- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.121
Ben almadım canım..ihtiyaç olursa alinir diye düşündüm..çok şükür şimdilik ihtiyaç olmadıBebişi olan sevgili anneler sizlere bi sorum olacak. Şu göğüs kalkanından almış mıydınız? Aldıysanız kullandınız mı? Alsam mı bilemedim
@EvBoregi @Beyazkediiiiii @ESMERSIRINE @LastMadOnEarthUykucuSirine @sofiarya @weryew @Assos @26sever kardelen384 @Dilaraginosss
@m3rf392
@Dodine @Haydarinna
Ay başka kim vardı sizi hatırladım bi tek
Gözün aydın cnmDoğum yaptım iyiyiz 3550 50 cm ağrım var sonra yazarım
Cnm inşallah toparlanır bir an önceBebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
canım çok sevindim sonunda bebişi aldın kucağına sağlıcakla büyütKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
Maşallah tam tosuncuk..gözün aydın cnmKızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
Gözünüz aydın cnm..İyi alsamlar kizlar bugun sabah saat 11.06 da spinal anastezi ile dogum yaptim. Kizim 3.300 gr 50 cm dogdu biraz emzirmede skinti yasiyrz cok uyudugu icin ama atlatcaz ins. Ameliyatimda doktorun dedine gore onceki dikisler yapismis biraz zordu dedi ama cok sukur ben iyim agrimda cok olmadi korktum gibi deildi.ben kizima kavustum darisi tum annelere insallah herkese tek tek cvb yzamadim beni soranlara tsk ediyrm biz iyiz
Gözünüz aydın olsun cnmSelam kizlar herkese iyi geceler. Ha geldi ha gelecek derken nihayet 9u 20 gece dogurdum. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Darısı tüümmmm bekleyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle
Gözünüz aydın olsunBende dogum yaptım tam günümde darısı bekleyenlere
geçmiş olsun canım ya.inşallah iyileşirsin bir an önceSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Gözünüz aydın olsun cnm..maşallah çok tatlı..çokta sinirlimiyiz neKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
gözünüz aydın olsun cnmKızlar ben bebeğimi kucağıma aldım bugün sezaryanla.bebiş de ben de çok iyiyiz :) bu sabah nişanım geldi hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı belimde.bir kaç saat sonra hastaneye gittim.nst de düzenli sancılarım çıktı.3 cm açılma vardı.o zamana kadar pek şiddetli bişey hissetmemiştim yani sancılardan korkmayın :) ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı bebek kafa da büyüktü biliyorsunuz.bu arada kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti.çatımın iri bebek için çok uygun olmayabileceğini söyledi.beklemek istersen bekleyelim ama risk olabilir dedi.ben de riske atmak istemedim sezaryana karar verdik.epidural oldu.epiduralden hiç korkmayın fazla acılı bir işlem değil.her şey çabucak olup bitiyo.bebeği gördüğüm an dünyalar benim oldu çok acayip bir histi.3750 doğdu bu arada.şuanda göğsümde uyuyor :) darısı tüm bekleyenlerin başına hepinize kolay doğumlar diliyorum :)