- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.681
Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versinŞeker den dolayı sanırım. Nefes almada sorun ve benimde ağrım var inşallah csbukck duzor yavrum
Yaa ben de sorunlu insanım kabul ediyorum ama vallahi elimde olan bişey değil.. normalde de doktordan çok korkarım şuan resmen zirve yaptı.. çok merak ediyorum benim gibi olan başka yok mu herkese mi böyle davranıyolar.. bana doktor demedi bile sadece nst’ye gönderiyorum dedi. Kağıdı verirken bi baktım nst+tuşe yazıyo tuşe ne demek diye sordum çatı muaynesi dediler neye uğradığımı şaşırdım.. en kötüsü de ne biliyo musun? Ben o işlemi yaptıramadım bi 15-20 dk yürüyemedim bile titremekten kendime gelemedim doktora indik zor bela. Ebe zaten aradı söyledi yaptırmak istmedi diye bende doktora diyorum ki yaptıramadım çatı muaynesini adam ne dese beğenirsin “ağrın sancın yok çokta önemli değil!” E ne demeye yaşadım ben o travmayı o zaman!! Yeminle kafayı yicem artık....H Hunilimom Ağrıda sancıda acil şekilde doktora gitmek istemiyorum bu sebepten...açılma var mı falan filan diye gelen giden bi parmaklıyorsanki çok sıradan bir durum ve alışık olmalıyız...şaşırmışlar heralde...zaten ebe yapmamalıydı bi de havalarından geçilmiyor bir kısmını tenzih edelim ama büyük bir kısmı fazlaca ukala güya doktorlardan bilgililer ve pek havalılar
Canım benim çatı muayenem feciydi felaketti burda anlatmak istemedim ama gerçekten çatı dar ve kadın parmağını asla sokamadı doğum sancısı çekerken bile ben öyle çığlık atmadım...ama evet sancın falan yoksa bakılması da çok anlamlı değil bebekte aşırı irilik ya da ters bir durum yok...sancın açılman olunca bakılır...o zamanki bakılması çatı muayenesindeki kadar da acıtmıyor ya da başka acılar olduğu için o fazla hissedilmiyor diyeyimYaa ben de sorunlu insanım kabul ediyorum ama vallahi elimde olan bişey değil.. normalde de doktordan çok korkarım şuan resmen zirve yaptı.. çok merak ediyorum benim gibi olan başka yok mu herkese mi böyle davranıyolar.. bana doktor demedi bile sadece nst’ye gönderiyorum dedi. Kağıdı verirken bi baktım nst+tuşe yazıyo tuşe ne demek diye sordum çatı muaynesi dediler neye uğradığımı şaşırdım.. en kötüsü de ne biliyo musun? Ben o işlemi yaptıramadım bi 15-20 dk yürüyemedim bile titremekten kendime gelemedim doktora indik zor bela. Ebe zaten aradı söyledi yaptırmak istmedi diye bende doktora diyorum ki yaptıramadım çatı muaynesini adam ne dese beğenirsin “ağrın sancın yok çokta önemli değil!” E ne demeye yaşadım ben o travmayı o zaman!! Yeminle kafayı yicem artık....
Ben de okuduklarımdan öyle anladım sancı halinde kim gelmiş bakmış anlamıyosun.. ama böyle herşeyin farkındayken özellikle de algılar açıkken çok zor geldi bana...Canım benim çatı muayenem feciydi felaketti burda anlatmak istemedim ama gerçekten çatı dar ve kadın parmağını asla sokamadı doğum sancısı çekerken bile ben öyle çığlık atmadım...ama evet sancın falan yoksa bakılması da çok anlamlı değil bebekte aşırı irilik ya da ters bir durum yok...sancın açılman olunca bakılır...o zamanki bakılması çatı muayenesindeki kadar da acıtmıyor ya da başka acılar olduğu için o fazla hissedilmiyor diyeyim
1 mayıs anneleri bebişinizin size mesajı var
@Belirtisiznesne @geminiwoman
H Hafsaminikoglan
Bu arada tan 3 yıl önce 30 nisan 2015 te pylaşmışım. Hala doğurmadın mı diye habire arayan soran. Ben de bunalmışım tabi :))))
Canım ebe yavaş yapsaydı hiç bişey olmazdı bende senin gibiyim inanabilirsin sert muamele görsem düşüp bayılırım Allah iyi insanlara denk getirsin bir daha muayene olacağın zaman yalan söyle deki vajinusmus var bende çok yavaş yapmanız lazım travma yaşıyorum sonra felan deYaa ben de sorunlu insanım kabul ediyorum ama vallahi elimde olan bişey değil.. normalde de doktordan çok korkarım şuan resmen zirve yaptı.. çok merak ediyorum benim gibi olan başka yok mu herkese mi böyle davranıyolar.. bana doktor demedi bile sadece nst’ye gönderiyorum dedi. Kağıdı verirken bi baktım nst+tuşe yazıyo tuşe ne demek diye sordum çatı muaynesi dediler neye uğradığımı şaşırdım.. en kötüsü de ne biliyo musun? Ben o işlemi yaptıramadım bi 15-20 dk yürüyemedim bile titremekten kendime gelemedim doktora indik zor bela. Ebe zaten aradı söyledi yaptırmak istmedi diye bende doktora diyorum ki yaptıramadım çatı muaynesini adam ne dese beğenirsin “ağrın sancın yok çokta önemli değil!” E ne demeye yaşadım ben o travmayı o zaman!! Yeminle kafayı yicem artık....
