- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.001
Canim hayirlisi olsun ozsman insallah saglikli bi dogum yaparsinDoktor beni daha fazla bekletmek istemiyor, sezaryene alacak muhtemelen nst ye bakıp kalp atışlarının iyi olmadığını söyledi ama çok kötü olsa beni hiç bırakmazdı herhalde “Perşembe muayeneye aç olarak gel her ihtimale karşı” dedi. kanala girmemiş bebek..zaten bu kafa boyutuyla girmezmişmiş.. Bu saatten sonra yine doktor değiştirmem de uygun olmaz.bıraktım artık kendimi
Bende 36.haftadayim .persembe gidisimde sorayim boyunu yazarim.bizim bebekte uzun .zaten abiside dogdugunda ebeler ilkkez bukadar uzun bebek gorduk demislerdiKizlar 37. haftada bebislerinizin boyu kac cmdi acaba? Benim bebis 53 cm miste. Doktor esime basketci yap bu kizi falan diye takiliyo bacaklari cok uzunmus e dogurana kadar 60 cm olur ben hic o kadar uzun bebek gormedim esim mezura elinde sabahtan beri gezeliyo ortalikta boyle bebek mi olur diyekiz o bebek benim karnima nasi sigiyo yazik iki buklum
Uf yattim hastaneye ya hastanedeyim. Acikligim 4 cm, silinmem %70 olmus. Beni tedirgin ettiler. Ama simdiden pisman oldumNe durumdasın cnm benmki ağrılar siklasiyor evdeyiz hala 5 dk düşmesini bekliyoruz şimdilik gelip gidiyor
hala dogurmadi napacakminikoglan napti bileniniz varmi baska dogum yapan varmi kizlar
Canim masallahKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Bende oyle dusunuyorum.zor olur gercekten.Ay canım ben o işleri bitirdim garanti olsun diye bence sende başla yetiştiği kadar yaparsın daha sonra bebekle zor olur. Ütü zor oluyor cidden bunaltıyor havalarda ısındı yaa :)
Uf yattim hastaneye ya hastanedeyim. Acikligim 4 cm, silinmem %70 olmus. Beni tedirgin ettiler. Ama simdiden pisman oldum
hala dogurmadi napacakhastaneye yattim ama. Sancim var saniyordum. Sancilandigim an cikan deger 3. Ben bittim gibime gekiyor
Canım bence hastaneye götürüp Kalkan’ı hemen kullanmaya başlamak lazım, ben ilk iki gün sütyen kullanmadım sağa sola sürtündü memişler, yeri geldi geceliğe yapıştı kanadı falan, keşke hemen kremleyip kalkanı kullanmaya başlasaymışımYaaa geçmiş olsun Can'ım. Alsan işine yarar belki. Göğsü yara olmayan pek Yok sanırım. Kaçışımız Yok
Canım sen korse kullanmıştın dimi ilk Doğumda? Yanlış hatırlıyor da olabilirim, ben de kullansam diyorum ama nasıl bi şey alayım, ne kadar sonra takmaya başlanıyor bilemedimAllahnyardımcın olsun canım. Dikiş enfeksiyon kapmıştır ondan öyle çıkıyordurantibiyotikle hemen toparlarsınız inşallah
gulmicem gulme komsuna gelir basina olur sonra .
Ins hayirli bi sekilde dogurursun kuzunu alirsin kucagina
Keske evde 5-6 cm e kadar dayanabilseydim diye ya.minikoglan niye şimdiden pişman oldun canım?ağrın çokmu peki
hiye fatma ana otunu denemek için sen mi koymuştun suya?
