2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben almadım canım..ihtiyaç olursa alinir diye düşündüm..çok şükür şimdilik ihtiyaç olmadı

Doğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım
Gözün aydın cnm
Bebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Cnm inşallah toparlanır bir an önce
Kızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
canım çok sevindim sonunda bebişi aldın kucağına sağlıcakla büyüt

Maşallah tam tosuncuk..gözün aydın cnm
Gözünüz aydın cnm..
Selam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Gözünüz aydın olsun cnm
Bende dogum yaptım tam günümde darısı bekleyenlere
Gözünüz aydın olsun
Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
geçmiş olsun canım ya.inşallah iyileşirsin bir an önce

Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Gözünüz aydın olsun cnm..maşallah çok tatlı..çokta sinirlimiyiz ne
gözünüz aydın olsun cnm

Ay maşallah ya bir bebişimiz daha gelmiş nasıl özendim. Darısı bize inşallah canım iyi geçmesine çok sevindim bol sütün olsun

Evet canım ayakta durumca aynen öyle oluyor. Ama şunu farkettim yürüdüğm günün ertesi acaip rahat ve ödemsiz oluyorum. Dün bile inan dayanamadım gittim yürüdüm. Ki bebek baya aşağıdaymış. Ama yürüyünce çok rahatlıyorum ya. Evde iş yapınca ayaklarım davul oluyor ve yanıyor dediğin gibi

doğum haberleri hızla geliyor :) tebrik ederim, maşallah tatlışına!!
Canım kafa çapından haberin var mı peki ? Kafa çevresi için kaç dediler , cidden söyledikleri gibi büyük müymüş peki?

kızlar benim ödemden şişen ayaklarıma çok iyi gelen hareketi sizinle paylaşayım; muhtemelen sizlerde de işe yarar.
ayağı uzatıp bilekten dairesel hareketlerle çeviriyorsunuz sağdan sola doğru, sonra soldan sağa doğru olacak şekilde. Ben gün içinde sık sık bunu yorulana kadar yapıyorum. Bu hareketten sonra şişlerim kısa süre sonra inmiş oluyor.. deneyim derim

Canım bugün kıyafetlerini yikadim yarın da devam ederim akşam üstü annem kardeşim eşi geldi yemeğe sonra da kaynım ve eşi yarina kaldı.
Jilet normal doğum sonrası zor oluyor hem sert hemde çabuk çıkıyor birde ben hiç yapamam ergenlikte bir kere denedim kestim kendimi bir daha da yapmadım. Beklesin biraz daha bebislerimiz. Toprlansinlar içeride.

Ciğerde hortum var tam gelişmemiş canım o var sadece bende daha yarın gorucem

Kizlar dogum yapan arkadaslar var birsuru cok geriden geldim alintilayamadim. Allah anali babali buyutsun masallah herkese. ANNONA insallah yarin bebegini goruceksin ve dertlerinin yarisi gidicek. Diger yarisi da evine geldiginde insallah:).

Kizlar epidural veya spinal sezeryan olanlar olmus ve herkeste hic korkmayin diyo icime su serpiliyo. Benimde son 5 gunum cok tirsiyorum. Bilen arkadaslara da bir sorum olucak. Bu spinalde direk omirilik sivisinin icine veriyolar uyusturucuyu digerkinde dis tarafa. Doktorlarınız hangisini önerdi . Ya da kombine yapılan var mi benimki kombine olucak buyuk ihtimalle. Ama cok korkuyorum

Geçmiş olsun tekrar sancı ağır olmuş ama denemeseydin aklında kalırdı hayırlısı böyleymiş demekki sonu güzel olmuş inşallah çarçabuk iyileşir ayaklanirsin oglusunun keyfini cikarirsin oh mis kokusunu duydun ya ne güzel

Bu gayet güzelmiş ya. Mağazada açsalardı kesin alırdın gibime geliyor. Gıcıklar müşteri kaybettiler haberleri yok. Tabi biz de uygun ve kaliteli ana kucağı
Ya ben sinir olurum böyle seylere. Ortada üç kişi dolanıyor etrafımda birinin faydası Yok. Zaten onları bile zor buldular kenara koymuşlar. HBerleri yok ana kucağından. Açın da ortada görsün millet. alırsan al almazsan alma tavrına gıcık oluyorum. Ben de üzüldüm valla gurur yaptım ama ya beğenmeseydim. İade de almıyor mağazalar sağlık olsun. İnternette buluruz belki. Yada 199 luk var ondan alırız
Kartta limit olmadığı için mağazaya gitmiştik biz. Nakit alacaktık.

Canım ben oğlumda garmestan kullandım bir süre ve goguslerimi yıkamadan emzirdim doktor mu dedi sil diye
Bana hem doktor hem eczacı birşey olmaz demişlerdi de şaşırdım şimdi.
Gerçi ben çok uzun süre kullanmadım içim rahat etmedi emzirebilirsin dedikleri halde. 2 veya 3 gün kullandım sonra zeytinyağı sürdüm

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Yaa azıcık bilgi ver ama hani birlikte doğuracaktık :) gözlerin aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…