2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla oturmuş ağlıyorum doğamıyorum ayrı sancım yok ayrı korkuyorum ayrı gittikçe çocuk büyüyor çok kötüyüm ya
Canim uzulme bukadar her iste bi hayir vardir .
Elbet gelecek
Bende oyleyim buara cok korktum dun .
Doktora gittigimde soracagim persembe gunu

Canim masallah size 1hafta ne cabuk gecmis .

Diger konulara anlam veremedim o nasil is yaa kv geldi yetmiyormus gb onlarin ne isi varmis
Birde yatili yok artik dedim.
Allah yardimcin olsun .
Ben hayatta tahammul edemezdim .

Yok vurulmadi öyle bişeydende bahsedilmemiş ti bile

Benim de haftaya salı ama inan korkmaya başladım daha önce gelecek galiba...geceler çok zor geçiyor...hayırlısıyla sağlıkla alsaydık kucağımıza

Ama senin haftan iyiydi canım niye ciğer geliştirici vurulsun ki...tam kaçta olmuşti sezaryen
38+3 kuzum zaten doktor çok nadir böyle birşey olur demiş eşime kilosu da çok iyi binde bir olan şey bize vurdu işte iyi olsun da ben beklerim.yarin gidicem.insallah yanına

İnşallah canim, kendi istediği zamanda gelir, benimde perşembe günüm doluyor doktor çağırdı bakalım nolcaz

Ben darlandım galiba artık ondan :)
Hangimiz darlanmadık ki Allah tan daha sıcaklara gelmeyecek ne yapardık bilmiyorum

Bende dogum yaptım tam günümde darısı bekleyenlere
GöZün Aydın sağlıcakla büyüsün inşallah

Şimdi nette baktım da evde yalnız denemeyin falan diyor Allah korusun zaten denge sorun karın üstü düşerim falan :)) ben en iyisi yastık koymayı yapayım

Hamilelikte bebekte sürpriz yumurta gibi bilemiyoruz ki canım inşallah en kısa zamanda yanında olacak şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim şifa versin

Milletin içinde kullanamam diye hiç almadım kuzum ya ama alcam şu insanlar gitse bi çok rahatlicam çıplak bile gezcem de işte
Valla ben atletin içine takıyorum, sütyen kullanmıyorum, daha rahat oldu sanki.. Yaa lohusa kadının evinde ne işleri var o kadar insanın, çok sinir oldum

Densiz lafı az kalıyor canım eşimin hatrına susuyorum bir laf vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye bu ara favorim

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Neden olmuşki öyle canım Allah şifa versin hastanede olman iyi bebeğinde yanında sonuçta üzülme

Canim masallah size 1hafta ne cabuk gecmis .

Diger konulara anlam veremedim o nasil is yaa kv geldi yetmiyormus gb onlarin ne isi varmis
Birde yatili yok artik dedim.
Allah yardimcin olsun .
Ben hayatta tahammul edemezdim .
Kaynımda kvnin bonusu canım bir alana bir bedava gibi herhalde.hayır bide sen bekar adamsın ne işin var lohusanın yanında ayrıca anan gelmiş sen gelmeye kalkıyon yetmiyor yeğeninide peşine takıyon ben artık anlayamıyorum bu insanları

Densiz lafı az kalıyor canım eşimin hatrına susuyorum bir laf vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye bu ara favorim
Canım ogluş çişini yandan sızdırıyor demişsin, bizimki de öyleydi, beline doğru çiş oluyordu hep, ben de bezden sandım ta ki doktorun yanında da yapana kadar.. meğer pipişi aşağı eğerek bağlamak gerekiyormuş, kadın öyle bagladı, üç gündür öyle yapıyoruz sızma falan yok, tam yerine yapıyor.. rahmetli ananem de öyle yaparmış annem söylemişti ama nedenini söylememişti ben de güvenmemiştim çocuğun pipisi sarkık olur diye neyse doktor yapınca güvendim, sen de öyle yap istersen

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Çok geçmiş oldın canım takip edemedim burayı ben sıkıntın neydi dikişlermi

Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerim, neden oldu ki acaba? Hastanede pansuman yapmamışlar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…