2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar pisiklerde pudra mahfediyor cocugu deneyimledim ilkte bilginiz olsun .
Birde sudokrem alanlar pisik olmadan devamli kullanmayin guclu bir krem cunku

Doguma yakin kuculurmus kafa capi diye okumustum bi yerde canm ama ne kadar dogru bilinmez tabii pek guvenmemek lazim usgye

Ayy anneleri yesin o manken kizlari masallah

kızlar yarın sabah sekizde sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. hazırlıklar sanki bitmiyor iki valiz eşya oldu. neyseki eşim geldi psikolojik olarak rahatladım. bu gece doğum bekleyen arkadaşlar inşallah kolayca bir avazda doğurursunuz

Ayy sadece ben yorulmamışım demek ki, yalnız olmadığımı bilmek güzel

Nerden duyacakmış şaşkın, ayy bu erkeklerin çok bilmişliği de beni öldürüyor. Bu arada benimki chicco sanırım, bazen kendiliğinden açılıyor biriken sütler dökülüyor falan.. arkadasım almıştı bunu bana, bence kalitelisini almakta fayda var, ben de yenilemeyi düşünüyorum baya kullanışlı kuzum al bence

Benim dikiş baya aşagıda gibi ama boyum kısa diye belki aşagı gelir, ben gidip deneyip alayım kuzum, teşekkür ederim

Kuzum ben hiç kullanmadım henüz, öyle kızarıklık falan da yok, dr da bi şey demeyince kullanmıyorum henüz, ben de sudocrem almıştım. Pudrayı bana kimse söylemedi.. Bi de testislerin altında kaka kalıyo dikkatli temizlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…