- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.641
Ayyy yok karnımı görsen Can'ım çeneme değecek gibi. Şişti iyice göğüslerime doğru. Dayadı dötünüAy ağzın bal damlıyor canım yaa inşallah kalmaz haftaya kalırsada artık napim nasibi o zamanmış derim. Seviyor demekki diyorum. Ben senden sonra bile doğursam şaşırmam canım valla kendimde o potansiyeli gördüm
Can'ım plasenta antierör teşhişi bana ayrıntılı ultrasonda kondu. Doktorlar çok önemsemedi bi sıkıntı da olmadı şükür. Veledin yüzünü göremedik sadece. Plasenta önündeydi hepOlabilir valla ic camasirimda oluyor zaten terlemis gibi seffaf su. Ay bu günkü doktor da sekretere birşeyler yazdırdı anlamadım tıbbi terimler kullandi. Plesanta antreior gibi birşey dedi eve geldim baktım rahmin ön duvarında olan plesanta demekmiş bebek beslenemeyebilirmis bu durumda ama bizimki iyi şükür önemli olsa doktorlar söylerdi dedim ama huzursuz da oldum. su için falan birşeyler dedi onu anlamadım artık doktorlar son haftalarda daha ozenli zaten. İnş sağlıkla alalım bebişleri. Basım da tuttu tansiyon 11-7 normal ama bakıyorum hep. Sancim gitti yine ah sancim olunca mutluyum ben ya. Kız baya afedersin vajinanin üstündeydi kafa doktor baktı ya inş girmiştir yavrum yola. Değişik hareketler yapıyor dünden deri dalgalı deniz gibi
Valla tebrik ederim canım senin hafızana şaştım valla ben balık hafızalı oldum çıktım unutkanlığın dibine vurdumCan'ım doğru hatırlıyorsam @Assos vardı sanki Kocaeli de ama dediğin doktora mı gidiyordu onu bilmiyorum. Belki başkası vardır.
Assos Doğum yaptı Can'ım. Çok oldu sezaryen oldu.
Aman ne güzel haberler bunlar yaaa. Maşallah tosuna. Yerim onun tontiş yanaklarını.
Yaaa ne güzel bi fotoğraf. Maşallah subhanallah. Mis kokulu bunlar yaaa. Oh yerimize kokla öp Can'ım.
Pembede değil bildiğin turuncu.. ne biçim bakıyolar yaa bana bide tam yapılmadı sadece elini sokmaya çalıştı düşün yani..
Canım dereotu hem süt yapar hem gaz yapmaz ama soğangiller yapar haklısın. Bebeğine patik giydir ayakları karnı hep sıcak olsun. Sen de hep patik giy. Rezene iç bol bol. Acı elma yağı diye bişey var ben ondan alıp ayaklarına sürüyordum kızımın. Sonra 10 günlük falan olunca bitkisel gaz ilacı almıştık. Biogia, zinco, nurse harvey subslı bişeydı adı, metsil ki bunda paraben var birine başlrsın rahat edersin zaten.
Bende canım her anı yaşamak istiyorum inşallah doğumda da böyle düşünürüm öldürün beni diye yalvarmamBen epidural istesemde alamam devlette yokkaldı ki o anı tüm benliğimle yaşamak istiyorum
Malesef ona pek bir çözüm yok. Senin gazının olması sezeryan dan canım. Uzun bir süre devam ediyor malesef. Bebeğin de genelde 4.ay civarı geçiyor. Bebeği omzunuza alıp hafifçe beline vurun. Bir de bebeğini sırt üstü yatır ve ayaklarını hafifçe karnına doğru kıvır tekrar uzat. Bu hareket bebeklerde gaz çıkarmada birebir
Kızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
Ayyy yok karnımı görsen Can'ım çeneme değecek gibi. Şişti iyice göğüslerime doğru. Dayadı dötünühiç inmeyecek gibi
Valla kastım ben daha duydum alttan bakılcak diye başladım ağlamaya nst boyunca yandaki kadın da bağırdıkca ağladım sonra ebe geldi beni ağlarken görünce aaa olmaz ama böyle yat bakayım suraya diye sert şekilde söyledi bi kadın daha vardı sağolsun o çok kibar davrandı anlatmaya çalıştı falan ama beynim kabul etmedi işte.. iki kere sert bi şekilde denedi hani böyle jel süreyim yavas yavas sen bi rahatla öyle yapayım demedi direk sokmaya çalıştı eldivenli elini... şimdi de turuncu bişeyler geliyo korkuyorum doktoru aramaya gel derde giderim yine öyle bakmak isterler diye..Sen çokmu kastın canım acaba ya, 4 kez bakıldı bana hiçbiri de acımadı kendimi rahat bırakıyorum hep çünkü. Birde seni rahatla diye hazırlamadımı bakan kişi.
