- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.981
Ahhh canım beniim, maşallah sizeKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Çoook güzelsinizz... gözün aydın canım benimm sağlıkla büyüt evladını.. darısı bizlere olsun inşallahhKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Masallah canim ben doktora sordm genlerden dedi anne uzun baba uzun dedi ben 170 esim 189Benim iki hafta öncesine kadar boyuda kilosu da geride çıkıyordu canım artık inancım kalmadı ultrasona kızım 3550 ve 50 cm doğdu maşallah
Maşallah çok tatlı yaa...aynı sana benziyor di mi yanaklar falan...Allah hayırlı uzun ömürler versinKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Yaaa geçmiş olsun Can'ım. Alsan işine yarar belki. Göğsü yara olmayan pek Yok sanırım. Kaçışımız YokBen almadim henuz kuzum suan goguslerim yarildi cok canim yaniyo emzirirken agliyorum
Oyyy kollara bakınnnn:)))supersiniz çok guzelsiniz masallahhh sizeKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Oyy itty MasaAllah ne tatlı ya kiyamam pamuk gibiKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Ay benim oğlum kesin hobbit olur eşim kısa ben kısaMasallah canim ben doktora sordm genlerden dedi anne uzun baba uzun dedi ben 170 esim 189
Ve bebegimin hep bacaklari usgde bi hafta onde cikiyo genetikse demek
Canım bizim kiz da 36+0 51 cm di:) 3 hafta önden gdyr sürekli. Doktor babanın boyu da senin de baya uzun.standartların üstünde olması normal dedi:)ben de herkese basketci yapcam diyorum:)manken gibi kızımız olcak bosverKizlar 37. haftada bebislerinizin boyu kac cmdi acaba? Benim bebis 53 cm miste. Doktor esime basketci yap bu kizi falan diye takiliyo bacaklari cok uzunmus e dogurana kadar 60 cm olur ben hic o kadar uzun bebek gormedim esim mezura elinde sabahtan beri gezeliyo ortalikta boyle bebek mi olur diyekiz o bebek benim karnima nasi sigiyo yazik iki buklum
Can'ım gittim bugün mathercare e. Senin griden yoktu. 600 tl lik bi anakucağını açmışlar sadece. Güzel değildi o Zaten.Ben de öyle düşünüyordum bir de birkaç eksiğim vardı onları tamamlayınca çantamı hazırlarım dedim hep ama bu sancılar beni baya bir korkuttu. Dün gece bebişin eşyalarını hazırladım 2-3 eksik var. Onları da not ettim eklicem bu hafta inşallah. Benim çantamı da bugün hazırlayayım diyorum.. Sen de başla en azından çantanın içine ufaktan at bişeyler son anda panik olmayalım. Şu vücut temizliği işi de kafamı kurcalıyor. Haftaya bacaklar için kuaföre gideyim diyorum. Özel bölgeye sanırım doğumdan önce jilet yapıp gidicem. Kasılma ve ağrılardan ağdaya cesaret edemiyorum. Bir de Ara ara jilet yaptığımdan ağdalık değil orası
Oyle gercekten.
Yetistiremedim isleri bu gidisle yazliklari yikayip utulerken hastanede bulucam kendimi :)
Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
İnşallah canim, kendi istediği zamanda gelir, benimde perşembe günüm doluyor doktor çağırdı bakalım nolcaz
Ay benim oğlum kesin hobbit olur eşim kısa ben kısaboşver uzun olsun daha güzel :)
ALlahım ya nasıl içim gitti maşallah maşallah tam bir tosun. Bol sütün olsun inşallahKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Canim cok gecmis olsun niye oyle olmus cabuk iyilesip cikarsin insSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Yani .anlayacak birsry yok .ben olsam kovardim heraldeKaynımda kvnin bonusu canım bir alana bir bedava gibi herhalde.hayır bide sen bekar adamsın ne işin var lohusanın yanında ayrıca anan gelmiş sen gelmeye kalkıyon yetmiyor yeğeninide peşine takıyon ben artık anlayamıyorum bu insanları
Canım ben o ölçümlere inanmıyorum artık. Bebek büyüdüğü için ölçümler hiç doğru olmuyor . Bana kafa çapı için 38+0 da 9.79 dedi 39+1 de 9.50 dedi. Küçüldü mü ne oldu anlamadım .Kizlar 37. haftada bebislerinizin boyu kac cmdi acaba? Benim bebis 53 cm miste. Doktor esime basketci yap bu kizi falan diye takiliyo bacaklari cok uzunmus e dogurana kadar 60 cm olur ben hic o kadar uzun bebek gormedim esim mezura elinde sabahtan beri gezeliyo ortalikta boyle bebek mi olur diyekiz o bebek benim karnima nasi sigiyo yazik iki buklum
Allahnyardımcın olsun canım. Dikiş enfeksiyon kapmıştır ondan öyle çıkıyordurSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Allahım mucize gibi seni verene kurban olurum maşallah maşallah gözün aydınKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?