2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayyy öyle mi diyorsun almaktan vazgeçmiştim. En az 60/70 tl.
Aslında başka markalar da var 25-30 tl onlar nasıl acaba? Eşim sinir ediyor beni. Bugün eksikleri almaya çıktık. Humana stil rezene kimyon kayısı incir vs almaya gittik. Ben almam gerekenleri söyledikçe gülüyor. Gereksiz yere alıyormuşum gibi Kadınlar kulübünden duyup da yapıyorum sanıyor.
Hiç duymadım diyor. Dedim 5 çocuk doğurmuşsun nasıl duymazsın

Yok canm zaten niye mana verdim anlamadım çok sık emiyordu hemşire dedi bi verelim istersen diye memikler acıdı diye verdim . Şimdi evdeyiz şükür geldiğimizden beri bazen saat başı bazen iki saatte bi emişiyoruz çok şükür uyuyor bi sıkıntımız yok .

Canım sen korse kullanmıştın dimi ilk Doğumda? Yanlış hatırlıyor da olabilirim, ben de kullansam diyorum ama nasıl bi şey alayım, ne kadar sonra takmaya başlanıyor bilemedim
Evet cNım 4. Gün kullandım. Ağrımı da azaltıyordu. Fotoğraf atayım sana. Medikalcilerde sezeryan korsesi diye bulabilir eşin. Dikişin baya bir üstünden başlat kuzum dikişe değmesin. Göğüs altında bitiyor ozaman

Eklentiler

• D02B44FF-4448-493E-9AB8-F784B1DE1B8D.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 46
S

Sadece anne sutu vermek cok zor yaa cocuk sarilik oldu basladik onun disinda 1.5 saat emdigini biliyorum cok uzun suruyor doymuyor. Valla goguslerim de berbat durumda.
1.5 saat çok uzunmuş yorulmuyor mu 15-20 dakika emer uyurlar normalde...o ilk zamanları atlatınca çenesi kuvvetlenir süt çoğalır doyar inşallah mamaya da gerek kalmaz...kolay gelsin canım

Ayy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordum

Yok yok biz de kaç gün telef olduk bizim yatak, salondaki kanepe vs heryer çiş oldu, kv evde namaz kılacak yer kalmadı diye söyleniyordu :)) neyse ki böyle iyi oldu

Ayy kızlar siz çok yaşayın e mi okudugumdan beri gülüyorum. Oğlanların pipisine çözüm bulmanıza çok sevindim

Oh maşallah iyi yaptın gözetim altında olursun işte. Evde misafir de varmış kafanı dinle azıcık :)

Ahhh kuzum yaaa Allah yardımcın olsun Can'ım benim. Az sabır. YAnında olacak yavrun. İnş yarın atlatmış olacak.
Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Can'ım benim geçmiş olsun. Yavrun yanındaymış. Kontrol altında olmana sevindim. Çok üzülmüştüm dikişlerine. Çabucak atlatacaksın inş.

Waayyy bunu öğrendiğimiz süper oldu yaaa.
Can'ım bi de pişik kremi kullanıyor musun? Her alt değişimde sürmek gerekiyormuş sanırım. Bi dr bana arkadaşım pipisine pudra sür dedi.
Sudocrem alacaktım bulamadım e bebekte. Desitin aldım ben de

Benimki 37+2 de 56 cm dedi o neymis ki

Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
canım hayırlı uğurlu olsun, bebeğin büyümüş de küçülmüş gibi bilmiş bilmiş bakıyor maşallah
Dun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah, hemşirelerden emzirme eğitimi almak gerekiyor sanırım hepimiz acemiyiz
Beyazkediiiiii canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah yanında seninle ilgilenen birileri vardır, böyle zamanlarda insanın en ihtiyacı olan şey o, inşallah tez vakitte geçer bu sıkıntıların

Rica ederim kuzum ne demek. Ama bi taraftan da üzüldüm. 159 tl ye bulmuştum ne güzel gurur yapıp da gidip de almam artık
Evet gerçekten fiyatı çok iyiymiş. Nasıl bişeydi o hatırlıyomusun. Mothercare nin kötü bişey satacağını sanmam. Netten bulamazmısın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…