- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.721
Can'ım korkma alttan ultrason muayenesinden bile daha kolay. Sonuçta parmağın gideceği mesafe belli. Ay beni de korkutmuşlardı çatı muayenesi sonrası normal doğurmaktan vazgeçtim böyle bi ağrı Yok diye. 2-3 sn sürüyor. Anlatıldığı gibi değil. Zorlanan arkadaşlar var kasılma ile ilgili. Ben de kastım önce dr rahat bırak kendini diyince hemen oldu bitti.Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
Ohhh yaaa maşallah hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun. İyi ki gitmişsin evde doğuracakmışsın yoksa :) gözünaydın Can'ım. Kuzunu öp yerimize.Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Yaaa ne güzel ne mutlu. Maşallah Can'ım hastaneye gitmen gerekiyormuş :)) nasıl da hızlı gelişmiş her şey. Ağrıların da çabucak geçer. Mis gibi doğurdun valla. Kızını da öp yerimize.Kızlar inanın mesajların hiç birini okuyamadım hastaneye gelen giden çok oldu . Ee tabi kızımla da emişmeye çalışıyoruz şu sopanı deneyin derim ben denemedim pişmanım iki göğsümde şindiden kan topladı . Hemen doğum hikayeme geçeyim kızım uyurken
Sabah dokuzdahastaneye giriş yaptık . Daha odaya çıkmadan bana şu fitil olayı yapılmadı için doğumhaneye gittik . Bu arada bgün foğum olmicak diye yanımızda kimse yok eşinde odaya yerleşmeden beni doğumhanenin kapısında bkliyor . Orda bi kız vardı sancı odasında 6cm açıklığı vardı her yeri inletiyordu onu görünce acayip korktum . Neyse bunlar bni hmn doğurcak sanmış dedim yok biz odaya çıkıcaz doğum yarın . Neyse 40 dk falan nst ye bağlı kaldım hiç sancı yok . Odama getirdiler bni saat o sırada 10:30 falan . Odaya geldim hmn büyük tuvaletim geldi ki lavman falan yapılmamıştı daha . Tuvaletten çıktım hafif ağrım vardı sanki eşine dedim birazdan nstye bağlasınlar bari söyleyelim . Neyse tuvaletten çıktım biraz su geldi gibi hissettim hatta eşim altına kaçırmışsındır dedi :). Nst geldi odaya sancılar en fazla 35 -40 ana eşime yalvardım bn yapamam sezeryana alsınlar diye nerdeyse ağlicam. O sorada yine baya su geldi hemşireyi çağırdıksuyum geliyor diye doğumhaneye gtrmye kalktılar . Yok dedim önce açıklığıma bakım epidural için uygun değilse sezeryan olcam bn . Onlarda baktılar 2.5 cm açılma var . Bni gtürken pazarlık yaptım milletle 4 cme hmn açılmazsam sezeryan olucam bn diye . Ben asağıya inene kdar 3.5 -4 cm oldu açılmam . Sonrası epidural aldım . Kesinlikle tavsiye ederim ıkınırken de hiç zorlanmadım . Ama çok ağladım ıkınırken bile yapamicam diye . Bu arada kendi doktorum doğuma yetişemedi o sırada sezeryandaydı o bile şok olmuş bu kadar nasıl açıldım diye . Çok uzun oldu biliyorum ama bn okumaktan keyif alırdım o yüzden yazıyorum . Bebek çıktıktan snra gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyosun . Dışta iki dikişin var dedi doktor ama içte var galiba biraz uğraştı çünkü . Odaya ilk geldiğimde hiç doğurmuş gibi değildim epiduralinde etkisiyle . Ana şimdi oturmakta biraz zorlanıyorum ikini dozu aldım gve on iki de ama etki etmedi nedense . İnşallah bu da geçicek yakında . Eğer epidural alabiliyosanız alın arkadaşlar epidural olmasa yapabilceğimi sanmazdım tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır orası ayrı . Yazım hatalarının kusuruna bakmayın dünsavah yedide kalktım hiç uyumadım şimdi kızımı emzircem . İnşallah hepiniz bi avazda kurtulursunuz öpüyorum hepinizi
Hadi bakalım hayırlısı. Ben de wc ye kalkmıştım. Bakayım dedim gece sancısı tutan var mı diye :))Kızlar kasiklarima düzensiz ağrı geliyor. uykumdan uyandirdi ama geçti su anda. Dün ki gelen koyu kıvamlı akıntıda büyük ihtimalle nisandi. Ondan sonra ağrılar başladı çünkü. Allah hepimize hayırlısıyla dogurmayi nasip etsin inşallah. Kolay doğumlar nasip etsin
İnşallah canım. Bende direk elime telefonu aliyorum meraktan. Telefonla kardeş oldum iyice.Hadi bakalım hayırlısı. Ben de wc ye kalkmıştım. Bakayım dedim gece sancısı tutan var mı diye :))
Pespese normal Doğum haberleri geliyor bak. Motive ol. Ne mutlu bizlere.
