2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay allah yardimcimiz olsun hayirlisindan bi dogursaydik allahin izniyle

Sırtımın sol tarafına birden lanet bir ağrı girdi yatamıyorum.Kalbime baskı yapıyor şu an.yarın kontrolüm var sanırım çatı muayenesi olacam

Yaptığım alıntılar gitti nedense birçok bebek nisan sonunu bekliyormuş sanırım sezaryen olanlar dışında da Başak doğumlarda oldu Bugüm hepsi hayırlı uğurlu olsun
ANNONA bebeğine en kısa zamanda kavuşursun inşallah senin suyun fazlamıydı canım genelde o durumlarda oluyor doğduğu an ağladı mı?

Kızlar kızım iyi sadece sezeryandan dolayı ciğerlerindeki suyu atamamis biakc gün gözletimde olacak

Inşallah çok çabuk çıkar canım kuvezden. Yanı şekerle alakası yok değil mi olayın

Canım son durumun ne inşallah bir avazda doğurursun.

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin.

Teşekkürler canım cevabın için. Bende gerilim tipi baş ağrısı ve migren var zaten canım ama hamilelikte şükür ki nusketmedi. Bu ışık olayında baş ağrısı yaşamadım. Belki de o kadar gerildim ki baş ağrısını farketmedim. Aynen anlattığım gibi gozume fener tutulmuş gibi hiçbirşey goremiyordum. Inşallah son 20 gününde bir daha olmaz

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin

Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Sağlıkla tümsevdikleriyle hayırlı uzun ömrü olsun gözün Aydın

Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
gözün aydın, sağlıkla mutlulukla yaşasın minik

Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
Canım oyuyor ben dedim benim farklı muayeneydi emin ol çatı acımıyor el girmiyor daha neler iki parmakla beş sn ancak sürüyor

Cane ilayda o kadar kasinti hamilelik ya da dogum belirtilerinden degil. Hatta simdi yavas yavas akintinin artmasi vajina kanalinin nemli olmasi gerekiyor. Doktora git, idrar taramasi yapar hatta belki kulak cubugu gibi cubukla akintidan alim yapip mantar mi olmus diye bakar. Ihmal etme. Belirtiyi kendi kendine ilacla kapamaya calisma.

weryew canim nasil oldunuz? Sutun azdi simdi geliyor mu? Bebisin sariligi gecti mi? Bebek icin poliklinige gidebildiniz mi? Soluklugun icin kan olcumu yaptirdin mi? Sana biraz kuru uzum findik yedirsinlee. Umarim keyfiniz yerindedir

Canım gözünaydın ayrıntı yazarmısın bize:)
Canım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittim
Açıklığa baktılar 6 7 cm açılma olmuş. Yatisim yapıldı. 1 buçuk saatin içinde 9 cme kadar açıklık oldu. Suyum gelmediği için keseyi patlattilar. Sonra sancılarım olmaya başladı zaten. Önce yaklaşık 5 dakikada 1 gelirken sonlara doğru baya siklasti. Doğum odasına alındım. Yaklaşık bi 25 dakika sonra bebeğim kucagimdaydi :)

Kızlar inanın mesajların hiç birini okuyamadım hastaneye gelen giden çok oldu . Ee tabi kızımla da emişmeye çalışıyoruz şu sopanı deneyin derim ben denemedim pişmanım iki göğsümde şindiden kan topladı . Hemen doğum hikayeme geçeyim kızım uyurken
Sabah dokuzdahastaneye giriş yaptık . Daha odaya çıkmadan bana şu fitil olayı yapılmadı için doğumhaneye gittik . Bu arada bgün foğum olmicak diye yanımızda kimse yok eşinde odaya yerleşmeden beni doğumhanenin kapısında bkliyor . Orda bi kız vardı sancı odasında 6cm açıklığı vardı her yeri inletiyordu onu görünce acayip korktum . Neyse bunlar bni hmn doğurcak sanmış dedim yok biz odaya çıkıcaz doğum yarın . Neyse 40 dk falan nst ye bağlı kaldım hiç sancı yok . Odama getirdiler bni saat o sırada 10:30 falan . Odaya geldim hmn büyük tuvaletim geldi ki lavman falan yapılmamıştı daha . Tuvaletten çıktım hafif ağrım vardı sanki eşine dedim birazdan nstye bağlasınlar bari söyleyelim . Neyse tuvaletten çıktım biraz su geldi gibi hissettim hatta eşim altına kaçırmışsındır dedi :). Nst geldi odaya sancılar en fazla 35 -40 ana eşime yalvardım bn yapamam sezeryana alsınlar diye nerdeyse ağlicam. O sorada yine baya su geldi hemşireyi çağırdıksuyum geliyor diye doğumhaneye gtrmye kalktılar . Yok dedim önce açıklığıma bakım epidural için uygun değilse sezeryan olcam bn . Onlarda baktılar 2.5 cm açılma var . Bni gtürken pazarlık yaptım milletle 4 cme hmn açılmazsam sezeryan olucam bn diye . Ben asağıya inene kdar 3.5 -4 cm oldu açılmam . Sonrası epidural aldım . Kesinlikle tavsiye ederim ıkınırken de hiç zorlanmadım . Ama çok ağladım ıkınırken bile yapamicam diye . Bu arada kendi doktorum doğuma yetişemedi o sırada sezeryandaydı o bile şok olmuş bu kadar nasıl açıldım diye . Çok uzun oldu biliyorum ama bn okumaktan keyif alırdım o yüzden yazıyorum . Bebek çıktıktan snra gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyosun . Dışta iki dikişin var dedi doktor ama içte var galiba biraz uğraştı çünkü . Odaya ilk geldiğimde hiç doğurmuş gibi değildim epiduralinde etkisiyle . Ana şimdi oturmakta biraz zorlanıyorum ikini dozu aldım gve on iki de ama etki etmedi nedense . İnşallah bu da geçicek yakında . Eğer epidural alabiliyosanız alın arkadaşlar epidural olmasa yapabilceğimi sanmazdım tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır orası ayrı . Yazım hatalarının kusuruna bakmayın dünsavah yedide kalktım hiç uyumadım şimdi kızımı emzircem . İnşallah hepiniz bi avazda kurtulursunuz öpüyorum hepinizi

Kendiliğinden açıldı . Galiba suyumun gelmesi de işe yaradı . Epidural aldıktan snra suni verdiler bn hiç anlamadım . Saat on birde doğum haneye alındım . 3.5 -4 cm açılmayla daha snra epidural . Saat birde açışmam tamdı ana bebeğin başı biraz yukardaydı . Bi saat plates topunda zıpladım . 14.05 tedünyaya geldi çok şükür

Hayyy maşşallahhhh kırkbinkere:)) aynısından bende istiyorum resmen hayalimi yaşamışsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…