- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.621
Beraberiz canım inşallah bir aksilik olmazsa hayırlısıyla doğum yapacağız. Biz güçlüyüz yaparız diye düşünüyorum ki ben epidural bile almayı düşünmüyorum öyle bir cesaret var bende nereden geliyor bilmiyorum amaOh iyi rahatladım:) sizden çok büyük güç alıyorum sonuna kadar beraberiz inş:)
Haftaya benim günümBenimki tembel çıktı valla. 41 bitince alcak ama 40+6 da en geç alırım dedi yani bu cuma değil haftaya kalıyor eğer gelmezse. İnşallah gelir çatımı ayırdığıma değer
Haftaya benim günümberaber doğururuz ama kalmazsın bence sen haftaya
Allah kolaylik versin cnm. Dogum yapacak kisiye misafir geldigini bu forumda okudum. cok saskinim
Can'ım genel anestezi de uyanır uyanmaz ağrı hissediliyor tabi. Spinal yada epiduralde uzun süre uyuşukluk olduğundan biraz toparlanmış oluyormuş. İnş çabucak geçer ağrıların da yavruna hemen kavuşursun.Ne kadar sürdü bilmiyomda çabuk ayildim ağrım.elbette oldu şuan şiddetli regl.agrisi gibi
Ne diyebilirim ki çok üzüldümMeehaba anneler gebeliğimin başından beri hep okuyorum sizleri bebegi olan herkese hayırlı olsun.dogumuma bu kadar kısa sğre kala eşimin beni aldattıgını öprendim.ve benden boşanacakmış.3.çocugum.sıkıntıdan bebegide herşeyi unuttum.iki haftada 8 kilo zayıfladım.bebekte karnımda zayıflamış.ALlahım inşallah bu kandil gecesi dertlerime derman olur.
Amin kuzum.insallah şimdi kaldırdılar fena bişey ama geçecek yeterki kızım iyi olsunCan'ım genel anestezi de uyanır uyanmaz ağrı hissediliyor tabi. Spinal yada epiduralde uzun süre uyuşukluk olduğundan biraz toparlanmış oluyormuş. İnş çabucak geçer ağrıların da yavruna hemen kavuşursun.
Ne diyebilirim ki çok üzüldüm
Rabbim şu mübarek günde gönlüne ferahlık yavrularına ve sana hayırlı ömürler nasip etsin.
canım ne güzel atlattın süreci, inşallah bebeğin de en kısa zamanda kucağında olsun, hayırlı uğurlu olsun. o ağrılar için de ağrı kesici iğne filan vurmuyorlar mı, söylesen de bi iğne vursalar bu kadar acı çekmesenAmin kuzum.insallah şimdi kaldırdılar fena bişey ama geçecek yeterki kızım iyi olsun
evet canım kahverengi oluyor o eski kan olduğu için o renk gelirmiş benden ilk gün pembe sonra kahverengi gelmişti.Kızlar yaa bu çatı muaynesinden sonra kanaması olanlara bi sorum olcak.. bu kanın rengi turuncuya döndü mü mesela sulndırılmış baticon gibi?
Pembede değil bildiğin turuncu.. ne biçim bakıyolar yaa bana bide tam yapılmadı sadece elini sokmaya çalıştı düşün yani..evet canım kahverengi oluyor o eski kan olduğu için o renk gelirmiş benden ilk gün pembe sonra kahverengi gelmişti.
Ben epidural istesemde alamam devlette yokBeraberiz canım inşallah bir aksilik olmazsa hayırlısıyla doğum yapacağız. Biz güçlüyüz yaparız diye düşünüyorum ki ben epidural bile almayı düşünmüyorum öyle bir cesaret var bende nereden geliyor bilmiyorum ama
Turuncuyu bir sor istersen pembe ve kahve geldi benden de turuncu bilmiyorumPembede değil bildiğin turuncu.. ne biçim bakıyolar yaa bana bide tam yapılmadı sadece elini sokmaya çalıştı düşün yani..
Arıyım mı doktoru?Turuncuyu bir sor istersen pembe ve kahve geldi benden de turuncu bilmiyorum
Olabilir valla ic camasirimda oluyor zaten terlemis gibi seffaf su. Ay bu günkü doktor da sekretere birşeyler yazdırdı anlamadım tıbbi terimler kullandi. Plesanta antreior gibi birşey dedi eve geldim baktım rahmin ön duvarında olan plesanta demekmiş bebek beslenemeyebilirmis bu durumda ama bizimki iyi şükür önemli olsa doktorlar söylerdi dedim ama huzursuz da oldum. su için falan birşeyler dedi onu anlamadım artık doktorlar son haftalarda daha ozenli zaten. İnş sağlıkla alalım bebişleri. Basım da tuttu tansiyon 11-7 normal ama bakıyorum hep. Sancim gitti yine ah sancim olunca mutluyum ben ya. Kız baya afedersin vajinanin üstündeydi kafa doktor baktı ya inş girmiştir yavrum yola. Değişik hareketler yapıyor dünden deri dalgalı deniz gibiCanım benim suyum azalmış doktorum bana bugün yavaş yavaş azalır su sen anlamasanda bu haftada normal dedi. Suyun azalmasını bekliyoruz bu haftalarda dedi. Belki seninki gerçekten azalıyordur. Damla damla bile olsa belki geliyordur canım damla gelse nerden anlayacaksın ki. Bence psikolojini bozma gerçekten su olabilir :)
Bi de tuvaletimi yaptığımda içinde de görüyorum turunculuk idrarımın renginde..Turuncuyu bir sor istersen pembe ve kahve geldi benden de turuncu bilmiyorum
Cnm o baticon zaten ebeler baticon kullaniyor doktor jelle bakiyor. Ama ebe demisti baticon geri gelir akıntı ile diye. Doktor çatı bakınca kahve oldu kanamam tüm gün.Kızlar yaa bu çatı muaynesinden sonra kanaması olanlara bi sorum olcak.. bu kanın rengi turuncuya döndü mü mesela sulndırılmış baticon gibi?
Annem de baticon dedi ama ben korkudan dikkat etmedim elinde bişe var mı diye ondan emin olamamıştım..Cnm o baticon zaten ebeler baticon kullaniyor doktor jelle bakiyor. Ama ebe demisti baticon geri gelir akıntı ile diye. Doktor çatı bakınca kahve oldu kanamam tüm gün.
Benim bir ay önce sancim yüksek olunca ebe baktı baticon geri gelir dedi açılmam yoktu, iki camasir kadar leke oldu turuncu gibi. Ama geçen hafta doktor baktı ya baya kanama yaşadım açılma vardi biriken kan gelir dedi oradan biliyorum. Sana açılma var dedi mi.Annem de baticon dedi ama ben korkudan dikkat etmedim elinde bişe var mı diye ondan emin olamamıştım..
Bakamadı ki.. durmadım geri geri kaçtım kastım bi de kendimiBenim bir ay önce sancim yüksek olunca ebe baktı baticon geri gelir dedi açılmam yoktu, iki camasir kadar leke oldu turuncu gibi. Ama geçen hafta doktor baktı ya baya kanama yaşadım açılma vardi biriken kan gelir dedi oradan biliyorum. Sana açılma var dedi mi.
Şimdi bı antibiyotik bide ağrı kesici vurdular canımcanım ne güzel atlattın süreci, inşallah bebeğin de en kısa zamanda kucağında olsun, hayırlı uğurlu olsun. o ağrılar için de ağrı kesici iğne filan vurmuyorlar mı, söylesen de bi iğne vursalar bu kadar acı çekmesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?