- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.661
Ay Allah sabır şifa versin cnm ah çok zor bir kadınların işi gerçekten.Siz siz olun genel.anestezi istemeyin benim doktorumun tercihi bu yöndeydi spinalde en azından ağrı hissedilmiyo uyusukluk.gidene kadarda toparlaniyr insan genelden uyanır uyanmaz ağrı seninle birlikte ama şuan daha iyiceyim kalktım iki üç adım attım koltukla oturuyorum şuan yatağında eşime tahsis ettimbirazdan süt sagicam
Bence sor canımBi de tuvaletimi yaptığımda içinde de görüyorum turunculuk idrarımın renginde..
Benimde acıyor canım ama banamısın demedim çömelmeye devamKoltuğa dayanıp yaptım Can'ım. Dirseklerimle destek aldım. Ama totomu zor kaldırdım vallaçatı ağrım hat safhada
Bu gece takipliyim de sabaha kadar geçmezse yarın mecbur gitcem inşallah geçerde gerek kalmaz yaaBence sor canım
Dr alttan muayene ederken resmen orayı açmaya çalıştı bağırıyordum zorlamayın tamam sezaryan olayımBende canım her anı yaşamak istiyorum inşallah doğumda da böyle düşünürüm öldürün beni diye yalvarmambakalım süreçlerimiz nasıl olacak.
İnşallah doğumuma o ebe denk gelmez.. hayattan soğuttu benidoktora dicem zaten o yapsın yavaş yavaş çünkü belli ki benim için büyük problem böyle şeyler.. ben alttan kamerayla ilk kalp atışları için baktırırkende bayılcak gibi olmuştum ama doktor hiç korkutmadan yapmıştı..
Peki şöyle yapsan yakınında devlet hast felan yokmu bir idrar tahlili yapsınlar orda nöbetçi dr oluyorBu gece takipliyim de sabaha kadar geçmezse yarın mecbur gitcem inşallah geçerde gerek kalmaz yaa
Dr alttan muayene ederken resmen orayı açmaya çalıştı bağırıyordum zorlamayın tamam sezaryan olayımdr sallamadı beni o ayrı :)))
Kız doktor orayı oydu resmen:)) sonra ki muayeneyi ebe yaptı ama sakin yavaş ben bi nefes alıyosum o ilerledi bi nefes aldim ilerledi çocuğun başına dokunduğunda çok az ağrım vardı sonra o da oymaya çalışınca kastım acıdı mesele rahat olmakta yüzde yüz çözüm.bu da muayene eden kişinin anlayışına bağlıAa benim hiç acımadı ya alttan muayenede açılmada benimkinide baya derine ittiriyor ama ben çok kasmadığımdan kendimi hiç acı hissetmiyorum :) Ay inşallah güçlü kuvvetli oluruz ya. Ben kendime hep bu yapıyorsa ben hayli hayli yaparım diye telkin veriyorum
Konuş canım doktorunla her insan bir değil öyle yat demekle yatılmıyor işte. Demekki senin bünyen zor kaldırıyor böyle şeyleri. Sen doktorundan destek al kimseyi kafaya takma. Doktorunla konuyu açık açık konuş ona göre daha rahat olursun
Peki şöyle yapsan yakınında devlet hast felan yokmu bir idrar tahlili yapsınlar orda nöbetçi dr oluyor
Bazı antibiyotikler yapıyor aynen:))Sanırım çoklu alıntıyı başarabiliyorum.. kızlar bana doktor antibiyotik vermişti lökosit yüksek diye şimdi aklıma geldi bi bakayım yan etkileri nelerdir dedim. Baktım ve bu antibiyotik idrar rengini sarı-turuncu yapıyomuş ondan öyle olmuş sanırım.. sizi de gerdim akşam akşam kusura bakmayın nolur valla insan herşeyden korkup şüphe duyuyo son zamanlar bi de iyice korkak oldum..
Kız doktor orayı oydu resmen:)) sonra ki muayeneyi ebe yaptı ama sakin yavaş ben bi nefes alıyosum o ilerledi bi nefes aldim ilerledi çocuğun başına dokunduğunda çok az ağrım vardı sonra o da oymaya çalışınca kastım acıdı mesele rahat olmakta yüzde yüz çözüm.bu da muayene eden kişinin anlayışına bağlı
Sanırım çoklu alıntıyı başarabiliyorum.. kızlar bana doktor antibiyotik vermişti lökosit yüksek diye şimdi aklıma geldi bi bakayım yan etkileri nelerdir dedim. Baktım ve bu antibiyotik idrar rengini sarı-turuncu yapıyomuş ondan öyle olmuş sanırım.. sizi de gerdim akşam akşam kusura bakmayın nolur valla insan herşeyden korkup şüphe duyuyo son zamanlar bi de iyice korkak oldum..
1 mayıs anneleri bebişinizin size mesajı var
Belirtisiznesne tgb34
H Hafsaminikoglan
Bu arada tan 3 yıl önce 30 nisan 2015 te pylaşmışım. Hala doğurmadın mı diye habire arayan soran. Ben de bunalmışım tabi :))))
Olmaz olur mu oldu ama konduramadım o kadar karakterli o kadar düzgün bi adamdı ki 15 yıldır tanımamısım onu.bide bana onu sevşyorum diyor.ne yapacagımı şaşırdım çğnkü hala onu sevşyorum bunca şeye ragmen
Kadının halinden kadın da anlamıyorsa diyecek bişey Yok gerçekten. Ne kadar soğukkanlı ruhsuzlar ya.İnsan halinden anlamıyolar malesef.. ben orda belli ki korkuyorum tir tir titriyorum elim bacaklarım zangır zangır titredim düşün oturamadım çatala.. diğer kadın yardım etti sağolsun.. ebenin hiçç umru değil robotlaşmış resmen.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi yaa vallahi çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?