2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oh iyi rahatladım:) sizden çok büyük güç alıyorum sonuna kadar beraberiz inş:)
Beraberiz canım inşallah bir aksilik olmazsa hayırlısıyla doğum yapacağız. Biz güçlüyüz yaparız diye düşünüyorum ki ben epidural bile almayı düşünmüyorum öyle bir cesaret var bende nereden geliyor bilmiyorum ama

Kızlar yaa bu çatı muaynesinden sonra kanaması olanlara bi sorum olcak.. bu kanın rengi turuncuya döndü mü mesela sulndırılmış baticon gibi?

Ne kadar sürdü bilmiyomda çabuk ayildim ağrım.elbette oldu şuan şiddetli regl.agrisi gibi
Can'ım genel anestezi de uyanır uyanmaz ağrı hissediliyor tabi. Spinal yada epiduralde uzun süre uyuşukluk olduğundan biraz toparlanmış oluyormuş. İnş çabucak geçer ağrıların da yavruna hemen kavuşursun.

Ne diyebilirim ki çok üzüldüm
Rabbim şu mübarek günde gönlüne ferahlık yavrularına ve sana hayırlı ömürler nasip etsin.

Amin kuzum.insallah şimdi kaldırdılar fena bişey ama geçecek yeterki kızım iyi olsun

Amin kuzum.insallah şimdi kaldırdılar fena bişey ama geçecek yeterki kızım iyi olsun
canım ne güzel atlattın süreci, inşallah bebeğin de en kısa zamanda kucağında olsun, hayırlı uğurlu olsun. o ağrılar için de ağrı kesici iğne filan vurmuyorlar mı, söylesen de bi iğne vursalar bu kadar acı çekmesen

Ben epidural istesemde alamam devlette yok kaldı ki o anı tüm benliğimle yaşamak istiyorum

Olabilir valla ic camasirimda oluyor zaten terlemis gibi seffaf su. Ay bu günkü doktor da sekretere birşeyler yazdırdı anlamadım tıbbi terimler kullandi. Plesanta antreior gibi birşey dedi eve geldim baktım rahmin ön duvarında olan plesanta demekmiş bebek beslenemeyebilirmis bu durumda ama bizimki iyi şükür önemli olsa doktorlar söylerdi dedim ama huzursuz da oldum. su için falan birşeyler dedi onu anlamadım artık doktorlar son haftalarda daha ozenli zaten. İnş sağlıkla alalım bebişleri. Basım da tuttu tansiyon 11-7 normal ama bakıyorum hep. Sancim gitti yine ah sancim olunca mutluyum ben ya. Kız baya afedersin vajinanin üstündeydi kafa doktor baktı ya inş girmiştir yavrum yola. Değişik hareketler yapıyor dünden deri dalgalı deniz gibi

Kızlar yaa bu çatı muaynesinden sonra kanaması olanlara bi sorum olcak.. bu kanın rengi turuncuya döndü mü mesela sulndırılmış baticon gibi?
Cnm o baticon zaten ebeler baticon kullaniyor doktor jelle bakiyor. Ama ebe demisti baticon geri gelir akıntı ile diye. Doktor çatı bakınca kahve oldu kanamam tüm gün.

Annem de baticon dedi ama ben korkudan dikkat etmedim elinde bişe var mı diye ondan emin olamamıştım..
Benim bir ay önce sancim yüksek olunca ebe baktı baticon geri gelir dedi açılmam yoktu, iki camasir kadar leke oldu turuncu gibi. Ama geçen hafta doktor baktı ya baya kanama yaşadım açılma vardi biriken kan gelir dedi oradan biliyorum. Sana açılma var dedi mi.

Bakamadı ki.. durmadım geri geri kaçtım kastım bi de kendimi hiç bilmiyorum o yüzden..

Şimdi bı antibiyotik bide ağrı kesici vurdular canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…