Hiç sorma yaaa eşim uyansa manyak bu karı bu saatte napıyor böyle diyecekİnşallah canım. Bende direk elime telefonu aliyorum meraktan. Telefonla kardeş oldum iyice.
Hiç sorma yaaa eşim uyansa manyak bu karı bu saatte napıyor böyle diyecek
Ay üstüme iyilik sağlık az önce yarım bardak küt diye beyaz şeffaf sıvı geldi pijama ıslandı uyandım bu ne olaki nisan değil akinti değil su değil, süt gibi resmen aaa kafayı yedi bünyem. 1 Mayıs gelince birşey yapmak istedi sanirim1 mayıs anneleri bebişinizin size mesajı var
@Belirtisiznesnetgb34
@Hafsa_23 @minikoglan
Bu arada tan 3 yıl önce 30 nisan 2015 te pylaşmışım. Hala doğurmadın mı diye habire arayan soran. Ben de bunalmışım tabi :))))
Ay üstüme iyilik sağlık az önce yarım bardak küt diye beyaz şeffaf sıvı geldi pijama ıslandı uyandım bu ne olaki nisan değil akinti değil su değil, süt gibi resmen aaa kafayı yedi bünyem. 1 Mayıs gelince birşey yapmak istedi sanirim
Çok güzel bir hikaye canım, zevkle okudum, yavrunu Allah sizlere bağışlasın, sana da geçmiş olsun, darısı bizlere inşallahKızlar inanın mesajların hiç birini okuyamadım hastaneye gelen giden çok oldu . Ee tabi kızımla da emişmeye çalışıyoruz şu sopanı deneyin derim ben denemedim pişmanım iki göğsümde şindiden kan topladı . Hemen doğum hikayeme geçeyim kızım uyurken
Sabah dokuzdahastaneye giriş yaptık . Daha odaya çıkmadan bana şu fitil olayı yapılmadı için doğumhaneye gittik . Bu arada bgün foğum olmicak diye yanımızda kimse yok eşinde odaya yerleşmeden beni doğumhanenin kapısında bkliyor . Orda bi kız vardı sancı odasında 6cm açıklığı vardı her yeri inletiyordu onu görünce acayip korktum . Neyse bunlar bni hmn doğurcak sanmış dedim yok biz odaya çıkıcaz doğum yarın . Neyse 40 dk falan nst ye bağlı kaldım hiç sancı yok . Odama getirdiler bni saat o sırada 10:30 falan . Odaya geldim hmn büyük tuvaletim geldi ki lavman falan yapılmamıştı daha . Tuvaletten çıktım hafif ağrım vardı sanki eşine dedim birazdan nstye bağlasınlar bari söyleyelim . Neyse tuvaletten çıktım biraz su geldi gibi hissettim hatta eşim altına kaçırmışsındır dedi :). Nst geldi odaya sancılar en fazla 35 -40 ana eşime yalvardım bn yapamam sezeryana alsınlar diye nerdeyse ağlicam. O sorada yine baya su geldi hemşireyi çağırdıksuyum geliyor diye doğumhaneye gtrmye kalktılar . Yok dedim önce açıklığıma bakım epidural için uygun değilse sezeryan olcam bn . Onlarda baktılar 2.5 cm açılma var . Bni gtürken pazarlık yaptım milletle 4 cme hmn açılmazsam sezeryan olucam bn diye . Ben asağıya inene kdar 3.5 -4 cm oldu açılmam . Sonrası epidural aldım . Kesinlikle tavsiye ederim ıkınırken de hiç zorlanmadım . Ama çok ağladım ıkınırken bile yapamicam diye . Bu arada kendi doktorum doğuma yetişemedi o sırada sezeryandaydı o bile şok olmuş bu kadar nasıl açıldım diye . Çok uzun oldu biliyorum ama bn okumaktan keyif alırdım o yüzden yazıyorum . Bebek çıktıktan snra gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyosun . Dışta iki dikişin var dedi doktor ama içte var galiba biraz uğraştı çünkü . Odaya ilk geldiğimde hiç doğurmuş gibi değildim epiduralinde etkisiyle . Ana şimdi oturmakta biraz zorlanıyorum ikini dozu aldım gve on iki de ama etki etmedi nedense . İnşallah bu da geçicek yakında . Eğer epidural alabiliyosanız alın arkadaşlar epidural olmasa yapabilceğimi sanmazdım tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır orası ayrı . Yazım hatalarının kusuruna bakmayın dünsavah yedide kalktım hiç uyumadım şimdi kızımı emzircem . İnşallah hepiniz bi avazda kurtulursunuz öpüyorum hepinizi
