2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar eşim geldi kızımın yanından bebisinin ciğerleri tam gelişmemiş birkaç gün kalicaksa bu kiloyla böyle olması çok nadir bir durum demiş doktor ama çok şükür başka sıkıntısı yok demiş cigerindeki hortumu yarın çıkartıp deniyceklermis nefes durumuna bakacaklar mis

Canim senin nisanın ya da acilman var miydi hatirlayamadm Belirtisiznesne miydi nişanı gelip bekleyen Allahım bir avazda kurtarsın bekleyen hepimizi herkesi
Evet canım bendim nişanı gelen açılması olan 1 hafta oldu halen bekliyorum. Daha pazartesiye kadarda bekleyeceğim gelirse diye gelmezse suni sancıyla başlatacak doğumu. İnşallah bir çırpıda kurtuluruz canım.

Canım inşallah sağlıklı sıhhatli olacak ben inanıyorum, daha hiç canını sıkma eminim yarın kendi kendine nefes alacaktır. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzz.

canım benimki de iki gündür daha az hareket ediyor, dün tüm gün gayet yumuşak ve seyrekti hareketleri ama gece yatağa yatmamla coştu beni de uyutmadı. bugün de arada dokunduruyor. umarım normaldir. benim sezaryen yarın olacak bi sıkıntı olmadan doğurayım diye stres yapıyorum sanırım biraz. dün nstye girdim sırt üstü yatınca bebeğin kalp atışları zayıfladı, bi müddet sonra hemşire yan yatmamı istedi ve düzeldi. yatış pozisyonunun önemini de görmüş oldum

Kuzenimin oğlu da geçen sene aynı şekilde oldu. Hiççç canını sıkma canım 3-4 gün küvezde kaldı sonra evlerine gittiler. Şuan 1 yaşında pıtır pıtır koşuyor. Diyeceğim o ki önemli birşey değil çok şükür

canım çok geçmiş olsun, bu haftalarda ciğer gelişir derler doktorlar da sağolsun acele ediyor bir an evvel doğurtmak için. senin bebeğine ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydu? benim sezaryen de yarın umarım erken bir tarih değildir

Kizlar selam neler oldu dunden beri 130 sayfa olmus cok saskinim .geriden gelmeye calisiyorum ama bitermiki bu sayfalar:)

Kizlar selam neler oldu dunden beri 130 sayfa olmus cok saskinim .geriden gelmeye calisiyorum ama bitermiki bu sayfalar:)

Canım doğuranlarımız var doğumda olanlarımız var doğum sürecine girenlerimiz var. Artık yavaş yavaş pırt pırt doğuruyoruz. Benim gibi bekleyenlerimiz var. :) Heyecan doruklarda.

Bende dogum yaptım tam günümde darısı bekleyenlere
Masallah canim .gozun aydin .
Saglikla buyut insallah
Canim duzelicek ins hepsi .sen guclu ol.yipratma sakin kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…