- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.861
ne güzel okulun varmıs , ne şirin idareciler onlar :) sev onları. benım okulum üç katlı asansör var ama anahtarı vermiyorlar. sanırım asansör eskiyor. :)))
Damla damla degildi zaten normalde olan lekelerde renklenme vardi. Dun baktim pek olmadi sanki. Bugun de bekleyecegim. Yok bir seyim galiba o anlik abarttim belkide diyorum
Benim esim hamileligimi bahane edip tatli asermeye baslamisti. Bir de bana aldigimiz bazi meyveleri yiyip bitiriyordu. Ama sizinki daha fenaymis. Ben fena naz yapiyorumKızlar benim bulantılar istifralar 6. Hafta başladı eşim de o sıralar birden hastalandı. Onun da midesi bulanıyor o zamandan beri. Halsiz. Hasta hissediyormuş. Doktora da gitti bogaz enfeksiyonu varmış. Kaç haftadır iyileşmedi. Ben mutfağa giremiyorum o da giremiyor. Ben çoğu zaman akşam 7 yada 8 de uyuyorum o da uyuyo benle. ( gece 2 yada 3ten önce uyumazdı hiç) Ben bazen su almaya kalkamıyorum o da kalkamıyor. Benim daha canım hiç bisi çekmedi. Ama dün gece tutturdu irmik helvası yap nolur canım çok çekti diesanki ben onu hamile bırakmışım gibi davranıyor çok bunalttı beni. Eşi hamile olan erkeklerde bi hormon salgılanır gibi bişi okumuştum çok eskiden - hadi canım yaaa- demiştim. Ya öyle bişi ya da benim naz yapmamı engelliyor anlamadım. Bu arada bebiş iyi şükür. Hareket ederken gördük ultrasonda arada hissediyorum ama inanmıyor kimse. Bağirsaktır diyorlar.
Ben. Karisik hamile vitamini kullaniyorum. Hamileligin 4 uncu haftasinda hemsirem al dedi. Takintililar but konuda burda. Decavit d vitamini sanirim. Kanimdaki d vitamini biraz az cikmis o yuzden ekstra bir d 2000lik vitamini daha al dedi hemsirem. D vitamini super bir seymis alin sizde. Bence ikisini de hemen alin doktor bekle demediyse beklemeyinGünaydın annislerdr bana decavit ve maltofer kan hapı verdi. Çok erken geldi bana. Zaten folik asit kullanıyorum şuan. Oğlumda 3. Aydan sonra bunları kullanmıştım. Kafam karisti. Var mı şimdiden vitamin ve kan ilacı kullanan?
Masallah. Allah tamamina erdirsin.Arkadaşlar bugün doktor randevum vardı ve çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Doktorum dinlemeyelim dedi, çünkü makina sesin duyulmasi için extra bir güç gönderiyormuş bebek için iyi değil dedi. Normalde bugün 7+2 günlüğüm fakat bebeğim 7+5 günlüğe uyumluymuş. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tam 12 yıl bekledim bu anı. Allah cümlemizin bebeklerini korusun isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin.
Off cook kizdim eziyet ediyorlarmis size.Canım geçmiş olsun öncelikle ben de öğretmenim ve nöbette çok zorlanıyorum hep lekelenmem oluyor, doktorum nöbet tutamaz diye durum raporu verdi müdür kabul etmedi, kavga kıyamet ilçeye gönderdi raporu bakalım kabul edecekler mi olmazsa heyet raporu almayı düşünüyorum, seninkini de sözle kabul edeceklerini sanmıyorum, doktorun sana da yazsın öyle bi rapor
Biraz sekerliyi karbonhidratlilari birakin. Canan karatayin kitabini bulursaniz okuyun. Diyeti tam Takip etmeseniz bile kan sekerini nasil duzenleyen Iyi anlatyor.Slm kızlar dr aradı bugün 14 ekimde randevum vardı seminer icin yurt dışına gidecekmiş bi sonraki haftaya kaldı kuzumuzu görmek herseyde vardır bir hayır diyorum ...
