2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Z Zynp0606 canım ben hareketlerle dondurmustum, koltuktan aşağı doğru emekler gibi sarkiyordum bi süre bekliyordum. Eller yerde ayaklar popo yukarda yani. Sonra bir de köpek pozisyonunda duruyordum bir süre. Yeri genisliyordu sanırım rahatlayıp döndü

Kizlar esimim ailesine de sinir oldum. Hic arayip sormuyorlar. Ben hic rahatsiz degilim tabi bu durumdan ama eşim e kıyamıyorum, ilk bebegi cok heyecanli ve ailesinden destek bekliyor. Dile getirmiyor ama bozuldugunu cok hissediyorumZ benim taraftan hergun bir iki kez ariyorlar simdi teyzemi ne yapti dogum oldu mu diye herkes soruyor. ESimi kimse aramiyor. İnsan her zaman kendi ailesinden destek bekler cocugu resmen yalniz Biraktilar. Simdi aksama gorumcemgil toplasir gelir ama benim icin degil memleketten gelen teyzemi gormek icin.

Milletin içinde kullanamam diye hiç almadım kuzum ya ama alcam şu insanlar gitse bi çok rahatlicam çıplak bile gezcem de işte

Benim eşimi de kimse aramaz boşver kendileri bilirler eşinde üzülsün valla yarın öbür gün bişey olsa anam da anam der toz kondurmaz ben hiççç karışmıyorum beni görüştürmesin muhattap etmesin yeterli bana..

Anormal şeyler düşünmeye başladım ta sağlıksız olursa çocuk telf sürekli elimde ya zekasında problem olursa otizm felan genetikmi felan filan yok ben ölürsem çocuk nolur abuk subuk şeylere kaydı psikolojim sanki çocukta kesin sıkıntı çıkacak bu telefonu duvara fırlatasım var

Kuzum haklısın esin üzülür ama inanki boşver, çok şükür de 2 rekat da şükür namazı kıl. Ben kan kusuyorum vallahi 4-5 gündür

Bakma öyle şeylere Allah’a emanet bütün kuzular.. gerçi benim de aklımdan geçmiyo değil ama düşünmemeye çalışıyorum işte..

Valla oturmuş ağlıyorum doğamıyorum ayrı sancım yok ayrı korkuyorum ayrı gittikçe çocuk büyüyor çok kötüyüm ya
Stres yapma canim kendini başka şeyler düşünerek oyala, hiç belirtisi olmadan bir anda hızlı gelişerek herşeyi doguranlar var belki öyle olacak seninki de. Hem yalnız değilsin bak benim de iki günüm kaldı tık yok hala gününde doğuran da çok üstelik biz erken doguranlari görünce sabirsizlaniyoruz yoksa daha vakitleri var bebeklerin

Ayyynen öyle canım normalde çok severim ama gerçekten tam dediğin gibiymis doğumdan sonra anladım bunu
Valla ben de severdim ama artık hiçç sevmiyorum hiç birini... bi kaynanamı severim biraz o da gazla çalışıyo anladım ki uğraşamam ömrüm boyunca başkasının gazıyla hareket eden insanla.. malum doğuştan rahat bi insanım sıkıntıya gelemem az cok tanıdınız beni :)) böyle çok güzel. Sen de sıkma canını bi kaç güne herkes gidicek ondan sonra rahat ediceksin..

merhaba sizde rh uyumsuzluğu mu vardı? 28. haftada iğne yapılmasına rağmen mi oldu sarılık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…