2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
-huzur- ve @Kumsalpoyraz tebrikler! İlk mayıs ayı dogum haberlerini sizden aldık. Hikayelerinizi duygulanarak okudum:) masallah size de bebislerinize de

Soğan konusuna gelince; kızlar bir arkadaşım 1 ay boyunca soğanı gece göğsüne kap misali koyup yattığını,sabah çıkarttığını ve doğumdan sonra göğüslerinde hiç yara olmadığını söyledi. Ben ilk kez dün gece denedim ama kokusu dayanılmazdı. kendimi çok pis ve kokuyor hissettigim için tekrar bu şekilde yapamayacağım. Sadece süreceğim göğüs ucuna,umarım geç de olsa işe yarar..

Çatı muayenesi yaptırmamış arkadaşlar; lütfen gerilmeyin! Ben ilişkide bile canı yanan biriyim ama muayenede canım acımadı. Sonrasında kanama da olmadı. Rahat olun, kasılmayın, üzerine düşünmeyin canlar.. saniyelik bir işlem

Yavrum benim toplam 8 saat surdu acilmam. Cok sukur hizli ilerledi doktorumda sasirdi. Sabah dogum olmasi beklenirken aksam 23.40 ta aldim kizimi kucagima. Yani 5 cm e kadar 4 5 saat cekmisimdir herhalde kuzum tan hatirlamiyorum ama dedigim gibi ilk sancilar cokta delirtmiyo. Bende epidural dedim bi kere muayene etti doktor rahim duvari cok kalin bebegin bas pozosyonu uygun degil 1 saat daha beklicez dedi sonra zaten hizla gelisti olaylar gerek kalmadi epidurale

Mama mı istesek ki ya mememinde ucu yok açken tutuyordu ama . Mamadan sonra oldu böyle sütüm var aslında ama gce biraz mama verdik yine de
Canım bebek açken mama vermeyin. Karnı tok okursa meme için uğraşmaz. Önce emzir ne kadar emerse kardır. Sonra azıcık mama verin bence. Mama doyumluk olmasın sırf kan şekeri düşmesin diye azıcık verin derim.

Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle

Gözün aydın canım. Allah analı babalı Sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin

Yok Can'ım hareketliyse bişey olmaz inş.

Canım ne güzel bir doğum geçirmişsin. Darısı başımıza. Sancıyı ağrıyı hissetmeden acilma evresini atlatırız inşallah. Bebisinle bol emişli gunler

Hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın :))
ANNONA tekrar soruyorum kusura bakma canım senin suyun fazlaydı değil mi bana Dr bahsetmişti suyu fazla olan annelerde bu risk var 1-2 gün küvez sonra atlatıyorlar falan diye

Ay MasaAllah ne güzel bi doğum hikayesi olmuş anlaşılan çok kolay doğurmuşsun sütun geldi mı canm

InsaAlalh bizde böyle kolay doğumlar görürüz

Çok güzel olmuş doğumun canım maşallah. Ben de yarını beklemeden bugün gidebilirim hastaneye. Sürekli sancım var gibi karnım hep sert. Acı hissetmiyorum. Artsın die beklemek gerdi beni iyice. Gidip doğurayım en iyisi

EvBoregi
Canım nasılsınız???
Sarılığınız Ne durumda
Bizde halen devam
Perşembe kontrolümüz var
Bakalım değerimiz kaç çıkacak
İnş düşmüştür
Sürekli emziriyorum
Çişini kakasını sık sık yapıyor çok şükür
Doktor bebeğin doyduğunu gösterir
Bi de bilurbin çiş ve kaka ile atılır demişti

Canım daha iyiyiz, sarılık değeri 10 a düşmüş, 110 gr da kilo almış, biz iki saatte bir emiyoruz, en az 30luk mamayla takviye ediyoruz. Çişi bol yapıyor ama kaka günde bir defa.. bizim doktor da bol çiş bol kaka demişti, bir de kaka rengi sarıya dönmeli demişti, bizimki sarıya dönük.. inşallah sizin de düşmüştür, bir aylık olunca gelirsiniz dedi doktor

Canım mutlaka öyle yapıyorsundur ama önce emzirip sonra mama ver daha güçlü çekeceğini için hep sütün artar hemde emmesi iyice gelişir

Karın sertleştiğinde aşağı doğru bi baskı oluyo ya böyle makata doğru bi ıkınma isteği geliyo ya doğum sancısı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…