- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.441
Canim benim ilk dogumumda yalanci sanci hic olmamisti.sancilarimida hissetmiyordum.4cm acilma olmustu .
Ben de gece yapmıştım canım 23.47. hiç öyle düşünme. Herkes uykuluydu ama okadar tatlılardı ki. Hemşireler falan saçımı düzeltmişti çok ilgilenmişlerdi yine öyle olur hepimizi allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Arkadaşının şansına öyle denk gelmiş gündüz de olabilir öylr talihsizlikAslında ben de öyle istiyordum hep ama bi tanıdık Fethiye de gece acil doğuma gidince kendi doktoru ve aylardır takip etmesine rağmen çok ters davranmış üzülmüşler bu ne gecenin bi vakti uyandıriyorsunuz insanı demiş anestezi uzmanı falan hepsi uykuli sefil haldeymiş korktum biraz galiba öyle şeyler olmasından...yoksa en güzeli sancıyla doğum başlamış olarak gitmek sonuçta bebek kendisi gelmek istiyor sezaryen olsa bile sorun değil içerde her şeyini tamamlamış gelmeye çalışıyor oluyor...hakkımızda hayırlısı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın zaten korkuyoruz endişeliyiz bir de o sancıyla doktorun azarlamasına falan dayanamam ben
Ya topikte erken gelen bebisler gb gec gelen gelmek istemeyen bebislerde ne cok var.yerlerini sevdiler heralde
Can'ım ya vajina ağzına perine MAsajını duydun mu? Onu yapıyor musun? Yada denedin mi Ben bugün ona mı başlasam acaba dedim tabi elim yetişirse
Sorma canım güzel bilgiler benimde düşündüğüm bu.haftamizda ayni ustelik ogullarimizda ayni yaşta benim kızım olacak seninkinin cinsiyeti neydiBenim oğlumda 3.5 yaşında. Nasıl olacak kardeşine nasıl tepki verecek çok endişeliyim. Hergün anne bu memeyi kim emecek diye soruyorbazen gelip karnımı açıp öpüyor. Bazen de kardeşim benim yatağımda yatsın ben de sizin yanınızda yatıcam diyor.. Böyle çelişkiliyiz. Kardeş kıskançlığıyla ilgili kitaplar okuyorum. Ortak nokta hep aynı. Kardeş bakımında büyük çocuğa görevler vermek ve kardeşinden çok sakınmamak, onun bakıma muhtaç olduğunu anlatmak.. Hep bunlar yazıyor canım..Allah yardımcımız olsun. Büyük dediklerimizde 3.5 yaşında, onlarda daha küçük.. Kıyamıyorum hiç
Insallah bizimki de babaya düşer yoksa bende ikisine yetemem gibi geliyor.taniki oğlumla ilgilencem ama yetemem sürekli beni isterse gibi düşünüyorumCanim benim ilk dogumumda yalanci sanci hic olmamisti.sancilarimida hissetmiyordum.4cm acilma olmustu .
Canim makyaj malzemeleri tarak vs var pecete vs .
Sezeryansa kahve dediler spinal epiduralse diye
Hadi hayirlisi canim haber bekliyoruz
Ins uygularsiniz ne guzel onuda dusunmeniz. .benim eltimin o yaslarda kizi vardi.ikinci bebis gelince coksukur zarar vermedi.
Ama babaya yapisik durumda bu durum onlar icin iyi oluyor zaten anne yogun cunku.
Sadece kendi besiginde yatirmiyor.ona kiziyor.
Biz bilmeden yatrdiysak icine oyuncak vs atiyor.
Can'ım seni niye bekletiyor ki gerçekten yani ilk olsa sezaryen tamam ama dikiş riski Yok mu? Son haftada acayip geriliyor karın. Benim öyle oldu. Çatladı hattaKuzum tek sancı için mi yatırıp doğuma alacaklar başka sebebi var mıydı...bu doktor benim sancımı falan ciddiye almıyor doğumun kendiliğinden başlamasını falan mı istiyor bekliyor acaba sonuçta sezaryen olucam aslında ben de öyle isterdim ama bilemedim simdi
Doğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım
Can'ım rahat olsaydın keşke. Bizler ne tedavilerden geçtik. Kimbilir kaç kez benzer muayene olduk. Bence kiloya takılma. Net ölçmüyor bence yaaBugün doktor kontrolüm vardı.. tansiyonum 13/8 çıktı yüksek dedi.. karnım aç gitmiştim bebek nst de pek hareketli çıkmadı.. normalde hareket ediyo çok şükür... ve gelelim zurnanın zırt dediği yere.. çatı muaynesi!!! İki kere denedi ebe yapamadı.. çünkü çok kastım kendimibi de şansıma halden anlamayan bi ebeydi seni mi beklicem seninle mi uğraşcam dedi gitti sonuç olarak yaptıramadım çok şükür doktor bişey demedi.. ben kilo almamışım ama bebekte pek kilo almamış sanırım 3 kilo var yok dedi biraz üzüldüm 38+0 normal mi acaba? Annemde sinirlendi bana onu yemem bunu yemek cocuk büyümüyo önüne ne koyarsam yiceksin diye atar yaptı hayırlısıyla bi doğursaydım yaa...