Kan tahlili vermiştim kan sekerim 130 cıktı dr biraz yuksek dedi arada bir kotu oluyorum sekerdenmis demekki varmi şekeri cikan
bir doktora daha gitseniz. Umarim kotu bir sey yoktur.Dün beni dr fena korkuttı daha da gitmem oraya. Kalp atışı düzensiz iki atıp bir duruyor dedi. Ses alamıyorum dedi. Periantoloğa gittim koşa koşa sağolsun kadın ilgilendi. Olabilir bu haftalarda zaten küçük bakmış dedi. İlk bebeği 20 haftalık kalp durmasından kaybetmiştim. kan pıbtılaşması var kızımda da hep iğne kullandım. Şimdi de kullanıyorum ama yetersizmi kaldı fln fln biton şey kurdum kafamda. Rabbim drun iyisiyle karşılaştırsın.
Ayy çok güldüm canım, çok yaşayın inşKızlar benim bulantılar istifralar 6. Hafta başladı eşim de o sıralar birden hastalandı. Onun da midesi bulanıyor o zamandan beri. Halsiz. Hasta hissediyormuş. Doktora da gitti bogaz enfeksiyonu varmış. Kaç haftadır iyileşmedi. Ben mutfağa giremiyorum o da giremiyor. Ben çoğu zaman akşam 7 yada 8 de uyuyorum o da uyuyo benle. ( gece 2 yada 3ten önce uyumazdı hiç) Ben bazen su almaya kalkamıyorum o da kalkamıyor. Benim daha canım hiç bisi çekmedi. Ama dün gece tutturdu irmik helvası yap nolur canım çok çekti diesanki ben onu hamile bırakmışım gibi davranıyor çok bunalttı beni. Eşi hamile olan erkeklerde bi hormon salgılanır gibi bişi okumuştum çok eskiden - hadi canım yaaa- demiştim. Ya öyle bişi ya da benim naz yapmamı engelliyor anlamadım. Bu arada bebiş iyi şükür. Hareket ederken gördük ultrasonda arada hissediyorum ama inanmıyor kimse. Bağirsaktır diyorlar.
Ben oğlumu 17 . Haftada hissettim. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama ilk gebelikten sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyor diyorlar.Bebek hareketlerini hissedenler olmuş acaba erkekmi olcak merak ettim kız bebek geç hissediliyor diyorlar hep.birde benim kızımdan önce bir düşüğüm vardı kalbini falan çok erken duymuştuk ebe muhtemelen erkekmiş demişti ne kadar doğru bilemiyorum
yaaa bak korkulacak bişey yokmuş çok şükür. Hadi geçmiş olsungunaydin kizıat :) benim randevim 10ekim.sabirsizlikla bekliyorim.bide kizim gozlerin şaşi yapiyor yazmisdm goturduk doktota tamamen oyun yapiyormus goz sagligi gayet guzel dedi.damlali muayene yapdi.icim rahatladi cok sukur :)
2016 temmuz annesisisn sen :)) adindan tanidim ben de temmuz annesi grubundaydım:))Selam annisler ve minnaklari yavrusunun kalp atislarini duyanlar olmus gozleri aydin mutluluklari daim olsun i salh bulantilar ne alemde benim kokudan vs. Derken azaldi geldimi de pir geliyor diyebilirim onun disinda bu ayin 25 nde kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum minnaklarini hissedenlerde olmus bizde erken hissedilen erkek olur derler kemik yapisi guclu hissettirir manasinda hayirlisi olsun diyorum darisi basima olsun.
