2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

İyi canım iyi olmanıza sevindim

Bizim ilk değerimiz 14tü
Işın verdik bir gün
9a düşmüştü
2 gün sonra cuma günü tahlil verdik 12 olmuştu
Perşembe götüreceğim doktora inş düşmüştür
Kakası sarı günde 4 5 sefer yapıyor çişide bol
Bizim sarılık sebebimiz kan uyuşmazlığı olanından.en zor olanı yani.Işın tedavisi sonuç vermezs kanını değiştirmeye kadar gidiyor Allah korusun.
Sarılık geçince de böyle uslu bebek olsalar di mi:)

Sagol kuzu bak ona da dikkat edelim, Yaa üzüldüm bebişin dönmesine bazı hareketler vardı arkadaşlar yapıyordu onlardan yapsan sen de belki düzelir. Arkadaşımın bebegi son hafta dönmüştü doktor sezeryan dedi, sezeryana gittikleri gün bebegin tekrar döndüğünü gördüler inşallah seninki de dönüverir annesi

Biz en son doğuracaz heralde

Mamadan kaka katılaştı, doktor da olsun çiş sayısı ve miktarı fazla dedi.. valla memede fazla kalırsa kalori yakıyormuş kilo verirmiş. 20 dk san fazla tutma memede dedi.. napiim bilemedim

Kızlar biz bugün 7 günlik olduk yazamadım birtürlü kızım kıskanmaya başladı onunla uğraşıyorum bebeğim iyi çok şülür dün topuk kanı verdik işitme testi yaptırdık testi geçtik çok şükür göbeğimiz düşmedi henüz evde annem ve kv var oğluma prima kullanıyorum sürekli çişi yandan elbiselerine çıkıyor habire üst değiştirip çamaşır yıkama modundayım kvdede habire bez bağlama dersi veriyor sinirlenmiyecem diyorum ama yavaştan gözüme batmaya başladı her dediği zaten bir yardımıda olmuyor sağolsun kumandası ve tvsiyle anca yorum yapıyor annem dönüyor evin içinde haftasonuda kaynım ve görümcemin kızı gelecekmiş sanırım bir yada iki gece yatacaklar işin tuhafı benim ev 2+1 iki çekyatım var kızım bile annemle yatıyor yer yok ne diye yatmsya geliyor bilmiyorum kvdede ağzını açıp oğlum yer yok demiyor nerde çocuk emzireyim ne yapayım bilmiyorum garibim annemde peşlerinde döner durur off çok dolmuşum kızlar bir haftada allah hayretsin sonumuzu doğum yapan arkadaşlarım gözümüz aydın Allah bağışlasın evlatlarınızı doğum yapacak olan arkadaşlarada şimdiden kolaylıklar diliyorum

Kusura bakma canım ya görmedim.mesaji evet suyum normalden biraz fazlaydı bana böyle bişey söylememişti doktor ama dediğim gibi sadece cigerindeki suyu atamadığı için kuvezde

Canim beniimm.. cok tesekkur ederim.. rabbim cumlemizin evladina saglikli guzel omurler nasil rtsin insallah. Nerde kucagina almayi bekleyen varsa rabbim saglikla kurtarsin ♡

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah gözün aydın canim

Kusura bakma canım ya görmedim.mesaji evet suyum normalden biraz fazlaydı bana böyle bişey söylememişti doktor ama dediğim gibi sadece cigerindeki suyu atamadığı için kuvezde
Estağfirullah ne kusuru bana aynı bu şekilde anlattı bu Dr ama zaten ilk kızımın da son ay suyu yükselmişti doğumda ağlamadı hemşire gelip bebek çok su yutmuş deyince bende panik olmuştum sonra bir şekilde ağlattılar Dr müdahele edince sorunsuz atlatmıştık ama merak etme hemen toparlıyorlarmış inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…