- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.801
Biz de daha iyiyiz fıstığım, ben toparlandım bebeğe kendim bakabiliyorum, göbeğimiz bizim de düştü iki gün önce :) yıkandık abi olduk :) dün kontrol vardı, kilo vermesi düzelmiş, 110 gr almış hatta çok şükürKuzum birazi bugun gidecek cok sukur annemler burda daha, bebis de anca yiyor maşallah yetistiremiyoruzçok şükür ya ilk 2 gün inanılmaz paniktim yavaş yavaş oturuyor, göbüş de düştü rahatladık. Sen napiyosun kuzucuk nasıl alistiniz mı
Üzülme canim sütünü etkilemesin uyanır daha dünyaya adapte değil ki 40 çıkınca doğduğunu anlıyormuş bebekler stres yapma illaki emer mama vermemeye sürekli uyarmaya çalış meme ucunuda temizle güzelce krem sür catlamasinSoyduk altını açtık ama emmedi bi türlüinşallah uyanır da emer zaten göğüs uçlarım şindiden kanamaya basladı
Saol canım kızım.iyi olsun da ben iyiyim zaten ayaklandım.sutumde gelince herşey daha güzel olacakOlsun canım dinlen biraz napalim bi gece daha, iyi olun da gerisi önemli degil
Canım burnunu sık, bacakları çıplak kalsın, ayaklarıyla oyna, topugunu çimdir hatta, omuzuyla oyna, ilk günler süt gelmiyor ya herkes mama veriyor üzülme, biz kuzeye hala emdikten sonra mama veriyoruz.. ve yapamıyorum emmiyor vs diye kendini üzme, ben yaptım sen bari yapma, düzeliyor bir kaç güneSağıl canm benm çok şükür kavuştuk ana emme işini yapamıyoruz gce üçte mana verdik . altı gibi emzirmye çalıştım emmediuyandıramıyoruz hala emmedi . Bebek hemşiresi geldiğinde uyanır gibi oldu o yüzden bıraktı gitti . Be yapcam bn nasıl uyandırıp emzircem
Ben şu göğüs kalkanıyla çok rahat ettim canım, kanıyordu çok acıyordu, ayy duşta bile su gelince aglıyordum, sonra aklıma Ayy göğüs Kalkan’ı almıştım diye geldi, kremleyip onu taktım ohh ne rahat ettim, şiddetle tavsiye ederimCanım bence de soğan sür bakalım bi. Kahverengi kısmını direkt bebegin ağzına vermek gerek yara olmaması icin ama bebek alamıyor ki ağzı küçücük kusacakmis gibi yapıyor iyice itince. O yüzden yara olması kaçınılmaz. Inşallah soğan ise yarar
Kuzum ben de iki gün kaldım hastanede, daha iyi boşver, ağrın olsa agrı kesici yaparlar, bebek emmese mamasını onlar verirler sen azcık dinlenirsinBu gecede kalldedi doktor malesef
Ben iyiyim. Bebis gelmedi daha bekliyorum dort gozle. Cok iyi kilo vermissin. Kan yapici seylerle beslesinler, lohusaligin kolay gecsin.
Bebisinin sariliginin azalmasina sevindim, yedikce daha da azalir kendine gelir o da. Umarim cuma gunu guzel haberler alirsin. Bu arada hamilelik oncesi vitaminlerine 3-5 ay daha devam etmemizi istiyorlar. Tahlil yaptirana kadar devam et bence. Hem sutun daha vitaminli olur.