Gözün aydın canım. Senle aynı gidiyoruz, umarım sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza, aksini düşünmüyorumMerhaba güzel anne adayları geçen hafta düşük riski yaşamıştım bugün bebeğimin atan o minicik kalbinin sesini duymak nasip oldu o nasıl bir duyguydu yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun hepimiz saglikla kucağımıza da alırız ınsallah herkese kucak dolusu sevgiler
Ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah kızdırBende drdiğiniz durum doğru çıktı oglumu 9 haftalıkken hissetmistim akrabamızda erkek olcak o zaman demişti ne kadar doğru bilinmez bende tuttu
sizin çabuk bitmiş benim hala devam ediyor.hatta gece uyandığımda bile bulantım oluyorkizlar bulantilar ne alemde benim bitti sadece gogus hassasiyeti var sizler ne alemdesiniz..bide sezeryan olup da karninda agri hissden var mi benim ilki sezeryandi biraz sizliyor karnim
Oğlum da 4.5 ay midem bulanmıştı. Bu hamileliğimde de çok bulantim oluyor. Gerçekten zor bir durum. Evde yemeği bile zor pisiriyorum herşey kokuyor sanki. Dr bana da bulantı için hap verdi ama kullanmamakta direniyorum. Bakalim daha ne kadar direnebilicemkızlar bu bulantılar ne zaman azalıyor cok afedersınız ıstıfar edemıyorum sadece ılık ılk bulanıyor okadar calıstıgım ıcın zorlanıyorum bazen sabah oglene kadar oluyor sonra aksam 6 da baslıyor yatana kadar cok kotu oluyorum ılac vermıstı bulantı hapı cokta ıcmek ıstemıyorum ama cok tuhaf oluyorum...( şekerlı hıc bırsey yıyemıyorum bulanacak dıyede bıraz da canımda hıc bırsey ıstemıyor... ((
Decavit içinde birçok vitamini bulunduran hap. Ayrıca kan hapı verdi mi dr unuz? Sadece vitamin mi önerdi.Damla damla degildi zaten normalde olan lekelerde renklenme vardi. Dun baktim pek olmadi sanki. Bugun de bekleyecegim. Yok bir seyim galiba o anlik abarttim belkide diyorum
Benim esim hamileligimi bahane edip tatli asermeye baslamisti. Bir de bana aldigimiz bazi meyveleri yiyip bitiriyordu. Ama sizinki daha fenaymis. Ben fena naz yapiyorum
Ben. Karisik hamile vitamini kullaniyorum. Hamileligin 4 uncu haftasinda hemsirem al dedi. Takintililar but konuda burda. Decavit d vitamini sanirim. Kanimdaki d vitamini biraz az cikmis o yuzden ekstra bir d 2000lik vitamini daha al dedi hemsirem. D vitamini super bir seymis alin sizde. Bence ikisini de hemen alin doktor bekle demediyse beklemeyin
Masallah. Allah tamamina erdirsin.
Off cook kizdim eziyet ediyorlarmis size.
Biraz sekerliyi karbonhidratlilari birakin. Canan karatayin kitabini bulursaniz okuyun. Diyeti tam Takip etmeseniz bile kan sekerini nasil duzenleyen Iyi anlatyor.
bir doktora daha gitseniz. Umarim kotu bir sey yoktur.
Bu arada doktorlar kan pihtilasmasini nasil anliyorlar hangi degerlere bakiyorlar bu konuda bilgisi olan aydinlatabilir mi?
Evet kızlar ferritin değerim 4,6 çıktı. Dr demiş depoların boş dedi. Kan ilacını muhtemelen ondan verdi. Vitamini neden verdi ki. Onu 3. Ay da başlayayım diyorum. Gerçi çok bulantim var yumurta ceviz hiç yiyemiyorum
2016 temmuz annesisisn sen :)) adindan tanidim ben de temmuz annesi grubundaydım:))
Aynı şeyleri yasamisiz ben de 22 haftalık kaybettim pihtilasmadan kalbi durdu Allahım bidaha kimseye göstermesin iyi doktorlarla karsilastirsinDün beni dr fena korkuttı daha da gitmem oraya. Kalp atışı düzensiz iki atıp bir duruyor dedi. Ses alamıyorum dedi. Periantoloğa gittim koşa koşa sağolsun kadın ilgilendi. Olabilir bu haftalarda zaten küçük bakmış dedi. İlk bebeği 20 haftalık kalp durmasından kaybetmiştim. kan pıbtılaşması var kızımda da hep iğne kullandım. Şimdi de kullanıyorum ama yetersizmi kaldı fln fln biton şey kurdum kafamda. Rabbim drun iyisiyle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?