2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Vajinismusun kıyısından dönmüş insanım zaten.. hala bile her ilişkide canım acır ama bu başka bişey.. kendi kendimi telkin etmeye çalışsam da mümkün olmuyo malesef ama bi daha yapmak isterlerse baska birini isiticem ya da doktor yapsın artık..

Ben de geçen gece çatı muayenesi yaptırdım ama ne acı ne ağrı hiçbir şey hissetmedim. Kendimi tamamen serbest bıraktım ve oldu bitti. Acaba çok stres yapıyorsunuz diye mi hassasiyetiniz artıyor canlar
Stresten zaten yoksa herkes yaptırıyo ama bunu o an kendine anlatman pek mümkün olmuyo

Kızlar tek tek alintilayamadim,herkese çok teşekkür ederim. Başka doğum yapan olduysa gözü aydın olsun. Allah miniklere uzun,saglikli ömür versin. Bekleyenlerde bi avazda kurtulsun inşallah.
Gözün aydın olsun canım, allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun

LastMadOnEarth tatlım nasıl oldunuz? Gitmedi mi misafirler? Bebiş nasıl bakalım
Kuzum birazi bugun gidecek cok sukur annemler burda daha, bebis de anca yiyor maşallah yetistiremiyoruz çok şükür ya ilk 2 gün inanılmaz paniktim yavaş yavaş oturuyor, göbüş de düştü rahatladık. Sen napiyosun kuzucuk nasıl alistiniz mı

ANNONA kuzum sağmak da sütü cogaltiyor merak etme, emmedigi zamanlarda sagiyorum devamlı ben yoksa göğüslerim taş gibi oluyor. Ikı gogsumde de makine bağlı şu an mesela inek gibi ortalıkta dolaşıyorum resmen

Ahhh fıstığım çok şükür sende kavuştuk demek kumsalcıgımıza Rabbim ömürlü etsin, bahtı açık olsun, sana da geçmiş olsun.. senin minik gününü beklemiş baksana
Sağıl canm benm çok şükür kavuştuk ana emme işini yapamıyoruz gce üçte mana verdik . altı gibi emzirmye çalıştım emmedi uyandıramıyoruz hala emmedi . Bebek hemşiresi geldiğinde uyanır gibi oldu o yüzden bıraktı gitti . Be yapcam bn nasıl uyandırıp emzircem

Canım aynısını yaşadık çok panik oldum şekeri düştü diye ben. Ayağını eline al altına baş parmağınla sert bi masaj yap. Ama kiyamiyorum diye hafif hafif yapma birazcık bastır aglat

Son düzenleme:

Bebeğinin senin ahın tutsun o pisliği, hayvan niye çocuk yapıyormuş çocuk oyuncağımıymış

Kizlar bu Nisan kanamasi kac gun sürer? Bugun sabah nerdeyse avuc icimi dolduracak kadar kanla karisik sumuksu bir akinti geldi. Gece de sancilarim olmustu biraz. Sizce normal mi? Dun sabah gelen koyu kahve gibiydi ama bunda biraz oembe kahve karisikti.

Gözün aydın canim Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Uyandırmak için bana doktorum soy derdi bebeği ayaklarının altıyla oyna huylanır yani hatta mümkünse kendi göğsünde açıkta kalarak tem teması kur öyle hem süt geliyormuş hem bebek hissediyormuş anneyi ben hastanede öyle yapmıştım kucagima değilde gogsume yatırmıştım soyup doktor evdede soy diyordu uyandırmadan anlamıyormuş uyanık olursa emiyormuş Allah kolaylık versin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…