2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam herkese. Doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz sağlıkla huzurla hayırlarla büyüsünler. Tek tek alıntı yapamadım.
2 gün önce gittiğim acil servisteki muayeneden bu yana ara ara kahverengi lekelenmem oldu. Sabah yoktu ama az önce baktım yine gelmiş. Ne ağrım var ne sancım var. 2 gün önce açılma da yoktu. Bugün doktoruma gittim, hastanede yoktu e yarın da resmi tatil. Ne yapayım bilemedim. Sadece muayeneden dolayıdır di mi?

Kızlar benden umut yok. Kontrolden geliyorum açılmam halen 2 cm o kadar hareket yaptım birde halbuki ama çok yumuşamış rahmim bu hafta bekliyorum artık dedi. Eğer pazartesiye kadar gelmezse kendi suni sancıyla doğumu başlatacak. 41 i geçirmem dedi. Suni vermek taraftarı değilim ama geçerse mecbur vereceğim dedi. Kendisi gelecek gibi ama dedi o potansiyeli gördüm dedi. Nst de sancı falan çıkmadı ama. 3500 gram şuanda boyunu sormadım doktorda söylemedi. Hatta 4 boyutlu yüzünü gösteriyordu aman dedim gerek yok ben artık gelsin istiyorum

Ben de gece yapmıştım canım 23.47. hiç öyle düşünme. Herkes uykuluydu ama okadar tatlılardı ki. Hemşireler falan saçımı düzeltmişti çok ilgilenmişlerdi yine öyle olur hepimizi allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Arkadaşının şansına öyle denk gelmiş gündüz de olabilir öylr talihsizlik

Can'ım ya vajina ağzına perine MAsajını duydun mu? Onu yapıyor musun? Yada denedin mi Ben bugün ona mı başlasam acaba dedim tabi elim yetişirse

Canım duydum ama hiç denemedim elim ulaşmaz sanmıyorum tuvaletteyken bile kırk takla atıyorum ben Artık top üzerinde hoplamaya devam ayırıvercem bacaklarımı en sonunda o olacak

Sorma canım güzel bilgiler benimde düşündüğüm bu.haftamizda ayni ustelik ogullarimizda ayni yaşta benim kızım olacak seninkinin cinsiyeti neydi
Sezeryan mi olacaksin normal mi

Insallah bizimki de babaya düşer yoksa bende ikisine yetemem gibi geliyor.taniki oğlumla ilgilencem ama yetemem sürekli beni isterse gibi düşünüyorum

Can'ım seni niye bekletiyor ki gerçekten yani ilk olsa sezaryen tamam ama dikiş riski Yok mu? Son haftada acayip geriliyor karın. Benim öyle oldu. Çatladı hatta
Doğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım

Can'ım rahat olsaydın keşke. Bizler ne tedavilerden geçtik. Kimbilir kaç kez benzer muayene olduk. Bence kiloya takılma. Net ölçmüyor bence yaa

Canım doktorunu ara danış bence ihmal etme aklında da ciddi şüpheler var bizede uaz mutlaka

Acaba haftayla alakalı mı canım. O haftalarda biz bütün sezeryanlılar sancı yaşadık farkettin mi. Deli mavi sen ben tired bir iki kişi daha 37 38 de sancılandık. Belki o dönemle alakalıdır

Canım bilmiyorum ki ama canım çok sıkkın bende düşük tansiyonla tasarım hep düşüktür hatta geçen gebe takipte ölçüldü 8/4 cıktı iki üç kere ölçtüler hemde. Nete çok güvenmiyorum o yüzden buradaki arkadaşlara sordum basın ağrısa beyninde tümör olduğu söylenebiliyor.
Birde dilde uyuşukluk başınıza geldi mı arkadaslar

Canim o zaman senin de yakindir nişan ve dogum baslamasi. Benim bu sabah geldi Nisanim. 10 gundur falan asiri akintim vardi ayni dedigin gibi.
Ayyy inş yaaaa ramazandan önce gelsin istiyorum ben de. Biraz evinde vakit geçirmek istiyorum. Ramazanda ailemin yanına gitmek durumundayım çünkü

Can'ım ben anakucağı mathercare deki 199 tl olanı alıcam sanırım :) yani inş yarın gidip mağazada bakmayı düşünüyorum. Kumaşı naylon gibi bişey değilse onu alabilirim.
Yapma yaaa nasıl olur ki hiç mi açılmaz yaa. Benim de umudum gidiyor sen böyle oldukça
Ya yüzünü nasıl gösterecekti ki dönmemiş mi yüzünü? Bizimki dönmüş sırtı poposu dönük karnıma. Doğuma yakın dönermiş öyle çıkarmış zaten. Dr yüzünü göremeyiz mümkün değil dedi bana.

Benimde 38+0 da 3000 kiloydu .39+0 da 3250 çıktı . Son zamanlar da daha hızlı kilo alıyor dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…