- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.421
Canım hepsi cok güzel olmus eline sağlık cikolatalar böyle ne kadara geliyoBen geçen hafta aç girdim bebeğin kalp atışları zayıftı birsürü stres , dobbler falan çekildim sonra sıkıntı çıkmadı . Hemşire aç karınla girmeyeceksin nstye dedi.
Benimkide aynı Çarşamba bakacak perşembe alalım diyor38+2 oluyor bende bari pazartesi olsun diyorum 39a yaklaşsın istiyorum bakalım ne olacak . Bende valizi hazırladım ama kendiminkileri ayırmaya karar verdim bişey almaya çalışınca çok karıştırırlar
Yediklerine Kimyon katmayı İhmal etme gazı alıyor
Nst muayene ücretinden fazla değildir. Ya yanlışlık vardır yada kontrol süresi 10 gün birkaç kere gidip muayene tahlil yaptırdıysan toplam gelmiştir
Bende hazırlıkların çoğu bitti. Gecelik pijama inçe hemen kırışıyor o ütülenecek. Çikolatalarımı kendim etiket tasarlayıp yapıştırdım ,kapı süsümüde bitirdim .
Babynestimiz yarımdı hepsini bir haftada tamamladık zaten vakitte kalmadı
İnstagramdan şans eseri 2 sokak ötemde pasta malzemeleri satan toptancı varmış ordan Pelit Sargılı madlen aldım kilosu 40 tl 150 tane falan var. Stickerı tasarladım sayfası 2.5 tl çıkış aldım. birde yanına bademli çikolata draje aldım oda 60 tl kilosu fazlasıyla yeter inş . İnternette satılanlar bana yetmez 50 tane falan oluyor onlarCanım hepsi cok güzel olmus eline sağlık cikolatalar böyle ne kadara geliyo
Bende de bugun sabahtan beri geliyor. Ama doguma kadar gelmesi de surebilirmis insallah daha fazla endiselenmeden dogururuz bende cok endiseliyim. Normal diyerek birbirimizi rahatlatalim.3-4 gündür geliyoda ayyyy sinirim bozuldu başımıza bir iş gelecek diye çok korkuyorum milletin sormasından ayrı bıktım of ya
Canim o zaman senin de yakindir nişan ve dogum baslamasi. Benim bu sabah geldi Nisanim. 10 gundur falan asiri akintim vardi ayni dedigin gibi.O beyaz akıntı benden de çok uzun zamandır geliyor Can'ım. Hatta bazen bildiğin sperm rengi bi akıntı oluyor.
un mutlaka. Yanlışlık olmalı
Az önce wc de sıcak akıntı baktım nedir yine o kahve akıntıdan geldi ebe arkadaş dedi açılma kanaması da olabilir inş öyledirBende de bugun sabahtan beri geliyor. Ama doguma kadar gelmesi de surebilirmis insallah daha fazla endiselenmeden dogururuz bende cok endiseliyim. Normal diyerek birbirimizi rahatlatalim.
Canim o zaman senin de yakindir nişan ve dogum baslamasi. Benim bu sabah geldi Nisanim. 10 gundur falan asiri akintim vardi ayni dedigin gibi.
Evet canım cuma günü son kez kullanmistim. Benim 3 haftadır filan kasilmalarim oluyordu. Progestanla bu zamana kadar durdurabildik yaramazi. Eğer kasilman sancın yoksa stres yapma. İnşallah vaktinde gelir.Günlerimiz çok yakın ya bende heyecan yaptım Protestanı kesmiş miydin Duamdasın rabbim kolay kurtarsın hepimizi
Yaa valla aptal oldum artık ne yapayım şaşırdım.. bana çatı muaynesi yapılan yerin yanında normal doğum yapan bi kadın vardı.. resmen inletti oraları o bağırdıkca benim elim ayağım boşaldı titremeye başladım ebe de sinirli bi tipti çok kasıldım o yüzden.. hala kendime gelemedim başım gözüm ağrıyo eşim dışardan ben çığlık atıyorum sanmış bi çıktım adam bembeyaz.. eşim de kızdı artık yürümek yok ye yat minicik cocuk doğurcan bakması zor olcak diyo..Niye ebe bakıyor canım çatı muayenesini doktorun yapması gerekmez mi...niye sıktın ki kendini...ne yapsak suç valla yesek şekerden korkuyoruz yemesek çocuk besleniyor mu bilmiyoruz...bana da geçen hafta 3400 gr dedi bebek için valla ben hiç inanmadım doğum kilosu bu olur benim bebeğimin bence 3500 civarı yani...bu haftalarda ölçümler sapıyor
1 muayene 1 nst ücreti bu. İnşallah yanlışlık vardır. Zaten hastane açılalı 5 ay oldu, adam akıllı düzenleri de yok. Bakalım umarım hallolur.Ben geçen hafta aç girdim bebeğin kalp atışları zayıftı birsürü stres , dobbler falan çekildim sonra sıkıntı çıkmadı . Hemşire aç karınla girmeyeceksin nstye dedi.
