- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.081
Canım evet lesitin tablet solgar ın. Hiç acı çektiğine değmez ben bunu öğrenene kadar tam 4gün eziyet çektim resmen neler yapmadım. Masaj sıcak duş, sıcak torba ile kompress,elektrikli pompa ile çekiştirmeyeler yok allah yok 5-10cc anca süt geliyordu memelerim olmuştu davul gibi çıldıracaktım valla o lesitini 2 gün içtim öyle devamlı kullanmana da gerek yokmuş. Eşin gitsin alsın vialand ın içindeki eczanede var ordan aldırmıştım ben de . Onu kullanmasam kesin mastit olurdum kesin böyle koyu bir süt ben hayatımda görmedim sapsarıydı üstünde bekleyince yarısı yağ oluyor ayrılıyordu.Saol canım yasofiarya yağlı sütü lesitin tablet açıyordu sanki öyle mi demiştin sen
Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu, kolayca geçsin canimkızlar yarın sabah sekizde sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. hazırlıklar sanki bitmiyor iki valiz eşya oldu. neyseki eşim geldi psikolojik olarak rahatladım. bu gece doğum bekleyen arkadaşlar inşallah kolayca bir avazda doğurursunuz
Benim şuan bütün donlarım öyle.. benim hiç bişey beğenmeyen doktorum donlarımı da beğenmediğinden hepsi göğüs altıma kadar babaanne donu :) hastane çantama da onlardan koydum.. unuttum minnak donları valla :) bişey sorcam hiç tartıldın mı? Dedikleri gibi doğumdan sonra belli bi kilo gidiyo mu?Ayy ben hayatımda ilk defa yüksek belli don giydimBabaanneler gibi dolanıyom öyle napalım can tatlı dediğin gibi
Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın en kısa zamandaSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Yok artık evinde metre kareye bir adam düşüyor sanırım ne işi var yeni doğan bebek ve lohusa kadının yanında o kadar kişininKaynımda kvnin bonusu canım bir alana bir bedava gibi herhalde.hayır bide sen bekar adamsın ne işin var lohusanın yanında ayrıca anan gelmiş sen gelmeye kalkıyon yetmiyor yeğeninide peşine takıyon ben artık anlayamıyorum bu insanları
Ay maşallah beni niye çıkardınız diye kızmış sanki yeri ne kadar rahatsa :))Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Aman salıver gitsin boşversene birde onu stres yapma inşallah çabuk olur açılmanSuni sanci verecekler birazdan. Nst de 39-40 karda sancim var ve beni zorluyor. Demekki agri esigin yuksek sanarken dusukmus aslinda. Bir de salak gibi hastaneye gelmeden erik yedim. Gaz sancisi da cekiyorum diger hasta ve hemsirelerin yaninda yapamadigimdan
Kızımda huggies kullanmıştım o zaman pamuk oranı en yüksek bezdi bunda da öyle yapmayı düşünüyordum ama Türkiye’den çekilme kararı almış maalesef ben yine de 1 ve 2 numara aldımBenim oglumun da cisi tasiyor. Huggies primadan daha iyi galiba beli lastikli. Hele bezini acinca iseme huylari..:)
Bence de mamadan yoksa çok sık kaka yapmaları lazım 5 yıl geçti ama Dr bana kaka sayısını sorduğunu hatırlıyorum doyup doymadığını anlamak içinCanım heralde mama verdiğiniz için daha az yapıyorlar...sadece anne sütü alan bebekler en az 5-6 kaka yapar yani...oğlum da böyleydi ve kuzenlerin çocukları falan da...hatta bizim bezden çiş değil kaka çıkıyordu ta sırtına kadar hem sulu oluyordu hem de sayısı fazla
Gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallahDun bizim beniste geldi 3 kilo 400 gram oldu. Sezaryen oldugum icin agrim var hala. Emzirme falan cok acemilik cekiyorum
Tamam canım aldırıyor eşime benim.bebis kuvezde sagarakta çıkmıyor sütüm.cok yagliCanım evet lesitin tablet solgar ın. Hiç acı çektiğine değmez ben bunu öğrenene kadar tam 4gün eziyet çektim resmen neler yapmadım. Masaj sıcak duş, sıcak torba ile kompress,elektrikli pompa ile çekiştirmeyeler yok allah yok 5-10cc anca süt geliyordu memelerim olmuştu davul gibi çıldıracaktım valla o lesitini 2 gün içtim öyle devamlı kullanmana da gerek yokmuş. Eşin gitsin alsın vialand ın içindeki eczanede var ordan aldırmıştım ben de . Onu kullanmasam kesin mastit olurdum kesin böyle koyu bir süt ben hayatımda görmedim sapsarıydı üstünde bekleyince yarısı yağ oluyor ayrılıyordu.