Ay sen fitil aldın mı onu anlamadım kuzum maslallah bu nasıl açılma hızı superKızlar inanın mesajların hiç birini okuyamadım hastaneye gelen giden çok oldu . Ee tabi kızımla da emişmeye çalışıyoruz şu sopanı deneyin derim ben denemedim pişmanım iki göğsümde şindiden kan topladı . Hemen doğum hikayeme geçeyim kızım uyurken
İnşallah canım kızımda sizi öpüyor teyzeleriCan'ım korkma alttan ultrason muayenesinden bile daha kolay. Sonuçta parmağın gideceği mesafe belli. Ay beni de korkutmuşlardı çatı muayenesi sonrası normal doğurmaktan vazgeçtim böyle bi ağrı Yok diye. 2-3 sn sürüyor. Anlatıldığı gibi değil. Zorlanan arkadaşlar var kasılma ile ilgili. Ben de kastım önce dr rahat bırak kendini diyince hemen oldu bitti.
Ohhh yaaa maşallah hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun. İyi ki gitmişsin evde doğuracakmışsın yoksa :) gözünaydın Can'ım. Kuzunu öp yerimize.
Yaaa ne güzel ne mutlu. Maşallah Can'ım hastaneye gitmen gerekiyormuş :)) nasıl da hızlı gelişmiş her şey. Ağrıların da çabucak geçer. Mis gibi doğurdun valla. Kızını da öp yerimize.
Amin canım bi avazda kurtulursunuz inşallahÇok güzel bir hikaye canım, zevkle okudum, yavrunu Allah sizlere bağışlasın, sana da geçmiş olsun, darısı bizlere inşallah
Aynen canım dokuz bcukra taktı propesmiş adı . Tampon gibi bişey galiba dışarda ipi vardı . Açılma hızına bzde çok şaşırdık inan 10.30 gibi galiba ağrım basladı yada 11 saat birde tam açıklık iki de prenses dünyaya geldi :)Ay sen fitil aldın mı onu anlamadım kuzum maslallah bu nasıl açılma hızı super
Oy masallah kız illa alttan destek istedinAynen canım dokuz bcukra taktı propesmiş adı . Tampon gibi bişey galiba dışarda ipi vardı . Açılma hızına bzde çok şaşırdık inan 10.30 gibi galiba ağrım basladı yada 11 saat birde tam açıklık iki de prenses dünyaya geldi :)
Evet canimGözünüz aydın ilk bebeğiniz mi
Ne güzel bir doğum olmuş maşallahAynen canım dokuz bcukra taktı propesmiş adı . Tampon gibi bişey galiba dışarda ipi vardı . Açılma hızına bzde çok şaşırdık inan 10.30 gibi galiba ağrım basladı yada 11 saat birde tam açıklık iki de prenses dünyaya geldi :)
Amiinnn inşallah canım çok şükür aşağı yukarı 2 3 saat sanci çektiğim bi doğum oldu Allah hepinize daha kolayıni nasip etsin inşallah :)Hayyy maşşallahhhh kırkbinkere:)) aynısından bende istiyorum resmen hayalimi yaşamışsın:)
Oyy oyy hadi hayirli olsun darısı başımıza olsun:))Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Maaşallah, çok sevindim,Canım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittim
Açıklığa baktılar 6 7 cm açılma olmuş. Yatisim yapıldı. 1 buçuk saatin içinde 9 cme kadar açıklık oldu. Suyum gelmediği için keseyi patlattilar. Sonra sancılarım olmaya başladı zaten. Önce yaklaşık 5 dakikada 1 gelirken sonlara doğru baya siklasti. Doğum odasına alındım. Yaklaşık bi 25 dakika sonra bebeğim kucagimdaydi :)
Sen sakın korkma benim şanssızlığım ebe anlayışsızdı benim de hatam çok kastım kendimi bak serbest bırakanlar hiç bişey hissetmemiş sen rahat ol canım benim..Yaa banada bu cuma yapicak cati muayenesi doktorum ama bu kadar da berbat bise mi ya elini sokuyo oyuyo falan bi tirstim ben normal alttan muayene gibi bisi zannediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?