- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.841
Hayırlı kandiller canım oğluşun nasıl sen nasılsın
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benimmDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Canim en cokArkadaşlar bebeği ters olupta döndürmek için hareket yapan biri vardı kimdi o ya ismini hatırlayamadım
Hadi hayirlisi canim agrisiz sancisiz yap dogumunu.Dua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Allah yardimciniz olsun canim.Dua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Öyle yapıyorum kuzum, gün geçtikçe artıyor çok şükür.. uyku Hali geçse daha da iyi olcaz inşallah.. sen nasılsın canım? Var mı agrı sancı?Canım mutlaka öyle yapıyorsundur ama önce emzirip sonra mama ver daha güçlü çekeceğini için hep sütün artar hemde emmesi iyice gelişir
canım hayırlısıyla kurtulun inşallah, Allah’a emanetsinizDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Ben şu göğüs kalkanıyla çok rahat ettim canım, kanıyordu çok acıyordu, ayy duşta bile su gelince aglıyordum, sonra aklıma Ayy göğüs Kalkan’ı almıştım diye geldi, kremleyip onu taktım ohh ne rahat ettim, şiddetle tavsiye ederim
Evet o sekil. Ayaklarinin altina da yukseklik koy. Yani alt kismin kalcadan itibaren yuksekte olaun biraz. Zaten cok duramiyorsun belin agriyor. Ben belim agirdikca kalktim. Agrim gecinde geri yaptim oyle.minikoglan başın aşağıda kalıyor sadece kalçanın altına yastık koyuyorsun değil mine kadar süre öyle yatman gerekiyor peki ?
@geminiwoman hayırkı güzel haberlerini bekliyoruz canım bir nefeste kurtul inşallah
Dua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
İkili olan var ya kuzum, emmiyorken de akan sütler birikiyor, markasını unuttum, kutuya da attım.. altı silikon gibi, üstü sert plastik ondan kullanıyorum, resmini atarım istersenCanım aventi mi diyosun kalkanı yoksa emzirirken takılan göğüs ucunu mu
Allah yardımcın olsun canım, bir avazda kucağına al inşallahDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Sarılık azaldıkça oda azalacaktır çok şükür düzene giriyor bak birde canım şuan uyku hali olduğu için fark edemeyebilirsin gazını almayı unutmayın benim ilk prenses sarılıktan ilk 20 gün uyandıramadık sonra gazdan uyutamadık :))Öyle yapıyorum kuzum, gün geçtikçe artıyor çok şükür.. uyku Hali geçse daha da iyi olcaz inşallah.. sen nasılsın canım? Var mı agrı sancı?
Canım herkesin ağrı eşiği farkı demek ki bak hiç his olmadan 4-5 cm açıklığı olanlar oldu sende öyle olursun inşallabKizlar bugun fazla mi sessiz burasi. Heralde herkes dogum gitti. Ben hala dogurmadim daaksama dogru yatis yaparim heralde hastaneye. Daha karar da vermedim gerci. Sancilarim hfiften yokluyor ama en fazla 15 20 sn suruyor. Duzenli gelse hemen gidecem Ama çok düzensiz. Bazen 5 dk da bir geliyor bazen saatte bir geliyor bazen 20 dk da bir geliyor. Ben de sastim kaldim. Oyle cok canimi da yakmiyor siddeti de artmiyor sanci mi degil mi ayirt bile edemiyorum acikcasi. Bir de hani dogum oncesi bagirsaklar calisirdi resmen dunden beri bagirsaklarim tikandi.
Canım günde 1 kaka çok az...mamadan dolayı mı acaba mamanın sindirimi daha zor olabilir...sen mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmaya çalış daha iyi olur...nasılsa sarılık düşmüş günde 7-8 kaka olmalı ki hem sindirim sistemi gelişmesi için hem bebek için daha iyiCanım daha iyiyiz, sarılık değeri 10 a düşmüş, 110 gr da kilo almış, biz iki saatte bir emiyoruz, en az 30luk mamayla takviye ediyoruz. Çişi bol yapıyor ama kaka günde bir defa.. bizim doktor da bol çiş bol kaka demişti, bir de kaka rengi sarıya dönmeli demişti, bizimki sarıya dönük.. inşallah sizin de düşmüştür, bir aylık olunca gelirsiniz dedi doktor
Çok güzel maşallah...bir avazda gibi bişey olmuş seninkiYavrum bende sasirdim anestezist geldiginde. Ben tercih etmedim doktorum bu sekilde istedi. Iyikide boyle istemis :) 2900 gr olarak dogdu. Kendi doktorum 3100 diyordu arti eksi olabilir diyodu.
Bir avazda insallah canim.Allah kolay gecitten gecirsinDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Biliyorum cnm aventin ilk bebekte almamıstım cok yara oldu bunda aldım insallah bende memnun kalırım aynen sütler birikiyo cok iyi arkadasımda görmüştümİkili olan var ya kuzum, emmiyorken de akan sütler birikiyor, markasını unuttum, kutuya da attım.. altı silikon gibi, üstü sert plastik ondan kullanıyorum, resmini atarım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?