2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay inşallah canım dediğin gibi haftayla alakalıdır. Bebeğin hareketleri o kadar canımı acıtıyor ki anlatamam.. Sürekli tek tarafta (poposu sanırım) öyle bir ittiriyor ki. Valla bağırsam olacak o derece

Canım günümüz aynı yaşadıklarımız aynı. Hatta geçen hafta çarşamba nst ye girdim sancilarim 100 e vuruyordu. Dün gece yolu açamaya çalışıyor diye düşünmedim değil. Bu gün.sumuksu akıntı gelince de bir noluyoruz oldum ama normaldir diye düşünüyorum. Rahim yumuşamaya başladığı için o akıntı gelmiştir. Sonuçta gecen hafta 2 dr gordu kimse erken doğum olabilir falan diye bir bilgi vermedi.

Daha hazırlıklarını yapmadım ne çantam hazır ne kıyafetleri vücut temizliğini ise 4-6 si arası yapacağım. Rahatlıktan değil yapmamam sanki hazırlarsam hemen doğacak gibi geliyor o yüzden.

Canim cok uzuldum .Rabbim yardimcin olsun cok zor birsey yasiyorsun..bebegene odaklan ins .

Canm çok uzuldim ne diyeceğimi bilemedim şimdi. daha önceden bi belirti olmadi mı anlayamadın mı hiç birden mı ogrendin
Olmaz olur mu oldu ama konduramadım o kadar karakterli o kadar düzgün bi adamdı ki 15 yıldır tanımamısım onu.bide bana onu sevşyorum diyor.ne yapacagımı şaşırdım çğnkü hala onu sevşyorum bunca şeye ragmen

Bana da dönmez dedi doktorum. Doğum esnasında dönüyormuş. Dönerek çıkıyormuş.
Ama demek ki Doğum öncesi de dönebiliyormuş.
Kumsalpoyraz gibi yatarsın 4 saate doğurursun sen de inş :)) daha 4 gün var. Bekleyelim bakalım

Hakliymis merak etmekte ozaman .yine dikkat et canim .

Canim cok sevindim gozun aydin
Darisi bizim basimiza ins
Insallah emzirmede duzelir saglikla buyur kuzun ..

Sen ayrılmayı düşünüyor musun peki

Ne kadar saçma bir durum 9 aylık bir ilişki mi bu? Hem sen hamilesin hem başkasını mı seviyormuş çocuğu yaparken...hey Allah ım...yapacak bir şey yok canım...su akar yatağını bulur...kendi haline bırakacaksın...çocuklarını ve çocuklarının hakkını alacaksın hayatına bakacaksın sonra ya pişman olur döner gelir ya da dönmezse zaten hiç olmasın...zorla tutacak değilsin...kendine bakacaksın çocuklarına bakacaksın...babaları zaten başka alemde bari anneleri sağ salim başlarında olsun...

Ay canım 4 gün olsada eğer gelmezse 41 i göreceğim ben herkesten sonra doğurcam valla bacaklarımı ayırdım şimdi oturuyorum. Deminde bayağı bi çömeldim ama bakalım inşallah faydası olurr. Bir avazda doğuralım yaa

Boşanma şu an askıda çunku hala bebegim bile dogmadı.dogmasan kadersızlıgın ıcıne dogdu yavrum.eşim pişman ve sanki akıl saglıgı yerinde defil gibi.bşraz bekleyecegim sindiremezsem boşanacagım.ama zaman koydum

Canm buraya yazılacak o kadar şey war ama terbiyem müsaade etmiyor . En doğru kararı sen verirsin ama kadinligkndan ödün verme ve bi kere yapan bida yapar yine yapar

Sana açık açık söylemiş bana göre yapacak bir şey yok defolir hayatından sende donuna kadar al elinden herşeyi kanitla la ses kaydı yap konuşulanları kaydet . Şimdi seninkisi sevgi değildir büyük ihtimal çok alistigin için düzenini bozmak istemeyisindir . Bunu sana hamile olduğunda açıklaması her türlü onun aleyhine olmuş güzel ve doğumunu yap delillerini topla onu da bi güzel süründür derim . Senden gönlü gittiyse bi taraflarının varlığının hiç önemi olmamalı.. Allah yardımcın olsun

Zaten 4 Mayıs'ta 40 doluyor senin. 41 e giricen. Oğlanlar geç gelir derler doğru galiba :))

Kizlar iki gündür kendi derdimden takip edemedim burayi. Doguranlar oldu mu? Olduysa eger hepinize gozunuz aydin diyorum. Ben heralde dogurup misafirlerimi savana kadar fazla aktif olamam. Cunku gelmeye basladi misafirlerim

İnsallah canim stres yapma.

Kizlar bu arada ben 15-20 dk da bir 15-20 sn suren sancilar hissediyorum ama cok hafif. Yani hic ahlayip vahlayacak kadar degil. Bunlar dogum sancisi mi? Dogum sancilarinin daha siddetli olmasi gerekemez mi?

Amin canım Allah ıslah etsin böyle adamları. Karnındaki da dahil çocukların şanslı ki sen varsın sahip çıkarsın hepsine. Rabbim derdini vermiş dermanını da verir inşallah. Ailen var mı destek olabilirler mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…