- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.601
Sirayla doguralim lutfen sira 1 mayislarda
Benimde hep yalaci sanci. Zaten pek gidip gidip gelmiyor. Cok siddetli degil. Simdi kalkip kahvalti yapsam gececek.. Ama karnim surekli tas gibi. Neden acaba
Zaten 4 Mayıs'ta 40 doluyor senin. 41 e giricen. Oğlanlar geç gelir derler doğru galiba :))
Bı an önce kavuşunca inşallah ben daha ameliyat masasindayken uyandım ağrım çok oldu valla eniyisi spinal ben mecburi genel oldmAyyy bende genel anestezi oldum uyanmakta sıkıntı yoktu ama dediğin gibi çok ağrım.oldu şuan daha iyiyim beebgimi emziremedim ben kuvezde şuanda ama.iyi olacak memiklerime.sicak su torbası koydum. Makine gelsin sagicam sutumu yarın babası götürecek
Allah kolaylik versin cnm. Dogum yapacak kisiye misafir geldigini bu forumda okudum. cok saskinimKizlar iki gündür kendi derdimden takip edemedim burayi. Doguranlar oldu mu? Olduysa eger hepinize gozunuz aydin diyorum. Ben heralde dogurup misafirlerimi savana kadar fazla aktif olamam. Cunku gelmeye basladi misafirlerim
Canim hayat senin hayatin karari sen vereceksin elbette ama oncelikle senin saglam durman, sakin kalman lazim. Insanlar neler neler yasiyor ve atlatiyor baldiziyla aldatanlar neler neler var maalesef . Sen guclu olacaksin ki 3 cocuguna sahip cikacaksin bir anlik aldanma, kayma degil ki onu seviyorm diyebiliyor pervasizca. O zaman sen cocuklarini, kendini koruyacaksin onlar icin sakin kalip dogru olani yapacaksin. Kadinlar aslinda kendilerine inansalar cok gucluler. Acele etme dusun, sagligina dikkat et karnindaki de sana Allahin emaneti once hayirlisiyla dogumunu yap. Sonra ne yapacagina karar verirsin. Insallah ailen arkandadir destek olacak birileri vardir yakinlarindan. Allah yardimcin olsun.Boşanma şu an askıda çunku hala bebegim bile dogmadı.dogmasan kadersızlıgın ıcıne dogdu yavrum.eşim pişman ve sanki akıl saglıgı yerinde defil gibi.bşraz bekleyecegim sindiremezsem boşanacagım.ama zaman koydum
Kendi doktorum değildi ondan mı acaba, ultrason ile baktı çok çok aşağida idi kafası tam pozisyonu almış dedi o kadar. Merak etme doğum başlayınca çabuk olur acilma inş.Aa niye bakmıyor nasıl anlayacak açılmanı doğumun başladığını. Bugün baktı benim yine açılmama 2 cm i geçmemiş
Kendi doktorum değildi ondan mı acaba, ultrason ile baktı çok çok aşağida idi kafası tam pozisyonu almış dedi o kadar. Merak etme doğum başlayınca çabuk olur acilma inş.
canım yarın mutlaka ölç tansiyonunu, doktoruna da haber ver bence belki yapılması gereken bişey vardır. ne olur ne olmaz riske atmaCanım eşim dedi de ben oğlumla ilgilenmekten unuttum bugün sabahtan beri oğlum da kusuyor hiç birşey de yemiyor. Yese çıkarıyor. Biraz uzandık şimdi uykuya daldı. Ama saat geç oldu yarında tatil
Allah yardımcın olsun cnm benim evlatlarin önceliğin olsun. Çok zor günler seni bekliyor orası açık ama dirençli olmalısın. Önemli olan bu dünyada yasadigimiz sinavlae karşısında gosterdigimiz davranışlar. Allah senin için en hayırlısıni verecektir inş gün gelecek bu günler geçecek geriye dönüp baktığında pişmanlıgin olmasın bebeğini ihmal etme. Rabbim ıslah etsin eşini ve o kadını kahretsin.Meehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.
