- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.581
Ay inşallah canım dediğin gibi haftayla alakalıdır. Bebeğin hareketleri o kadar canımı acıtıyor ki anlatamam.. Sürekli tek tarafta (poposu sanırım) öyle bir ittiriyor ki. Valla bağırsam olacak o derece
Canim cok uzuldum .Rabbim yardimcin olsun cok zor birsey yasiyorsun..bebegene odaklan ins .Meehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.
Olmaz olur mu oldu ama konduramadım o kadar karakterli o kadar düzgün bi adamdı ki 15 yıldır tanımamısım onu.bide bana onu sevşyorum diyor.ne yapacagımı şaşırdım çğnkü hala onu sevşyorum bunca şeye ragmenCanm çok uzuldim ne diyeceğimi bilemedim şimdi.daha önceden bi belirti olmadi mı anlayamadın mı hiç birden mı ogrendin
Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Evdeyim. Hastanede nsteye bağlı yatakta durmak istemediğimden bu süreci evde geçiricem. Şiddetlenince gitcemDogumhanede oldugunu dusunuyorum. Yoksa geldi mi bebek coktan? Umarim rahat ve kolay bir dogumun olur.
Bana da dönmez dedi doktorum. Doğum esnasında dönüyormuş. Dönerek çıkıyormuş.Ay sorma canım yaa ama açılmaya devam ediyor az biraz daha açılmış dedi ama çok değil dedi yine 2 cm ama çok yumuşamış dedi. Valla canım yüzünü geçen hafta popoma dönmüştü hatta kanalda dedi bu haftada kanalda dedi ama yüzünü hiç aklıma gelmedi ki sorayım orda sen deyince bak şimdi aklıma geldi. Hatta geçen hafta bana yüzünü dönmez artık demiştir. Demekki dönüyormu napıyor. Ben istemedim valla yüzüne bakmak hiç aklıma da gelmedi geçen hafta öyle dediği. Harekete devam et dedi bana. Birde suyum azalmış ama bu artık olması gerekiyor dedi son hafta suyun azalmasını bekleriz dedi. Ne olacak hiç bilmiyorummm
Hakliymis merak etmekte ozaman .yine dikkat et canim .Canım.bu ikinci oldu aslında eşim daha çok panik yaptı ve yaptırdı. Kızım dune göre daha az hareket etsede hareket ediyor sonuçta. Birde dilde uyuşma olunca ustune sümüksü akıntı gelince adamcağız bi afalladı.
Ama benim içim rahat tansiyon yükselse yine yükselirdi gün içinde. Tansiyon aleti olsa bakardım mutlaka. Inşallah bir daha olmaz.
Canim cok sevindim gozun aydinİyi alsamlar kizlar bugun sabah saat 11.06 da spinal anastezi ile dogum yaptim. Kizim 3.300 gr 50 cm dogdu biraz emzirmede skinti yasiyrz cok uyudugu icin ama atlatcaz ins. Ameliyatimda doktorun dedine gore onceki dikisler yapismis biraz zordu dedi ama cok sukur ben iyim agrimda cok olmadi korktum gibi deildi.ben kizima kavustum darisi tum annelere insallah herkese tek tek cvb yzamadim beni soranlara tsk ediyrm biz iyiz
Olmaz olur mu oldu ama konduramadım o kadar karakterli o kadar düzgün bi adamdı ki 15 yıldır tanımamısım onu.bide bana onu sevşyorum diyor.ne yapacagımı şaşırdım çğnkü hala onu sevşyorum bunca şeye ragmen
Ne kadar saçma bir durum 9 aylık bir ilişki mi bu? Hem sen hamilesin hem başkasını mı seviyormuş çocuğu yaparken...hey Allah ım...yapacak bir şey yok canım...su akar yatağını bulur...kendi haline bırakacaksın...çocuklarını ve çocuklarının hakkını alacaksın hayatına bakacaksın sonra ya pişman olur döner gelir ya da dönmezse zaten hiç olmasın...zorla tutacak değilsin...kendine bakacaksın çocuklarına bakacaksın...babaları zaten başka alemde bari anneleri sağ salim başlarında olsun...Meehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.
Bana da dönmez dedi doktorum. Doğum esnasında dönüyormuş. Dönerek çıkıyormuş.
Ama demek ki Doğum öncesi de dönebiliyormuş.
Kumsalpoyraz gibi yatarsın 4 saate doğurursun sen de inş :)) daha 4 gün var. Bekleyelim bakalım
Olmaz olur mu oldu ama konduramadım o kadar karakterli o kadar düzgün bi adamdı ki 15 yıldır tanımamısım onu.bide bana onu sevşyorum diyor.ne yapacagımı şaşırdım çğnkü hala onu sevşyorum bunca şeye ragmen
Zaten 4 Mayıs'ta 40 doluyor senin. 41 e giricen. Oğlanlar geç gelir derler doğru galiba :))Ay canım 4 gün olsada eğer gelmezse 41 i göreceğim ben herkesten sonra doğurcam vallabacaklarımı ayırdım şimdi oturuyorum. Deminde bayağı bi çömeldim ama bakalım inşallah faydası olurr. Bir avazda doğuralım yaa
İnsallah canim stres yapma.Canım benim nişan geleli 1 hafta oluyor tık yok valla. 41 i beklicek doktor. 41 i geçirmem dedi artık suni falan versin hiç acısında değilim valla bende. Suni sancı süreci hızlandırıyor hem daha iyi bence birana açılma olur. Kendi sancında daha geç oluyormuş açılma. 1 hafta daha deyince doktor resmen yutkunmuşum yüzüm düştü. İnşallah 41 i görmem
Ben de merak ediyorum valla, ama normal yapabilecekken doktor yonlendirmesyle sezeryan olursak bunu hic bilemeyecegiz yani riskli derse kaybimdan sonra sulandirici da kullandigim icin zaten tedirginim ben kabul ederim.
Amin canım Allah ıslah etsin böyle adamları. Karnındaki da dahil çocukların şanslı ki sen varsın sahip çıkarsın hepsine. Rabbim derdini vermiş dermanını da verir inşallah. Ailen var mı destek olabilirler mi sanaMeehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.
Hafif olarak başlar canım sonradan şiddetlenirKizlar bu arada ben 15-20 dk da bir 15-20 sn suren sancilar hissediyorum ama cok hafif. Yani hic ahlayip vahlayacak kadar degil. Bunlar dogum sancisi mi? Dogum sancilarinin daha siddetli olmasi gerekemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?