- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.881
insallah cabuk atlatirsn benim zaten cok deildi sukur hic kalmadisizin çabuk bitmiş benim hala devam ediyor.hatta gece uyandığımda bile bulantım oluyor
sorma :) bi taraf düzgün olsa öteki taraf yıkılıyor :)) . sanki birimizin parası ötekinin cebinden cıkıyormuscasına. bosverr canım. herkes ettiğini bulurr.Ay çok yaşa canım. Ne güzel demişsin.
Benim idarecim çok tatlı bir kadın ama diğer öğretmenler kabul etmezler. Hem nöbet ücreti alıp hem de nöbet tutmamamabiraz fenalar sağolsun okul arkadaşlarım
Amin insallah benim de oglum var abi olmak kısmet olacak insallahEvet canim temmuz annesi grubundaydim cok sukur kizim buyudu de allah izin verirse abla olucak
Allahım korusun hepimizin bebislerini. Dr dan dr a çok değişiyor bakış açısı, tecrübe çok önemli. Bu haftalarda öyle bir kanıya varması çok ilginç geldi. Bence o dr a gitme çok pimpirikliyse. Rabbim iyi dr larla karşılaştirsin, evlatla sınamasın.İyi akşamlar güzel anneler,
Bugün kontrole yakın olsun diye özelde bir doktora gittim 14 gün önce gitmiştim en son pihtilasma iğnesi kullandığım için ve öncesindeki kaybimda kalbi durdugundan bir ay bekleyemiyorum tedirgin oluyorum. Doktor erkekti yarım saat ultrasonda baktı durdu korktum bir sorun mu var dedim bebeğin gobegin orda bir çıkıntı var kordonun altında fitik gibi bişey dedi. Ben ruhumu teslim ettim o anda sanki dünya başıma yıkıldı hastanedeki diğer doktoru cagirtti operasyondan çıktı geldi diğer doktor baktı bişey değil bu haftalarda bebeğin bağırsakları dışarda onla ilgili bişey bu iki haftaya kaybolur dedi gelişim tamamlanmadı daha dedi ama gene de korkuyorum. Doktor çok pimpirikliydi ama uzun uzun bebeği inceledi cinsiyet yerine baktı daha 9 hafta 5 günlük bebekte cinsiyet aradı erkek ihtimali var dedi bu haftada nasıl bilinebilir ki dedim kesin demedim ihtimal dedim dedi
Benim ağrı oluyor dikiş yerim açılıyor gibi 14 ay oldu birde benim doktorum olacak o kadar dedikizlar bulantilar ne alemde benim bitti sadece gogus hassasiyeti var sizler ne alemdesiniz..bide sezeryan olup da karninda agri hissden var mi benim ilki sezeryandi biraz sizliyor karnim
Allah dilediğini versin inş.Ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah kızdır
benimde 2 sene oldu normalde biseyim yoktu simdi karnim buyumeye baslayinca oldu ic karinda agri oluyor tek tarafta var bide muayene sirasinda utrason aletiyle dikis yerinden bakiyorlarla bastirinca cok agriyor ins sorunsuz gecer 9 ayBenim ağrı oluyor dikiş yerim açılıyor gibi 14 ay oldu birde benim doktorum olacak o kadar dedi
Aynı benim kocam ayyynı. Valla delirtti beni. 2 gün önce grip olacak gibiydim. Eşim benden önce yataklara düştü. Ben halsizim dedikçe o daha fena oluyor. Normalde hic uyumayan adam benden önce uyumaya başladı. Geçen bacaklarimda bi ağrı vardı. Hani hastalaninca kemikler ağrır ya aynen öyle. Neyse ben bacaklarım ağrıyo dedim. ''Sorma ya benimde cok agriyo kalkta bi masaj yap'' diyo bana.Ben zaten yattigim yerden kalkamiyorum adam hala kendi keyfinde. Dogurcam desem benden once sen