Yürüdüm geldim ama cnm inş ise yarar ama bir şey diyeyim mi ben sürekli bacaklarimda ıslaklık hissediyorum az kaldı psikiyatriye gitcem kafayı yiyom diye. Acaba damarlar falan mı birşey oluyor öyle bir his yaşıyorum bilemedim gitti. Valla dua ediyorum Allah'a bu histen kurtulayım diyeBüyük ihtimal ondan bakmamıştır canım, kendi doktorun bakacaktır. İlerlemeyi görmesi açısından bakması daha iyi. Ay inşallah açılsın yaa bir pırtta doğuralım
Bebeği aşağı itiyor şuankiler canım. Bebek aşağı indikçe artacak 5 3 2 dk da bir gelenler zorlar biraz sonrası zaten malum :)Kizlar bu arada ben 15-20 dk da bir 15-20 sn suren sancilar hissediyorum ama cok hafif. Yani hic ahlayip vahlayacak kadar degil. Bunlar dogum sancisi mi? Dogum sancilarinin daha siddetli olmasi gerekemez mi?
karar senin kararınn Allah yrdımcın olsun. İyi bir koca olamamış eşin inşallah iyi bir babadır da evlatlarıyla ilgilenir doğru dürüst Hamilelikte bir anneye yapılacak en kötü şey. Sen evladın için dirayetli olacaksın. Yemene içmene dikkat edeceksin. O da sana emanet. Belki de sınanıyorsun Allahın emanetine iyi bak. Ben olsa her gördüğümde sinirlerim boşalır çok üzülürüm görmek istemem ama kendin için en iyiisni sen bilirsin tabiBoşanma şu an askıda çunku hala bebegim bile dogmadı.dogmasan kadersızlıgın ıcıne dogdu yavrum.eşim pişman ve sanki akıl saglıgı yerinde defil gibi.bşraz bekleyecegim sindiremezsem boşanacagım.ama zaman koydum
Yürüdüm geldim ama cnm inş ise yarar ama bir şey diyeyim mi ben sürekli bacaklarimda ıslaklık hissediyorum az kaldı psikiyatriye gitcem kafayı yiyom diye. Acaba damarlar falan mı birşey oluyor öyle bir his yaşıyorum bilemedim gitti. Valla dua ediyorum Allah'a bu histen kurtulayım diye
Alırım derken sezaryanımı kastetti? Niye suni vermiyo kiBenimki tembel çıktı valla. 41 bitince alcak ama 40+6 da en geç alırım dedi yani bu cuma değil haftaya kalıyor eğer gelmezse. İnşallah gelir çatımı ayırdığıma değer
Alırım derken sezaryanımı kastetti? Niye suni vermiyo ki
Can'ım doğru hatırlıyorsamKocaeli medikal park gökhan beye giden bi arkadaş vardı adını hatırlayamadım nasıl doğum yaptı mi acaba
Aman ne güzel haberler bunlar yaaa. Maşallah tosuna. Yerim onun tontiş yanaklarını.Kızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
Yaaa ne güzel bi fotoğraf. Maşallah subhanallah. Mis kokulu bunlar yaaa. Oh yerimize kokla öp Can'ım.Kızlar merhaba
Doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın.Anali babalı büyüsünler inşallah.Defnem bu gün 3 günlük oldu elhamdülillah.o iyi ama ben çok ağrı çektim bu sefer.hic ilk sezeryanim gibi olmadi.gerci sezeryan esnasında biraz zorluk oldu.gecirdigim operasyon kürtaj ve düşükler sebebiyle karın içinde ve rahimde yapisikliklar varmış.onlarin bazılarına müdehale ettiler.dr um bidaha çocuk düşünmemem gerektiğini bir sezeryani daha rahmin kaldırmayacağını ve rahmi tamamen kaybedebileceğimi ve hatta hayatı tehlike olabileceğini bana da esimede üstüne basa basa söyledi.yapacak bişey yok.Allah bunlara omur versin.neyse bugün bi nebze daha iyiyim.tabi yaptığım hastane odası hazırlıklarının hiç birini kullanamadım doğum anı olunca.biraz daha toparlanayim mevlut yapicam artık.hevesim kursağımda kaldı çünkü.bizden haberler böyle.yazamasamda okumaya çalışıyorum.hepinizi tek tek kucaklıyorum.Eki Görüntüle 2141863
Belirtisiznesne canjm ya şu çömelmeyi nasıl yapıyorsun? Bacakları açarak afedersin alaturka wc pozisyonu dimi? Öyle yapınca çok sıkışıyor benim karnımın altı. İndiğinden midir nedir?
Oh iyi rahatladım:) sizden çok büyük güç alıyorum sonuna kadar beraberiz inş:)Yok canım suni verecek alırım derken normal olacak ama suni verecek ya onun için dedi. Tembel çıktı bizimki falan diye konuşuyorduk onun üstüne dedi :)
canım hayırlı uğurlu olsun, sezaryeni sancısız geçirmek mümkün değil sanırım. bebeğinin sağlıklı olması en büyük mutluluk, maşallah nur topu gibi doğmuş, sütün gelmiş... sevinecek çok şeyin var maşallahKızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?