2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Saol canım ya sofiarya yağlı sütü lesitin tablet açıyordu sanki öyle mi demiştin sen
Canım evet lesitin tablet solgar ın. Hiç acı çektiğine değmez ben bunu öğrenene kadar tam 4gün eziyet çektim resmen neler yapmadım. Masaj sıcak duş, sıcak torba ile kompress,elektrikli pompa ile çekiştirmeyeler yok allah yok 5-10cc anca süt geliyordu memelerim olmuştu davul gibi çıldıracaktım valla o lesitini 2 gün içtim öyle devamlı kullanmana da gerek yokmuş. Eşin gitsin alsın vialand ın içindeki eczanede var ordan aldırmıştım ben de . Onu kullanmasam kesin mastit olurdum kesin böyle koyu bir süt ben hayatımda görmedim sapsarıydı üstünde bekleyince yarısı yağ oluyor ayrılıyordu.

Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu, kolayca geçsin canim

Ayy ben hayatımda ilk defa yüksek belli don giydim Babaanneler gibi dolanıyom öyle napalım can tatlı dediğin gibi
Benim şuan bütün donlarım öyle.. benim hiç bişey beğenmeyen doktorum donlarımı da beğenmediğinden hepsi göğüs altıma kadar babaanne donu :) hastane çantama da onlardan koydum.. unuttum minnak donları valla :) bişey sorcam hiç tartıldın mı? Dedikleri gibi doğumdan sonra belli bi kilo gidiyo mu?

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın en kısa zamanda

Yok artık evinde metre kareye bir adam düşüyor sanırım ne işi var yeni doğan bebek ve lohusa kadının yanında o kadar kişinin

Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Ay maşallah beni niye çıkardınız diye kızmış sanki yeri ne kadar rahatsa :))

Aman salıver gitsin boşversene birde onu stres yapma inşallah çabuk olur açılman

Benim oglumun da cisi tasiyor. Huggies primadan daha iyi galiba beli lastikli. Hele bezini acinca iseme huylari..:)
Kızımda huggies kullanmıştım o zaman pamuk oranı en yüksek bezdi bunda da öyle yapmayı düşünüyordum ama Türkiye’den çekilme kararı almış maalesef ben yine de 1 ve 2 numara aldım

Bence de mamadan yoksa çok sık kaka yapmaları lazım 5 yıl geçti ama Dr bana kaka sayısını sorduğunu hatırlıyorum doyup doymadığını anlamak için

Dun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
Gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Tamam canım aldırıyor eşime benim.bebis kuvezde sagarakta çıkmıyor sütüm.cok yagli

Gülme kız bu pipi olayı darmaduman etti bizi kızda hiç böyle bişey yaşamamıştım
Oğlanların pipisine en güzel çözüm, ebebeğin su ve pamuk içerikli ıslak mendili baby me den çıkan pipiped içi havlu gibi küçük külah yapmışlar. Bez değiştirirken pipiye onu takın, çişi çok güzel emiyor. İlk bebişte kullandım baya. İlk zamanlar alt değiştirirken üstümüze az işemedi sıpa

Tamam canım aldırıyor eşime benim.bebis kuvezde sagarakta çıkmıyor sütüm.cok yagli
Aldır canım aldır. Ben ilk 2 tb birden almıştım hatta 8saat sonra 1 tane daha yuttum ardından hemen gelmeye başladı sütüm, 12 saat bile olmadan etkisini gösteriyor zaten. Bebişte hemen toparlar çıkar küvezden inşallah. Solunum cihazına mı bağlı biliyor musun?

Ayy birşey sarınca da bunaldım, korse denesem demiştim dikişli olmuyor muymuş
Oluyor canım ben doktoruma sorup kullanmıştım. Sen yine sor istersen ama çok kişi kullandı çevremde. Aksine kaslar için daha kullanışlı
Sağlıkla kucakla inşllah canım benim :)
Benim dikiş baya aşagıda gibi ama boyum kısa diye belki aşagı gelir, ben gidip deneyip alayım kuzum, teşekkür ederim
Aynen canım bziim de aşağıda. Yol yok gitmene gerek yok kuzum bence. Herkese oluyor standart. Ben önce l bedeni almıştım. 40 ında baktım sarmıyor m aldırdım. Şimdi direk m alacağım :) ki karnım kocamandı doğum sonrası

Son düzenleme:
Kuzum ben de kalkan almadım. Buzdolabı poşetini küçük parçalar halinde kesip, göğüs ucunu kremleyip ya da kantaron yağı sürüp poşetle göğsünü kapatmakta yaraya çok iyi geliyormuş. Kaç kişiden bunu duydum. Denicem inşallah iyi gelir. Bu uygulama göğüs ucunu yumuşatıyormuş

Allah yardimcin olsun. Saglikla gelsin yumurcak insallah. Sen de hemencik toparlan annesi.

Haha biliyorum bunu ya hayat kurtarıyor resmen

Canım 96 kilo ile doğuma gittim, üç gün sonra aklıma geldi tartıldım sadece 92 kiloyum, kontrolüm vardı o gün doktora sordum hani o Doğumda gidecek 10 kilolar falan nerde diye 2 hafta bekle dedi, 6. Gün yine tartıldım 87 kilocuk kalmışım:)) daha tartılmadım ama yüzüm çok şişmiş meğer benim, şu an yüzüm falan çok inçe geliyor göZüme

Kızlar ayaklarım baya şişti. İlk gebelikte ödem falan hiç olmamıştı. Bunda ayaklarım son 15 gündür mayalı poğaça gibi olduŞimdiye kadar 15 kilo aldım. Sürekli soğuk suyun altına tutmak istiyorum rahatlatıyor sanki. Var mı bildiğiniz başka çözüm

Şuan içime biraz su serpildi bu gece huzur içinde uyurum artık :) ben de 89-90 arası gidip geliyorum.. ve evet benim de yüzüm şişti gibi geliyo şuan burnum dudaklarım bi garip sanki gerçi anneme sorsan adriana lima’yım çok abartıyorum.. canımdan bezdim valla :)

Ayaklarımı sarkıtarak oturursam benim de şişiyo bütün gün uzatıyorum bu yüzden..

Ay varsa banada söyleyin bugün temizlik vardı ve hep ayaktaydım.şimdi üstüne basınca bile bi tuaf ayaklarım

Ay varsa banada söyleyin bugün temizlik vardı ve hep ayaktaydım.şimdi üstüne basınca bile bi tuaf ayaklarım
Bana tek iyi gelen şey soğuk suyun altına tutmak. Bir de H Hunilimom un dediği gibi sarkıtınca daha çok şişiyor. Aslında uzatıp altına yastık koysak hem kan dolaşımı hızlanır hem şişlik azalır da nerdeee hep ayaktayız işler bitmiyor ki

Streç film demişti birisi de. İkisi de aynı işlevi görüyor sanırım. Onu ben de denemeyi düşünüyorum. İnş hiç gerek kalmaz Can'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…