2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sorma :) bi taraf düzgün olsa öteki taraf yıkılıyor :)) . sanki birimizin parası ötekinin cebinden cıkıyormuscasına. bosverr canım. herkes ettiğini bulurr.

Allahım korusun hepimizin bebislerini. Dr dan dr a çok değişiyor bakış açısı, tecrübe çok önemli. Bu haftalarda öyle bir kanıya varması çok ilginç geldi. Bence o dr a gitme çok pimpirikliyse. Rabbim iyi dr larla karşılaştirsin, evlatla sınamasın.

İyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum. Aşırı bulantı içindeyim. Yemek yapmak ölüm resmen. Sürekli uyku hali. Oğlum çok ilgisiz kalıyor şimdiden çok üzülüyorum. Allah yardım etsin hepimize. Bu arada herkes iyidir inşallah. Geçmişi okuyamadım

ilk asermeler ne zaman baslar benim canim bugün sarimsak cekmeye basladi kokusu bir guzel geliyor.. normalde pek sevmem vede yemezdim bugun sarimsakli yogurt yedim hala canim istiyor. Zarari varmidir.

Günaydın kızlar benimde bulantılarım ve çıkartmalarım bitti sanırım 3-4 gündür rahatım ara ara bel ve karın ağrım oluyor dinlenince geçiyor dün akşamdan beride burnum tıkalı boğazım yanıyor grip oluyorum sanırım bebeğini hissedenler olmuş ben henüz hissetmiyorum

Benim ağrı oluyor dikiş yerim açılıyor gibi 14 ay oldu birde benim doktorum olacak o kadar dedi
benimde 2 sene oldu normalde biseyim yoktu simdi karnim buyumeye baslayinca oldu ic karinda agri oluyor tek tarafta var bide muayene sirasinda utrason aletiyle dikis yerinden bakiyorlarla bastirinca cok agriyor ins sorunsuz gecer 9 ay

Aynı benim kocam ayyynı. Valla delirtti beni. 2 gün önce grip olacak gibiydim. Eşim benden önce yataklara düştü. Ben halsizim dedikçe o daha fena oluyor. Normalde hic uyumayan adam benden önce uyumaya başladı. Geçen bacaklarimda bi ağrı vardı. Hani hastalaninca kemikler ağrır ya aynen öyle. Neyse ben bacaklarım ağrıyo dedim. ''Sorma ya benimde cok agriyo kalkta bi masaj yap'' diyo bana.Ben zaten yattigim yerden kalkamiyorum adam hala kendi keyfinde. Dogurcam desem benden once sen dogurursun çabuk git yanimdan dedim kovdum dayanamadım artik. Sanirim farklı bi psikolojideler yada gerçekten nazlanmayalim diye yapıyorlar. Hayır zaten çok şükür ağır bi hamilelik geçirmiyorum ama böyle de hiç çekilmiyor. Ne yapsak bilemedim.

Günaydın sabah sabah bütün olumsuzlugumla burdayım ama bi benmi böyleyim merak ediyorum .

yarın randevu günüm resmen çatlıcam
hem bi an önce gelsin istiyorum
hemde dr kötü bişey söylucek diyede cok korkuyorum hiç mi güzel geçmez insanın aklından sürekli vesvese .
Mide bulantıma seviniyorum iyidir diye

kizlar ikili test yaptircakmisiniz
yengem ozele gidiyordu birsey cikarsa cocugu aldircakmisim aldirmiycaksan ugrasma demis yapmamis bende diyorum 2 uc hafta sonra ozele gidim belki yaptirmam ama en azindan daha iyi goruntu alirim
ben aslında eğer sonlandırma fikri yoksa ikili ve üçlü testi pek mantıklı bulmuyorum
etrafımda bi kaç kişiye denk geldim ikili testi çok kötü olan ama sağlıklı dogan bebeklere.
Eğer sonlandırma düşüncesi yoksa neden moral bozulsun ki
zaten yeterince kötüyü düşünen biri olarak daha fazla moral bozmak bana pek mantıklı gelmıyo

kızlar ben 2 doktora birden gittiğim için ve daha hamileliğimin en başından beri birkaç sıkıntı yaşadığım için her mhafta ultrasona girdim. bu hafta da kontrol amaçlı gittiğimde gireceğim. bir sonraki diğer hafta. bu kdr sık ultrasona girmek zararlı diyor kimileri ama bu konuda kesin bir araştırma bulamadım nette. siz ne düşünüyorsunuz?

Haklısın , amin hepimizin bebeklerini Allah korusun sağlıkla dogmalarini nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba şimdi dr dan geldim. Tiroid değerlerim geçeb hafta düşük cıkmıştı kendi dr um beni çok rahatlattı ilk aylarda düşük çıkması çok normal dedi. Bebek ilk 3 ay anneden aldığı için düşer sonra normale dönder dedi. Düşük olan arkadaşlar vardı akıllarında olsun. Bebeğimin hareketlerini gördüm çok güzel bir duygu.

Ay canım dikkat et. Benim 10 gün oldu ve geçmedi hala. İlaç kullanamadığımız için. Hala devam ediyor taze hastalık gibi.
Ben de öyleyim Can'ım zaten hastalığım geçmedi diye iyice moralim bozuldu. Her öksürmede bıçak saplanıyor kasıklarıma ödüm kopuyor. Yarın benim de kontrolüm var. Diken üstündeyim resmen. Bir de şu son dönem çıkan uyuşturucunun insanları ne hale getirdiklerini izkedim. İzlemez olaydım sabaha kadar endişeden korkudan uyuyamadım. Haliyle çok gerginim ben de

Canım ultrason ses dalgasıyla çalıştığı için bebeğe zararı yokmuş ama kalp atışını dinlerken rahatsız olabiliyormuş yine de kalıcı bi etkisi yokmuş sadece rahatsızlık. Yurtdışında yapmıyorlarmış çünkü ultrasonu ağır bir emek olarak görüyormuş doktorlar, orada insan emeği önemli olduğu için gebelik boyunca sınırlı sayıda ultrasona girebiliyormuşsun fazlasını istersen pahalıya geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…