2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Biz de daha iyiyiz fıstığım, ben toparlandım bebeğe kendim bakabiliyorum, göbeğimiz bizim de düştü iki gün önce :) yıkandık abi olduk :) dün kontrol vardı, kilo vermesi düzelmiş, 110 gr almış hatta çok şükür
Ayyy bi kalabalığınız gitsin daha iyi olursunuz

Soyduk altını açtık ama emmedi bi türlü inşallah uyanır da emer zaten göğüs uçlarım şindiden kanamaya basladı
Üzülme canim sütünü etkilemesin uyanır daha dünyaya adapte değil ki 40 çıkınca doğduğunu anlıyormuş bebekler stres yapma illaki emer mama vermemeye sürekli uyarmaya çalış meme ucunuda temizle güzelce krem sür catlamasin inşallah iyi olacak hersey

Olsun canım dinlen biraz napalim bi gece daha, iyi olun da gerisi önemli degil
Saol canım kızım.iyi olsun da ben iyiyim zaten ayaklandım.sutumde gelince herşey daha güzel olacak

Bu arada kızlar binisin şekeri iyi kalpte sorun yok altta yatan herhangi bişey yok çok şükür solunumu düzene girsin diye gözetim altında sadece

Canım burnunu sık, bacakları çıplak kalsın, ayaklarıyla oyna, topugunu çimdir hatta, omuzuyla oyna, ilk günler süt gelmiyor ya herkes mama veriyor üzülme, biz kuzeye hala emdikten sonra mama veriyoruz.. ve yapamıyorum emmiyor vs diye kendini üzme, ben yaptım sen bari yapma, düzeliyor bir kaç güne

Ben şu göğüs kalkanıyla çok rahat ettim canım, kanıyordu çok acıyordu, ayy duşta bile su gelince aglıyordum, sonra aklıma Ayy göğüs Kalkan’ı almıştım diye geldi, kremleyip onu taktım ohh ne rahat ettim, şiddetle tavsiye ederim

@geminiwoman canim benimde suyum gelmişti su gelince doğum başlıyor diyorlar biz gitmiştik hemen hiç durmuyordu hastanede bile durmadı az az da geliyormuş bebek kuruda kalır sen bi doktora git anlar onlar su azalmış mi bakınca ben 5 6 saat somra acil sezeryana alınmıştım normal dogumken hiç şancı hissetmedigimden nst de 100 bile gördük ama ben hissetmiyordum genetik somra oğlumun kalbi hızlandı bekleyemedik gece alındı suni şancı da riskli oluyordu doğuramazsam sezeryana çevirmek zaman alırmış falan zamanımız yoktu dikkat et Allah emeğini boşa çıkarmasın normal istiyordun o kadar inşallah bi aksilik çıkmadan alırsın kucağına bebeğini Allah yardımcın olsun

Bende oyle dusunuyorum vitaminleri icicem bebisine insallah hayirli zamanda kavusursn dogumun kolay olur insallah. Ya ben fark ettimde hamilelimde hic sevinememisim ya boylesi guzel birsey minnaklarimiza yni iyiki oldu diyorum hep.

Soyduk altını açtık ama emmedi bi türlü inşallah uyanır da emer zaten göğüs uçlarım şindiden kanamaya basladı

Canim benimde goguslerim kanadi ama agrisina dayandim verdim gene suan iyi cok sukur sende dayan gececek bide bebegine duz vaziyette tut oyna o sekil gozlerini bi aciyolar bide arandigi zaman hemen emzirme bi 5 dakka dayan aglasin biraz uyanik kalsin ben boyle yaptim artik uyanik kalmayada basladi. Doktor sariligindan oturu 2 saatte bi hareket etsn 2 saati emzirme gecmesn demisti bende oyle yapiyorum

Ben de öyle düşünüyordum bir de birkaç eksiğim vardı onları tamamlayınca çantamı hazırlarım dedim hep ama bu sancılar beni baya bir korkuttu. Dün gece bebişin eşyalarını hazırladım 2-3 eksik var. Onları da not ettim eklicem bu hafta inşallah. Benim çantamı da bugün hazırlayayım diyorum.. Sen de başla en azından çantanın içine ufaktan at bişeyler son anda panik olmayalım. Şu vücut temizliği işi de kafamı kurcalıyor. Haftaya bacaklar için kuaföre gideyim diyorum. Özel bölgeye sanırım doğumdan önce jilet yapıp gidicem. Kasılma ve ağrılardan ağdaya cesaret edemiyorum. Bir de Ara ara jilet yaptığımdan ağdalık değil orası

Canım.gozun aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyiki sezeryan demedin helal.olsun kız sana :)
Sadece 1 kere epidural diye ciglik attim esim hemen kostu doktora soyledi. Dogumhaneye aldilar beni muayene etti doktor. Rahim duvari cok kalin bebek basi uygu pozisyonda degil suan olmaz 1 saat daha bekleyelim dedi. Gerci ben yalan konustugunu dhsunuyormjm :)

Bende oyle dusunuyorum vitaminleri icicem bebisine insallah hayirli zamanda kavusursn dogumun kolay olur insallah. Ya ben fark ettimde hamilelimde hic sevinememisim ya boylesi guzel birsey minnaklarimiza yni iyiki oldu diyorum hep.
Canım doğumdan sonra ameliyatlık bir durum olmadı sanırım çok şükür bebeğin iyi anladığım kadarıyla.dr lar hamilelikte o kadar korkuttu, üzdü seni. Peki şimdi ne diyorlar bir sıkıntı yoktur inşallah

Yavrum bende sasirdim anestezist geldiginde. Ben tercih etmedim doktorum bu sekilde istedi. Iyikide boyle istemis :) 2900 gr olarak dogdu. Kendi doktorum 3100 diyordu arti eksi olabilir diyodu.

Maşallah bebişe de sana da kuzum, sağlık içinde büyütün, ömürlü olsun inşallah

Merhaba Mayıs anneleri doğum yapanların gözü aydın. Bana doktorum bebeğimin basının olmasi gerekenden çok aşağı indiğini söyledi kasılmalarım da olduğu için progestan verdi hatta . Sorum şu ki ben bebeği vajinada hissediyorum elini ve kafasını ve orada sertlik oluyor bu ne demek kontrolume daha var bilgi verir misiniz tecrübeli arkadaşlar

Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Maşallahhhhh harika bir hikaye canım darısı bizim diğet kızlara :))

Çok güzel ya senin uğraşlar sonuç vermiş kuzum hemen açılmışsın işte mis gibi koklayın güzel bebeklerimizi bizim için de

Hahhaha bugün emekçilerin bayramı şekerim gaza gelmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…