2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordum

Ayy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordum
Yok yok biz de kaç gün telef olduk bizim yatak, salondaki kanepe vs heryer çiş oldu, kv evde namaz kılacak yer kalmadı diye söyleniyordu :)) neyse ki böyle iyi oldu

ANNONA çok geçmiş olsun canım arkadaşımın oğlumdada olmuştu hatta burayada yazmıştım dua edelim diye 3-4 gün yoğunbakımda kaldı hiç sorunsuz çıktı o da doğduğunda ağlamamış dr müdahalesiyle ağlatmışlar suyu atamamış ciğerlerinden ama çookk şükür sıkıntısız atlattı inşallah senin meleğinde atlatacak canını sıkmamaya çalış

Yok yok biz de kaç gün telef olduk bizim yatak, salondaki kanepe vs heryer çiş oldu, kv evde namaz kılacak yer kalmadı diye söyleniyordu :)) neyse ki böyle iyi oldu
Bizdede durum aynı ealla aldığım kıyafetleri bir görsen hangisi kuruduysa onu giydiriyorum takım falan olayı bitti

Densiz lafı az kalıyor canım eşimin hatrına susuyorum bir laf vardır itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye bu ara favorim
Eşin için biraz daha napalım. Eşin ne diyor canım peki. Sen odadan çıkma göğüslerim yara oldu rahat edemiyorum falan dersin

Ya ben kendi çocuğu sandım. Hem bekar hem yeğeni gelmiş ne alaka acaba

Doktor beni daha fazla bekletmek istemiyor, sezaryene alacak muhtemelen nst ye bakıp kalp atışlarının iyi olmadığını söyledi ama çok kötü olsa beni hiç bırakmazdı herhalde “Perşembe muayeneye aç olarak gel her ihtimale karşı” dedi. kanala girmemiş bebek..zaten bu kafa boyutuyla girmezmişmiş.. Bu saatten sonra yine doktor değiştirmem de uygun olmaz.bıraktım artık kendimi

Sen sakın korkma benim şanssızlığım ebe anlayışsızdı benim de hatam çok kastım kendimi bak serbest bırakanlar hiç bişey hissetmemiş sen rahat ol canım benim..
Evet canim kasmamakta onemli tabi ama ebenin tavri da onemli o yatistirmali ki bizde sakinlesebilelim oyle degil mi neuse talihsizlik diyelim gecmis olsun canm

Canım kaçtıki kafa çapı niye girmesindi yaa ama kalp atışında sıkıntı varsa napıcan bir noktoda dr güvenmek zorundayız

Tesekkur ederim canim bi de normal dogum diye deliriyorum dedim bi muayene boyle acitiyosa yandin kizim neyse korkulcak bisi yokmus demek kendini kasmaklada ilgili bi durum allah yardimcimiz olsun

Kizlar 37. haftada bebislerinizin boyu kac cmdi acaba? Benim bebis 53 cm miste. Doktor esime basketci yap bu kizi falan diye takiliyo bacaklari cok uzunmus e dogurana kadar 60 cm olur ben hic o kadar uzun bebek gormedim esim mezura elinde sabahtan beri gezeliyo ortalikta boyle bebek mi olur diye kiz o bebek benim karnima nasi sigiyo yazik iki buklum

peron dün burda bı kizada bebeğin kalp atışları yavaş sezeryana alalı.dediler kabul etmedi 2 saatte falan doğurdu biraz dikisi varmış tabi içli dişli istersen başka bir doktorumda görüşünü al

Canım oyuyor ben dedim benim farklı muayeneydi emin ol çatı acımıyor el girmiyor daha neler iki parmakla beş sn ancak sürüyor
Ilk bebegim canim bilemedim bende boyle yorumlar gorunce sasirdim ama ebeyle de alakali kendini kasmakla da demekki :) ne kadar rahat o kadar iyi

Az daha sabır canım.İyileşir bebişin merak etme..
Dün gece kendi bebeğim ve tüm bebeklere şifa diledim.Allah mübarek günde yapılan duaları geri çevirmez.

Güzel şeyler düşün sütün artsın...

Benim iki hafta öncesine kadar boyuda kilosu da geride çıkıyordu canım artık inancım kalmadı ultrasona kızım 3550 ve 50 cm doğdu maşallah

Allah razı olsun kuzum dermansız dert değil çok şükür yarın görünce daha iyi olucam bian önce toparlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…