- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.941
Canim uzulme bukadar her iste bi hayir vardir .Valla oturmuş ağlıyorum doğamıyorum ayrı sancım yok ayrı korkuyorum ayrı gittikçe çocuk büyüyor çok kötüyüm ya
Bende oyleyim buara cok korktum dun .Kızlar bebeğin hareketleri çok kuvvetli canımı acıtıyor ama eskisi kadar fazla değil sanki...böyle bi orayı bi burayı yamultuyordu sürekli güm güm şimdi daha az oluyor bunlar...normal di mi...galiba kanala falan girmeye çalışıyor kafası aşağıda yeri daraldı
Kızlar biz bugün 7 günlik olduk yazamadım birtürlü kızım kıskanmaya başladı onunla uğraşıyorum bebeğim iyi çok şülür dün topuk kanı verdik işitme testi yaptırdık testi geçtik çok şükür göbeğimiz düşmedi henüz evde annem ve kv var oğluma prima kullanıyorum sürekli çişi yandan elbiselerine çıkıyor habire üst değiştirip çamaşır yıkama modundayım kvdede habire bez bağlama dersi veriyor sinirlenmiyecem diyorum ama yavaştan gözüme batmaya başladı her dediği zaten bir yardımıda olmuyor sağolsun kumandası ve tvsiyle anca yorum yapıyor annem dönüyor evin içinde haftasonuda kaynım ve görümcemin kızı gelecekmiş sanırım bir yada iki gece yatacaklar işin tuhafı benim ev 2+1 iki çekyatım var kızım bile annemle yatıyor yer yok ne diye yatmsya geliyor bilmiyorum kvdede ağzını açıp oğlum yer yok demiyor nerde çocuk emzireyim ne yapayım bilmiyorum garibim annemde peşlerinde döner durur off çok dolmuşum kızlar bir haftada allah hayretsin sonumuzu doğum yapan arkadaşlarım gözümüz aydın Allah bağışlasın evlatlarınızı doğum yapacak olan arkadaşlarada şimdiden kolaylıklar diliyorum
Belirtisiznesne canım esentepede nst ne kadar
Ay cok heyecanli yaa
Tek tek haber aldikca evde is yapiyorum.
Malum canta hazir degil
Yok vurulmadi öyle bişeydende bahsedilmemiş ti bilecanım çok geçmiş olsun, bu haftalarda ciğer gelişir derler doktorlar da sağolsun acele ediyor bir an evvel doğurtmak için. senin bebeğine ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydu? benim sezaryen de yarın umarım erken bir tarih değildir
Ama senin haftan iyiydi canım niye ciğer geliştirici vurulsun ki...tam kaçta olmuşti sezaryenYok vurulmadi öyle bişeydende bahsedilmemiş ti bile
Benim de haftaya salı ama inan korkmaya başladım daha önce gelecek galiba...geceler çok zor geçiyor...hayırlısıyla sağlıkla alsaydık kucağımızacanım benimki de iki gündür daha az hareket ediyor, dün tüm gün gayet yumuşak ve seyrekti hareketleri ama gece yatağa yatmamla coştu beni de uyutmadı. bugün de arada dokunduruyor. umarım normaldir. benim sezaryen yarın olacak bi sıkıntı olmadan doğurayım diye stres yapıyorum sanırım biraz. dün nstye girdim sırt üstü yatınca bebeğin kalp atışları zayıfladı, bi müddet sonra hemşire yan yatmamı istedi ve düzeldi. yatış pozisyonunun önemini de görmüş oldum
38+3 kuzum zaten doktor çok nadir böyle birşey olur demiş eşime kilosu da çok iyi binde bir olan şey bize vurdu işte iyi olsun da ben beklerim.yarin gidicem.insallah yanınaAma senin haftan iyiydi canım niye ciğer geliştirici vurulsun ki...tam kaçta olmuşti sezaryen
İnşallah canim, kendi istediği zamanda gelir, benimde perşembe günüm doluyor doktor çağırdı bakalım nolcazEvet canım bendim nişanı gelen açılması olan 1 hafta oldu halen bekliyorum. Daha pazartesiye kadarda bekleyeceğim gelirse diye gelmezse suni sancıyla başlatacak doğumu. İnşallah bir çırpıda kurtuluruz canım.
