2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim hayirlisi olsun ozsman insallah saglikli bi dogum yaparsin
Bende 36.haftadayim .persembe gidisimde sorayim boyunu yazarim.bizim bebekte uzun .zaten abiside dogdugunda ebeler ilkkez bukadar uzun bebek gorduk demislerdi

Ne durumdasın cnm benmki ağrılar siklasiyor evdeyiz hala 5 dk düşmesini bekliyoruz şimdilik gelip gidiyor
Uf yattim hastaneye ya hastanedeyim. Acikligim 4 cm, silinmem %70 olmus. Beni tedirgin ettiler. Ama simdiden pisman oldum
minikoglan napti bileniniz varmi baska dogum yapan varmi kizlar
hala dogurmadi napacak hastaneye yattim ama. Sancim var saniyordum. Sancilandigim an cikan deger 3. Ben bittim gibime gekiyor

Ay canım ben o işleri bitirdim garanti olsun diye bence sende başla yetiştiği kadar yaparsın daha sonra bebekle zor olur. Ütü zor oluyor cidden bunaltıyor havalarda ısındı yaa :)
Bende oyle dusunuyorum.zor olur gercekten.
Sancim oluyor yere egilip kalkinca cok .
Dinlenmeyince bicak saplaniyor gibi devam ediyor ondan korkuyorum prt diye dogurmayayim da :)

gulmicem gulme komsuna gelir basina olur sonra .
Ins hayirli bi sekilde dogurursun kuzunu alirsin kucagina

Yaaa geçmiş olsun Can'ım. Alsan işine yarar belki. Göğsü yara olmayan pek Yok sanırım. Kaçışımız Yok
Canım bence hastaneye götürüp Kalkan’ı hemen kullanmaya başlamak lazım, ben ilk iki gün sütyen kullanmadım sağa sola sürtündü memişler, yeri geldi geceliğe yapıştı kanadı falan, keşke hemen kremleyip kalkanı kullanmaya başlasaymışım

Allahnyardımcın olsun canım. Dikiş enfeksiyon kapmıştır ondan öyle çıkıyordur antibiyotikle hemen toparlarsınız inşallah
Canım sen korse kullanmıştın dimi ilk Doğumda? Yanlış hatırlıyor da olabilirim, ben de kullansam diyorum ama nasıl bi şey alayım, ne kadar sonra takmaya başlanıyor bilemedim

Suni sanci verecekler birazdan. Nst de 39-40 karda sancim var ve beni zorluyor. Demekki agri esigin yuksek sanarken dusukmus aslinda. Bir de salak gibi hastaneye gelmeden erik yedim. Gaz sancisi da cekiyorum diger hasta ve hemsirelerin yaninda yapamadigimdan

Canım sen korse kullanmıştın dimi ilk Doğumda? Yanlış hatırlıyor da olabilirim, ben de kullansam diyorum ama nasıl bi şey alayım, ne kadar sonra takmaya başlanıyor bilemedim
Senin dikişlerin var daha korse olmaz bence ama hani bişeyle sarıyolarmış ya eskiden büyükler öyle bişey olabilir..

Sal gitsin yaa bi daha nerde görcen onları :)

Gunde 7-8 kaka mi bizimki de 1-2 kez yapiyor. Emziriyorum mama da veriyorum.

Hadi Allah yardım etsin bu akşam kucağına alıcan inş bebişi:) bize mutlaka yaz e mi:)

Bizimkiler arıyor ama tam Doğum zamanı memlekete çıkıp gittiler. Çok acil gibi sanki. Üstelik hamileliğim boyunca bi kez kapımızı çalmadılar. Yıllardır beklenen bebek ayrıca. Eşim küsmüş annesi arıyor dönmüyor. Kandil'de bile aramadı ama Emin'im ki ben bişey desem onlardan kıymetlisi olmaz. Benim ailem maddi manevi destek içinde. Bunu da görüyor tabi.
Aman kıymetini bilsin yeter ki.
Ama senin dediğin gibi eşime üzüldüm ben de. Çünkü kendi ailesi dahil olunca hayatımıza keyfine diyecek olmuyor.

Benim oglumun da cisi tasiyor. Huggies primadan daha iyi galiba beli lastikli. Hele bezini acinca iseme huylari..:)

Cok sikma canim musait biara saliver gitsin .
Bu aksam alirsin ins kucagina bebisini

Ben bile burdan sinir oldum. Açmadan nasıl satacaklar acaba.. Böyle saçmalık mı olur ya. Ayy çok sinir oldum gerçekten.
Bu arada sağol canım baktın bir de haber verdin

Allah yardimciniz olsun canim dualarim sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…