Senin dikişlerin var daha korse olmaz bence ama hani bişeyle sarıyolarmış ya eskiden büyükler öyle bişey olabilir..Canım sen korse kullanmıştın dimi ilk Doğumda? Yanlış hatırlıyor da olabilirim, ben de kullansam diyorum ama nasıl bi şey alayım, ne kadar sonra takmaya başlanıyor bilemedim
Sal gitsin yaa bi daha nerde görcen onları :)Suni sanci verecekler birazdan. Nst de 39-40 karda sancim var ve beni zorluyor. Demekki agri esigin yuksek sanarken dusukmus aslinda. Bir de salak gibi hastaneye gelmeden erik yedim. Gaz sancisi da cekiyorum diger hasta ve hemsirelerin yaninda yapamadigimdan
Canım günde 1 kaka çok az...mamadan dolayı mı acaba mamanın sindirimi daha zor olabilir...sen mamayı azaltıp emzirmeyi çoğaltmaya çalış daha iyi olur...nasılsa sarılık düşmüş günde 7-8 kaka olmalı ki hem sindirim sistemi gelişmesi için hem bebek için daha iyi
Hadi Allah yardım etsin bu akşam kucağına alıcan inş bebişi:) bize mutlaka yaz e mi:)Suni sanci verecekler birazdan. Nst de 39-40 karda sancim var ve beni zorluyor. Demekki agri esigin yuksek sanarken dusukmus aslinda. Bir de salak gibi hastaneye gelmeden erik yedim. Gaz sancisi da cekiyorum diger hasta ve hemsirelerin yaninda yapamadigimdan
Bizimkiler arıyor ama tam Doğum zamanı memlekete çıkıp gittiler. Çok acil gibi sanki. Üstelik hamileliğim boyunca bi kez kapımızı çalmadılar. Yıllardır beklenen bebek ayrıca. Eşim küsmüşKizlar esimim ailesine de sinir oldum. Hic arayip sormuyorlar. Ben hic rahatsiz degilim tabi bu durumdan ama eşim e kıyamıyorum, ilk bebegi cok heyecanli ve ailesinden destek bekliyor. Dile getirmiyor ama bozuldugunu cok hissediyorumZ benim taraftan hergun bir iki kez ariyorlar simdi teyzemi ne yapti dogum oldu mu diye herkes soruyor. ESimi kimse aramiyor. İnsan her zaman kendi ailesinden destek bekler cocugu resmen yalniz Biraktilar. Simdi aksama gorumcemgil toplasir gelir ama benim icin degil memleketten gelen teyzemi gormek icin.
Kızlar biz bugün 7 günlik olduk yazamadım birtürlü kızım kıskanmaya başladı onunla uğraşıyorum bebeğim iyi çok şülür dün topuk kanı verdik işitme testi yaptırdık testi geçtik çok şükür göbeğimiz düşmedi henüz evde annem ve kv var oğluma prima kullanıyorum sürekli çişi yandan elbiselerine çıkıyor habire üst değiştirip çamaşır yıkama modundayım kvdede habire bez bağlama dersi veriyor sinirlenmiyecem diyorum ama yavaştan gözüme batmaya başladı her dediği zaten bir yardımıda olmuyor sağolsun kumandası ve tvsiyle anca yorum yapıyor annem dönüyor evin içinde haftasonuda kaynım ve görümcemin kızı gelecekmiş sanırım bir yada iki gece yatacaklar işin tuhafı benim ev 2+1 iki çekyatım var kızım bile annemle yatıyor yer yok ne diye yatmsya geliyor bilmiyorum kvdede ağzını açıp oğlum yer yok demiyor nerde çocuk emzireyim ne yapayım bilmiyorum garibim annemde peşlerinde döner durur off çok dolmuşum kızlar bir haftada allah hayretsin sonumuzu doğum yapan arkadaşlarım gözümüz aydın Allah bağışlasın evlatlarınızı doğum yapacak olan arkadaşlarada şimdiden kolaylıklar diliyorum
Sütüm az az geliyor canım. Mama takviyesi yapıyoruz yinede.Ay MasaAllah ne güzel bi doğum hikayesi olmuş anlaşılan çok kolay doğurmuşsun sütun geldi mı canm
InsaAlalh bizde böyle kolay doğumlar görürüz
Cok sikma canim musait biara saliver gitsin .Suni sanci verecekler birazdan. Nst de 39-40 karda sancim var ve beni zorluyor. Demekki agri esigin yuksek sanarken dusukmus aslinda. Bir de salak gibi hastaneye gelmeden erik yedim. Gaz sancisi da cekiyorum diger hasta ve hemsirelerin yaninda yapamadigimdan
Ben bile burdan sinir oldum. Açmadan nasıl satacaklar acaba.. Böyle saçmalık mı olur ya. Ayy çok sinir oldum gerçekten.Can'ım gittim bugün mathercare e. Senin griden yoktu. 600 tl lik bi anakucağını açmışlar sadece. Güzel değildi o Zaten.
159 tl ve 259 tl olandan vardı kutuda. Açmak istiyorum kumaşına falan bakmam lazım dedim. Açamazlarmış
Sinir oldum. Ben ürünü görmeye geldim internetten de sipariş verirdim o zaman hem iade etme durumum olur dedim sinirlendim çıktım.
Allah yardimciniz olsun canim dualarim sizinle.Kızlar eşim geldi kızımın yanından bebisinin ciğerleri tam gelişmemiş birkaç gün kalicaksa bu kiloyla böyle olması çok nadir bir durum demiş doktor ama çok şükür başka sıkıntısı yok demiş cigerindeki hortumu yarın çıkartıp deniyceklermis nefes durumuna bakacaklar mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?