Hangimiz darlanmadık ki Allah tan daha sıcaklara gelmeyecek ne yapardık bilmiyorumBen darlandım galiba artık ondan :)
GöZün Aydın sağlıcakla büyüsün inşallahBende dogum yaptım tam günümde darısı bekleyenlere
Şimdi nette baktım da evde yalnız denemeyin falan diyor Allah korusun zaten denge sorun karın üstü düşerim falan :)) ben en iyisi yastık koymayı yapayım
Hamilelikte bebekte sürpriz yumurta gibi bilemiyoruz ki canım inşallah en kısa zamanda yanında olacak şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim şifa versinKızlar eşim geldi kızımın yanından bebisinin ciğerleri tam gelişmemiş birkaç gün kalicaksa bu kiloyla böyle olması çok nadir bir durum demiş doktor ama çok şükür başka sıkıntısı yok demiş cigerindeki hortumu yarın çıkartıp deniyceklermis nefes durumuna bakacaklar mis
Oyle gercekten.Biran önce hazırla canım bence garanti olsun nolur nolmaz. Bak doğuran doğurana :)
Valla ben atletin içine takıyorum, sütyen kullanmıyorum, daha rahat oldu sanki.. Yaa lohusa kadının evinde ne işleri var o kadar insanın, çok sinir oldumMilletin içinde kullanamam diye hiç almadım kuzum ya ama alcam şu insanlar gitse bi çok rahatlicam çıplak bile gezcem de işte
Densiz lafı az kalıyor canım eşimin hatrına susuyorum bir laf vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye bu ara favorimValla çok haklısın ne diyim keşke düşünceli olsa insanlar.
Ama sen kızına ve oğluna odaklan canım odadan çıkmazsın gerekirse. Eşin kızını alsın çıksın sürekli. Sen de bebeğinle ilgilen. Onlr ne yaprsa yapsın. Annen de seni iyi hzuurlu gördükçe onları daha az takar. Sen onlara üzüldükçe annen de sana üzülür. Boşvermeye çalış napalım insanlar densiz
Neden olmuşki öyle canım Allah şifa versin hastanede olman iyi bebeğinde yanında sonuçta üzülmeSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Kaynımda kvnin bonusu canım bir alana bir bedava gibi herhalde.hayır bide sen bekar adamsın ne işin var lohusanın yanında ayrıca anan gelmiş sen gelmeye kalkıyon yetmiyor yeğeninide peşine takıyon ben artık anlayamıyorum bu insanlarıCanim masallah size1hafta ne cabuk gecmis .
Diger konulara anlam veremedim o nasil is yaa kv geldi yetmiyormus gb onlarin ne isi varmis
Birde yatili yok artik dedim.
Allah yardimcin olsun .
Ben hayatta tahammul edemezdim .
Canım ogluş çişini yandan sızdırıyor demişsin, bizimki de öyleydi, beline doğru çiş oluyordu hep, ben de bezden sandım ta ki doktorun yanında da yapana kadar.. meğer pipişi aşağı eğerek bağlamak gerekiyormuş, kadın öyle bagladı, üç gündür öyle yapıyoruz sızma falan yok, tam yerine yapıyor.. rahmetli ananem de öyle yaparmış annem söylemişti ama nedenini söylememişti ben de güvenmemiştim çocuğun pipisi sarkık olur diyeDensiz lafı az kalıyor canım eşimin hatrına susuyorum bir laf vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye bu ara favorim
Çok geçmiş oldın canım takip edemedim burayı ben sıkıntın neydi dikişlermiSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerim, neden oldu ki acaba? Hastanede pansuman yapmamışlar mıydı?Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?