oyy maaşallah kuzucuğa, pekte tatlı Allah esirgesin, Allah analı babalı büyütsün tatlım, uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah, sana da geçmiş olsun, yorucu bir günün ardından yaşadığın mutluluğu tahmin edebiliyorum, tebrikler canım...Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Oğlanların pipisine en güzel çözüm, ebebeğin su ve pamuk içerikli ıslak mendili baby me den çıkan pipipedGülme kız bu pipi olayı darmaduman etti bizi kızda hiç böyle bişey yaşamamıştım
Aldır canım aldır. Ben ilk 2 tb birden almıştım hatta 8saat sonra 1 tane daha yuttum ardından hemen gelmeye başladı sütüm, 12 saat bile olmadan etkisini gösteriyor zaten. Bebişte hemen toparlar çıkar küvezden inşallah. Solunum cihazına mı bağlı biliyor musun?Tamam canım aldırıyor eşime benim.bebis kuvezde sagarakta çıkmıyor sütüm.cok yagli
Oluyor canım ben doktoruma sorup kullanmıştım. Sen yine sor istersen ama çok kişi kullandı çevremde. Aksine kaslar için daha kullanışlıAyy birşey sarınca da bunaldım, korse denesem demiştimdikişli olmuyor muymuş
Sağlıkla kucakla inşllah canım benim :)kızlar yarın sabah sekizde sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. hazırlıklar sanki bitmiyor iki valiz eşya oldu. neyseki eşim geldi psikolojik olarak rahatladım. bu gece doğum bekleyen arkadaşlar inşallah kolayca bir avazda doğurursunuz
Aynen canım bziim de aşağıda. Yol yok gitmene gerek yok kuzum bence. Herkese oluyor standart. Ben önce l bedeni almıştım. 40 ında baktım sarmıyor m aldırdım. Şimdi direk m alacağım :) ki karnım kocamandı doğum sonrasıBenim dikiş baya aşagıda gibi ama boyum kısa diye belki aşagı gelir, ben gidip deneyip alayım kuzum, teşekkür ederim
Kuzum ben de kalkan almadım. Buzdolabı poşetini küçük parçalar halinde kesip, göğüs ucunu kremleyip ya da kantaron yağı sürüp poşetle göğsünü kapatmakta yaraya çok iyi geliyormuş. Kaç kişiden bunu duydum. Denicem inşallah iyi gelir. Bu uygulama göğüs ucunu yumuşatıyormuşAyyy öyle mi diyorsun almaktan vazgeçmiştim. En az 60/70 tl.
Aslında başka markalar da var 25-30 tl onlar nasıl acaba? Eşim sinir ediyor beni. Bugün eksikleri almaya çıktık. Humana stil rezene kimyon kayısı incir vs almaya gittik. Ben almam gerekenleri söyledikçe gülüyor. Gereksiz yere alıyormuşum gibiKadınlar kulübünden duyup da yapıyorum sanıyor.