Benimkide aynı Çarşamba bakacak perşembe alalım diyor38+2 oluyor bende bari pazartesi olsun diyorum 39a yaklaşsın istiyorum bakalım ne olacak . Bende valizi hazırladım ama kendiminkileri ayırmaya karar verdim bişey almaya çalışınca çok karıştırırlar
Nst muayene ücretinden fazla değildir. Ya yanlışlık vardır yada kontrol süresi 10 gün birkaç kere gidip muayene tahlil yaptırdıysan toplam gelmiştir
Bende hazırlıkların çoğu bitti. Gecelik pijama inçe hemen kırışıyor o ütülenecek. Çikolatalarımı kendim etiket tasarlayıp yapıştırdım ,kapı süsümüde bitirdim .
canım et veya kemik suyuna şehriyeli çorba yapabilirsin, bakliyattan uzak durmamızı öneriyorlar. marul ve yeşillik de süt yapıyormuşGaz yapmayan ne var ki nolur bana söyleyin çorba çeşitleri ne olabilir
ya inan herkes öyle diyor ama benim doktorda bi acele var anlatamam. o öyle yaptıkça ben de strese giriyorum. ilaç filan kullanmıyorum tansiyon için. çok az kaldı bakalım hayırlısıOne ya
Cok sasrdim .
Beni iki haftadir herkes uyariyor.
16 ile normal dogum yaptim diyen bile var.
Tansiyon ilaci kullaniyormusun .
Benim ilacla bi kere15e cikti yine ama doktorum gayet iyi sorun yok dedi.
canım kilosu gayet normal önemli olan sağlıklı olması. tansiyon konusunda benim doktorum beni çok panikletti sen de dikkat et, limonlu su gerçekten işe yarıyor. tuzu olabildiğince kesmeye çalışBugün doktor kontrolüm vardı.. tansiyonum 13/8 çıktı yüksek dedi.. karnım aç gitmiştim bebek nst de pek hareketli çıkmadı.. normalde hareket ediyo çok şükür... ve gelelim zurnanın zırt dediği yere.. çatı muaynesi!!! İki kere denedi ebe yapamadı.. çünkü çok kastım kendimibi de şansıma halden anlamayan bi ebeydi seni mi beklicem seninle mi uğraşcam dedi gitti sonuç olarak yaptıramadım çok şükür doktor bişey demedi.. ben kilo almamışım ama bebekte pek kilo almamış sanırım 3 kilo var yok dedi biraz üzüldüm 38+0 normal mi acaba? Annemde sinirlendi bana onu yemem bunu yemek cocuk büyümüyo önüne ne koyarsam yiceksin diye atar yaptı hayırlısıyla bi doğursaydım yaa...
benim de 38+1 de olmuş olacak doğum, doktorlardaki bu aceleyi anlamak mümkün değil. bende şeker var tansiyon da arada yükseliyor. seninki neden acele ediyor kiBen geçen hafta aç girdim bebeğin kalp atışları zayıftı birsürü stres , dobbler falan çekildim sonra sıkıntı çıkmadı . Hemşire aç karınla girmeyeceksin nstye dedi.
İdrarıma baktılar protein var mı diye çok şükür yok.. ama miss gibi mikrop çıktı şimdi antibiyotik kullancam malesefkızlar rezene çayını doğumdan bir gün önce iç demişti arkadaşım ama ben daha alamadım. sizler içiyor musunuz?
canım et veya kemik suyuna şehriyeli çorba yapabilirsin, bakliyattan uzak durmamızı öneriyorlar. marul ve yeşillik de süt yapıyormuş
ya inan herkes öyle diyor ama benim doktorda bi acele var anlatamam. o öyle yaptıkça ben de strese giriyorum. ilaç filan kullanmıyorum tansiyon için. çok az kaldı bakalım hayırlısı
canım kilosu gayet normal önemli olan sağlıklı olması. tansiyon konusunda benim doktorum beni çok panikletti sen de dikkat et, limonlu su gerçekten işe yarıyor. tuzu olabildiğince kesmeye çalış
benim de 38+1 de olmuş olacak doğum, doktorlardaki bu aceleyi anlamak mümkün değil. bende şeker var tansiyon da arada yükseliyor. seninki neden acele ediyor ki
İnşallah öyledir. Az önce çamaşır astım ve karnım öyle bir kasıldı ki anlatamam. Alttan sanki boşluk gibi birşey hissediyorum. Bebek çıktı çıkacak diyorum eşime. Geçen hafta nst de sancım da çıkmadı ama bu ağrılarım da yoktu o zaman. Şuan çok kasılmam oluyor. Bu nst ücretiyle tekrar nst ye nasıl girerim onu da bilmiyorumBence doğrusu senin doktorunun tavrı canım. Su nişan açılma vs olmadan hiçbir anlamı yok ki sancıların. Ve bebeğin de kalp atışı iyiiyse ordan anlıyorlarmış ne zamana kadar daha durur diye. Durabildiğince dursun mantığında senin doktor da demekki
Ozaman yanlış yapmışlardır ben medicanaya gidiyorum danışmadakiler okadar acemiki birkaç kişi sıralanınca elleri ayaklarına dolaşıyor ama doktorum çok iyi idare edioz1 muayene 1 nst ücreti bu. İnşallah yanlışlık vardır. Zaten hastane açılalı 5 ay oldu, adam akıllı düzenleri de yok. Bakalım umarım hallolur.