dogurursun çabuk git yanimdan dedim kovdum dayanamadım artik.Kızlar benim bulantılar istifralar 6. Hafta başladı eşim de o sıralar birden hastalandı. Onun da midesi bulanıyor o zamandan beri. Halsiz. Hasta hissediyormuş. Doktora da gitti bogaz enfeksiyonu varmış. Kaç haftadır iyileşmedi. Ben mutfağa giremiyorum o da giremiyor. Ben çoğu zaman akşam 7 yada 8 de uyuyorum o da uyuyo benle. ( gece 2 yada 3ten önce uyumazdı hiç) Ben bazen su almaya kalkamıyorum o da kalkamıyor. Benim daha canım hiç bisi çekmedi. Ama dün gece tutturdu irmik helvası yap nolur canım çok çekti diesanki ben onu hamile bırakmışım gibi davranıyor çok bunalttı beni. Eşi hamile olan erkeklerde bi hormon salgılanır gibi bişi okumuştum çok eskiden - hadi canım yaaa- demiştim. Ya öyle bişi ya da benim naz yapmamı engelliyor anlamadım. Bu arada bebiş iyi şükür. Hareket ederken gördük ultrasonda arada hissediyorum ama inanmıyor kimse. Bağirsaktır diyorlar.
ben aslında eğer sonlandırma fikri yoksa ikili ve üçlü testi pek mantıklı bulmuyorumkizlar ikili test yaptircakmisiniz
yengem ozele gidiyordu birsey cikarsa cocugu aldircakmisim aldirmiycaksan ugrasma demis yapmamis bende diyorum 2 uc hafta sonra ozele gidim belki yaptirmam ama en azindan daha iyi goruntu alirim
Haklısın , amin hepimizin bebeklerini Allah korusun sağlıkla dogmalarini nasip etsin inşallahAllahım korusun hepimizin bebislerini. Dr dan dr a çok değişiyor bakış açısı, tecrübe çok önemli. Bu haftalarda öyle bir kanıya varması çok ilginç geldi. Bence o dr a gitme çok pimpirikliyse. Rabbim iyi dr larla karşılaştirsin, evlatla sınamasın.
Ay canım dikkat et. Benim 10 gün oldu ve geçmedi hala. İlaç kullanamadığımız için. Hala devam ediyor taze hastalık gibi.Günaydın kızlar benimde bulantılarım ve çıkartmalarım bitti sanırım 3-4 gündür rahatım ara ara bel ve karın ağrım oluyor dinlenince geçiyor dün akşamdan beride burnum tıkalı boğazım yanıyor grip oluyorum sanırım bebeğini hissedenler olmuş ben henüz hissetmiyorum
Ben de öyleyim Can'ımGünaydın sabah sabah bütün olumsuzlugumla burdayım ama bi benmi böyleyim merak ediyorum .
yarın randevu günüm resmen çatlıcam
hem bi an önce gelsin istiyorum
hemde dr kötü bişey söylucek diyede cok korkuyorum hiç mi güzel geçmez insanın aklından sürekli vesvese .
Mide bulantıma seviniyorum iyidir diye
Canım ultrason ses dalgasıyla çalıştığı için bebeğe zararı yokmuş ama kalp atışını dinlerken rahatsız olabiliyormuş yine de kalıcı bi etkisi yokmuş sadece rahatsızlık. Yurtdışında yapmıyorlarmış çünkü ultrasonu ağır bir emek olarak görüyormuş doktorlar, orada insan emeği önemli olduğu için gebelik boyunca sınırlı sayıda ultrasona girebiliyormuşsun fazlasını istersen pahalıya geliyormuşkızlar ben 2 doktora birden gittiğim için ve daha hamileliğimin en başından beri birkaç sıkıntı yaşadığım için her mhafta ultrasona girdim. bu hafta da kontrol amaçlı gittiğimde gireceğim. bir sonraki diğer hafta. bu kdr sık ultrasona girmek zararlı diyor kimileri ama bu konuda kesin bir araştırma bulamadım nette. siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?