- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.821
Yavrum benim toplam 8 saat surdu acilmam. Cok sukur hizli ilerledi doktorumda sasirdi. Sabah dogum olmasi beklenirken aksam 23.40 ta aldim kizimi kucagima. Yani 5 cm e kadar 4 5 saat cekmisimdir herhalde kuzum tan hatirlamiyorum ama dedigim gibi ilk sancilar cokta delirtmiyo. Bende epidural dedim bi kere muayene etti doktor rahim duvari cok kalin bebegin bas pozosyonu uygun degil 1 saat daha beklicez dedi sonra zaten hizla gelisti olaylar gerek kalmadi epiduraleAyy resmen ağlaım okurkenne güzel anlatmışsın hikayeni . Çok duygulandım bi kaç gün içinde hmn hemn aynı şeyleri yaşıcak olmak çok heyecan verici gazsız sancısız bol sütlü günleriniz olsun inşallah bu arada beş cm olana kadar o kadar kötü değil yazmışsın . Bana da kısmet olursa 4 cm den snra epidural alıcam . Bu beş cm e kaç saat içinde geldin müsait olunca yazardan çok sevinirim
Canım bebek açken mama vermeyin. Karnı tok okursa meme için uğraşmaz. Önce emzir ne kadar emerse kardır. Sonra azıcık mama verin bence. Mama doyumluk olmasın sırf kan şekeri düşmesin diye azıcık verin derim.Mama mı istesek ki ya mememinde ucu yok açken tutuyordu ama . Mamadan sonra oldu böyle sütüm var aslında ama gce biraz mama verdik yine de
Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Yok Can'ım hareketliyse bişey olmaz inş.Yok canim. Pedi doldurmaz. Daha dogrusu gelen akintinpedi doldurur ama cogunlugu seffaftı. Yani seffaf akintinin icine ufak tefek pembeliklsr kahverengilikler karismisti. Direk kan degildi gelen akinti. Endise etmem gerekmez degil mi? Bebegim hareketli cok şükür.
Allah şifasını versin en kısa zamanda, anneciğinin koynuna gelsin kuzucukNefes problemimiz var canım cigerlerindeki suyu atamamis başka bişey yok şükür
Canım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittim
Açıklığa baktılar 6 7 cm açılma olmuş. Yatisim yapıldı. 1 buçuk saatin içinde 9 cme kadar açıklık oldu. Suyum gelmediği için keseyi patlattilar. Sonra sancılarım olmaya başladı zaten. Önce yaklaşık 5 dakikada 1 gelirken sonlara doğru baya siklasti. Doğum odasına alındım. Yaklaşık bi 25 dakika sonra bebeğim kucagimdaydi :)
Hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın :))Yavrum benim toplam 8 saat surdu acilmam. Cok sukur hizli ilerledi doktorumda sasirdi. Sabah dogum olmasi beklenirken aksam 23.40 ta aldim kizimi kucagima. Yani 5 cm e kadar 4 5 saat cekmisimdir herhalde kuzum tan hatirlamiyorum ama dedigim gibi ilk sancilar cokta delirtmiyo. Bende epidural dedim bi kere muayene etti doktor rahim duvari cok kalin bebegin bas pozosyonu uygun degil 1 saat daha beklicez dedi sonra zaten hizla gelisti olaylar gerek kalmadi epidurale
Canım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittim
Açıklığa baktılar 6 7 cm açılma olmuş. Yatisim yapıldı. 1 buçuk saatin içinde 9 cme kadar açıklık oldu. Suyum gelmediği için keseyi patlattilar. Sonra sancılarım olmaya başladı zaten. Önce yaklaşık 5 dakikada 1 gelirken sonlara doğru baya siklasti. Doğum odasına alındım. Yaklaşık bi 25 dakika sonra bebeğim kucagimdaydi :)
Çok güzel olmuş doğumun canım maşallah. Ben de yarını beklemeden bugün gidebilirim hastaneye. Sürekli sancım var gibi karnım hep sert. Acı hissetmiyorum. Artsın die beklemek gerdi beni iyice. Gidip doğurayım en iyisiKendiliğinden açıldı . Galiba suyumun gelmesi de işe yaradı . Epidural aldıktan snra suni verdiler bn hiç anlamadım . Saat on birde doğum haneye alındım . 3.5 -4 cm açılmayla daha snra epidural . Saat birde açışmam tamdı ana bebeğin başı biraz yukardaydı . Bi saat plates topunda zıpladım . 14.05 tedünyaya geldi çok şükür
Canım daha iyiyiz, sarılık değeri 10 a düşmüş, 110 gr da kilo almış, biz iki saatte bir emiyoruz, en az 30luk mamayla takviye ediyoruz. Çişi bol yapıyor ama kaka günde bir defa.. bizim doktor da bol çiş bol kaka demişti, bir de kaka rengi sarıya dönmeli demişti, bizimki sarıya dönük.. inşallah sizin de düşmüştür, bir aylık olunca gelirsiniz dedi doktorEvBoregi
Canım nasılsınız???
Sarılığınız Ne durumda
Bizde halen devam
Perşembe kontrolümüz var
Bakalım değerimiz kaç çıkacak
İnş düşmüştür
Sürekli emziriyorum
Çişini kakasını sık sık yapıyor çok şükür
Doktor bebeğin doyduğunu gösterir
Bi de bilurbin çiş ve kaka ile atılır demişti
Canım mutlaka öyle yapıyorsundur ama önce emzirip sonra mama ver daha güçlü çekeceğini için hep sütün artar hemde emmesi iyice gelişirCanım daha iyiyiz, sarılık değeri 10 a düşmüş, 110 gr da kilo almış, biz iki saatte bir emiyoruz, en az 30luk mamayla takviye ediyoruz. Çişi bol yapıyor ama kaka günde bir defa.. bizim doktor da bol çiş bol kaka demişti, bir de kaka rengi sarıya dönmeli demişti, bizimki sarıya dönük.. inşallah sizin de düşmüştür, bir aylık olunca gelirsiniz dedi doktor
Allah kolaylık versin sende güzel hikayelerle gelirsin inşallabKizlar sabahtan beri kasik agrilarim devam ediyor. İki saatte birken bir saate falan dustu siklasirsa gidecez. Dua edin.
Karın sertleştiğinde aşağı doğru bi baskı oluyo ya böyle makata doğru bi ıkınma isteği geliyo ya doğum sancısı mı acaba?Çok güzel olmuş doğumun canım maşallah. Ben de yarını beklemeden bugün gidebilirim hastaneye. Sürekli sancım var gibi karnım hep sert. Acı hissetmiyorum. Artsın die beklemek gerdi beni iyice. Gidip doğurayım en iyisi
canım allah kolaylık versin, inşallah kısa zamanda sağlıkla kucaklarsın bebeğiniDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?