- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.561
Aynen oyledir sıkma canini.Az önce wc de sıcak akıntı baktım nedir yine o kahve akıntıdan geldi ebe arkadaş dedi açılma kanaması da olabilir inş öyledir
Al benden de o kadar. Acilmam ilerlemedi. Sancim sifir. Tek belirtim nişanım geldi. Benim doktora kalsa hemen yatiriyordu ama ben kactim. Yarin da bi gorunurum acile. Degisen bir durum olmazsa carsamba giderim versin yatışı. Suni alirsak da alalim. Suni sanci zaten hormon yuklemesi. Normalde ne kadar agri hissedeceksen tine bence o kadarini hissedersin. Beni korkutan yalnızlık sekecek olmak. Ona da yavrum icin katlanacagim.Kızlar benden umut yok. Kontrolden geliyorum açılmam halen 2 cm o kadar hareket yaptım birde halbuki ama çok yumuşamış rahmim bu hafta bekliyorum artık dedi. Eğer pazartesiye kadar gelmezse kendi suni sancıyla doğumu başlatacak. 41 i geçirmem dedi. Suni vermek taraftarı değilim ama geçerse mecbur vereceğim dedi. Kendisi gelecek gibi ama dedi o potansiyeli gördüm dedi. Nst de sancı falan çıkmadı ama. 3500 gram şuanda boyunu sormadım doktorda söylemedi. Hatta 4 boyutlu yüzünü gösteriyordu aman dedim gerek yok ben artık gelsin istiyorum
Sirayla doguralim lutfen sira 1 mayislardaCanım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
minikoglan @Hafsa_23 @Schneller65 @geminiwoman Mrsy0616 Fonetik @fcevriye @cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum
Ne kadar sürdü bilmiyomda çabuk ayildim ağrım.elbette oldu şuan şiddetli regl.agrisi gibiGozun aydin canim, saglikla buyut insallah
Canim genel anesteziyi sen mi istedin, sezeryan olursa ben de genel istiyorm uyanik olursam panik olurum ne kadar suruyor ameliyat 've ne zaman ayiliyosun. Bide bebegin hangi hastanede medigoldda yenidogan yogun bakimi var galiba demi
Bakmiyorlar ama galiba artık acilmaya cnm carsamba kendi doktorum da bakmaz. Yarın acile mi gitsek sancı var falan diyeartik su sancı bekliyorlar acilmaya bakmak için.
Kizlar herkese merhaba. Umarim bebekler iyidir bebegini bekleyen anneler de iyidir. Yarin oglum 1 haftalik oluuor Kandilimiz mubarek olsun ❤
Anladm canim ben hem medigolda hem gop medicalparka gidiyordm dogumu medicalparkta yapicam insallah oranin yenidogan yogunbakimi icin suanda istanbulda en iyisi diyorlar yeni oldugundan hastane cihazlari falan son teknoloji 22 haftalik bir bebek yasadi orda kaldi. Iyi olmus oraya yonlendirmeleri. Insallah cabucak cikar kollarina gelirDoktorun tercihiymis genel ve ben istanbulumda yaptım yoğun bakım için gopa yolladilar medicalparkta su anda
Ben hala normalde bi şansımı denemek istiyorum ama halden anlayan bi ebeyle.. böyle çok zor gerçektenValla cati muayenesi bendede travma oldu caanim. O yuzden normal yapamicagima karar verdim. Zaten oyle bi insanim ben. Dokundurtamiyorum
Canım doktorunu ara danış bence ihmal etme aklında da ciddi şüpheler var bizede uaz mutlaka
Bebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Al benden de o kadar. Acilmam ilerlemedi. Sancim sifir. Tek belirtim nişanım geldi. Benim doktora kalsa hemen yatiriyordu ama ben kactim. Yarin da bi gorunurum acile. Degisen bir durum olmazsa carsamba giderim versin yatışı. Suni alirsak da alalim. Suni sanci zaten hormon yuklemesi. Normalde ne kadar agri hissedeceksen tine bence o kadarini hissedersin. Beni korkutan yalnızlık sekecek olmak. Ona da yavrum icin katlanacagim.
Oluyor canim ama her isik gorme tansiyon degil her tansiyon gebelik zehirlenmesi degil.
Once tansiyonunu olctur biryerde .yuksekse doktorunla gorus .hemen korkma boyle
Sen kendini korkutma madem normal deniceksin. Telkin ett kendini. 15 sn surucek yum gozunu sik disiniBen hala normalde bi şansımı denemek istiyorum ama halden anlayan bi ebeyle.. böyle çok zor gerçekten
Ay masallah saglikla buyut ins .Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Simdide guvenemiyorsundur tabi doktoraBenim olabilirci dr um onada olabilir dedi, zamanında ağrılarımada olabilir demişti enfeksiyon çıktı
Hadi hayirlisi canimBugünki kontrolde açıklığım 4 cm çıktıdoktor hemen yatırmak istedi ben yine inat ettim sancımı beklicem die.
Eve geldiğimden beri kasık ağrım oluyordu. Muayeneden dolayıdır die pek önemsemedim başta ama şimdi 6-7 dk arayla sancı hissediyorumhayırlısı
Canim cok sevindim korkmustum.insallah saglikla alirsin kuzuyu kucagina .uzme sakin kendiniKızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak
İyilermiş çok şükür. Sadece sezaryenden sebep ciğerindeki suyu atamamış bebek ama iyiymiş..KizlarANNONA yazdi mi var mi gelişme. Cok uzuldum bebise. Neden boyle bir durum gelismis acaba
Kasıklarımda adet sancısı var, belimin iki yanında ağrı var, karnım taş gibi sertleşiyor.Nasıl birşey hissediyorsun cnm.
Meehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.
Cok gecmis olsun canim gozun aydinKızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?