Ben çoğu zaman akşam 7 yada 8 de uyuyorum o da uyuyo benle. ( gece 2 yada 3ten önce uyumazdı hiç) Ben bazen su almaya kalkamıyorum o da kalkamıyor. Benim daha canım hiç bisi çekmedi. Ama dün gece tutturdu irmik helvası yap nolur canım çok çekti diesanki ben onu hamile bırakmışım gibi davranıyor çok bunalttı beni. Eşi hamile olan erkeklerde bi hormon salgılanır gibi bişi okumuştum çok eskiden - hadi canım yaaa- demiştim. Ya öyle bişi ya da benim naz yapmamı engelliyor anlamadım. Bu arada bebiş iyi şükür. Hareket ederken gördük ultrasonda arada hissediyorum ama inanmıyor kimse. Bağirsaktır diyorlar.
Demir depoları eksikse 3 ayın dolmasını beklemeden veriyor doktorlarGünaydın annislerdr bana decavit ve maltofer kan hapı verdi. Çok erken geldi bana. Zaten folik asit kullanıyorum şuan. Oğlumda 3. Aydan sonra bunları kullanmıştım. Kafam karisti. Var mı şimdiden vitamin ve kan ilacı kullanan?
Günaydın annislerdr bana decavit ve maltofer kan hapı verdi. Çok erken geldi bana. Zaten folik asit kullanıyorum şuan. Oğlumda 3. Aydan sonra bunları kullanmıştım. Kafam karisti. Var mı şimdiden vitamin ve kan ilacı kullanan?
Suratimda kocaman bi gülücükle okudum yazını çok sekersiniz yaaa.Kızlar benim bulantılar istifralar 6. Hafta başladı eşim de o sıralar birden hastalandı. Onun da midesi bulanıyor o zamandan beri. Halsiz. Hasta hissediyormuş. Doktora da gitti bogaz enfeksiyonu varmış. Kaç haftadır iyileşmedi. Ben mutfağa giremiyorum o da giremiyor. Ben çoğu zaman akşam 7 yada 8 de uyuyorum o da uyuyo benle. ( gece 2 yada 3ten önce uyumazdı hiç) Ben bazen su almaya kalkamıyorum o da kalkamıyor. Benim daha canım hiç bisi çekmedi. Ama dün gece tutturdu irmik helvası yap nolur canım çok çekti diesanki ben onu hamile bırakmışım gibi davranıyor çok bunalttı beni. Eşi hamile olan erkeklerde bi hormon salgılanır gibi bişi okumuştum çok eskiden - hadi canım yaaa- demiştim. Ya öyle bişi ya da benim naz yapmamı engelliyor anlamadım. Bu arada bebiş iyi şükür. Hareket ederken gördük ultrasonda arada hissediyorum ama inanmıyor kimse. Bağirsaktır diyorlar.
Benim oğlum suan 14 aylık biz yetişemiyoruz ona sabah saat 7 de gözünü açıyor uyurken bile rahat durmuyor diyebilirim surekli döner kafasını değiştirir. Hatta bu sabah bir düsme ve kapıya sıkıştırma olayı yaşadık o kadar yaramaz bir bebek karnımda
Ayyy ogluşmu acaba 12.haftamda randevum var erkekse gösterir belkiÇin rus takvimi hepsi erkek diyo içime de erkek doğuyor Rabbim hayirlisini saglikla versin insaallah
Canım maasallah kızına çok sevindim iyi olmasınagunaydin kizıat :) benim randevim 10ekim.sabirsizlikla bekliyorim.bide kizim gozlerin şaşi yapiyor yazmisdm goturduk doktota tamamen oyun yapiyormus goz sagligi gayet guzel dedi.damlali muayene yapdi.icim rahatladi cok sukur :)
Canım ben druma sorduğumda sahs erken demişti sadece folik asit kullanıyorum tahlillerimde iyiydi bu ayın 11inde randevum başlatırmı bilmiyorum
Değerin düsük geldiyse başlatabiliyorlar. Ilk hamileliğimde 6 Haftalıkken başlamıstim
Demir depoları eksikse 3 ayın dolmasını beklemeden veriyor doktorlar
Evet kızlar ferritin değerim 4,6 çıktı. Dr demiş depoların boş dedi. Kan ilacını muhtemelen ondan verdi. Vitamini neden verdi ki. Onu 3. Ay da başlayayım diyorum. Gerçi çok bulantim var yumurta ceviz hiç yiyemiyorumgünlük meyveni yiyorsan bence hiç gerek yok ben ilk hamileliğimde de hiç vitamin vs almamıştım maşallah 3,725 doğmuştu :) düzgün beslenme varsa ben bunlara karşıyım ama bazıları hiç bir şey yiyemiyor onların alması gerekir diye düşünüyorum.. tabi senin kararın
Canım geçmiş olsun öncelikle ben de öğretmenim ve nöbette çok zorlanıyorum hep lekelenmem oluyor, doktorum nöbet tutamaz diye durum raporu verdi müdür kabul etmedi, kavga kıyamet ilçeye gönderdi raporu bakalım kabul edecekler mi olmazsa heyet raporu almayı düşünüyorum, seninkini de sözle kabul edeceklerini sanmıyorum, doktorun sana da yazsın öyle bi raporkızlar merhaba ben de öğretmenim ve bugün nöbet günümdü
ben daha kimseye söylemedim İlk bebeğim düşükle sonuçlandığı için epeyce süre de söylemeyi düşünmüyorum ama bugün nöbet beni bitirdi zaten 7 saat ders vardı Müdür yardımcısına söylesem mi diyorum nöbet tutmak istemiyorum sanırım belim çok ağrıdı bugün
ALLAH SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH :) ADINIZA ÇOK SEVİNDİMArkadaşlar bugün doktor randevum vardı ve çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Doktorum dinlemeyelim dedi, çünkü makina sesin duyulmasi için extra bir güç gönderiyormuş bebek için iyi değil dedi. Normalde bugün 7+2 günlüğüm fakat bebeğim 7+5 günlüğe uyumluymuş. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tam 12 yıl bekledim bu anı. Allah cümlemizin bebeklerini korusun isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin.
beyaz leblebi ye ama abartma kabız yapar daha o safaya gelmedimkızlar bu bulantılar ne zaman azalıyor cok afedersınız ıstıfar edemıyorum sadece ılık ılk bulanıyor okadar calıstıgım ıcın zorlanıyorum bazen sabah oglene kadar oluyor sonra aksam 6 da baslıyor yatana kadar cok kotu oluyorum ılac vermıstı bulantı hapı cokta ıcmek ıstemıyorum ama cok tuhaf oluyorum...( şekerlı hıc bırsey yıyemıyorum bulanacak dıyede bıraz da canımda hıc bırsey ıstemıyor... ((
Yaa masallahSevinclihayat randevum iyi gecti. Bu benim bebişim ve kollari. Kalbi 175 ti erkek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?