- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.861
Canım daha iyiyiz, sarılık değeri 10 a düşmüş, 110 gr da kilo almış, biz iki saatte bir emiyoruz, en az 30luk mamayla takviye ediyoruz. Çişi bol yapıyor ama kaka günde bir defa.. bizim doktor da bol çiş bol kaka demişti, bir de kaka rengi sarıya dönmeli demişti, bizimki sarıya dönük.. inşallah sizin de düşmüştür, bir aylık olunca gelirsiniz dedi doktor
Allah yar ve yardımcın olsun, bir avazda kolayca doğur inşallahDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Kız doğuracaksın galiba:)) rabbim yardım etsinKizlar sabahtan beri kasik agrilarim devam ediyor. İki saatte birken bir saate falan dustu siklasirsa gidecez. Dua edin.
Canım hiç açılman yokmuydu fitil ağrı yapıyor mu?Dua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Sagol kuzu bak ona da dikkat edelim, Yaa üzüldüm bebişin dönmesineSarılık azaldıkça oda azalacaktır çok şükür düzene giriyor bak birde canım şuan uyku hali olduğu için fark edemeyebilirsin gazını almayı unutmayın benim ilk prenses sarılıktan ilk 20 gün uyandıramadık sonra gazdan uyutamadık :))
Kasılma fazla magnezyumu falan artırmıştı ama bu hafta bırakacağım artık ssvd istiyorum biliyorsun ama sol kasığa kadar dönen bebek bir anda tekrar ters döndü hayırlısı diyorum ama biraz üzüldümDr suyun fazla ondan diyor bakalım nasıl olacak
Biz en son doğuracaz heraldeKizlar bugun fazla mi sessiz burasi. Heralde herkes dogum gitti. Ben hala dogurmadim daaksama dogru yatis yaparim heralde hastaneye. Daha karar da vermedim gerci. Sancilarim hfiften yokluyor ama en fazla 15 20 sn suruyor. Duzenli gelse hemen gidecem Ama çok düzensiz. Bazen 5 dk da bir geliyor bazen saatte bir geliyor bazen 20 dk da bir geliyor. Ben de sastim kaldim. Oyle cok canimi da yakmiyor siddeti de artmiyor sanci mi degil mi ayirt bile edemiyorum acikcasi. Bir de hani dogum oncesi bagirsaklar calisirdi resmen dunden beri bagirsaklarim tikandi.
Mamadan kaka katılaştı, doktor da olsun çiş sayısı ve miktarı fazla dedi.. valla memede fazla kalırsa kalori yakıyormuş kilo verirmiş. 20 dk san fazla tutma memede dedi.. napiim bilemedimCanım günde 1 kaka çok az...mamadan dolayı mı acaba mamanın sindirimi daha zor olabilir...sen mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmaya çalış daha iyi olur...nasılsa sarılık düşmüş günde 7-8 kaka olmalı ki hem sindirim sistemi gelişmesi için hem bebek için daha iyi
Doğamayanlar derneği kuracazKızlar bir bir doğuruyoruz hadi darısı kalanlarımızın başına. Sıra bize geliyorrrr.
Bende varım doğuramayangillerden hunilimom :)Biz en son doğuracaz heralde
Kusura bakma canım ya görmedim.mesaji evet suyum normalden biraz fazlaydı bana böyle bişey söylememişti doktor ama dediğim gibi sadece cigerindeki suyu atamadığı için kuvezdeHayırlı uğurlu olsun gözün Aydın :))
ANNONA tekrar soruyorum kusura bakma canım senin suyun fazlaydı değil mi bana Dr bahsetmişti suyu fazla olan annelerde bu risk var 1-2 gün küvez sonra atlatıyorlar falan diye
Canim beniimm.. cok tesekkur ederim.. rabbim cumlemizin evladina saglikli guzel omurler nasil rtsin insallah. Nerde kucagina almayi bekleyen varsa rabbim saglikla kurtarsin ♡O kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim dolu dolu okudum, her satır o kadar içten o kadar doğru ki, işte annelik... Tebrik ederim güzel yürekli anne, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, iyi, sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Sana da çok geçmiş olsun, sağlıcakla kalın
Ne güzel bir doğum olmuş maşallah gözün aydın canimCanım pazar gecesi akıntıyla birlikte pembe bişeylerde gelmişti. Ertesi gün doktora gittim. Catı muayenesi yaparken 4 cm açılmam olduğunu farketti. Nst de 90 100 lerde sancim çıkmisti ama ben bi şey hissetmiyordum. Doktor yatış yapmak istedi ama benim panikledigimi görünce eve gidip duş almamı rahatlamami söyledi. Sancın başlarsa mutlaka gel yok baslamazsa sabah 7de gel dedi. Akşam 7 gibi hala sancim başlamamisti ama ben duramadim. Tekrar hastaneye gittim
Açıklığa baktılar 6 7 cm açılma olmuş. Yatisim yapıldı. 1 buçuk saatin içinde 9 cme kadar açıklık oldu. Suyum gelmediği için keseyi patlattilar. Sonra sancılarım olmaya başladı zaten. Önce yaklaşık 5 dakikada 1 gelirken sonlara doğru baya siklasti. Doğum odasına alındım. Yaklaşık bi 25 dakika sonra bebeğim kucagimdaydi :)
Ben almadim henuz kuzum suan goguslerim yarildi cok canim yaniyo emzirirken agliyorumBebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarth @UykucuSirine @sofiarya @weryew @Assos @26sever kardelen384 @Dilaraginosss
@m3rf392
Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Yahu sen böyle yazında ben seni hep 1 mayıs sanıyorum daha önde bir. Sürü abla abi duruyorBende varım doğuramayangillerden hunilimom :)
Estağfirullah ne kusuru bana aynı bu şekilde anlattı bu Dr ama zaten ilk kızımın da son ay suyu yükselmişti doğumda ağlamadı hemşire gelip bebek çok su yutmuş deyince bende panik olmuştum sonra bir şekilde ağlattılar Dr müdahele edince sorunsuz atlatmıştık ama merak etme hemen toparlıyorlarmış inşallahKusura bakma canım ya görmedim.mesaji evet suyum normalden biraz fazlaydı bana böyle bişey söylememişti doktor ama dediğim gibi sadece cigerindeki suyu atamadığı için kuvezde
Hdi hayırlısıyla ilerleme olsun inşallah canım geliyor bebişinDua edin yatış yaptık fitil koydu doktor kızlar.
Ben darlandım galiba artık ondan :)Yahu sen böyle yazında ben seni hep 1 mayıs sanıyorum daha önde bir. Sürü abla abi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?