2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim iki hafta öncesine kadar boyuda kilosu da geride çıkıyordu canım artık inancım kalmadı ultrasona kızım 3550 ve 50 cm doğdu maşallah
Masallah canim ben doktora sordm genlerden dedi anne uzun baba uzun dedi ben 170 esim 189
Ve bebegimin hep bacaklari usgde bi hafta onde cikiyo genetikse demek

Canım bizim kiz da 36+0 51 cm di:) 3 hafta önden gdyr sürekli. Doktor babanın boyu da senin de baya uzun.standartların üstünde olması normal dedi:)ben de herkese basketci yapcam diyorum:)manken gibi kızımız olcak bosver

Can'ım gittim bugün mathercare e. Senin griden yoktu. 600 tl lik bi anakucağını açmışlar sadece. Güzel değildi o Zaten.
159 tl ve 259 tl olandan vardı kutuda. Açmak istiyorum kumaşına falan bakmam lazım dedim. Açamazlarmış
Sinir oldum. Ben ürünü görmeye geldim internetten de sipariş verirdim o zaman hem iade etme durumum olur dedim sinirlendim çıktım.

İnşallah canim, kendi istediği zamanda gelir, benimde perşembe günüm doluyor doktor çağırdı bakalım nolcaz

Benimde cuma günü doluyor ama pazartesi çağırdı. Pazartesi bakcak açılmama falan eğer gelişme olmazsa suni sancıyla başlatırım doğumu dedi. İnşallah o zamana kadar gelirler yaa :/

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Canim cok gecmis olsun niye oyle olmus cabuk iyilesip cikarsin ins
Yani .anlayacak birsry yok .ben olsam kovardim heralde

Canım ben o ölçümlere inanmıyorum artık. Bebek büyüdüğü için ölçümler hiç doğru olmuyor . Bana kafa çapı için 38+0 da 9.79 dedi 39+1 de 9.50 dedi. Küçüldü mü ne oldu anlamadım .

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Allahnyardımcın olsun canım. Dikiş enfeksiyon kapmıştır ondan öyle çıkıyordur antibiyotikle hemen toparlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…