2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım mutlaka öyle yapıyorsundur ama önce emzirip sonra mama ver daha güçlü çekeceğini için hep sütün artar hemde emmesi iyice gelişir
Öyle yapıyorum kuzum, gün geçtikçe artıyor çok şükür.. uyku Hali geçse daha da iyi olcaz inşallah.. sen nasılsın canım? Var mı agrı sancı?

Kizlar bugun fazla mi sessiz burasi. Heralde herkes dogum gitti. Ben hala dogurmadim da aksama dogru yatis yaparim heralde hastaneye. Daha karar da vermedim gerci. Sancilarim hfiften yokluyor ama en fazla 15 20 sn suruyor. Duzenli gelse hemen gidecem Ama çok düzensiz. Bazen 5 dk da bir geliyor bazen saatte bir geliyor bazen 20 dk da bir geliyor. Ben de sastim kaldim. Oyle cok canimi da yakmiyor siddeti de artmiyor sanci mi degil mi ayirt bile edemiyorum acikcasi. Bir de hani dogum oncesi bagirsaklar calisirdi resmen dunden beri bagirsaklarim tikandi.

Canım aventi mi diyosun kalkanı yoksa emzirirken takılan göğüs ucunu mu

Evet o sekil. Ayaklarinin altina da yukseklik koy. Yani alt kismin kalcadan itibaren yuksekte olaun biraz. Zaten cok duramiyorsun belin agriyor. Ben belim agirdikca kalktim. Agrim gecinde geri yaptim oyle.

Kizlar su 12 gunluk annelik hayatimda anladim ki bebek bodylerini yandan citcitli dugmeli degil gecmeli yakalardan almak lazimmis:) Carters ve hm de var. Bundan sonra oyle alcam hep.

Canım aventi mi diyosun kalkanı yoksa emzirirken takılan göğüs ucunu mu
İkili olan var ya kuzum, emmiyorken de akan sütler birikiyor, markasını unuttum, kutuya da attım.. altı silikon gibi, üstü sert plastik ondan kullanıyorum, resmini atarım istersen

Öyle yapıyorum kuzum, gün geçtikçe artıyor çok şükür.. uyku Hali geçse daha da iyi olcaz inşallah.. sen nasılsın canım? Var mı agrı sancı?
Sarılık azaldıkça oda azalacaktır çok şükür düzene giriyor bak birde canım şuan uyku hali olduğu için fark edemeyebilirsin gazını almayı unutmayın benim ilk prenses sarılıktan ilk 20 gün uyandıramadık sonra gazdan uyutamadık :))

Kasılma fazla magnezyumu falan artırmıştı ama bu hafta bırakacağım artık ssvd istiyorum biliyorsun ama sol kasığa kadar dönen bebek bir anda tekrar ters döndü hayırlısı diyorum ama biraz üzüldüm Dr suyun fazla ondan diyor bakalım nasıl olacak

Canım herkesin ağrı eşiği farkı demek ki bak hiç his olmadan 4-5 cm açıklığı olanlar oldu sende öyle olursun inşallab

Canım günde 1 kaka çok az...mamadan dolayı mı acaba mamanın sindirimi daha zor olabilir...sen mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmaya çalış daha iyi olur...nasılsa sarılık düşmüş günde 7-8 kaka olmalı ki hem sindirim sistemi gelişmesi için hem bebek için daha iyi

Yavrum bende sasirdim anestezist geldiginde. Ben tercih etmedim doktorum bu sekilde istedi. Iyikide boyle istemis :) 2900 gr olarak dogdu. Kendi doktorum 3100 diyordu arti eksi olabilir diyodu.
Çok güzel maşallah...bir avazda gibi bişey olmuş seninki

İkili olan var ya kuzum, emmiyorken de akan sütler birikiyor, markasını unuttum, kutuya da attım.. altı silikon gibi, üstü sert plastik ondan kullanıyorum, resmini atarım istersen
Biliyorum cnm aventin ilk bebekte almamıstım cok yara oldu bunda aldım insallah bende memnun kalırım aynen sütler birikiyo cok iyi arkadasımda görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…