2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün beni dr fena korkuttı daha da gitmem oraya. Kalp atışı düzensiz iki atıp bir duruyor dedi. Ses alamıyorum dedi. Periantoloğa gittim koşa koşa sağolsun kadın ilgilendi. Olabilir bu haftalarda zaten küçük bakmış dedi. İlk bebeği 20 haftalık kalp durmasından kaybetmiştim. kan pıbtılaşması var kızımda da hep iğne kullandım. Şimdi de kullanıyorum ama yetersizmi kaldı fln fln biton şey kurdum kafamda. Rabbim drun iyisiyle karşılaştırsın.

ne güzel okulun varmıs , ne şirin idareciler onlar :) sev onları. benım okulum üç katlı asansör var ama anahtarı vermiyorlar. sanırım asansör eskiyor. :)))

Ay çok yaşa canım. Ne güzel demişsin.
Benim idarecim çok tatlı bir kadın ama diğer öğretmenler kabul etmezler. Hem nöbet ücreti alıp hem de nöbet tutmamama biraz fenalar sağolsun okul arkadaşlarım

F fcevriye gittinmi doktora kesildimi akinti. Kizlar doktorlar hamile olunca normal muayene gibi o aleti cok ileri sokmuyolar farkettiyseniz karsisindan goruyo keseyi. Yoksa acidan agridan duramayiz o an.
Damla damla degildi zaten normalde olan lekelerde renklenme vardi. Dun baktim pek olmadi sanki. Bugun de bekleyecegim. Yok bir seyim galiba o anlik abarttim belkide diyorum

Benim esim hamileligimi bahane edip tatli asermeye baslamisti. Bir de bana aldigimiz bazi meyveleri yiyip bitiriyordu. Ama sizinki daha fenaymis. Ben fena naz yapiyorum

Ben. Karisik hamile vitamini kullaniyorum. Hamileligin 4 uncu haftasinda hemsirem al dedi. Takintililar but konuda burda. Decavit d vitamini sanirim. Kanimdaki d vitamini biraz az cikmis o yuzden ekstra bir d 2000lik vitamini daha al dedi hemsirem. D vitamini super bir seymis alin sizde. Bence ikisini de hemen alin doktor bekle demediyse beklemeyin

Masallah. Allah tamamina erdirsin.

Off cook kizdim eziyet ediyorlarmis size.
Biraz sekerliyi karbonhidratlilari birakin. Canan karatayin kitabini bulursaniz okuyun. Diyeti tam Takip etmeseniz bile kan sekerini nasil duzenleyen Iyi anlatyor.

bir doktora daha gitseniz. Umarim kotu bir sey yoktur.
Bu arada doktorlar kan pihtilasmasini nasil anliyorlar hangi degerlere bakiyorlar bu konuda bilgisi olan aydinlatabilir mi?

Ayy çok güldüm canım, çok yaşayın inş ben de duymuştum böyle eşleri olanları. Valla Allah kolaylık versin canım.
Ben oğlumu 17 . Haftada hissettim. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama ilk gebelikten sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyor diyorlar.
gunaydin kizıat :) benim randevim 10ekim.sabirsizlikla bekliyorim.bide kizim gozlerin şaşi yapiyor yazmisdm goturduk doktota tamamen oyun yapiyormus goz sagligi gayet guzel dedi.damlali muayene yapdi.icim rahatladi cok sukur :)
yaaa bak korkulacak bişey yokmuş çok şükür. Hadi geçmiş olsun

Selam annisler ve minnaklari yavrusunun kalp atislarini duyanlar olmus gozleri aydin mutluluklari daim olsun i salh bulantilar ne alemde benim kokudan vs. Derken azaldi geldimi de pir geliyor diyebilirim onun disinda bu ayin 25 nde kontrolum var sabirsizlikla bekliyorum minnaklarini hissedenlerde olmus bizde erken hissedilen erkek olur derler kemik yapisi guclu hissettirir manasinda hayirlisi olsun diyorum darisi basima olsun.

2016 temmuz annesisisn sen :)) adindan tanidim ben de temmuz annesi grubundaydım:))

kizlar ikili test yaptircakmisiniz
yengem ozele gidiyordu birsey cikarsa cocugu aldircakmisim aldirmiycaksan ugrasma demis yapmamis bende diyorum 2 uc hafta sonra ozele gidim belki yaptirmam ama en azindan daha iyi goruntu alirim

kizlar bulantilar ne alemde benim bitti sadece gogus hassasiyeti var sizler ne alemdesiniz..bide sezeryan olup da karninda agri hissden var mi benim ilki sezeryandi biraz sizliyor karnim

Gözün aydın canım. Senle aynı gidiyoruz, umarım sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza, aksini düşünmüyorum

Bu konuda neden aktif degilmisim hic bilmiyorum :) ben ogretmenim. Bu hafta evdeyim raporluyum. Progestan fitil kullaniyorun sabah aksam. Nöbetim 8 saat dersimin oldugu gun ve en hareketli yerde. Her nobet gunu lekelenmem oluyor. Iki gundur evdeyim genelde yatiyorum hic gelmedi. Yorulmak hic iyi gelmiyor su ara bize :/

Oğlum da 4.5 ay midem bulanmıştı. Bu hamileliğimde de çok bulantim oluyor. Gerçekten zor bir durum. Evde yemeği bile zor pisiriyorum herşey kokuyor sanki. Dr bana da bulantı için hap verdi ama kullanmamakta direniyorum. Bakalim daha ne kadar direnebilicem

Decavit içinde birçok vitamini bulunduran hap. Ayrıca kan hapı verdi mi dr unuz? Sadece vitamin mi önerdi.

Vitamin b grubu ise demir depolarinin dolması içindir b vitamini eksikliği de kansizliga sebep oluyormuş hatta düşük yapanlara hamilelik öncesi b grubu vitaminleri baslatiyolar koruyucu tedbir icin

Aynı şeyleri yasamisiz ben de 22 haftalık kaybettim pihtilasmadan kalbi durdu Allahım bidaha kimseye göstermesin iyi doktorlarla karsilastirsin

İyi akşamlar güzel anneler,
Bugün kontrole yakın olsun diye özelde bir doktora gittim 14 gün önce gitmiştim en son pihtilasma iğnesi kullandığım için ve öncesindeki kaybimda kalbi durdugundan bir ay bekleyemiyorum tedirgin oluyorum. Doktor erkekti yarım saat ultrasonda baktı durdu korktum bir sorun mu var dedim bebeğin gobegin orda bir çıkıntı var kordonun altında fitik gibi bişey dedi. Ben ruhumu teslim ettim o anda sanki dünya başıma yıkıldı hastanedeki diğer doktoru cagirtti operasyondan çıktı geldi diğer doktor baktı bişey değil bu haftalarda bebeğin bağırsakları dışarda onla ilgili bişey bu iki haftaya kaybolur dedi gelişim tamamlanmadı daha dedi ama gene de korkuyorum. Doktor çok pimpirikliydi ama uzun uzun bebeği inceledi cinsiyet yerine baktı daha 9 hafta 5 günlük bebekte cinsiyet aradı erkek ihtimali var dedi bu haftada nasıl bilinebilir ki dedim kesin demedim ihtimal dedim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…