Yaa ben de sorunlu insanım kabul ediyorum ama vallahi elimde olan bişey değil.. normalde de doktordan çok korkarım şuan resmen zirve yaptı.. çok merak ediyorum benim gibi olan başka yok mu herkese mi böyle davranıyolar.. bana doktor demedi bile sadece nst’ye gönderiyorum dedi. Kağıdı verirken bi baktım nst+tuşe yazıyo tuşe ne demek diye sordum çatı muaynesi dediler neye uğradığımı şaşırdım.. en kötüsü de ne biliyo musun? Ben o işlemi yaptıramadım bi 15-20 dk yürüyemedim bile titremekten kendime gelemedim doktora indik zor bela. Ebe zaten aradı söyledi yaptırmak istmedi diye bende doktora diyorum ki yaptıramadım çatı muaynesini adam ne dese beğenirsin “ağrın sancın yok çokta önemli değil!” E ne demeye yaşadım ben o travmayı o zaman!! Yeminle kafayı yicem artık....
Canım benim çatı muayenem feciydi felaketti burda anlatmak istemedim ama gerçekten çatı dar ve kadın parmağını asla sokamadı doğum sancısı çekerken bile ben öyle çığlık atmadım...ama evet sancın falan yoksa bakılması da çok anlamlı değil bebekte aşırı irilik ya da ters bir durum yok...sancın açılman olunca bakılır...o zamanki bakılması çatı muayenesindeki kadar da acıtmıyor ya da başka acılar olduğu için o fazla hissedilmiyor diyeyim
Ayy güldürdün valla su stres icinde1 mayıs anneleri bebişinizin size mesajı var
@Belirtisiznesne @geminiwoman
H Hafsaminikoglan
Bu arada tan 3 yıl önce 30 nisan 2015 te pylaşmışım. Hala doğurmadın mı diye habire arayan soran. Ben de bunalmışım tabi :))))
Valla kastım ben daha duydum alttan bakılcak diye başladım ağlamaya nst boyunca yandaki kadın da bağırdıkca ağladım sonra ebe geldi beni ağlarken görünce aaa olmaz ama böyle yat bakayım suraya diye sert şekilde söyledi bi kadın daha vardı sağolsun o çok kibar davrandı anlatmaya çalıştı falan ama beynim kabul etmedi işte.. iki kere sert bi şekilde denedi hani böyle jel süreyim yavas yavas sen bi rahatla öyle yapayım demedi direk sokmaya çalıştı eldivenli elini... şimdi de turuncu bişeyler geliyo korkuyorum doktoru aramaya gel derde giderim yine öyle bakmak isterler diye..
Ay aynısı canım gerçekten. Benim oğluşumda içerde aynı böyle büyük ihtimal.
aynen böyleyiz
Allah sizden de razı olsun valla heyecanla takip ediyorum forumu. Sağlıkla kucaklayalım inşallah siz de kumsalpoyraz gibi kısacık sürede. Normal doğumla kavuşun yavrulara. İnşallah bu gecede dualarımız hayırla kabul olsun.Ayy güldürdün valla su stres icindeallah razi olsun. Gercekten aynen oyleler. Ama ben nedense tam da bugun doguracagimi hissediyorum. Gününü gecirmeyecek gibime geliyor ya hayirlisi insalah yanilmam
Cevap geldi mi bilmiyorum ama doktorum bana dayanamadığında sür dedi o ilacı.Kaşımaktan bazen kanatıyordum inanılmaz rahatlatan bir ilaç vajina içine gelmemesi gerek onun haricinde sıkıntı yok demişti doktorumDogum yapan anneler hayirli olsun kalanlarda insal saglikli br sekilde kavusursunuz bebislere hanimlar benim 3 gundur feci kadintim var br gece tuzlu suyla idare ettim br gecede tndrdiuot ama dun dayaniazdi agladim resmen dinmiyordu kasinti br kac ay once drm krem vermisti trvazol du sanirim ismi hic kullanmadim dun dr sormadan kullandim iyi oldum bu haftalarda uygun mu suzce bir bilginuz var mi tsk
Ben bazen iyice kasidiktan sonra .Cevap geldi mi bilmiyorum ama doktorum bana dayanamadığında sür dedi o ilacı.Kaşımaktan bazen kanatıyordum inanılmaz rahatlatan bir ilaç vajina içine gelmemesi gerek onun haricinde sıkıntı yok demişti doktorum
Bakmiyorlar ama galiba artık acilmaya cnm carsamba kendi doktorum da bakmaz. Yarın acile mi gitsek sancı var falan diyeartik su sancı bekliyorlar acilmaya bakmak için.
Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodumYaa ben de sorunlu insanım kabul ediyorum ama vallahi elimde olan bişey değil.. normalde de doktordan çok korkarım şuan resmen zirve yaptı.. çok merak ediyorum benim gibi olan başka yok mu herkese mi böyle davranıyolar.. bana doktor demedi bile sadece nst’ye gönderiyorum dedi. Kağıdı verirken bi baktım nst+tuşe yazıyo tuşe ne demek diye sordum çatı muaynesi dediler neye uğradığımı şaşırdım.. en kötüsü de ne biliyo musun? Ben o işlemi yaptıramadım bi 15-20 dk yürüyemedim bile titremekten kendime gelemedim doktora indik zor bela. Ebe zaten aradı söyledi yaptırmak istmedi diye bende doktora diyorum ki yaptıramadım çatı muaynesini adam ne dese beğenirsin “ağrın sancın yok çokta önemli değil!” E ne demeye yaşadım ben o travmayı o zaman!! Yeminle kafayı yicem artık....
Benim ilk cati muayenem acimadi. Kasilip kasilmamakla alakali. Ikincide kastim kendimi utandim. Doktor beklemek zorunda kaldi. Biraz sana bagli. Bu arada yabanci kadinlar rahat kasilmiyorlar onlarin ki acimiyor. Bilmiyorlar bile boyle bir seyin acitabildigini...Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?