Soyduk altını açtık ama emmedi bi türlüinşallah uyanır da emer zaten göğüs uçlarım şindiden kanamaya basladı
Ben de öyle düşünüyordum bir de birkaç eksiğim vardı onları tamamlayınca çantamı hazırlarım dedim hep ama bu sancılar beni baya bir korkuttu. Dün gece bebişin eşyalarını hazırladım 2-3 eksik var. Onları da not ettim eklicem bu hafta inşallah. Benim çantamı da bugün hazırlayayım diyorum.. Sen de başla en azından çantanın içine ufaktan at bişeyler son anda panik olmayalım. Şu vücut temizliği işi de kafamı kurcalıyor. Haftaya bacaklar için kuaföre gideyim diyorum. Özel bölgeye sanırım doğumdan önce jilet yapıp gidicem. Kasılma ve ağrılardan ağdaya cesaret edemiyorum. Bir de Ara ara jilet yaptığımdan ağdalık değil orasıCanım günümüz aynı yaşadıklarımız aynı. Hatta geçen hafta çarşamba nst ye girdim sancilarim 100 e vuruyordu. Dün gece yolu açamaya çalışıyor diye düşünmedim değil. Bu gün.sumuksu akıntı gelince de bir noluyoruz oldum ama normaldir diye düşünüyorum. Rahim yumuşamaya başladığı için o akıntı gelmiştir. Sonuçta gecen hafta 2 dr gordu kimse erken doğum olabilir falan diye bir bilgi vermedi.
Daha hazırlıklarını yapmadım ne çantam hazır ne kıyafetlerivücut temizliğini ise 4-6 si arası yapacağım. Rahatlıktan değil yapmamam sanki hazırlarsam hemen doğacak gibi geliyor o yüzden.
Sadece 1 kere epidural diye ciglik attim esim hemen kostu doktora soyledi. Dogumhaneye aldilar beni muayene etti doktor. Rahim duvari cok kalin bebek basi uygu pozisyonda degil suan olmaz 1 saat daha bekleyelim dedi. Gerci ben yalan konustugunu dhsunuyormjm :)Canım.gozun aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyiki sezeryan demedin helal.olsun kız sana :)
Canım doğumdan sonra ameliyatlık bir durum olmadı sanırım çok şükür bebeğin iyi anladığım kadarıyla.dr lar hamilelikte o kadar korkuttu, üzdü seni. Peki şimdi ne diyorlar bir sıkıntı yoktur inşallahBende oyle dusunuyorum vitaminleri icicem bebisine insallah hayirli zamanda kavusursn dogumun kolay olur insallah. Ya ben fark ettimde hamilelimde hic sevinememisim ya boylesi guzel birsey minnaklarimiza yni iyiki oldu diyorum hep.
Yavrum bende sasirdim anestezist geldiginde. Ben tercih etmedim doktorum bu sekilde istedi. Iyikide boyle istemis :) 2900 gr olarak dogdu. Kendi doktorum 3100 diyordu arti eksi olabilir diyodu.Maşallah canım çok güzel hikâyen...Allah hayırla sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...özel hastane değil mi bu yani anestezi uzmanı falan gelip dikiş esnasında uyuttuğunu duymadım hiç...kilosu nasıl bebeğin...doktorun söylediği gibi mi eksik mi fazla mı...
