- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.501
Aynen hic yoktan baba oluyolar gbime gelmisti 9ay taşı dogum agrısı falan erkeklere hic birsey olmuyo.gerci aman onlara birsey olmasn nazların gecilmez ömür boyuAyy deme arkadaşım 8ay mı :)) ben Doğumdan sonra iki gün eşimin yüzüne bakmadım, nefret ettim resmen, bir de tüm agrıyı acıyı ben cektim beyefendi tebrikleri kabul etti
Büyük de konuşmak istemem ama zaten doğumu burnumdan getirdiler ailecek, şimdilik ikinci ihtimali zor gibi duruyor.. ama kardeş konusunda haklısın canım bakalım allah ne yazdı kaderimize yaşayıp görcez
bende bilmiyorum ki cnm bebek dusundugum gunden beri doktorlarla sinaniyorum daha neler neler..İşte ben de onu diyorum. İlişki 3 nisansa bebek 4 haftalık olmuyor. Adet gününün başlangıcını sayacaksın. Nasıl dr lara denk geliyorsunuz şansa. Şaşırıyorum valla. Bebeğin haftası ilişki gününe göre hesaplanmaz ki. Bizim günümüz net tüp bebek. Onda bile o güne göre hesap yapılmaz. Sata göre yapılır.
Bı ılık duşa gir sancın geçmezse yalancı degildirKizlar agrilarim artmaya basladi ve siklasti. Dakika tuttum 3 dakikada bir yaklasik 40 sn suruyor karnimda hissediyorum agriyi. Esim uyuyor. Uyandirmayayim diyorum simdilik cekebildigim kadar evde cekeyim. Belki yalanci sancidir hic bilmiyorum suan ne cekiyorum ne yapmam lazim
Bn dogum yapmadim bilmiyorum. Ilik bi dus al diyo herkes. Bide hareketleri takip et. Bncede evde cekKizlar agrilarim artmaya basladi ve siklasti. Dakika tuttum 3 dakikada bir yaklasik 40 sn suruyor karnimda hissediyorum agriyi. Esim uyuyor. Uyandirmayayim diyorum simdilik cekebildigim kadar evde cekeyim. Belki yalanci sancidir hic bilmiyorum suan ne cekiyorum ne yapmam lazim
Saol kuzum süt sağma vaktim şuan :)Keşke ben de önceden alsaydım korseyi, işkence gibiydi öksürmek hapşırmak, karnıma yastık bastırıyordumki hala düzeldi sayılmaz.. evine hoşgeldin canım
Eger bebek sat a göre uyumsuzsa ilerleyen haftalarda bebegın gelisimine gore yeni bi sat ayarlar doktorun. Benim sat 1temmuz yani 44haftalik olması lazm ama uzaktan yakindan alakasi yok 1temmuzla ultrason olcümune gore 19agustos cikiyor 36 haftalik arada kocaman 8hafta fark var mesela 2hafta snra anlasılir senindebende bilmiyorum ki cnm bebek dusundugum gunden beri doktorlarla sinaniyorum daha neler neler..
insallah bundan sonra denk gelmez ne diyim..
bakalim haftaya asistan degisir onsallah o salak cikmaz..
hayirli saglikli olsum da varsin gec goreyim cnm
Bı ılık duşa gir sancın geçmezse yalancı degildir
Bn dogum yapmadim bilmiyorum. Ilik bi dus al diyo herkes. Bide hareketleri takip et. Bncede evde cek
Eşine bence haber ver duşa girdiginı kulagi sende olsun ne olur ne olmazGireyim dusa cunku agrilar devam ediyor gelip gidiyor.
B Berenimo877 hareketler derken bebegin hareketleri mi pek hareketli degil normalde de. Suan da pek hissedmiyorjm bebegi, agri var sadece
Ben en son kontrolden sonra tamamen saldim ve yiyorum bakalim bu hafta kac kilo almis bebek cok merak ediyorum.yarin belli olur. Bide dogumdan sonra 40 gun daha devam edicez demistin gecen gun. Inan benim takaatim yok yapabilecegime inanmiyorm. Nefsimi biraz sondurmem lazim. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Kendimi suan icin cok dusunemiyorm. Kafamda normal doguma odaklanmis sekilde bekliyorm. Yarin cati muayenem var
Ben ağzımın tadını bozdugu için istesem de yiyemiyorum aslında...ilk zamanlar tadına bakayım azıcık diyordum şimdi imkanı yok beyaz ekmeğin bir lokması bile mahfediyor saatlerce gitmiyor ağzımdan o kötü tat...o yüzden alıştım galiba...şekerli ve karbonhidratlı her şey pirinç bile ıyyyyyy çok kötü...yemekten keyif almayı özledim
Hadi hayırlısı olsun insallah kuzum, bebek kendi seçiyor doğum şeklini sağlıklı olsun da nasıl doğarsa artik. nil canımTesekkur ederim kusum :)
Benim minnosda pek minnos kalmicak gibi 37. Haftada 3200 kilosu cuma cati muayenem var bakim kac kilo olmus bende nornal dogum diye deliriyorm ama hayirlisi neyse o olsn tabi.. ne guzel kiz ele avuca gelir derler ya oyle olmstur kuzun masallah allah daha iyi etsin bende hep tombul olsun istiyorum bogum bogum olsun insallah ismi ne kuzunun
Bende varım hemde insulinli
İyiyiz şükürbugün birlikteliğimizin 17. Günü bitiyor yavaş yavaş oturdu düzenimiz. Şimdilik emme ve uyuma dışında pek birşey yapmıyor kuzucuk karnımda olsa daha 37. Haftasında olacaktı malum hala karnımdaki gibi takılıyor bence 40ından sonra huyu suyu değişir mi bilmem
Duydu sesime kalkti zaten simdi geri yatti sancilar devam ediyor ama duzensizlesti dustan sonra ve kisaldi. Belki giderek azalir. Sagol dusundugun icjnEşine bence haber ver duşa girdiginı kulagi sende olsun ne olur ne olmaz
Com gecmis olsun canım, hemde gözün aydın olsun, ne olacagimiz belli olmuyorKızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
Benim bildiğim birde duşun haricinde, 1 yada 2 bardak soğuk su içip sol yana yatmak, yine değişen bir şey olmazsa o zaman doktora gidilecek diye soylemisti hemşiremiz..Duydu sesime kalkti zaten simdi geri yatti sancilar devam ediyor ama duzensizlesti dustan sonra ve kisaldi. Belki giderek azalir. Sagol dusundugun icjn
Ne demek canim.Yalancıdir büyük ihtimal o zaman sancılar ne zor su belirsizlikDuydu sesime kalkti zaten simdi geri yatti sancilar devam ediyor ama duzensizlesti dustan sonra ve kisaldi. Belki giderek azalir. Sagol dusundugun icjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?