- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.041
Ayyy öyle mi diyorsun almaktan vazgeçmiştim. En az 60/70 tl.Canım bence hastaneye götürüp Kalkan’ı hemen kullanmaya başlamak lazım, ben ilk iki gün sütyen kullanmadım sağa sola sürtündü memişler, yeri geldi geceliğe yapıştı kanadı falan, keşke hemen kremleyip kalkanı kullanmaya başlasaymışım
Yok canm zaten niye mana verdim anlamadım çok sık emiyordu hemşire dedi bi verelim istersen diye memikler acıdı diye verdim . Şimdi evdeyiz şükür geldiğimizden beri bazen saat başı bazen iki saatte bi emişiyoruz çok şükür uyuyor bi sıkıntımız yok .Canım burnunu sık, bacakları çıplak kalsın, ayaklarıyla oyna, topugunu çimdir hatta, omuzuyla oyna, ilk günler süt gelmiyor ya herkes mama veriyor üzülme, biz kuzeye hala emdikten sonra mama veriyoruz.. ve yapamıyorum emmiyor vs diye kendini üzme, ben yaptım sen bari yapma, düzeliyor bir kaç güne
Evet cNım 4. Gün kullandım. Ağrımı da azaltıyordu. Fotoğraf atayım sana. Medikalcilerde sezeryan korsesi diye bulabilir eşin. Dikişin baya bir üstünden başlat kuzum dikişe değmesin. Göğüs altında bitiyor ozamanCanım sen korse kullanmıştın dimi ilk Doğumda? Yanlış hatırlıyor da olabilirim, ben de kullansam diyorum ama nasıl bi şey alayım, ne kadar sonra takmaya başlanıyor bilemedim
Dun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
1.5 saat çok uzunmuş yorulmuyor mu 15-20 dakika emer uyurlar normalde...o ilk zamanları atlatınca çenesi kuvvetlenir süt çoğalır doyar inşallah mamaya da gerek kalmaz...kolay gelsin canımS
Sadece anne sutu vermek cok zor yaa cocuk sarilik oldu basladik onun disinda 1.5 saat emdigini biliyorum cok uzun suruyor doymuyor. Valla goguslerim de berbat durumda.
Ayy çok sağol yaa deneyeyim bari evet pipi hep havada doğru söylüyordun ondan oluyordur bende beze saydırıp duruyordum
Yok yok biz de kaç gün telef olduk bizim yatak, salondaki kanepe vs heryer çiş oldu, kv evde namaz kılacak yer kalmadı diye söyleniyordu :)) neyse ki böyle iyi oldu
Oh maşallah iyi yaptın gözetim altında olursun işte. Evde misafir de varmış kafanı dinle azıcık :)Uf yattim hastaneye ya hastanedeyim. Acikligim 4 cm, silinmem %70 olmus. Beni tedirgin ettiler. Ama simdiden pisman oldum
hala dogurmadi napacakhastaneye yattim ama. Sancim var saniyordum. Sancilandigim an cikan deger 3. Ben bittim gibime gekiyor
Mecbur canım ne diyecek. Bişey dese hemen üste çıkarlar geldik görmeye sizin için diyeEşimde bunaldı farkındayım ama susuyor mecbur cahille uğraşmak zzor canım
Maşallah canım nasıl geçti doğumun :) sağlıkla büyüt yavrunuDun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
Ahhh kuzum yaaa Allah yardımcın olsun Can'ım benim. Az sabır. YAnında olacak yavrun. İnş yarın atlatmış olacak.Kızlar eşim geldi kızımın yanından bebisinin ciğerleri tam gelişmemiş birkaç gün kalicaksa bu kiloyla böyle olması çok nadir bir durum demiş doktor ama çok şükür başka sıkıntısı yok demiş cigerindeki hortumu yarın çıkartıp deniyceklermis nefes durumuna bakacaklar mis
Can'ım benim geçmiş olsun. Yavrun yanındaymış. Kontrol altında olmana sevindim. Çok üzülmüştüm dikişlerine. Çabucak atlatacaksın inş.Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Waayyy bunu öğrendiğimiz süper oldu yaaa.Canım ogluş çişini yandan sızdırıyor demişsin, bizimki de öyleydi, beline doğru çiş oluyordu hep, ben de bezden sandım ta ki doktorun yanında da yapana kadar.. meğer pipişi aşağı eğerek bağlamak gerekiyormuş, kadın öyle bagladı, üç gündür öyle yapıyoruz sızma falan yok, tam yerine yapıyor.. rahmetli ananem de öyle yaparmış annem söylemişti ama nedenini söylememişti ben de güvenmemiştim çocuğun pipisi sarkık olur diyeneyse doktor yapınca güvendim, sen de öyle yap istersen
Maşallah geçmiş olsun, gözün aydın canim inşallah agrin sizin da kalmaz iyilesirsin darısı bizlereKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Benimki 37+2 de 56 cm dedi o neymis kiKizlar 37. haftada bebislerinizin boyu kac cmdi acaba? Benim bebis 53 cm miste. Doktor esime basketci yap bu kizi falan diye takiliyo bacaklari cok uzunmus e dogurana kadar 60 cm olur ben hic o kadar uzun bebek gormedim esim mezura elinde sabahtan beri gezeliyo ortalikta boyle bebek mi olur diyekiz o bebek benim karnima nasi sigiyo yazik iki buklum
canım hayırlı uğurlu olsun, bebeğin büyümüş de küçülmüş gibi bilmiş bilmiş bakıyor maşallahKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah, hemşirelerden emzirme eğitimi almak gerekiyor sanırım hepimiz acemiyizDun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
Canım güle güle büyüt bebişini kaç kilo doğdu bebeğinKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Gülme kız bu pipi olayı darmaduman etti bizi kızda hiç böyle bişey yaşamamıştımAyy kızlar siz çok yaşayın e miokudugumdan beri gülüyorum. Oğlanların pipisine çözüm bulmanıza çok sevindim
Aynen zeytinyağı misaliMecbur canım ne diyecek. Bişey dese hemen üste çıkarlar geldik görmeye sizin için diye
Ins canim bekler vaktini .Aman canım doğurma valla, yardım etcek biri varsa gelsin yardıma. Bitmezse de kasma kendini amann elbet olurr
Evet gerçekten fiyatı çok iyiymiş. Nasıl bişeydi o hatırlıyomusun. Mothercare nin kötü bişey satacağını sanmam. Netten bulamazmısın onuRica ederim kuzum ne demek. Ama bi taraftan da üzüldüm. 159 tl ye bulmuştum ne güzelgurur yapıp da gidip de almam artık
Gozun aydin canim .Dun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?