2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sirayla doguralim lutfen sira 1 mayislarda

hayırlısıyla cnm :)

Benimde hep yalaci sanci. Zaten pek gidip gidip gelmiyor. Cok siddetli degil. Simdi kalkip kahvalti yapsam gececek.. Ama karnim surekli tas gibi. Neden acaba

benim de karnım kaskatı oluyor; kasılma öyle oluyormuş diyorlar ama ağrı hissetmiyorum ben o anlarda..
sabır kalmadı

Bı an önce kavuşunca inşallah ben daha ameliyat masasindayken uyandım ağrım çok oldu valla eniyisi spinal ben mecburi genel oldm

Kizlar iki gündür kendi derdimden takip edemedim burayi. Doguranlar oldu mu? Olduysa eger hepinize gozunuz aydin diyorum. Ben heralde dogurup misafirlerimi savana kadar fazla aktif olamam. Cunku gelmeye basladi misafirlerim
Allah kolaylik versin cnm. Dogum yapacak kisiye misafir geldigini bu forumda okudum. cok saskinim

Canim hayat senin hayatin karari sen vereceksin elbette ama oncelikle senin saglam durman, sakin kalman lazim. Insanlar neler neler yasiyor ve atlatiyor baldiziyla aldatanlar neler neler var maalesef . Sen guclu olacaksin ki 3 cocuguna sahip cikacaksin bir anlik aldanma, kayma degil ki onu seviyorm diyebiliyor pervasizca. O zaman sen cocuklarini, kendini koruyacaksin onlar icin sakin kalip dogru olani yapacaksin. Kadinlar aslinda kendilerine inansalar cok gucluler. Acele etme dusun, sagligina dikkat et karnindaki de sana Allahin emaneti once hayirlisiyla dogumunu yap. Sonra ne yapacagina karar verirsin. Insallah ailen arkandadir destek olacak birileri vardir yakinlarindan. Allah yardimcin olsun.

Aa niye bakmıyor nasıl anlayacak açılmanı doğumun başladığını. Bugün baktı benim yine açılmama 2 cm i geçmemiş
Kendi doktorum değildi ondan mı acaba, ultrason ile baktı çok çok aşağida idi kafası tam pozisyonu almış dedi o kadar. Merak etme doğum başlayınca çabuk olur acilma inş.

Kendi doktorum değildi ondan mı acaba, ultrason ile baktı çok çok aşağida idi kafası tam pozisyonu almış dedi o kadar. Merak etme doğum başlayınca çabuk olur acilma inş.

Büyük ihtimal ondan bakmamıştır canım, kendi doktorun bakacaktır. İlerlemeyi görmesi açısından bakması daha iyi. Ay inşallah açılsın yaa bir pırtta doğuralım

Canım eşim dedi de ben oğlumla ilgilenmekten unuttum bugün sabahtan beri oğlum da kusuyor hiç birşey de yemiyor. Yese çıkarıyor. Biraz uzandık şimdi uykuya daldı. Ama saat geç oldu yarında tatil
canım yarın mutlaka ölç tansiyonunu, doktoruna da haber ver bence belki yapılması gereken bişey vardır. ne olur ne olmaz riske atma

Allah yardımcın olsun cnm benim evlatlarin önceliğin olsun. Çok zor günler seni bekliyor orası açık ama dirençli olmalısın. Önemli olan bu dünyada yasadigimiz sinavlae karşısında gosterdigimiz davranışlar. Allah senin için en hayırlısıni verecektir inş gün gelecek bu günler geçecek geriye dönüp baktığında pişmanlıgin olmasın bebeğini ihmal etme. Rabbim ıslah etsin eşini ve o kadını kahretsin.

