- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.761
Valla bıraktım uyuyor bn hiç uyumadım çok yoruldum bişey olmaz inşallahCanım aynısını yaşadık çok panik oldum şekeri düştü diye ben. Ayağını eline al altına baş parmağınla sert bi masaj yap. Ama kiyamiyorum diye hafif hafif yapma birazcık bastır aglat
Olmaz canım inşallah ama yine de arada dene uyandırmayi senValla bıraktım uyuyor bn hiç uyumadım çok yoruldum bişey olmaz inşallah
Canım inşallah ağrısız sızısız kesiksiz bi doğum yaşarsın . Ben gayet iyiyim ama dikişlerim braz ağrıyorGitt
ilk lekelenmem dun sabah oldu gittim doktora . Hala 2 cm di. Bugun de oldu iste yine sabah ama daha fazlaydi. Aksama dogru acile gitmeyi düşünüyorum:/
Mama mı istesek ki ya mememinde ucu yok açken tutuyordu ama . Mamadan sonra oldu böyle sütüm var aslında ama gce biraz mama verdik yine deOlmaz canım inşallah ama yine de arada dene uyandırmayi sen
Soyduk altını açtık ama emmedi bi türlüGözün aydın canim Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Uyandırmak için bana doktorum soy derdi bebeği ayaklarının altıyla oyna huylanır yani hatta mümkünse kendi göğsünde açıkta kalarak tem teması kur öyle hem süt geliyormuş hem bebek hissediyormuş anneyi ben hastanede öyle yapmıştım kucagima değilde gogsume yatırmıştım soyup doktor evdede soy diyordu uyandırmadan anlamıyormuş uyanık olursa emiyormuş Allah kolaylık versin canim.
Dogumdan sonrasini düşünmüyorum ya sag salim yavrumu kucagima alayim da.Canım inşallah ağrısız sızısız kesiksiz bi doğum yaşarsın . Ben gayet iyiyim ama dikişlerim braz ağrıyor
Mama verirsen kaşık kaşık ağzına damlat canim, ilk zamanlar biberonla alırsa memeyi tutmuyor. Biraz ugrastiriyor o yüzden almıyor olabilir memeyi. Ama unutur uzun sürmez alır hemen korkma kuzum, zor olan kısım uyandırmakMama mı istesek ki ya mememinde ucu yok açken tutuyordu ama . Mamadan sonra oldu böyle sütüm var aslında ama gce biraz mama verdik yine de
Kuzum.goguslerim.yarildi ya nasıl.sagiyon sen kraftin pompası var şuan elimde ama.cok çekiyor sanırım yarıldı göğsümANNONA kuzum sağmak da sütü cogaltiyor merak etme, emmedigi zamanlarda sagiyorum devamlı ben yoksa göğüslerim taş gibi oluyor. Ikı gogsumde de makine bağlı şu an mesela inek gibi ortalıkta dolaşıyorum resmen
Canım ben lansinohun çiftli pompasini aldım hastaneden eve dönerken.once masaj modu var sonra sagma modu. Çok şükür acitmiyor hiç, Benim göğüslerim de yara oldu bi süre direkt emzirmicem valla dün akşam karar verdim çok açıyor çünkü. Sagarken acimiyor. Demekki senin makine çok mu vantuzluyor acabaKuzum.goguslerim.yarildi ya nasıl.sagiyon sen kraftin pompası var şuan elimde ama.cok çekiyor sanırım yarıldı göğsüm
Felaket çekiyor sağından sonra başparmak gibi oluyo göğüs ucum dua edin bugün çıkış yapalım yaaCanım ben lansinohun çiftli pompasini aldım hastaneden eve dönerken.once masaj modu var sonra sagma modu. Çok şükür acitmiyor hiç, Benim göğüslerim de yara oldu bi süre direkt emzirmicem valla dün akşam karar verdim çok açıyor çünkü. Sagarken acimiyor. Demekki senin makine çok mu vantuzluyor acaba
Amin canım inşallah . En kısa zamnda alcaksın sende kucağınaDogumdan sonrasini düşünmüyorum ya sag salim yavrumu kucagima alayim da.
Aldı şimdi hemşireler kan alıncakmışMama verirsen kaşık kaşık ağzına damlat canim, ilk zamanlar biberonla alırsa memeyi tutmuyor. Biraz ugrastiriyor o yüzden almıyor olabilir memeyi. Ama unutur uzun sürmez alır hemen korkma kuzum, zor olan kısım uyandırmakaltını açınca da uyanır demişti hemşire, bizimki uyanmadi gerçi ama bi dene istersen canım. 4 saat uyudu uyandırmaya calistim ben de. Ama daha dışarı uyum saglayamamistir anne karnında sanıyordur kendini çok panik yapma
Kızlar yine oldu benim suyum bu. Pijama islaniyor ama yarım bardak ancak
Can'ım benim dr suyun gelince bir de bir pedi dolduracak kadar kan lekelenme olursa hemen gel demişti. Senin de bir pedi dolduracak kadarsa git mutlaka.Kizlar bu Nisan kanamasi kac gun sürer? Bugun sabah nerdeyse avuc icimi dolduracak kadar kanla karisik sumuksu bir akinti geldi. Gece de sancilarim olmustu biraz. Sizce normal mi? Dun sabah gelen koyu kahve gibiydi ama bunda biraz oembe kahve karisikti.
Ay canım hadi inş yaaa. Git hemen çantanı falan alıp.Kızlar yine oldu benim suyum bu. Pijama islaniyor ama yarım bardak ancak
Yok canim. Pedi doldurmaz. Daha dogrusu gelen akintinpedi doldurur ama cogunlugu seffaftı. Yani seffaf akintinin icine ufak tefek pembeliklsr kahverengilikler karismisti. Direk kan degildi gelen akinti. Endise etmem gerekmez degil mi? Bebegim hareketli cok şükür.Can'ım benim dr suyun gelince bir de bir pedi dolduracak kadar kan lekelenme olursa hemen gel demişti. Senin de bir pedi dolduracak kadarsa git mutlaka.
Ay canım hadi inş yaaa. Git hemen çantanı falan alıp.
Ay evet cnm birden geliyor bir saat yoo bir daha ama baya islaniyor dışardan bakıldığında.Canım suyundur o ıslatıyorsa eğer. Çarşambayı bekleme sen bir git kontrol ettir. Ama telaş yapma susuz kaldı diye bebeğe birşey olmaz. Artık günü doldu kafası kanalda olduğu için sızıntı şeklinde geliyor demekki seninki. Buda doğumun başladığına işarett.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?