2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gecmis olsun ve gözün aydin canim
Kizlar benim de gecen hafta protein cikmisti hatta bunun uzerine 24 saat idrar biriktirme yaptik orda da protein cikti Ama ödem hic olmadi tansiyon da gunde 3 kez bakiyorum
Bugun yine idrar testi yaptik protein falan kalmamis
Tabi ödem ve tansiyona karsi her an tetikteyiz

Benim bildiğim birde duşun haricinde, 1 yada 2 bardak soğuk su içip sol yana yatmak, yine değişen bir şey olmazsa o zaman doktora gidilecek diye soylemisti hemşiremiz..

Ne demek canim.Yalancıdir büyük ihtimal o zaman sancılar ne zor su belirsizlik

Sancilar yine siklasti ama kisaldi biz de 4 gibi hastaneye geldik. 3 cm acilma olmus yatisim yapildi. Nst yapildi ama sancim hastaneye gelince iyice azaldi suni yollari gorunuyor bana sanirim

Can'ım hadi hayırlısı hakkında. Suni de olsa süreç hızlanıyor sıkıntı yapma Allah yardımcın olsun.

Ayyy gözünaydın ne mutlu. İnş geçer sıkıntıların Can'ım benim. Kızını almışsın ya kucağına. Gerisi geçecek inş.

Az kaldı Can'ım. Sabır birazcık. Ben de stresliyim zor dayanıyorum artık. Ben de iki gündür bel fıtığı olmuş gibi yürüyorum. ama yavrularımız iyi olsun yeter.

Sancilar yine siklasti ama kisaldi biz de 4 gibi hastaneye geldik. 3 cm acilma olmus yatisim yapildi. Nst yapildi ama sancim hastaneye gelince iyice azaldi suni yollari gorunuyor bana sanirim
Aaa sag salim agrısız sızısız dogum yaparsın inşallah yavrunu kucagina alırsn.olsun suni olsun yeter kı kısa sürsün dogumun korkma sonu herşeye deger yavrunu düşün

Bizim bu hafta sonu yaşadığımiz bishop skorunu arttırmak lazım acil stresinden dolayı bebek kaçtı iyice yukari. Poposu kaburgama yapıştı. Ne ağrım var ne sizim. Senin ağrıların gidip gidip geliyorsa belki bir iki güne doğurursun. Ağrın çok olursa bana yolla bir kısmını..

Kızlar sırt ağrısı çeken var mı geceden beri uyuyamıyorum bir buçuk saatlik uykuyla duruyorum nasıl geçecek bu ağrı

Aaa sag salim agrısız sızısız dogum yaparsın inşallah yavrunu kucagina alırsn.olsun suni olsun yeter kı kısa sürsün dogumun korkma sonu herşeye deger yavrunu düşün
Ahh kuzu sen neredeyse hiç uyumuyorsun ne zaman baksam buralardasın, allah hayırlı doğumlar versin tez zamanda inşallah diyelim madem iyice zorlaşmaya başladı

Canım çok geçmiş olsun Allah korusun bebeğini de seni de insallah

Canım benimkisi kendiliğinden sakin uysal mesela kimseye zarar vermez biri ona kızınca kaçar (bu kadarı hoşuma gitmiyor) ama kardeşi açısından düşünürsek onu çok seviyor ilgilenmek mama verirken biberonu tutmak hoşuna gidiyor akşam bezini degistirecektim mesela büyüğün kucugu ağlıyordu asla onu odada yalnız bırakmak benimle gitmek istemedi .. bende onu bebekle bırakamam kuacaklamak ister zarar verebilir belki bilmeden ama bilerek zarar kıskançlık yok şimdilik. Tek üzüldüğüm benden ilgi istiyor ama kucaklayamiyorum, düşünce yetişemiyorum bı de ameliyat yerime çarptı diye tam iç içe olamıyorum ona uzuluyorum. Benle uzanıp uykuya dalardi ama dün uzaninca eskisi gibi sağa sola ayak sallamaya başladı korktu annem göturdu o da uzgunce gitti sesini çıkarmadi biz onlarla ilgilenecek kadar iyileşince sıkıntı yaşamayiz bence öyle düşünüyorum yaşlar yakın onlar artık oyun arkadaşı olacak oynarken bize ihtiyacı olmayacak ikisininde

Sor canım tabi bı de ben ilkokulda rehber öğretmen im ya az çok nasıl davranmalı kestiriyorum ama bu da çocuktan çocuğa değişir . Mesela eşim bebekten tamamen uzaklaşsin uzaktan sevsin istiyor ama mümkün değil bu temas yanında güvenli biriyle olmalı o da sevmeli uzak tutulmamalı. Ben bebi cinarin bebi cici diyorum o arada opuyorum çınarı (2yasindakimi) çok hoşuna gidiyor hayvanat bahçesine bayılır evde bunaldi eşime söyleyeceğim kahvaltıdan sonra ilk iş oraya götürecek zorunlu olmadıkça çocuğun yaşantısında çok oynama yapılmamalı eskisi gibi olmalı çok sevdiği şeyler biz düzenli hayvanat bahçesine giderdik mesela

Merhaba canim bebegini saglikla sihhatle sorunsuz kucagina alirsin inşallah.

Geçmiş olsun gözün aydın canım. Kizinla sana sağlıklı mutlu ömürler inşallah. Şimdi daha iyisindir umarim

Benimde 17 mayıs sezeryan tarihi ama 2 hafta ilerden gitti için beni zorluyo nefes darli yapiyo çarşambaydi pazartesi olsun dedim tamam dedi cumartesi de nst icin gel dedi spinal olcam eşimde gircek ins
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini canim

Canım ne kusuru ne demek. Bende hamileliğin çoğunu annem de geçirdim şimdi evime geçtim.isleri yapmak yetiştirmek zor oluyor ama en azından sinirlerim gerilmiyor. Bazen eşime çatıyorum haklı olarak ama bide annem olsa daha zor olacak. Sadece su hastaneye giderken birisi yanimda olsa diyorum o kadar. Baba ogul evde oluyorlar ben tek hastaneye gidiyorum sanciyla zor oluyor.
Az kaldı öyle düşün canım benim sıkma kendini.

Inşallah tez zamanda iyilerlesin onun da sana ihtiyacı var belli çok üzüldüm oğlumda böyle olacak kesin çok bağlı çünkü(( napalim hayırlısı böyleymiş zamanla herşey düzen e girecek insallah

Canım bir avazda doğurursun umarım. Eğer acilmama yardım edecekse suni çok korkutucu bir olay değil. Suni sanci ile doğum yapan arkadaşlar var biliyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…