2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay Allah sabır şifa versin cnm ah çok zor bir kadınların işi gerçekten.

Bende canım her anı yaşamak istiyorum inşallah doğumda da böyle düşünürüm öldürün beni diye yalvarmam bakalım süreçlerimiz nasıl olacak.
Dr alttan muayene ederken resmen orayı açmaya çalıştı bağırıyordum zorlamayın tamam sezaryan olayım dr sallamadı beni o ayrı :)))

Konuş canım doktorunla her insan bir değil öyle yat demekle yatılmıyor işte. Demekki senin bünyen zor kaldırıyor böyle şeyleri. Sen doktorundan destek al kimseyi kafaya takma. Doktorunla konuyu açık açık konuş ona göre daha rahat olursun

Dr alttan muayene ederken resmen orayı açmaya çalıştı bağırıyordum zorlamayın tamam sezaryan olayım dr sallamadı beni o ayrı :)))

Aa benim hiç acımadı ya alttan muayenede açılmada benimkinide baya derine ittiriyor ama ben çok kasmadığımdan kendimi hiç acı hissetmiyorum :) Ay inşallah güçlü kuvvetli oluruz ya. Ben kendime hep bu yapıyorsa ben hayli hayli yaparım diye telkin veriyorum

Telefonu açan alo demeden “kız sen daha doğmadın mııı” utanıyorum valla sanki ben doğuramıyorum
Çömelme yapmaya niyeyse korkuyorum yaa hem hemen gelsin istiyorum hem de korkuyorum manyak mıyım neyim bende anlamadım:))

Kız doktor orayı oydu resmen:)) sonra ki muayeneyi ebe yaptı ama sakin yavaş ben bi nefes alıyosum o ilerledi bi nefes aldim ilerledi çocuğun başına dokunduğunda çok az ağrım vardı sonra o da oymaya çalışınca kastım acıdı mesele rahat olmakta yüzde yüz çözüm.bu da muayene eden kişinin anlayışına bağlı

Peki şöyle yapsan yakınında devlet hast felan yokmu bir idrar tahlili yapsınlar orda nöbetçi dr oluyor

Sanırım çoklu alıntıyı başarabiliyorum.. kızlar bana doktor antibiyotik vermişti lökosit yüksek diye şimdi aklıma geldi bi bakayım yan etkileri nelerdir dedim. Baktım ve bu antibiyotik idrar rengini sarı-turuncu yapıyomuş ondan öyle olmuş sanırım.. sizi de gerdim akşam akşam kusura bakmayın nolur valla insan herşeyden korkup şüphe duyuyo son zamanlar bi de iyice korkak oldum..

Bazı antibiyotikler yapıyor aynen:))

Bencede canım kendini kasmayacaksın kesinlikle sen rahat olursan gerisi kolayca hallolur :)

Ay canım öyle olması daha iyi sen iyi ol kendini iyi hisset bizde iyi oluruz. Burda birbirimize destek oluyoruz nolcak sankii.

Kızlar sürümü sağiyorum ya eşimi maya almaya yolladım emmesede bebek sagarkende ise yarar mı

Cok uzuldum canim, kafasiz bazi adamlar.
Sasirmis herhalde stressten. Canim sen hic uzulme benim boyle eski erkek arkadasim vardi, baska birini seviyorum diye gitmisti sikintili zamanimizda. Ben cok zor durumda kalmistim.O beni terkederken cok aglamistim, kendine gel sacmaliyorsun diye yalvarmistim tinmamisti. Is yerimle evim yanyanaydi ogle arasinda eve gider aglardim. Yemek yiyemezdim.
iyi gun dostu Turk arkadaslarim da onunla birlikte gitmisti.Hayatlarinda sikintili seyler istemiyorlarmis.

Sonra dayanamiyordum, tasinmak istedim.
Simdiki esimle is yerinden uzaktan tanisiyorduk, istifa mektubumu yazmama ve sirket icinde kalan parami almama yardimci olur musun dedim. Tamam ama cok acim, bir yemek yiyelim, konusalim once dedi. Ben anlattim o dinledi. o gunden sonra bir suru bahaneyle geldi, arkadasligimizi surdurdu. Yeni arkadaslar edindim. hala konusuruz, cok candan gercek arkadaslar.

Iki uc ay sonra eski erkek arkadasimin akli basina geldi, kopekler gibi geri dondu. Yalvardi geri donmek icin. Yine yurtdisinda yalniz yasiyordum, kapinin onunde paspasimda uyurdu sabah ben ise giderken konusabilmek icin! Ama ben onu geri kabul edememistim.

En buyuk pismanligim o giderken pesinden kendimi helak edecek kadar aglamalarima. Keske gidersen asla geri gelemezsin deseydim o kadar.

Senin esinde sasirmistir, giderse geri donmeye calisir. Geri donerken sacma sapan bahaneler uydurur. Arada kendini arada sacma sapan seni de suclar. Sonra belki o da kapinin onundeki paspasta uyur. Belki daha iyi biriyle tanismana dolayli olarak vesile olur. Hayatin onune ne cikaracagi hic belli olmaz. Sen ister kabul et onu geri ister etme, onumuzdeki bir kac ay icinde ne secersen sec, bu olaylar biraz durulunca en cok pisman olacagin sey onun pesinden aglamalarin, kendini bu kadar uzmen, ve onun yuzunden bebeginin anne karninda uzulmus olabildigini dusunmen olacak.
Umarim kendine ve bebegine daha iyi bakarsin. Daha cok uzulmezsin

Son düzenleme:
Kadının halinden kadın da anlamıyorsa diyecek bişey Yok gerçekten. Ne kadar soğukkanlı ruhsuzlar ya.

H Hunilimom Ağrıda sancıda acil şekilde doktora gitmek istemiyorum bu sebepten...açılma var mı falan filan diye gelen giden bi parmaklıyor sanki çok sıradan bir durum ve alışık olmalıyız...şaşırmışlar heralde...zaten ebe yapmamalıydı bi de havalarından geçilmiyor bir kısmını tenzih edelim ama büyük bir kısmı fazlaca ukala güya doktorlardan bilgililer ve pek havalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…