2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar agrilarim artmaya basladi ve siklasti. Dakika tuttum 3 dakikada bir yaklasik 40 sn suruyor karnimda hissediyorum agriyi. Esim uyuyor. Uyandirmayayim diyorum simdilik cekebildigim kadar evde cekeyim. Belki yalanci sancidir hic bilmiyorum suan ne cekiyorum ne yapmam lazim

Aynen hic yoktan baba oluyolar gbime gelmisti 9ay taşı dogum agrısı falan erkeklere hic birsey olmuyo.gerci aman onlara birsey olmasn nazların gecilmez ömür boyu

bende bilmiyorum ki cnm bebek dusundugum gunden beri doktorlarla sinaniyorum daha neler neler..
insallah bundan sonra denk gelmez ne diyim..
bakalim haftaya asistan degisir onsallah o salak cikmaz..
hayirli saglikli olsum da varsin gec goreyim cnm

Bı ılık duşa gir sancın geçmezse yalancı degildir

Bn dogum yapmadim bilmiyorum. Ilik bi dus al diyo herkes. Bide hareketleri takip et. Bncede evde cek

bende bilmiyorum ki cnm bebek dusundugum gunden beri doktorlarla sinaniyorum daha neler neler..
insallah bundan sonra denk gelmez ne diyim..
bakalim haftaya asistan degisir onsallah o salak cikmaz..
hayirli saglikli olsum da varsin gec goreyim cnm
Eger bebek sat a göre uyumsuzsa ilerleyen haftalarda bebegın gelisimine gore yeni bi sat ayarlar doktorun. Benim sat 1temmuz yani 44haftalik olması lazm ama uzaktan yakindan alakasi yok 1temmuzla ultrason olcümune gore 19agustos cikiyor 36 haftalik arada kocaman 8hafta fark var mesela 2hafta snra anlasılir seninde

Canım bende saldım ama idareli. Mesela Hunilimom bi katmer dedi aklıma girdi esimde beni yoldan cikarmaya meyilli. Iki sabah kahvaltıda katmer hopurdettim. Az kaldı doğuma bence doğumdan sonra hepimiz hop duzelicez. 40 gün diyet sonra şeker yüklemesi dediler evet. Yine diyetimizi kacamaklarla yaparız ama yapar sonra temiz bir şeker yüklemesi sonucunu buradan paylaşırız.
Çatı muayenesinde kasma kendini canım. Tedirginliğini paylaşırsan daha rahat geçer. Kanamam olduğu gün acil de doktor acilmam için mi neden bilmem.bi parmakladı. O eldiveni falan eline geçirip hazirlanirken nasıl baktıysam bunu yapmak zorundayım hemen geçicek dedi.

Bende canım doğumdan sonra geçicek inşallah. Hayallerimi kimse yılmasın lütfen. Bende senin gibi farklı yağ farklı salça hemen midemi geriyor. Akraba eş dost ta yemek yemek hayal yani. Özleriyim.bi ton yemek var.

Hadi hayırlısı olsun insallah kuzum, bebek kendi seçiyor doğum şeklini sağlıklı olsun da nasıl doğarsa artik. nil canım

Bende varım hemde insulinli

Canım ay seni atlamışım yaaa senin bebiş 11 i gözüküyor normal doğum mu olacak. Insulin başlamak için daha yüksek olması gerekiyor sanırım neyse ki bitti sayılır hamileligimiz. Yarın endokrin bakalım ne diyecek. Herşey yolunda olur inşallah.

Maşallah size ne guzel bir duzen tuturmussunuz. senin kız erken gelmek istedi madem anne karnındaki gibi takilacakti orada kalsaydı ya. Şaka bir yana bazı bebisler 20 sinden sonra bazıları 40 indan sonra değişiyor. Bence alışılan düzende devam etseler ne güzel olur. Birde şu gelişim ataklari zamanlarında huysuz oluyorlar ya ayyy ki ne ayyyyy. Oglum o atakları bayağı huzursuz geçirmişti birde kolik ti

Kızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim

Gündüzleri karnım sertleşiyor, top gibi oluyor, oğlan masallah karateci çocuk gibiyken, beni yürütmüyor bile.

Nst ye girdim , yemek yedim cikolata yedim
Çıt yok , uyuyor küçük tosun, şimdi buna ne denir, beni yalancı çıkarıyor şimdiden

Haftaya 37. Haftada olucam nst ye giricem tekrar, doktorum yine tarihi vermedi. 39… haftada alicaz , ondan önce bir aksilik olmazsa diyor .Daha 3 hafta var. Cleaxin iğne olmicam artık. Coraspini de artık kesicez dedi. Merak etme Bir şey olmaz dedi . Bakalım . Tedirginlik var istemeden de olsa

Benim günlerim zor geçiyor, annem babam yanıma geldiler fakat ,iyice sıkılmaya başladılar, bu duruma benimde canım sıkılıyor. Dün aksam ağlayarak dua ettim , bir sebep olsa da daha erken doğumum olsa diye. Hem bırakıp gidemiyorlar zor yurudugum için. Hemde böyle olunca ben sıkılıyorum . Kendim 1 kilo vermişim. Bebeğim 34 haftalık iken 2200 Gr di. Şimdi 2600 Gr olmuş. Normal dir herhalde . Bir tek sevincim bebegimin iyi olması şu an. İnsalİah daha fazla stres olmadan bebeklerimizin kucağımiza aliriz.

Bende ne dolmuşum, kusura bakmayın kızlar, sinirlerim yiprandi biraz.

Com gecmis olsun canım, hemde gözün aydın olsun, ne olacagimiz belli olmuyor

Duydu sesime kalkti zaten simdi geri yatti sancilar devam ediyor ama duzensizlesti dustan sonra ve kisaldi. Belki giderek azalir. Sagol dusundugun icjn
Benim bildiğim birde duşun haricinde, 1 yada 2 bardak soğuk su içip sol yana yatmak, yine değişen bir şey olmazsa o zaman doktora gidilecek diye soylemisti hemşiremiz..

Off gercekten dua ediyorum artk bi an once doguraym şu saat oldu gözüme uyku girmedi 17aylik oglum var hic durmuyor bense yatamiyorum hava cok sıcak klimada yatiyorum bi üsüyorum bi terliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bel agrım cok allahın zoruna gtmesn çok sıkıldm artk yasanırm lohusalıgm zor gecıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…