2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kasiklarima düzensiz ağrı geliyor. uykumdan uyandirdi ama geçti su anda. Dün ki gelen koyu kıvamlı akıntıda büyük ihtimalle nisandi. Ondan sonra ağrılar başladı çünkü. Allah hepimize hayırlısıyla dogurmayi nasip etsin inşallah. Kolay doğumlar nasip etsin

Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
Can'ım korkma alttan ultrason muayenesinden bile daha kolay. Sonuçta parmağın gideceği mesafe belli. Ay beni de korkutmuşlardı çatı muayenesi sonrası normal doğurmaktan vazgeçtim böyle bi ağrı Yok diye. 2-3 sn sürüyor. Anlatıldığı gibi değil. Zorlanan arkadaşlar var kasılma ile ilgili. Ben de kastım önce dr rahat bırak kendini diyince hemen oldu bitti.

Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Ohhh yaaa maşallah hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun. İyi ki gitmişsin evde doğuracakmışsın yoksa :) gözünaydın Can'ım. Kuzunu öp yerimize.

Yaaa ne güzel ne mutlu. Maşallah Can'ım hastaneye gitmen gerekiyormuş :)) nasıl da hızlı gelişmiş her şey. Ağrıların da çabucak geçer. Mis gibi doğurdun valla. Kızını da öp yerimize.

Hadi bakalım hayırlısı. Ben de wc ye kalkmıştım. Bakayım dedim gece sancısı tutan var mı diye :))
Pespese normal Doğum haberleri geliyor bak. Motive ol. Ne mutlu bizlere.

Hadi bakalım hayırlısı. Ben de wc ye kalkmıştım. Bakayım dedim gece sancısı tutan var mı diye :))
Pespese normal Doğum haberleri geliyor bak. Motive ol. Ne mutlu bizlere.
İnşallah canım. Bende direk elime telefonu aliyorum meraktan. Telefonla kardeş oldum iyice.

Ay üstüme iyilik sağlık az önce yarım bardak küt diye beyaz şeffaf sıvı geldi pijama ıslandı uyandım bu ne olaki nisan değil akinti değil su değil, süt gibi resmen aaa kafayı yedi bünyem. 1 Mayıs gelince birşey yapmak istedi sanirim

Çok güzel bir hikaye canım, zevkle okudum, yavrunu Allah sizlere bağışlasın, sana da geçmiş olsun, darısı bizlere inşallah

Ay sen fitil aldın mı onu anlamadım kuzum maslallah bu nasıl açılma hızı super

İnşallah canım kızımda sizi öpüyor teyzeleri

Ay sen fitil aldın mı onu anlamadım kuzum maslallah bu nasıl açılma hızı super
Aynen canım dokuz bcukra taktı propesmiş adı . Tampon gibi bişey galiba dışarda ipi vardı . Açılma hızına bzde çok şaşırdık inan 10.30 gibi galiba ağrım basladı yada 11 saat birde tam açıklık iki de prenses dünyaya geldi :)

Oy masallah kız illa alttan destek istedin oh mis valla prensesi kokla bizim için öp.

Hayyy maşşallahhhh kırkbinkere:)) aynısından bende istiyorum resmen hayalimi yaşamışsın:)
Amiinnn inşallah canım çok şükür aşağı yukarı 2 3 saat sanci çektiğim bi doğum oldu Allah hepinize daha kolayıni nasip etsin inşallah :)

Maaşallah, çok sevindim, çok güzel bir doğum olmuş, sancısız 6cm açılmaya bayıldım süper , darısı normal doğum bekleyen bizlerin başına, sağlıkla büyütün bebeğinizi, güzel güzel de emişin inşallah

Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
Sen sakın korkma benim şanssızlığım ebe anlayışsızdı benim de hatam çok kastım kendimi bak serbest bırakanlar hiç bişey hissetmemiş sen rahat ol canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…