- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.881
Valla çok haklısın ne diyim keşke düşünceli olsa insanlar.Kızlar biz bugün 7 günlik olduk yazamadım birtürlü kızım kıskanmaya başladı onunla uğraşıyorum bebeğim iyi çok şülür dün topuk kanı verdik işitme testi yaptırdık testi geçtik çok şükür göbeğimiz düşmedi henüz evde annem ve kv var oğluma prima kullanıyorum sürekli çişi yandan elbiselerine çıkıyor habire üst değiştirip çamaşır yıkama modundayım kvdede habire bez bağlama dersi veriyor sinirlenmiyecem diyorum ama yavaştan gözüme batmaya başladı her dediği zaten bir yardımıda olmuyor sağolsun kumandası ve tvsiyle anca yorum yapıyor annem dönüyor evin içinde haftasonuda kaynım ve görümcemin kızı gelecekmiş sanırım bir yada iki gece yatacaklar işin tuhafı benim ev 2+1 iki çekyatım var kızım bile annemle yatıyor yer yok ne diye yatmsya geliyor bilmiyorum kvdede ağzını açıp oğlum yer yok demiyor nerde çocuk emzireyim ne yapayım bilmiyorum garibim annemde peşlerinde döner durur off çok dolmuşum kızlar bir haftada allah hayretsin sonumuzu doğum yapan arkadaşlarım gözümüz aydın Allah bağışlasın evlatlarınızı doğum yapacak olan arkadaşlarada şimdiden kolaylıklar diliyorum
Mosmordu yanıma geldiğinde nefesi iyi değildi ememedi aglatamadilarda o yüzden sevk ettiler GOP medicalparkta şuanda babasi şimdi gitti görmeye iyi haberler alırız inşallahEstağfirullah ne kusuru bana aynı bu şekilde anlattı bu Dr ama zaten ilk kızımın da son ay suyu yükselmişti doğumda ağlamadı hemşire gelip bebek çok su yutmuş deyince bende panik olmuştum sonra bir şekilde ağlattılar Dr müdahele edince sorunsuz atlatmıştık ama merak etme hemen toparlıyorlarmış inşallah
Canım ya inşallah geçecek hepsi. Senin pompa manuel mi bu aradaMosmordu yanıma geldiğinde nefesi iyi değildi ememedi aglatamadilarda o yüzden sevk ettiler GOP medicalparkta şuanda babasi şimdi gitti görmeye iyi haberler alırız inşallah
Kuzum senin vaktin bize göre daha iyi rahat olBende varım doğuramayangillerden hunilimom :)
Benim daha 15 günüm var ama anneme geldim ya sıkıldım burda çokKuzum senin vaktin bize göre daha iyi rahat ol
Elektrikli vardı ama yara yaptı şuan sadece uyarabilmek için manuelle satmaya çalışıyorum 3-4 damla anca geliyo yağlı süt akmiyoCanım ya inşallah geçecek hepsi. Senin pompa manuel mi bu arada
Ben de yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şu saatten sonra Allah korusun bişe olur eder diye korkuyorum...Valla oturmuş ağlıyorum doğamıyorum ayrı sancım yok ayrı korkuyorum ayrı gittikçe çocuk büyüyor çok kötüyüm ya
Başkanıda ben olayım 41 de doğuracağım bu gidişleDoğamayanlar derneği kuracaz
Canim merhaba,Valla oturmuş ağlıyorum doğamıyorum ayrı sancım yok ayrı korkuyorum ayrı gittikçe çocuk büyüyor çok kötüyüm ya
AmiiiiinKız doğuracaksın galiba:)) rabbim yardım etsin
inşallah canm dua edin
Benim uzun zamandır öyle az hareket ediyo sürtünme gibi.. tam kuşumun üstünde hissediyorum ya da kasıklarım gıdıklanıyo gibi oluyo ben de sormuştum normal demişti arkadaşlar..Kızlar bebeğin hareketleri çok kuvvetli canımı acıtıyor ama eskisi kadar fazla değil sanki...böyle bi orayı bi burayı yamultuyordu sürekli güm güm şimdi daha az oluyor bunlar...normal di mi...galiba kanala falan girmeye çalışıyor kafası aşağıda yeri daraldı
Şuan su gibi gelir zaten canım. Başta öyle koyunkıvamlı gelmez. Pes etme elektrikliyle sağ 3 gün sonra gelir en geçElektrikli vardı ama yara yaptı şuan sadece uyarabilmek için manuelle satmaya çalışıyorum 3-4 damla anca geliyo yağlı süt akmiyo
Kız mı :)Bende bu ay tekrar calismaya basladim. 8 ve 3 yasinda iki erkek annesi olarak Rabbim goblumdeki kiz istegini hayira cevirerek nasip et ya Rabbim
Normal canım 2 haftadır falan ben de öyleyim. Doktora da soruyorum hatta hareketlerini hissediyorum ama çok az ve kısa. Sorun yok diyorKızlar bebeğin hareketleri çok kuvvetli canımı acıtıyor ama eskisi kadar fazla değil sanki...böyle bi orayı bi burayı yamultuyordu sürekli güm güm şimdi daha az oluyor bunlar...normal di mi...galiba kanala falan girmeye çalışıyor kafası aşağıda yeri daraldı
Kuzum. Yardı resmen gogsumu elektrikli sürümde sulu değil yağlı sokulmuyoŞuan su gibi gelir zaten canım. Başta öyle koyunkıvamlı gelmez. Pes etme elektrikliyle sağ 3 gün sonra gelir en geç
Şu nedenle sordum manuelde sadece birkmiş sütü çekersin. Elektrikli göğsü uyarıp sütünü arttırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?