- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.781
Ay evet cnm birden geliyor bir saat yoo bir daha ama baya islaniyor dışardan bakıldığında.
Humana süt yapıcı çay al canım, baya iyi geldi bana.. emzirmeden önce memelerini sıcak suyla yıka damarları açıyor.. kuru börülce aldık marketten bakliyat reyonundan, haşladık kaşık kaşık yiyorum, hangisi bilmem ama bi şey iyi geldi, yavaş yavaş artıyor süt
Canm durma git hastaneyeAy evet cnm birden geliyor bir saat yoo bir daha ama baya islaniyor dışardan bakıldığında.
Basi isin dogumda iyi demislerdi polikinlik gitttim dosyam basi icin cekilen mr bakti ama birsey demedi kalbini dinledi kardoloji gitmemizi soyledi bagirsana bakmadiArtar zamanla inşallah canım üzme kendini. Sıcak duş ve bol su ile artar inşallah. Ama aç da bırakma kendini bol bol ye. Bebiş nasıl peki götürecektin doktora. Söyledikleri gibi bağırsağı kalbi kafası
Bebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
@EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINELastMadOnEarth @UykucuSirine @sofiarya weryew @Assos @26sever kardelen384 @Dilaraginosss
@m3rf392
Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Canım benim göğsüm de öyle oluyor yani basparmak gibi kocaman, ama acimiyor. Hadi inşallah cikarsiniz kuzum, ben 24 saat kalmıştım. Bence seni de çıkarırlarFelaket çekiyor sağından sonra başparmak gibi oluyo göğüs ucum dua edin bugün çıkış yapalım yaa
weryew canim nasil oldunuz? Sutun azdi simdi geliyor mu? Bebisin sariligi gecti mi? Bebek icin poliklinige gidebildiniz mi? Soluklugun icin kan olcumu yaptirdin mi? Sana biraz kuru uzum findik yedirsinlee. Umarim keyfiniz yerindedir
Beni dogurtan doktorda ilk muayene ettiginde ben icerde giyinirken ablamla esime normal yapamaz aci esigi cok dusuk demis. O yuzden israrla sezeryanmi normalmi diye sordu bana. Allah tarafindan normale guc geldi normal dedim. Ama suni sanci vericez 0 acilma dedi tamam dedim. Biz istedikten sknra yapamayacagimiz sey yok kuzum. Dayaniriz ♡Dodine maşallah maşallah maşallah çok sevindim kuzucugu bizim içind e kokla benim ne yazıkki öyle bi şansım kalmadı ama sezeryan olurkende gormek hissetmek güzeldi hep doktor yönlendirmeleri napalim sen dayanamazsın suni sancıya diyince insan korkuyor haliyle senin adına çok sevindim canim
canım inşallah daha güzel haberlerini alırız bebeğin de senin de. birden çok vermişsin kan tahlili yaptır bence, vitamin başla güçsüz kalırsın.Suan iyiyiz cok sukur bebegimin saraligi azaldi geliyo bana en son polikinlik gittimizde 12 civariydi ama gozleri felan belliydi simdi azaldi geliyor bana bu cuma tekrar gidicez basi icin iyi kalbi icin kardoloji gidicez 11 mayisda benden kan almadilar 11 kilo verdim. Kan yapici seyler yemem lazim bembeyaz ruh gibiyim. Sen nasilsin bebisin nasil
Uyanık olur canım, bizden de birsürü kan aldılar yaAldı şimdi hemşireler kan alıncakmışgelince uyanık olur dediler bakalım bekliyorum
Kuzum bence suyun o senin, az az da gelebiliyormus öyle. Istersen biraz daha bekleyip hastaneye bi git bakalım. Hadi inşallah güzel haberler ver bizeKızlar yine oldu benim suyum bu. Pijama islaniyor ama yarım bardak ancak
Canım bence de soğan sür bakalım bi. Kahverengi kısmını direkt bebegin ağzına vermek gerek yara olmaması icin ama bebek alamıyor ki ağzı küçücük kusacakmis gibi yapıyor iyice itince. O yüzden yara olması kaçınılmaz. Inşallah soğan ise yarar@Kumsalpoyraz-huzur- ANNONA kızlar hepinizin gözü aydın Rabbim saglıklı sıhhatli hayıırlı ömür versin kuzulara ANNONA canım sende en kısa zamanda kavusursun insallah kızına
Kızlar yalnız sizi okuyunca göğüs yaraları geldi aklıma ben soğan sürcem galiba ya yine aynı seyleri yasamaktan korkuyorum
canım inşallah daha güzel haberlerini alırız bebeğin de senin de. birden çok vermişsin kan tahlili yaptır bence, vitamin başla güçsüz kalırsın.
Ben iyiyim. Bebis gelmedi daha bekliyorum dort gozle. Cok iyi kilo vermissin. Kan yapici seylerle beslesinler, lohusaligin kolay gecsin.Suan iyiyiz cok sukur bebegimin saraligi azaldi geliyo bana en son polikinlik gittimizde 12 civariydi ama gozleri felan belliydi simdi azaldi geliyor bana bu cuma tekrar gidicez basi icin iyi kalbi icin kardoloji gidicez 11 mayisda benden kan almadilar 11 kilo verdim. Kan yapici seyler yemem lazim bembeyaz ruh gibiyim. Sen nasilsin bebisin nasil
Bu gecede kalldedi doktor malesefCanım benim göğsüm de öyle oluyor yani basparmak gibi kocaman, ama acimiyor. Hadi inşallah cikarsiniz kuzum, ben 24 saat kalmıştım. Bence seni de çıkarırlar
Olsun canım dinlen biraz napalim bi gece daha, iyi olun da gerisi önemli degilBu gecede kalldedi doktor malesef
Evet canım çok şükür ki sağlıkla kucakladın bebeğini tüm bekleyen annelere de sağlıkla kucaklasa da rahatlayabilsek birazcık stresten kurdesenim azdı yineBeni dogurtan doktorda ilk muayene ettiginde ben icerde giyinirken ablamla esime normal yapamaz aci esigi cok dusuk demis. O yuzden israrla sezeryanmi normalmi diye sordu bana. Allah tarafindan normale guc geldi normal dedim. Ama suni sanci vericez 0 acilma dedi tamam dedim. Biz istedikten sknra yapamayacagimiz sey yok kuzum. Dayaniriz ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?