2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi koruyucu varmış bi de iyileştirici. Ben mavi olandan aldım Can'ım. Koruyucu olanmış. Memnun olmandan memnun oldum :))
İyi ki almışım o zaman.

Kızlar nasılsınız ? Kimler doğurdu kimler beklemede ? Kızımla birlikteyken gün nasıl bitiyor onu bile anlamiyorum. Çokta merak ediyorum burdaki gelişmeleri. minikoglan canim ne yaptın dogurdun mu yoksa bekliyomusun hala ? Geçmişi okumayı çok istiyorum ama şimdilik mümkün değil malesef. Doguranlarin gözü aydın olsun bekleyenlere bol bol sabır diliyorum. Bi avazda kurtulun inşallah.

Bizimki 600 gr verdi ilk hafta, ilk dört gün ben de senin gibi her fırsatta dayıyordum memeyi, ama kalori kaybediyormuş öyle, ondan zayıflıyormuş doktora göre.. zaten anne sütü iki saatte dolarmış.. meme tam boşalmadan yeni süt üretilmiyor diye okudum bi yerde, bebekten sonra kalan sütü sağıyorum onu da veriyorum. Ama çok yoruldum, bi düzene gireydik Allah’ın izniyle

Meraba mayis anneleri nasilsiniz.bende nasipse mayis annesi olucam.panik atak oldugum icin sezeryanla olucam.ilk dogumumda genel anestezi olmasina ragmer cok korkuyorum.bana dua ederseniz sevinirim.bi aksilik cikmassa dogum 7mayis bu tarih tam 39 hafta bitmis olucak.butun hazirliklarim tamam bitek ben hazir degilim cok korkuyorum.Allahim herkesin yardimcisi olsun saglikli sihhatli alalim kucaklarimiza insallah

Ben ilk on gün mamayı beşlik enjektörle verdim kuzum, daha bugün biberonla verdim uykuya daldığında.. uyanıkken verirsem memeyi almazmış, dün de yenildim artık ve emzik de verdim Ayy geçicek bu günler inşallah, yüzünü görünce insan herşeyi unutuyor.. Allah’a şükür yine de, iyi olsunlar da canım benim ister mamayla ister sütle napalım, moralini bozma, allah yardımcımız olsun

Allah yardımcın olsun canım, sağ salim inşallah.

Sağlıkla al inşallah kucağına canım. Benim de 11 mayısta sezeryan tarihim. İlki de sezeryandı. Çook büyük travması var bende. Sürekli ağlıyorum. Çook korkuyorum. Hep birşey olcak endişesi. İnsallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız hepimiz

daha bugün aklıma geldin bayadır görmüyorum diye.iyiki varsın en azından rahatlatıyordu bizi

Hayırlısıyla bi dogursaydk hepimiz dün misafir geldi gecen ay a göre cok iyisin dediler ne yapaym agrılarla yaşamaya alıstm dedim gece klima çarptı galiba kaburgam batıyo nefes aldırmiyo hem çatı agrısı hem bu fena oldu sabahçıym herhalde

F fcevriye yaa cok tesekkurler cok iyi anlatmissin. O halde gercekten o bahsettigin bishop skora gore hareket etmek lazim. Zamani degilse beklemeli dedigin gibi sezeryanla sonuclaniyor yoksa. Acil bir durum olmadiktan sonra beklemek en guzeli sanirim. Bugun hafiften agrilarim olmaya basladi ama gelip gelip gidiyor suan bile mesela. Senin var mi agrilar? Sanki agriyinca doguma hazirlaniyormus vucut ve bebek iyice asagi iniyormus gibi geliyor. Bilmiyorum dogru mu.

Keşke ben de önceden alsaydım korseyi, işkence gibiydi öksürmek hapşırmak, karnıma yastık bastırıyordum ki hala düzeldi sayılmaz.. evine hoşgeldin canım
Aaa korse iyi mi geliyor yani ben ilk dogumda gülemedigim icin susun diye agladigmi bilirm iyiyse alaym bari sezeryan korsesi diye mi geciyo ki

Insallah arkadasim.ilk sezeryanin lokalmiydi genelmiydi?ben senden önce kesilicemne güzel moral veriyorum kendimecokta aglayil canini sikma Allah korusun sikinyidan sancin felan olur.bu arada sancin oluyomu

Aaa korse iyi mi geliyor yani ben ilk dogumda gülemedigim icin susun diye agladigmi bilirm iyiyse alaym bari sezeryan korsesi diye mi geciyo ki
Hı bir de gülerken ağlamak var, insanın sinirleri bozuk oluyor sanırım ota .oka gülüyorsun kikir kikir, göbeğim benden önce gülüyordu, şimdi hiç gülesim kalmadı gerçi ama ilk günler ruh hastası gibiydim resmen :) benim ilk doğumum canım bilmiyorum ama arkadaşlar iyi geldiğini söylüyor.. Yaa bu iç karın agrısı normal Doğumda da oluyor mu ki? Yoksa sadece sezeryanda mı?

Kızlar ben doğum yaptım. Zorlu bir süreçten geçtik ama şükür iyiyiz
Can'ım hayırlı olsun. Çok sevindim darısı bize

Can'ım 4 haftalık kese kasıktan görünmez ki. Çok çok zor bi ihtimal. Vajinal muayenede görebilirler. Hatta 4 haftalıkken keseye bakmazlar bile. Bence sen o ölçümlere çok güvenme. 6 haftalık olabilir bebeğin.

Ay baticon bebeğin kordona da gerek mi acaba?

Aynen ilk günler öyle oluyor snra dönüp bide o halimıze gülüyoruz sagolsun hormonlarbence normalde olmuyordur o kadar 7kat kesilip bide dikiliyoruz 10dk sürmeden bebek cikiyor tekrar dikmesi 20dk sürüyor neredeyse

Aynen ilk günler öyle oluyor snra dönüp bide o halimıze gülüyoruz sagolsun hormonlarbence normalde olmuyordur o kadar 7kat kesilip bide dikiliyoruz 10dk sürmeden bebek cikiyor tekrar dikmesi 20dk sürüyor neredeyse
Ayy beni ortadan ikiye bölecekler kesecekler diye ne gülmüştüm doğuma gittiğim sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…