Olabilir valla ic camasirimda oluyor zaten terlemis gibi seffaf su. Ay bu günkü doktor da sekretere birşeyler yazdırdı anlamadım tıbbi terimler kullandi. Plesanta antreior gibi birşey dedi eve geldim baktım rahmin ön duvarında olan plesanta demekmiş bebek beslenemeyebilirmis bu durumda ama bizimki iyi şükür önemli olsa doktorlar söylerdi dedim ama huzursuz da oldum. su için falan birşeyler dedi onu anlamadım artık doktorlar son haftalarda daha ozenli zaten. İnş sağlıkla alalım bebişleri. Basım da tuttu tansiyon 11-7 normal ama bakıyorum hep. Sancim gitti yine ah sancim olunca mutluyum ben ya. Kız baya afedersin vajinanin üstündeydi kafa doktor baktı ya inş girmiştir yavrum yola. Değişik hareketler yapıyor dünden deri dalgalı deniz gibi
Ay banada ayrintilida dusuk yerlesimli plesanta demisti perinatolog hatta kılcal kanaman olmuş içe doğru erken doğum riskini var bile demişti ama diğer doktorlar yok öyle birşey falan demisti. Ama bebişin kafa aşağıda plesanta yukarıda şimdi Allah'tan.Ayyy yok karnımı görsen Can'ım çeneme değecek gibi. Şişti iyice göğüslerime doğru. Dayadı dötünühiç inmeyecek gibi
Can'ım plasenta antierör teşhişi bana ayrıntılı ultrasonda kondu. Doktorlar çok önemsemedi bi sıkıntı da olmadı şükür. Veledin yüzünü göremedik sadece. Plasenta önündeydi hep
benim de plesenta anterior doktor hiçbir sıkıntıdan bahsetmedi, normal doğumu destekliyor hatta. stres yapma canımOlabilir valla ic camasirimda oluyor zaten terlemis gibi seffaf su. Ay bu günkü doktor da sekretere birşeyler yazdırdı anlamadım tıbbi terimler kullandi. Plesanta antreior gibi birşey dedi eve geldim baktım rahmin ön duvarında olan plesanta demekmiş bebek beslenemeyebilirmis bu durumda ama bizimki iyi şükür önemli olsa doktorlar söylerdi dedim ama huzursuz da oldum. su için falan birşeyler dedi onu anlamadım artık doktorlar son haftalarda daha ozenli zaten. İnş sağlıkla alalım bebişleri. Basım da tuttu tansiyon 11-7 normal ama bakıyorum hep. Sancim gitti yine ah sancim olunca mutluyum ben ya. Kız baya afedersin vajinanin üstündeydi kafa doktor baktı ya inş girmiştir yavrum yola. Değişik hareketler yapıyor dünden deri dalgalı deniz gibi
Valla kastım ben daha duydum alttan bakılcak diye başladım ağlamaya nst boyunca yandaki kadın da bağırdıkca ağladım sonra ebe geldi beni ağlarken görünce aaa olmaz ama böyle yat bakayım suraya diye sert şekilde söyledi bi kadın daha vardı sağolsun o çok kibar davrandı anlatmaya çalıştı falan ama beynim kabul etmedi işte.. iki kere sert bi şekilde denedi hani böyle jel süreyim yavas yavas sen bi rahatla öyle yapayım demedi direk sokmaya çalıştı eldivenli elini... şimdi de turuncu bişeyler geliyo korkuyorum doktoru aramaya gel derde giderim yine öyle bakmak isterler diye..
