2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla çok haklısın ne diyim keşke düşünceli olsa insanlar.
Ama sen kızına ve oğluna odaklan canım odadan çıkmazsın gerekirse. Eşin kızını alsın çıksın sürekli. Sen de bebeğinle ilgilen. Onlr ne yaprsa yapsın. Annen de seni iyi hzuurlu gördükçe onları daha az takar. Sen onlara üzüldükçe annen de sana üzülür. Boşvermeye çalış napalım insanlar densiz

Mosmordu yanıma geldiğinde nefesi iyi değildi ememedi aglatamadilarda o yüzden sevk ettiler GOP medicalparkta şuanda babasi şimdi gitti görmeye iyi haberler alırız inşallah

Mosmordu yanıma geldiğinde nefesi iyi değildi ememedi aglatamadilarda o yüzden sevk ettiler GOP medicalparkta şuanda babasi şimdi gitti görmeye iyi haberler alırız inşallah
Canım ya inşallah geçecek hepsi. Senin pompa manuel mi bu arada

Valla oturmuş ağlıyorum doğamıyorum ayrı sancım yok ayrı korkuyorum ayrı gittikçe çocuk büyüyor çok kötüyüm ya
Canim merhaba,
Niye stres yapiyorsun ki?
Hamilelik takviminde dogum 8 Mayis gozukuyor yani daha gunun var, neden doguramiyorum diye dusunuyosun ki? Hamilelikte duygusala baglamadigimiz an yok gerci, catin dar sezeryana alicaz dediginde doktor daha 1 hafta vardi doguma ben de cocugumu 7 gun daha karnimda tutamiyorum diye aglamistim
Hic canini sikma, bi sikinti yoksa dursun bebecik, kontrolunu ol sabirla bekle

H Hafsa H Hunilimom Kızlar sıkmayın canınızı. Daha ben çıkmayıp karında kalanı görmedim. İllaki doğuracağız ama az daha sabır son zamanlar biraz zorluyor ama en çokta bu zamanlarda kendimizi telkin etmeliyiz sabırlı olmalıyız. 9 ay geçti bugünlerde geçecek. Çok takılmayalım doğuramadık diye. Çok taktığımız içinde stres yapıyoruzz.

Kızlar bebeğin hareketleri çok kuvvetli canımı acıtıyor ama eskisi kadar fazla değil sanki...böyle bi orayı bi burayı yamultuyordu sürekli güm güm şimdi daha az oluyor bunlar...normal di mi...galiba kanala falan girmeye çalışıyor kafası aşağıda yeri daraldı

Benim uzun zamandır öyle az hareket ediyo sürtünme gibi.. tam kuşumun üstünde hissediyorum ya da kasıklarım gıdıklanıyo gibi oluyo ben de sormuştum normal demişti arkadaşlar..

Elektrikli vardı ama yara yaptı şuan sadece uyarabilmek için manuelle satmaya çalışıyorum 3-4 damla anca geliyo yağlı süt akmiyo
Şuan su gibi gelir zaten canım. Başta öyle koyunkıvamlı gelmez. Pes etme elektrikliyle sağ 3 gün sonra gelir en geç
Şu nedenle sordum manuelde sadece birkmiş sütü çekersin. Elektrikli göğsü uyarıp sütünü arttırabilirsin

Normal canım 2 haftadır falan ben de öyleyim. Doktora da soruyorum hatta hareketlerini hissediyorum ama çok az ve kısa. Sorun yok diyor
Bugün bir hafta sonra yine kasılma ve bel ağrım var

Kuzum. Yardı resmen gogsumu elektrikli sürümde sulu değil yağlı sokulmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…