Maşallah bebişe de sana da kuzum, sağlık içinde büyütün, ömürlü olsun inşallahSadece 1 kere epidural diye ciglik attim esim hemen kostu doktora soyledi. Dogumhaneye aldilar beni muayene etti doktor. Rahim duvari cok kalin bebek basi uygu pozisyonda degil suan olmaz 1 saat daha bekleyelim dedi. Gerci ben yalan konustugunu dhsunuyormjm :)
Bebeğim başka.hastanede zaten canım babası az önce süt götürdü bende dediğin gibi toparlanirim iyi olur inşallahKuzum ben de iki gün kaldım hastanede, daha iyi boşver, ağrın olsa agrı kesici yaparlar, bebek emmese mamasını onlar verirler sen azcık dinlenirsin
Maşallahhhhh harika bir hikaye canım darısı bizim diğet kızlara :))Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Çok güzel ya senin uğraşlar sonuç vermiş kuzum hemen açılmışsın işte mis gibi koklayın güzel bebeklerimizi bizim için deKızlar inanın mesajların hiç birini okuyamadım hastaneye gelen giden çok oldu . Ee tabi kızımla da emişmeye çalışıyoruz şu sopanı deneyin derim ben denemedim pişmanım iki göğsümde şindiden kan topladı . Hemen doğum hikayeme geçeyim kızım uyurken
Sabah dokuzdahastaneye giriş yaptık . Daha odaya çıkmadan bana şu fitil olayı yapılmadı için doğumhaneye gittik . Bu arada bgün foğum olmicak diye yanımızda kimse yok eşinde odaya yerleşmeden beni doğumhanenin kapısında bkliyor . Orda bi kız vardı sancı odasında 6cm açıklığı vardı her yeri inletiyordu onu görünce acayip korktum . Neyse bunlar bni hmn doğurcak sanmış dedim yok biz odaya çıkıcaz doğum yarın . Neyse 40 dk falan nst ye bağlı kaldım hiç sancı yok . Odama getirdiler bni saat o sırada 10:30 falan . Odaya geldim hmn büyük tuvaletim geldi ki lavman falan yapılmamıştı daha . Tuvaletten çıktım hafif ağrım vardı sanki eşine dedim birazdan nstye bağlasınlar bari söyleyelim . Neyse tuvaletten çıktım biraz su geldi gibi hissettim hatta eşim altına kaçırmışsındır dedi :). Nst geldi odaya sancılar en fazla 35 -40 ana eşime yalvardım bn yapamam sezeryana alsınlar diye nerdeyse ağlicam. O sorada yine baya su geldi hemşireyi çağırdıksuyum geliyor diye doğumhaneye gtrmye kalktılar . Yok dedim önce açıklığıma bakım epidural için uygun değilse sezeryan olcam bn . Onlarda baktılar 2.5 cm açılma var . Bni gtürken pazarlık yaptım milletle 4 cme hmn açılmazsam sezeryan olucam bn diye . Ben asağıya inene kdar 3.5 -4 cm oldu açılmam . Sonrası epidural aldım . Kesinlikle tavsiye ederim ıkınırken de hiç zorlanmadım . Ama çok ağladım ıkınırken bile yapamicam diye . Bu arada kendi doktorum doğuma yetişemedi o sırada sezeryandaydı o bile şok olmuş bu kadar nasıl açıldım diye . Çok uzun oldu biliyorum ama bn okumaktan keyif alırdım o yüzden yazıyorum . Bebek çıktıktan snra gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyosun . Dışta iki dikişin var dedi doktor ama içte var galiba biraz uğraştı çünkü . Odaya ilk geldiğimde hiç doğurmuş gibi değildim epiduralinde etkisiyle . Ana şimdi oturmakta biraz zorlanıyorum ikini dozu aldım gve on iki de ama etki etmedi nedense . İnşallah bu da geçicek yakında . Eğer epidural alabiliyosanız alın arkadaşlar epidural olmasa yapabilceğimi sanmazdım tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır orası ayrı . Yazım hatalarının kusuruna bakmayın dünsavah yedide kalktım hiç uyumadım şimdi kızımı emzircem . İnşallah hepiniz bi avazda kurtulursunuz öpüyorum hepinizi
Hahhaha bugün emekçilerin bayramı şekerim gaza gelmiş olabilirAy üstüme iyilik sağlık az önce yarım bardak küt diye beyaz şeffaf sıvı geldi pijama ıslandı uyandım bu ne olaki nisan değil akinti değil su değil, süt gibi resmen aaa kafayı yedi bünyem. 1 Mayıs gelince birşey yapmak istedi sanirim
Ben orayı kaçırmışım kuzum bilmiyordum bebegin başka hastanede olduğunu kusura bakmaBebeğim başka.hastanede zaten canım babası az önce süt götürdü bende dediğin gibi toparlanirim iyi olur inşallah
Nefes problemimiz var canım cigerlerindeki suyu atamamis başka bişey yok şükürBen orayı kaçırmışım kuzum bilmiyordum bebegin başka hastanede olduğunu kusura bakmanesi var bebişin kıyamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?