Bugün lanet ettim inan birileri delirtti. Önce biri aradı yok kordon dolanır hep doktora git dedi sanki gitmiyorum birisi de (görümcem olur kendisi) ay şimdi suni sancı alırsın cekersin sonra sezeryana alırlar dedi ya dedim sizi parayla mı veriyorlar dedim ustune kayinvalidem yine mi gelmiyor tembel dedi gelsin size sevdirmicem zehir oldu dedim. Ben taşıyorum yükü millete. Hala gelmedi mi diye arayana yok geldi de saklıyorum dicem. Ya gina geldi gerçekten ben kimseye böyle sormadim millet bana niye soruyor. Ay bir an önce gelsin ne olur diyorlar bir de kendileri çıkaracak sanki. Eşim bile artık umudunu kesmiş bizden öyle diyor yaa 41 haftaya kadar normal kabul edilen hamilelikten haberi olan yok.mu bu ülkede.Son haftalarda plasenta da herşey olur canım artık plasentamızında vakti doluyor benimkindede kireçlenme vardı ama hiçbir şey olmadı çok şükür. Bence o terleme su olabilir bebek kendini kanala dayayınca sızıntı şeklinde azalırmış su. Artık günümüz doldu herşey oluyor ama bebişler tembel :) Anam bende sancı çeksem valla mutlu olcam seni anlıyorum o yüzden hiç sancı falan yok benimki bir gelcek tam gelcek galibaa. Benim bebeğimde öyle bir hareket ediyor karnım şekilden şekle giriyor. Yerleri dar geliyor ama daha çıkalım demiyor sıpalar
Koltuğa dayanıp yaptım Can'ım. Dirseklerimle destek aldım. Ama totomu zor kaldırdım vallaİner canım iner hiç merak etme. Benimki hep alttaydı dahada altta ama baksana geldiği falan yok yer etti yavrum orayaBirde çömelme yaparken biraz önce pilates topumu sırtıma dayayıp öyle yaptım daha rahat ve uzun durdum eğer topun varsa öyle dene yoksada sırtını duvara daya öyle dur çömelerek. Çıkartalım şu veletleri artık
Evet canım zamanla yukarı çıkar demişlerdi bana da. Çok şükür çıktı. Sorun olsa sezaryen olmak zorunda kalırdık zaten.Ay banada ayrintilida dusuk yerlesimli plesanta demisti perinatolog hatta kılcal kanaman olmuş içe doğru erken doğum riskini var bile demişti ama diğer doktorlar yok öyle birşey falan demisti. Ama bebişin kafa aşağıda plesanta yukarıda şimdi Allah'tan.
İnşallah doğumuma o ebe denk gelmez.. hayattan soğuttu beniAa o nasıl bir hemşireymiş canım. Ortam zaten gergin her önümüze gelene parmaklatıyoruz sanki de yat şuraya ne demek yaa. Canım senin şansızlığın hemşireden olmuş keşke kendi doktorun baksaymış başkası neden bakıyorki hem insan daha tedirgin olur. Sen kendini biraz rahatlat bir dahakine bakcaklarında doktoruna rica et o baksın. Daha rahat olursun bence. Turuncular içinde kafayı takma o baticondur canım arkadaşların dediği gibi. Bundan önce olmadığını düşün rahatlat kendini.
Pislik ya bana bakan ebe de acitti biraz ama doktor jel ile baktı rahat bırak dedi hiç acimadi. Niye böyle bu ebeler ne var jel yapsalar insanlik mi bu. Kendini rahat bırakınca çok farkediyor cnm mecburen rahat olcaz.Valla kastım ben daha duydum alttan bakılcak diye başladım ağlamaya nst boyunca yandaki kadın da bağırdıkca ağladım sonra ebe geldi beni ağlarken görünce aaa olmaz ama böyle yat bakayım suraya diye sert şekilde söyledi bi kadın daha vardı sağolsun o çok kibar davrandı anlatmaya çalıştı falan ama beynim kabul etmedi işte.. iki kere sert bi şekilde denedi hani böyle jel süreyim yavas yavas sen bi rahatla öyle yapayım demedi direk sokmaya çalıştı eldivenli elini... şimdi de turuncu bişeyler geliyo korkuyorum doktoru aramaya gel derde giderim yine öyle bakmak isterler diye..
İnsan halinden anlamıyolar malesef.. ben orda belli ki korkuyorum tir tir titriyorum elim bacaklarım zangır zangır titredim düşün oturamadım çatala.. diğer kadın yardım etti sağolsun.. ebenin hiçç umru değil robotlaşmış resmen.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi yaa vallahi çok zor...Pislik ya bana bakan ebe de acitti biraz ama doktor jel ile baktı rahat bırak dedi hiç acimadi. Niye böyle bu ebeler ne var jel yapsalar insanlik mi bu. Kendini rahat bırakınca çok farkediyor cnm mecburen rahat olcaz.
Bugün lanet ettim inan birileri delirtti. Önce biri aradı yok kordon dolanır hep doktora git dedi sanki gitmiyorum birisi de (görümcem olur kendisi) ay şimdi suni sancı alırsın cekersin sonra sezeryana alırlar dedi ya dedim sizi parayla mı veriyorlar dedim ustune kayinvalidem yine mi gelmiyor tembel dedi gelsin size sevdirmicem zehir oldu dedim. Ben taşıyorum yükü millete. Hala gelmedi mi diye arayana yok geldi de saklıyorum dicem. Ya gina geldi gerçekten ben kimseye böyle sormadim millet bana niye soruyor. Ay bir an önce gelsin ne olur diyorlar bir de kendileri çıkaracak sanki. Eşim bile artık umudunu kesmiş bizden öyle diyor yaa 41 haftaya kadar normal kabul edilen hamilelikten haberi olan yok.mu bu ülkede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?