Hiç duymadım diyor. Dedim 5 çocuk doğurmuşsun nasıl duymazsın
kızlar yarın sabah sekizde sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. hazırlıklar sanki bitmiyor iki valiz eşya oldu. neyseki eşim geldi psikolojik olarak rahatladım. bu gece doğum bekleyen arkadaşlar inşallah kolayca bir avazda doğurursunuz
Haha biliyorum bunu ya hayat kurtarıyor resmenEki Görüntüle 2142242
Oğlanların pipisine en güzel çözüm, ebebeğin su ve pamuk içerikli ıslak mendili baby me den çıkan pipipediçi havlu gibi küçük külah yapmışlar. Bez değiştirirken pipiye onu takın, çişi çok güzel emiyor. İlk bebişte kullandım baya. İlk zamanlar alt değiştirirken üstümüze az işemedi sıpa
Nefes problemimiz var canım cigerlerindeki suyu atamamis başka bişey yok şükür
Canım 96 kilo ile doğuma gittim, üç gün sonra aklıma geldi tartıldım sadece 92 kiloyum, kontrolüm vardı o gün doktora sordum hani o Doğumda gidecek 10 kilolar falan nerde diye 2 hafta bekle dedi, 6. Gün yine tartıldım 87 kilocuk kalmışım:)) daha tartılmadım ama yüzüm çok şişmiş meğer benim, şu an yüzüm falan çok inçe geliyor göZümeBenim şuan bütün donlarım öyle.. benim hiç bişey beğenmeyen doktorum donlarımı da beğenmediğinden hepsi göğüs altıma kadar babaanne donu :) hastane çantama da onlardan koydum.. unuttum minnak donları valla :) bişey sorcam hiç tartıldın mı? Dedikleri gibi doğumdan sonra belli bi kilo gidiyo mu?
Şuan içime biraz su serpildi bu gece huzur içinde uyurum artık :) ben de 89-90 arası gidip geliyorum.. ve evet benim de yüzüm şişti gibi geliyo şuan burnum dudaklarım bi garip sanki gerçi anneme sorsan adriana lima’yım çok abartıyorum.. canımdan bezdim valla :)Canım 96 kilo ile doğuma gittim, üç gün sonra aklıma geldi tartıldım sadece 92 kiloyum, kontrolüm vardı o gün doktora sordum hani o Doğumda gidecek 10 kilolar falan nerde diye 2 hafta bekle dedi, 6. Gün yine tartıldım 87 kilocuk kalmışım:)) daha tartılmadım ama yüzüm çok şişmiş meğer benim, şu an yüzüm falan çok inçe geliyor göZüme
Ayaklarımı sarkıtarak oturursam benim de şişiyo bütün gün uzatıyorum bu yüzden..Kızlar ayaklarım baya şişti. İlk gebelikte ödem falan hiç olmamıştı. Bunda ayaklarım son 15 gündür mayalı poğaça gibi olduŞimdiye kadar 15 kilo aldım. Sürekli soğuk suyun altına tutmak istiyorum rahatlatıyor sanki. Var mı bildiğiniz başka çözüm
Kızlar ayaklarım baya şişti. İlk gebelikte ödem falan hiç olmamıştı. Bunda ayaklarım son 15 gündür mayalı poğaça gibi olduŞimdiye kadar 15 kilo aldım. Sürekli soğuk suyun altına tutmak istiyorum rahatlatıyor sanki. Var mı bildiğiniz başka çözüm
Bana tek iyi gelen şey soğuk suyun altına tutmak. Bir de H Hunilimom un dediği gibi sarkıtınca daha çok şişiyor. Aslında uzatıp altına yastık koysak hem kan dolaşımı hızlanır hem şişlik azalır da nerdeee hep ayaktayız işler bitmiyor kiAy varsa banada söyleyin bugün temizlik vardı ve hep ayaktaydım.şimdi üstüne basınca bile bi tuaf ayaklarım
Streç film demişti birisi de. İkisi de aynı işlevi görüyor sanırım. Onu ben de denemeyi düşünüyorum. İnş hiç gerek kalmaz Can'ım.Kuzum ben de kalkan almadım. Buzdolabı poşetini küçük parçalar halinde kesip, göğüs ucunu kremleyip ya da kantaron yağı sürüp poşetle göğsünü kapatmakta yaraya çok iyi geliyormuş. Kaç kişiden bunu duydum. Denicem inşallah iyi gelir. Bu uygulama göğüs ucunu yumuşatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?