2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Az önce wc de sıcak akıntı baktım nedir yine o kahve akıntıdan geldi ebe arkadaş dedi açılma kanaması da olabilir inş öyledir
Aynen oyledir sıkma canini.
Al benden de o kadar. Acilmam ilerlemedi. Sancim sifir. Tek belirtim nişanım geldi. Benim doktora kalsa hemen yatiriyordu ama ben kactim. Yarin da bi gorunurum acile. Degisen bir durum olmazsa carsamba giderim versin yatışı. Suni alirsak da alalim. Suni sanci zaten hormon yuklemesi. Normalde ne kadar agri hissedeceksen tine bence o kadarini hissedersin. Beni korkutan yalnızlık sekecek olmak. Ona da yavrum icin katlanacagim.
Sirayla doguralim lutfen sira 1 mayislarda

Ne kadar sürdü bilmiyomda çabuk ayildim ağrım.elbette oldu şuan şiddetli regl.agrisi gibi

Doktorun tercihiymis genel ve ben istanbulumda yaptım yoğun bakım için gopa yolladilar medicalparkta su anda
Anladm canim ben hem medigolda hem gop medicalparka gidiyordm dogumu medicalparkta yapicam insallah oranin yenidogan yogunbakimi icin suanda istanbulda en iyisi diyorlar yeni oldugundan hastane cihazlari falan son teknoloji 22 haftalik bir bebek yasadi orda kaldi. Iyi olmus oraya yonlendirmeleri. Insallah cabucak cikar kollarina gelir

Canım doktorunu ara danış bence ihmal etme aklında da ciddi şüpheler var bizede uaz mutlaka

Canım eşim dedi de ben oğlumla ilgilenmekten unuttum bugün sabahtan beri oğlum da kusuyor hiç birşey de yemiyor. Yese çıkarıyor. Biraz uzandık şimdi uykuya daldı. Ama saat geç oldu yarında tatil

Canım benim nişan geleli 1 hafta oluyor tık yok valla. 41 i beklicek doktor. 41 i geçirmem dedi artık suni falan versin hiç acısında değilim valla bende. Suni sancı süreci hızlandırıyor hem daha iyi bence birana açılma olur. Kendi sancında daha geç oluyormuş açılma. 1 hafta daha deyince doktor resmen yutkunmuşum yüzüm düştü. İnşallah 41 i görmem

Oluyor canim ama her isik gorme tansiyon degil her tansiyon gebelik zehirlenmesi degil.
Once tansiyonunu olctur biryerde .yuksekse doktorunla gorus .hemen korkma boyle

Canım.bu ikinci oldu aslında eşim daha çok panik yaptı ve yaptırdı. Kızım dune göre daha az hareket etsede hareket ediyor sonuçta. Birde dilde uyuşma olunca ustune sümüksü akıntı gelince adamcağız bi afalladı.
Ama benim içim rahat tansiyon yükselse yine yükselirdi gün içinde. Tansiyon aleti olsa bakardım mutlaka. Inşallah bir daha olmaz.

İyi alsamlar kizlar bugun sabah saat 11.06 da spinal anastezi ile dogum yaptim. Kizim 3.300 gr 50 cm dogdu biraz emzirmede skinti yasiyrz cok uyudugu icin ama atlatcaz ins. Ameliyatimda doktorun dedine gore onceki dikisler yapismis biraz zordu dedi ama cok sukur ben iyim agrimda cok olmadi korktum gibi deildi.ben kizima kavustum darisi tum annelere insallah herkese tek tek cvb yzamadim beni soranlara tsk ediyrm biz iyiz

Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Ay masallah saglikla buyut ins .
Musait olunca yaz bizi unutma :)
Benim olabilirci dr um onada olabilir dedi, zamanında ağrılarımada olabilir demişti enfeksiyon çıktı
Simdide guvenemiyorsundur tabi doktora
Hadi hayirlisi canim

Meehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.

Canm çok uzuldim ne diyeceğimi bilemedim şimdi. daha önceden bi belirti olmadi mı anlayamadın mı hiç birden mı ogrendin

Cok gecmis olsun canim gozun aydin .sende cabuk iyilesirsin insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…