Bu arada hepsi harika olmuş. Sağlıkla kullansın oğlun. Ben de bu hafta çikolata ve anakucağı işini halledicem.
Benim 2. Doğumum forumda diğer doktorlarda öyle sanırım riske atmıyorlar 38de alıyorlar.sıkıntı olmadıkça ben zorluyorum Çarşamba açılma sancı olmazsa pazartesiye tamam der inşbenim de 38+1 de olmuş olacak doğum, doktorlardaki bu aceleyi anlamak mümkün değil. bende şeker var tansiyon da arada yükseliyor. seninki neden acele ediyor ki
Bende de idrar tahlili yaptı ilk zinnat verdi antibiyotik sabah akşam içtim geçen hafta yine tahlil istedi azıcık yine çıktı. Busefer yine zinnat +suya karıştırılıp gece içilen toz verdiDogum yapan anneler hayirli olsun kalanlarda insal saglikli br sekilde kavusursunuz bebislere hanimlar benim 3 gundur feci kadintim var br gece tuzlu suyla idare ettim br gecede tndrdiuot ama dun dayaniazdi agladim resmen dinmiyordu kasinti br kac ay once drm krem vermisti trvazol du sanirim ismi hic kullanmadim dun dr sormadan kullandim iyi oldum bu haftalarda uygun mu suzce bir bilginuz var mi tsk
1 muayene 1 nst ücreti
Bende ozele gidiyorum dr muayene ucreti 170 tl nst gecen hafta girdim 14 tl idi memoryl hastanesi1 muayene 1 nst ücreti bu. İnşallah yanlışlık vardır. Zaten hastane açılalı 5 ay oldu, adam akıllı düzenleri de yok. Bakalım umarım hallolur.
Bu arada hepsi harika olmuş. Sağlıkla kullansın oğlun. Ben de bu hafta çikolata ve anakucağı işini halledicem.
Bizimki de yürumeme taktı kafayı 1 hafta kalmış 1 kilo alsan nolur diyor sanki benim derdim o...dün biraz fazladan doyurdum karnımı gene oldu şeker 165 yani kaçamak maçamal hal getire bize ne buyük sorumluluk anlamıyorlar...ödem falan olunca iğne bile etkilemiyormuş spinalde uyuşma olmuyormuş...Yaa valla aptal oldum artık ne yapayım şaşırdım.. bana çatı muaynesi yapılan yerin yanında normal doğum yapan bi kadın vardı.. resmen inletti oraları o bağırdıkca benim elim ayağım boşaldı titremeye başladım ebe de sinirli bi tipti çok kasıldım o yüzden.. hala kendime gelemedim başım gözüm ağrıyo eşim dışardan ben çığlık atıyorum sanmış bi çıktım adam bembeyaz.. eşim de kızdı artık yürümek yok ye yat minicik cocuk doğurcan bakması zor olcak diyo..
Benim de kilom umrumda değil valla daha önce verdim yine veririm hiç vermesem nolur? Benim şekerim yediklerimden ziyade biraz stresle de çıkıyo sanırım dün dünyayı yedi 125 ti bugün hiç bişey yemedim sadece tuzsuz cavdar ekmeği 1 dilim biraz da tuzsuz peynir yedim hastaneye gittim stres yaptım bi ölçeyim dedim 160 olmuş.. annemin evi merdivenli 10 dk merdiven indim çıktım düşer birazdan..Bizimki de yürumeme taktı kafayı 1 hafta kalmış 1 kilo alsan nolur diyor sanki benim derdim o...dün biraz fazladan doyurdum karnımı gene oldu şeker 165 yani kaçamak maçamal hal getire bize ne buyük sorumluluk anlamıyorlar...ödem falan olunca iğne bile etkilemiyormuş spinalde uyuşma olmuyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?