Büyük ihtimal ondan bakmamıştır canım, kendi doktorun bakacaktır. İlerlemeyi görmesi açısından bakması daha iyi. Ay inşallah açılsın yaa bir pırtta doğuralım
Yürüdüm geldim ama cnm inş ise yarar ama bir şey diyeyim mi ben sürekli bacaklarimda ıslaklık hissediyorum az kaldı psikiyatriye gitcem kafayı yiyom diye. Acaba damarlar falan mı birşey oluyor öyle bir his yaşıyorum bilemedim gitti. Valla dua ediyorum Allah'a bu histen kurtulayım diye

Kizlar bu arada ben 15-20 dk da bir 15-20 sn suren sancilar hissediyorum ama cok hafif. Yani hic ahlayip vahlayacak kadar degil. Bunlar dogum sancisi mi? Dogum sancilarinin daha siddetli olmasi gerekemez mi?
Bebeği aşağı itiyor şuankiler canım. Bebek aşağı indikçe artacak 5 3 2 dk da bir gelenler zorlar biraz sonrası zaten malum :)

Kızlar bebişi küçük olanlar şekeri olup yeterli beslenemediğini düşünenler. Bu hafta maden suyu içtim hergün ve inanamadım kızım kilomolarak ilerlemiş
karar senin kararınn Allah yrdımcın olsun. İyi bir koca olamamış eşin inşallah iyi bir babadır da evlatlarıyla ilgilenir doğru dürüst Hamilelikte bir anneye yapılacak en kötü şey. Sen evladın için dirayetli olacaksın. Yemene içmene dikkat edeceksin. O da sana emanet. Belki de sınanıyorsun Allahın emanetine iyi bak. Ben olsa her gördüğümde sinirlerim boşalır çok üzülürüm görmek istemem ama kendin için en iyiisni sen bilirsin tabi

Canım benim suyum azalmış doktorum bana bugün yavaş yavaş azalır su sen anlamasanda bu haftada normal dedi. Suyun azalmasını bekliyoruz bu haftalarda dedi. Belki seninki gerçekten azalıyordur. Damla damla bile olsa belki geliyordur canım damla gelse nerden anlayacaksın ki. Bence psikolojini bozma gerçekten su olabilir :)

Kocaeli medikal park gökhan beye giden bi arkadaş vardı adını hatırlayamadım nasıl doğum yaptı mi acaba
Can'ım doğru hatırlıyorsam Assos vardı sanki Kocaeli de ama dediğin doktora mı gidiyordu onu bilmiyorum. Belki başkası vardır.
Assos Doğum yaptı Can'ım. Çok oldu sezaryen oldu.

Aman ne güzel haberler bunlar yaaa. Maşallah tosuna. Yerim onun tontiş yanaklarını.

Yaaa ne güzel bi fotoğraf. Maşallah subhanallah. Mis kokulu bunlar yaaa. Oh yerimize kokla öp Can'ım.

Belirtisiznesne canjm ya şu çömelmeyi nasıl yapıyorsun? Bacakları açarak afedersin alaturka wc pozisyonu dimi? Öyle yapınca çok sıkışıyor benim karnımın altı. İndiğinden midir nedir?

Belirtisiznesne canjm ya şu çömelmeyi nasıl yapıyorsun? Bacakları açarak afedersin alaturka wc pozisyonu dimi? Öyle yapınca çok sıkışıyor benim karnımın altı. İndiğinden midir nedir?

aynen canım tam tuvaletteki gibi oturuyorum bacaklarımı az daha açarak yapıyorum ama bacak arası mesafeni az daha açık bırak öyle çok acımıyor. Ama artık benimde sıkışıyor bebek çok aşağıda olduğu için ama bebeğe birşey olmazmış o konuda için rahat olsun. Zaten çok duramıyorum bacağım hemen acıyor 5 dk geçince bir daha oturuyorum dinlene dinlene yani

canım hayırlı uğurlu olsun, sezaryeni sancısız geçirmek mümkün değil sanırım. bebeğinin sağlıklı olması en büyük mutluluk, maşallah nur topu gibi doğmuş, sütün gelmiş... sevinecek çok şeyin var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…