2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

KiZlar benim dogumdan sonra istahim cok kapandi 11 kilo verdim. Dediklerini deneyecegim. Artacak insallah

@Kumsalpoyraz -huzur- ANNONA kızlar hepinizin gözü aydın Rabbim saglıklı sıhhatli hayıırlı ömür versin kuzulara ANNONA canım sende en kısa zamanda kavusursun insallah kızına

Kızlar yalnız sizi okuyunca göğüs yaraları geldi aklıma ben soğan sürcem galiba ya yine aynı seyleri yasamaktan korkuyorum

Basi isin dogumda iyi demislerdi polikinlik gitttim dosyam basi icin cekilen mr bakti ama birsey demedi kalbini dinledi kardoloji gitmemizi soyledi bagirsana bakmadi
Mayisin 11de kardoloji randevumuz bu cumada isitme testine ve kulak burun bogaza gidicez sizler nasilsiniz

Gogus kalkanim ilk kizinda almistim aventin ama bana gereksiz geldi fazla surunu sagip dolap koymak mantikli kizimdayken goguslerim hava aliyordu sutumun coguda ona birikiyordu. Zaten dogru emzirme seklind gogus yarada olmuyor insallah gerek kalmaz sanada

Felaket çekiyor sağından sonra başparmak gibi oluyo göğüs ucum dua edin bugün çıkış yapalım yaa
Canım benim göğsüm de öyle oluyor yani basparmak gibi kocaman, ama acimiyor. Hadi inşallah cikarsiniz kuzum, ben 24 saat kalmıştım. Bence seni de çıkarırlar

weryew canim nasil oldunuz? Sutun azdi simdi geliyor mu? Bebisin sariligi gecti mi? Bebek icin poliklinige gidebildiniz mi? Soluklugun icin kan olcumu yaptirdin mi? Sana biraz kuru uzum findik yedirsinlee. Umarim keyfiniz yerindedir

Suan iyiyiz cok sukur bebegimin saraligi azaldi geliyo bana en son polikinlik gittimizde 12 civariydi ama gozleri felan belliydi simdi azaldi geliyor bana bu cuma tekrar gidicez basi icin iyi kalbi icin kardoloji gidicez 11 mayisda benden kan almadilar 11 kilo verdim. Kan yapici seyler yemem lazim bembeyaz ruh gibiyim. Sen nasilsin bebisin nasil

Beni dogurtan doktorda ilk muayene ettiginde ben icerde giyinirken ablamla esime normal yapamaz aci esigi cok dusuk demis. O yuzden israrla sezeryanmi normalmi diye sordu bana. Allah tarafindan normale guc geldi normal dedim. Ama suni sanci vericez 0 acilma dedi tamam dedim. Biz istedikten sknra yapamayacagimiz sey yok kuzum. Dayaniriz ♡

canım inşallah daha güzel haberlerini alırız bebeğin de senin de. birden çok vermişsin kan tahlili yaptır bence, vitamin başla güçsüz kalırsın.

Aldı şimdi hemşireler kan alıncakmış gelince uyanık olur dediler bakalım bekliyorum
Uyanık olur canım, bizden de birsürü kan aldılar ya topukkani aldılar bir de elinden aldılar alt kan uyuşmazlığı çıkmış sarıldığı tetikliyormus diye.
Hadi inşallah gelince güzelce emer tosbik

Kızlar yine oldu benim suyum bu. Pijama islaniyor ama yarım bardak ancak
Kuzum bence suyun o senin, az az da gelebiliyormus öyle. Istersen biraz daha bekleyip hastaneye bi git bakalım. Hadi inşallah güzel haberler ver bize

Canım bence de soğan sür bakalım bi. Kahverengi kısmını direkt bebegin ağzına vermek gerek yara olmaması icin ama bebek alamıyor ki ağzı küçücük kusacakmis gibi yapıyor iyice itince. O yüzden yara olması kaçınılmaz. Inşallah soğan ise yarar

canım inşallah daha güzel haberlerini alırız bebeğin de senin de. birden çok vermişsin kan tahlili yaptır bence, vitamin başla güçsüz kalırsın.

Aynen bi gitmem lazim doktora ama ben ameliyattan bile kendim kalltim kimse destek almadim ve dinlenemiyorum. Kizim oglum yemek camasir derken surekli hareket hali kaliyorum.

Ben iyiyim. Bebis gelmedi daha bekliyorum dort gozle. Cok iyi kilo vermissin. Kan yapici seylerle beslesinler, lohusaligin kolay gecsin.
Bebisinin sariliginin azalmasina sevindim, yedikce daha da azalir kendine gelir o da. Umarim cuma gunu guzel haberler alirsin. Bu arada hamilelik oncesi vitaminlerine 3-5 ay daha devam etmemizi istiyorlar. Tahlil yaptirana kadar devam et bence. Hem sutun daha vitaminli olur.

@geminiwoman suyun ilk kac saat once geldi? Kasilma olmasa da hastaneye gitmek gerekiyor diyor biliyorum. Sancin oldugunu hisstemeyenlerden olabilirsin, bekleme sen artik. Bebisin saglicakla gelsin.

Evet canım çok şükür ki sağlıkla kucakladın bebeğini tüm bekleyen annelere de sağlıkla kucaklasa da rahatlayabilsek birazcık stresten kurdesenim azdı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…