2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım amin çok şükür tabiki işte ama insan yine de bi umutsuzluga düşüyor annelik böyle biseymis demek

cnm doktor sen 6+4 sun dedi zaten ama
tahmini iliski 3 nisan sat zamani da hamile kalamicama gore iliski olmadi bebegin 4 haftaliktir dedi geriden geliyo demekki bi arkadas acikladi gec dollenme olmussa olabiliyomus oyle
bende doktorun yalancisiyim cnm mecbur el mahkum haftaya yine gitcem bende memnun kalmadim zaten dusunsene keseme miyom dedi salak...daha sonra bana kizmadin demi diyo... degisir buyuk ihtimal doktor her hafta degisiyo asistanlarini koyuyolar.
bi de alttan baktirmadim ultrasona girdim cnm
bebek gozukmedi neyseki dış gebelik degil simdide boş gebelik degildir insallah :-(
ilk hamileligim bu terimleri burdan ogrendim ogrenmez olaydim valla girmicem cok sık artik kk ya

Hey masallah ya darisi biz kalanlara olsun normal istemiyo muydun canim neden sezeryan oldun kacirmisim ya ben
Normali çok istedik canım ama bebek 38. Haftada 4126gr doğdu, beklesek 4bucuk olacaktı ve daha 2 haftadan fazla vardı, Allah nasip etsin en kolayindan güzel bi doğum kuzum sana da insallahh

İşte ben de onu diyorum. İlişki 3 nisansa bebek 4 haftalık olmuyor. Adet gününün başlangıcını sayacaksın. Nasıl dr lara denk geliyorsunuz şansa. Şaşırıyorum valla. Bebeğin haftası ilişki gününe göre hesaplanmaz ki. Bizim günümüz net tüp bebek. Onda bile o güne göre hesap yapılmaz. Sata göre yapılır.

Normali çok istedik canım ama bebek 38. Haftada 4126gr doğdu, beklesek 4bucuk olacaktı ve daha 2 haftadan fazla vardı, Allah nasip etsin en kolayindan güzel bi doğum kuzum sana da insallahh
Tesekkur ederim kusum :)
Benim minnosda pek minnos kalmicak gibi 37. Haftada 3200 kilosu cuma cati muayenem var bakim kac kilo olmus bende nornal dogum diye deliriyorm ama hayirlisi neyse o olsn tabi.. ne guzel kiz ele avuca gelir derler ya oyle olmstur kuzun masallah allah daha iyi etsin bende hep tombul olsun istiyorum bogum bogum olsun insallah ismi ne kuzunun

Korkudan canım ya dua etmekten dilim şişmişti, ilkti ve ikinciyi düşünmüyorum ki :))
Kendimi gördm sende :)bende ilk oyle dedm 7.8ay snra kazaya kurban gttm.hatta sezeryandan snra ayaga kalktm o agrıyla dünyam başima yikildi nereden dogurdm dedm eşim olsaydi herhalde bogazına sarılirdm senin yüzündn diye

Sağol canım yorumun için mümkün olduğunca emziriyorum bazen saat bası bazen iki saatte bir . Geceleri bi tek 2.5 saat yapıyırum . Bgün bi tane çişli bez alabildim nasıl sevindim :) iyi ıslatmıştı yarın doktoruna götürcem bakalım neler diyecek . Aslında doyduğunu düşünüyorum öyle uykulu hali veya sürekli ağlama hali yok . İnşallah bi sıkıntı yoktur .

Canım gözün aydın almışsın kucağına bebişini sende :) ben epiduralsiz yapamazdım herhalde ya sancı kısmını 2.5-3 cm de sezeryan istiyorum diye yalvarıyodum eşime ve sancılar 35 -45 lerdeydi daha . Ama açılmam hızlı olduğu için tek doz epidural aldım ıkınmayı falan çok net hissettim en çok korktuğum ıkınamamaktı . Çok şükür ikimizd kurtulduk :) bu arada sana iri bebek diyorlardı sanki yanlışmıymış o benimki de 3400 gr 50 cm doğdu

sanirm en son ben doguracam sizi okudukca acaip heyecanlaniyorum kizlar...zerre uykum yok..uyuyamıyorummm surekli wc ye gidiyorum, sagdan sola donerken resmen acı cekiyorum..sanirim en son bayılip uyuyorum
sezeryan korsesi almali miyiz kafam karisti??? bazi kaynaklarda karin kaslarini tembellestirdigi icin toparlanma surecini geciktirdigini okudum da..bilemedim napsam alsam mi

Canım birileri karışınca insan çıldırıyor. Zaten rahat değilsin kafa gidik bi doğuma takıyorsun bi yemene bi gelisip gelismedigine bi doğum sonrasına kafa bi dünya birde sana ye yada yeme yuru yada yürüme gibi laflar gelince patlayasi geliyor. Ne bileyim offff daralmamak elde degil

Kendimi gördm sende :)bende ilk oyle dedm 7.8ay snra kazaya kurban gttm.hatta sezeryandan snra ayaga kalktm o agrıyla dünyam başima yikildi nereden dogurdm dedm eşim olsaydi herhalde bogazına sarılirdm senin yüzündn diye
Ayy deme arkadaşım 8ay mı :)) ben Doğumdan sonra iki gün eşimin yüzüne bakmadım, nefret ettim resmen, bir de tüm agrıyı acıyı ben cektim beyefendi tebrikleri kabul etti

Bende öyle diyorumdum ancak 4 yıl sonra kızımın bir kardeşi olmalı diye düşünemeye başladıktan sonra cesaret ettim
Büyük de konuşmak istemem ama zaten doğumu burnumdan getirdiler ailecek, şimdilik ikinci ihtimali zor gibi duruyor.. ama kardeş konusunda haklısın canım bakalım allah ne yazdı kaderimize yaşayıp görcez

Sanırım en şanslı benim en son ben doğuracağım kızım kazı çalışmalarına hız vermezse :) benim en çok merak ettiğin.bebislerimizin sagligi.
Benimde yürümezsem bile hep 2 saatin sonunda düşüyordu.
Sadece beyaz un ve şeker mı ya kızartma. Gerçi bol yoğurtla yiyince o kadar çıkartmıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…