Canım doktorunu ara danış bence ihmal etme aklında da ciddi şüpheler var bizede uaz mutlakaKızlar birşey soracağım nette araştırma yapınca korktum çıkan sonuçtan. Bu sabah kahvaltı edeceğim sırada birden gözlerimin önünde ışık belirdi. Hani böyle spotlara yada güneşe bakarsın da gözünü başka bir yere çevirince hala gözünde baktığın güneşin ışığı durur. Bir süre devam eder ya onun gibi. Ama ben ışığa falan bakmamıştım ve yarim saatten fazla sürdü. Internette baktim hipertansiyon ve gebelik zehirlenmesi falan diyor. Şu anda iyiyim. Ama korktum. Bu ikinci oluşu. Bu konuda bilginiz var mı yüksek tansiyonu olanlar da gözlerinin onunda ışık oluyor mu
Acaba haftayla alakalı mı canım. O haftalarda biz bütün sezeryanlılar sancı yaşadık farkettin mi. Deli mavi sen ben tired bir iki kişi daha 37 38 de sancılandık. Belki o dönemle alakalıdırİnşallah öyledir. Az önce çamaşır astım ve karnım öyle bir kasıldı ki anlatamam. Alttan sanki boşluk gibi birşey hissediyorum. Bebek çıktı çıkacak diyorum eşime. Geçen hafta nst de sancım da çıkmadı ama bu ağrılarım da yoktu o zaman. Şuan çok kasılmam oluyor. Bu nst ücretiyle tekrar nst ye nasıl girerim onu da bilmiyorum
İlk haline oranla açılmış durumda.Olur insallah canim guzel niyetlerle herzaman Allah'a siginmak guzeldir. Suan islattiginiz ot acilmis durumdami yoksa daha kapali mi duruyor?
Bu durum bana da oldu bir kaç kere bahsettiğin gibi ancak araştırmadım. Şimdi senden duyunca endişelendim ama cumartesi kendi doktorumda kontrolüm vardı, bugün de sağlık ocağından çağırdılar orada da tansiyon falan baktılar normal dediler. Hamilelik döneminde tansiyonum genelde 10*6. Başka belirtileri var mı acaba bu gebelik zehirlenmesinin ?
Ayyy inş yaaaaCanim o zaman senin de yakindir nişan ve dogum baslamasi. Benim bu sabah geldi Nisanim. 10 gundur falan asiri akintim vardi ayni dedigin gibi.
Can'ım ben anakucağı mathercare deki 199 tl olanı alıcam sanırım :) yani inş1 muayene 1 nst ücreti bu. İnşallah yanlışlık vardır. Zaten hastane açılalı 5 ay oldu, adam akıllı düzenleri de yok. Bakalım umarım hallolur.
Bu arada hepsi harika olmuş. Sağlıkla kullansın oğlun. Ben de bu hafta çikolata ve anakucağı işini halledicem.
Yapma yaaa nasıl olur kiKızlar benden umut yok. Kontrolden geliyorum açılmam halen 2 cm o kadar hareket yaptım birde halbuki ama çok yumuşamış rahmim bu hafta bekliyorum artık dedi. Eğer pazartesiye kadar gelmezse kendi suni sancıyla doğumu başlatacak. 41 i geçirmem dedi. Suni vermek taraftarı değilim ama geçerse mecbur vereceğim dedi. Kendisi gelecek gibi ama dedi o potansiyeli gördüm dedi. Nst de sancı falan çıkmadı ama. 3500 gram şuanda boyunu sormadım doktorda söylemedi. Hatta 4 boyutlu yüzünü gösteriyordu aman dedim gerek yok ben artık gelsin istiyorum
Benimde 38+0 da 3000 kiloydu .39+0 da 3250 çıktı . Son zamanlar da daha hızlı kilo alıyor dedi doktorumBugün doktor kontrolüm vardı.. tansiyonum 13/8 çıktı yüksek dedi.. karnım aç gitmiştim bebek nst de pek hareketli çıkmadı.. normalde hareket ediyo çok şükür... ve gelelim zurnanın zırt dediği yere.. çatı muaynesi!!! İki kere denedi ebe yapamadı.. çünkü çok kastım kendimibi de şansıma halden anlamayan bi ebeydi seni mi beklicem seninle mi uğraşcam dedi gitti sonuç olarak yaptıramadım çok şükür doktor bişey demedi.. ben kilo almamışım ama bebekte pek kilo almamış sanırım 3 kilo var yok dedi biraz üzüldüm 38+0 normal mi acaba? Annemde sinirlendi bana onu yemem bunu yemek cocuk büyümüyo önüne ne koyarsam yiceksin diye atar yaptı hayırlısıyla bi doğursaydım yaa...
Allah sifa versin sana bagislasin mubarek gunun hatrinaBebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Canım Rabbim şifa versin noldu ya birden bireBebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Cok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin bi an önce kavuş kuzunaBebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?