2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar belki istisna vardır bilemiyorum ama oğlumda usg ölçümünde 38. Haftada 54 cm çıkmıştı. 40 hafta bitti doğdu ve 51 cm Dr um da çok titiz baya dikkatli biriydi. Fakat son haftalar kilo boy kafa ölçümleri çok yanıltıyor..

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur

Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle cok uzuldum. Tez zamanda duzelir insallah.

Ameliyat olmadi cok sukur. simdi tek tek muhane oluyo hepsinede randevu alip gitmem gerekiyo. basi icin iyi dediler ama kalbi icin doktor dinledikden sonra kardoloji gitmemizi soyledi. Hastane dogar dogmaz neden tam muhane yapmadi onu anlamadim. simdi cuma gunu kulak burun bogaz gidin dedi bide isitme testinde bi kulak gecemedi onu baktircaz z. mayis 11de kardoloji gitcez 1 aylik olunca goz muhanesi dedi simdilik boyle ben suan bebegime bakiyorumda gercekden hic sevinememisim kendimi iyiye kotuye hazirlamisim onu fark ettim.

Gunde 7-8 kaka mi bizimki de 1-2 kez yapiyor. Emziriyorum mama da veriyorum.
Canım heralde mama verdiğiniz için daha az yapıyorlar...sadece anne sütü alan bebekler en az 5-6 kaka yapar yani...oğlum da böyleydi ve kuzenlerin çocukları falan da...hatta bizim bezden çiş değil kaka çıkıyordu ta sırtına kadar hem sulu oluyordu hem de sayısı fazla

Aynen katiliyorum benim de yara oldu kolay da duzelmiyor. Sonra meme govdesinde agri basliyor. Lansinoh krem ve garmastan pomat kullaniyorum ben. Ayri ayri suruyorum kalkani takiyorum. Lansinoh surunce biriken sutu icirebilirsiniz, emzirebilirsiniz bebege zarari yok. Garmastan surunce Kalkani sonra sicak suda bekletip temizliyorum. Biriken sut icirilmiyor. Garmastan bebege zararli karbonatli suyla silip veriyorum emzirirken. Karbonatli su ile temizleyin goguslerinizi bebiste pamukcuk olmaz hem.

Su meme ucundaki delikler artsa da rahatlasak cok uzun suruyor emzirmek. Saginca da oyle. Cok yoruldum annelik zor ismis. Calisacaklari dusunemiyorum.

S

Sadece anne sutu vermek cok zor yaa cocuk sarilik oldu basladik onun disinda 1.5 saat emdigini biliyorum cok uzun suruyor doymuyor. Valla goguslerim de berbat durumda.

Canım dene bnce ben pişman oldum denemediğime fena benim memişler ama bir şekilde emziriyorum

Ben bile burdan sinir oldum. Açmadan nasıl satacaklar acaba.. Böyle saçmalık mı olur ya. Ayy çok sinir oldum gerçekten.
Bu arada sağol canım baktın bir de haber verdin
Rica ederim kuzum ne demek. Ama bi taraftan da üzüldüm. 159 tl ye bulmuştum ne güzel gurur yapıp da gidip de almam artık

Ay canım 4 cm açıklık çok iyi yaa hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sende sıranı savıyorsun :) inşallah kolayca olur doğumun. Teker teker doğuruyoruz kızlar çok heyecanlıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…