- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.021
Kızlar belki istisna vardır bilemiyorum ama oğlumda usg ölçümünde 38. Haftada 54 cm çıkmıştı. 40 hafta bitti doğdu ve 51 cmCanım bizim kiz da 36+0 51 cm di:) 3 hafta önden gdyr sürekli. Doktor babanın boyu da senin de baya uzun.standartların üstünde olması normal dedi:)ben de herkese basketci yapcam diyorum:)manken gibi kızımız olcak bosver
Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Ben hep asagi dogru bagliyorum ama tasiyor pipi basa bela:)Ayy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordum
Sütüm az az geliyor canım. Mama takviyesi yapıyoruz yinede.
Masallahhh anali babali saglikla buyusun gecmis olsun canimKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Oyy maşallah çok güzel bir bebek. Rabbim size bağışlasın.. Hayırla sağlıkla büyüsün inşallahKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Canım doğumdan sonra ameliyatlık bir durum olmadı sanırım çok şükür bebeğin iyi anladığım kadarıyla.dr lar hamilelikte o kadar korkuttu, üzdü seni. Peki şimdi ne diyorlar bir sıkıntı yoktur inşallah
Canım heralde mama verdiğiniz için daha az yapıyorlar...sadece anne sütü alan bebekler en az 5-6 kaka yapar yani...oğlum da böyleydi ve kuzenlerin çocukları falan da...hatta bizim bezden çiş değil kaka çıkıyordu ta sırtına kadar hem sulu oluyordu hem de sayısı fazlaGunde 7-8 kaka mi bizimki de 1-2 kez yapiyor. Emziriyorum mama da veriyorum.
Canım bence hastaneye götürüp Kalkan’ı hemen kullanmaya başlamak lazım, ben ilk iki gün sütyen kullanmadım sağa sola sürtündü memişler, yeri geldi geceliğe yapıştı kanadı falan, keşke hemen kremleyip kalkanı kullanmaya başlasaymışım
Eşimde bunaldı farkındayım ama susuyor mecbur cahille uğraşmak zzor canımEşin için biraz daha napalım. Eşin ne diyor canım peki. Sen odadan çıkma göğüslerim yara oldu rahat edemiyorum falan dersin
Ya ben kendi çocuğu sandım. Hem bekar hem yeğeni gelmiş ne alaka acaba
Canım heralde mama verdiğiniz için daha az yapıyorlar...sadece anne sütü alan bebekler en az 5-6 kaka yapar yani...oğlum da böyleydi ve kuzenlerin çocukları falan da...hatta bizim bezden çiş değil kaka çıkıyordu ta sırtına kadar hem sulu oluyordu hem de sayısı fazla
Yok cnm ben muayne olmucam sadece nst ye girmem gerekÜcretsiz canım ek ücret ödemiyorum ben.
Ayy maşallah ikinizede allah bağışlasınKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Bende oyle dusunuyorum.zor olur gercekten.
Sancim oluyor yere egilip kalkinca cok .
Dinlenmeyince bicak saplaniyor gibi devam ediyor ondan korkuyorum prt diye dogurmayayim da :)
Yok cnm ben muayne olmucam sadece nst ye girmem gerek
Canım dene bnce ben pişman oldum denemediğime fena benim memişler ama bir şekilde emziriyorumC Chivas Regal @-huzur- @ANNONA kızlar hepinizin gözü aydın Rabbim saglıklı sıhhatli hayıırlı ömür versin kuzulara @ANNONA canım sende en kısa zamanda kavusursun insallah kızına
Kızlar yalnız sizi okuyunca göğüs yaraları geldi aklıma ben soğan sürcem galiba ya yine aynı seyleri yasamaktan korkuyorum
Rica ederim kuzum ne demek. Ama bi taraftan da üzüldüm. 159 tl ye bulmuştum ne güzelBen bile burdan sinir oldum. Açmadan nasıl satacaklar acaba.. Böyle saçmalık mı olur ya. Ayy çok sinir oldum gerçekten.
Bu arada sağol canım baktın bir de haber verdin
Randevu mu vermişti canım doktor dün için...çıktınız mı hastaneden...geçmiş olsunDun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
Uf yattim hastaneye ya hastanedeyim. Acikligim 4 cm, silinmem %70 olmus. Beni tedirgin ettiler. Ama simdiden pisman oldum
hala dogurmadi napacakhastaneye yattim ama. Sancim var saniyordum. Sancilandigim an cikan deger 3. Ben bittim gibime gekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?