- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.701
Ay allah yardimcimiz olsun hayirlisindan bi dogursaydik allahin izniyleBenim ilk cati muayenem acimadi. Kasilip kasilmamakla alakali. Ikincide kastim kendimi utandim. Doktor beklemek zorunda kaldi. Biraz sana bagli. Bu arada yabanci kadinlar rahat kasilmiyorlar onlarin ki acimiyor. Bilmiyorlar bile boyle bir seyin acitabildigini...
Kızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak
Bugünki kontrolde açıklığım 4 cm çıktıdoktor hemen yatırmak istedi ben yine inat ettim sancımı beklicem die.
Eve geldiğimden beri kasık ağrım oluyordu. Muayeneden dolayıdır die pek önemsemedim başta ama şimdi 6-7 dk arayla sancı hissediyorumhayırlısı
Kızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
Benim kaybimda siddetli bas agrisi basliyirdu tipki migren gibi pesinden gozume isik gorunuyordu net goremiyordm 10-15 dk suren gorme kaybi yasiyordm etrafi karanlik ortada sari isik goruyordm sadece. Sonra geciyordu bana hamilelikte beyin damari tikanabiliyor falan dediler 5 aylik hamileydm emar beyin filmi beyin elektrosu falan cekildm hicbisey cikmadi. Sonra norolog bir cesit migren dedi avro migren diye bisey varmis siddetli bas agrisiyla isik gorme oluyomus bu migrende. Gebelik bitince gecti gitti. Bu hamileligimde olmadi hic kan sulandirici igne kullaniyorm bunda belki de pihtilasmadan olmustur diyorm ama net ogrenemedm. Bas agrisi eslik ediyosa isik gormeden migren olabilir canim
İyi alsamlar kizlar bugun sabah saat 11.06 da spinal anastezi ile dogum yaptim. Kizim 3.300 gr 50 cm dogdu biraz emzirmede skinti yasiyrz cok uyudugu icin ama atlatcaz ins. Ameliyatimda doktorun dedine gore onceki dikisler yapismis biraz zordu dedi ama cok sukur ben iyim agrimda cok olmadi korktum gibi deildi.ben kizima kavustum darisi tum annelere insallah herkese tek tek cvb yzamadim beni soranlara tsk ediyrm biz iyiz
Sağlıkla tümsevdikleriyle hayırlı uzun ömrü olsun gözün AydınSelam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
gözün aydın, sağlıkla mutlulukla yaşasın minikSelam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Canım oyuyor ben dedim benim farklı muayeneydi emin ol çatı acımıyor el girmiyor daha neler iki parmakla beş sn ancak sürüyorYaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
Canım gözünaydın ayrıntı yazarmısın bize:)Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Guzel gunde gelmis. Gozun aydin canim saglikli ve mutlu bir hayati olsunSelam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Yarar. Sutun artar. Biraz sakin ve olumlu bak bu emzirme isine. Sut cogu annede 3gun sonra gelmeye basliyormus.Kızlar sürümü sağiyorum ya eşimi maya almaya yolladım emmesede bebek sagarkende ise yarar mı
Canım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittimCanım gözünaydın ayrıntı yazarmısın bize:)
Gözünüz aydın ilk bebeğiniz miKızlar tek tek alintilayamadim,herkese çok teşekkür ederim. Başka doğum yapan olduysa gözü aydın olsun. Allah miniklere uzun,saglikli ömür versin. Bekleyenlerde bi avazda kurtulsun inşallah.
Kendiliğinden açıldı . Galiba suyumun gelmesi de işe yaradı . Epidural aldıktan snra suni verdiler bn hiç anlamadım . Saat on birde doğum haneye alındım . 3.5 -4 cm açılmayla daha snra epidural . Saat birde açışmam tamdı ana bebeğin başı biraz yukardaydı . Bi saat plates topunda zıpladım . 14.05 tedünyaya geldi çok şükürÇook sevindim senin adına gözünaydınsuni sancı da aldın mı canım? Yoksa rahim yumuşatan ilacı verince kendiliğinden açılman mı başladı? Merakla bekliyorum hikayeni.
Kızına Allah sağlıklı uzun ömür versin . Mübarek kandilde geldi meleğin
Hayyy maşşallahhhh kırkbinkere:)) aynısından bende istiyorum resmen hayalimi yaşamışsın:)Canım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittim
Açıklığa baktılar 6 7 cm açılma olmuş. Yatisim yapıldı. 1 buçuk saatin içinde 9 cme kadar açıklık oldu. Suyum gelmediği için keseyi patlattilar. Sonra sancılarım olmaya başladı zaten. Önce yaklaşık 5 dakikada 1 gelirken sonlara doğru baya siklasti. Doğum odasına alındım. Yaklaşık bi 25 dakika sonra bebeğim kucagimdaydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?