- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.961
Ayy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordumCanım ogluş çişini yandan sızdırıyor demişsin, bizimki de öyleydi, beline doğru çiş oluyordu hep, ben de bezden sandım ta ki doktorun yanında da yapana kadar.. meğer pipişi aşağı eğerek bağlamak gerekiyormuş, kadın öyle bagladı, üç gündür öyle yapıyoruz sızma falan yok, tam yerine yapıyor.. rahmetli ananem de öyle yaparmış annem söylemişti ama nedenini söylememişti ben de güvenmemiştim çocuğun pipisi sarkık olur diyeneyse doktor yapınca güvendim, sen de öyle yap istersen
Yok yok biz de kaç gün telef olduk bizim yatak, salondaki kanepe vs heryer çiş oldu, kv evde namaz kılacak yer kalmadı diye söyleniyordu :)) neyse ki böyle iyi olduAyy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordum
Bizdede durum aynı ealla aldığım kıyafetleri bir görsen hangisi kuruduysa onu giydiriyorum takım falan olayı bittiYok yok biz de kaç gün telef olduk bizim yatak, salondaki kanepe vs heryer çiş oldu, kv evde namaz kılacak yer kalmadı diye söyleniyordu :)) neyse ki böyle iyi oldu
Eşin için biraz daha napalım. Eşin ne diyor canım peki. Sen odadan çıkma göğüslerim yara oldu rahat edemiyorum falan dersinDensiz lafı az kalıyor canım eşimin hatrına susuyorum bir laf vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye bu ara favorim
Ya ben kendi çocuğu sandım. Hem bekar hem yeğeni gelmiş ne alaka acabaKaynımda kvnin bonusu canım bir alana bir bedava gibi herhalde.hayır bide sen bekar adamsın ne işin var lohusanın yanında ayrıca anan gelmiş sen gelmeye kalkıyon yetmiyor yeğeninide peşine takıyon ben artık anlayamıyorum bu insanları
Evet canim kasmamakta onemli tabi ama ebenin tavri da onemli o yatistirmali ki bizde sakinlesebilelim oyle degil mi neuse talihsizlik diyelim gecmis olsun canmSen sakın korkma benim şanssızlığım ebe anlayışsızdı benim de hatam çok kastım kendimi bak serbest bırakanlar hiç bişey hissetmemiş sen rahat ol canım benim..
Canım kaçtıki kafa çapı niye girmesindi yaaDoktor beni daha fazla bekletmek istemiyor, sezaryene alacak muhtemelen nst ye bakıp kalp atışlarının iyi olmadığını söyledi ama çok kötü olsa beni hiç bırakmazdı herhalde “Perşembe muayeneye aç olarak gel her ihtimale karşı” dedi. kanala girmemiş bebek..zaten bu kafa boyutuyla girmezmişmiş.. Bu saatten sonra yine doktor değiştirmem de uygun olmaz.bıraktım artık kendimi
Tesekkur ederim canim bi de normal dogum diye deliriyorum dedim bi muayene boyle acitiyosa yandin kizimCan'ım korkma alttan ultrason muayenesinden bile daha kolay. Sonuçta parmağın gideceği mesafe belli. Ay beni de korkutmuşlardı çatı muayenesi sonrası normal doğurmaktan vazgeçtim böyle bi ağrı Yok diye. 2-3 sn sürüyor. Anlatıldığı gibi değil. Zorlanan arkadaşlar var kasılma ile ilgili. Ben de kastım önce dr rahat bırak kendini diyince hemen oldu bitti.
Ohhh yaaa maşallah hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun. İyi ki gitmişsin evde doğuracakmışsın yoksa :) gözünaydın Can'ım. Kuzunu öp yerimize.
Yaaa ne güzel ne mutlu. Maşallah Can'ım hastaneye gitmen gerekiyormuş :)) nasıl da hızlı gelişmiş her şey. Ağrıların da çabucak geçer. Mis gibi doğurdun valla. Kızını da öp yerimize.
merhaba sizde rh uyumsuzluğu mu vardı? 28. haftada iğne yapılmasına rağmen mi oldu sarılık?
Ayyy yerimm rabbim hayirli evlat etsin sana bagislasin minigini masallah subhanallah tosuncuk geldiKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Oy ben sizi yeriiiiim kız maşallah yavrum analı babalı büyüsün tosuncugunKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Ilk bebegim canim bilemedim bende boyle yorumlar gorunce sasirdim ama ebeyle de alakali kendini kasmakla da demekki :) ne kadar rahat o kadar iyiCanım oyuyor ben dedim benim farklı muayeneydi emin ol çatı acımıyor el girmiyor daha neler iki parmakla beş sn ancak sürüyor
Kızlar eşim geldi kızımın yanından bebisinin ciğerleri tam gelişmemiş birkaç gün kalicaksa bu kiloyla böyle olması çok nadir bir durum demiş doktor ama çok şükür başka sıkıntısı yok demiş cigerindeki hortumu yarın çıkartıp deniyceklermis nefes durumuna bakacaklar mis
Benim iki hafta öncesine kadar boyuda kilosu da geride çıkıyordu canım artık inancım kalmadı ultrasona kızım 3550 ve 50 cm doğdu maşallahKizlar 37. haftada bebislerinizin boyu kac cmdi acaba? Benim bebis 53 cm miste. Doktor esime basketci yap bu kizi falan diye takiliyo bacaklari cok uzunmus e dogurana kadar 60 cm olur ben hic o kadar uzun bebek gormedim esim mezura elinde sabahtan beri gezeliyo ortalikta boyle bebek mi olur diyekiz o bebek benim karnima nasi sigiyo yazik iki buklum
Allah razı olsun kuzum dermansız dert değil çok şükür yarın görünce daha iyi olucam bian önce toparlanır inşallahAz daha sabır canım.İyileşir bebişin merak etme..
Dün gece kendi bebeğim ve tüm bebeklere şifa diledim.Allah mübarek günde yapılan duaları geri çevirmez.
Güzel şeyler düşün sütün artsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?