- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.521
Kızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
Benim bildiğim birde duşun haricinde, 1 yada 2 bardak soğuk su içip sol yana yatmak, yine değişen bir şey olmazsa o zaman doktora gidilecek diye soylemisti hemşiremiz..
Ne demek canim.Yalancıdir büyük ihtimal o zaman sancılar ne zor su belirsizlik
Can'ım hadi hayırlısı hakkında. Suni de olsa süreç hızlanıyor sıkıntı yapma Allah yardımcın olsun.Kizlar agrilarim artmaya basladi ve siklasti. Dakika tuttum 3 dakikada bir yaklasik 40 sn suruyor karnimda hissediyorum agriyi. Esim uyuyor. Uyandirmayayim diyorum simdilik cekebildigim kadar evde cekeyim. Belki yalanci sancidir hic bilmiyorum suan ne cekiyorum ne yapmam lazim
Ayyy gözünaydın ne mutlu. İnş geçer sıkıntıların Can'ım benim. Kızını almışsın ya kucağına. Gerisi geçecek inş.Kızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
Az kaldı Can'ım. Sabır birazcık. Ben de stresliyim zor dayanıyorum artık. Ben de iki gündür bel fıtığı olmuş gibi yürüyorum.Gündüzleri karnım sertleşiyor, top gibi oluyor, oğlan masallah karateci çocuk gibiyken, beni yürütmüyor bile.
Nst ye girdim , yemek yedim cikolata yedim
Çıt yok , uyuyor küçük tosun, şimdi buna ne denir, beni yalancı çıkarıyor şimdiden
Haftaya 37. Haftada olucam nst ye giricem tekrar, doktorum yine tarihi vermedi. 39… haftada alicaz , ondan önce bir aksilik olmazsa diyor .Daha 3 hafta var. Cleaxin iğne olmicam artık. Coraspini de artık kesicez dedi. Merak etme Bir şey olmaz dedi . Bakalım . Tedirginlik var istemeden de olsa
Benim günlerim zor geçiyor, annem babam yanıma geldiler fakat ,iyice sıkılmaya başladılar, bu duruma benimde canım sıkılıyor. Dün aksam ağlayarak dua ettim , bir sebep olsa da daha erken doğumum olsa diye. Hem bırakıp gidemiyorlar zor yurudugum için. Hemde böyle olunca ben sıkılıyorum . Kendim 1 kilo vermişim. Bebeğim 34 haftalık iken 2200 Gr di. Şimdi 2600 Gr olmuş. Normal dir herhalde . Bir tek sevincim bebegimin iyi olması şu an. İnsalİah daha fazla stres olmadan bebeklerimizin kucağımiza aliriz.
Bende ne dolmuşum, kusura bakmayın kızlar, sinirlerim yiprandi biraz.
Aaa sag salim agrısız sızısız dogum yaparsın inşallah yavrunu kucagina alırsn.olsun suni olsun yeter kı kısa sürsün dogumun korkma sonu herşeye deger yavrunu düşünSancilar yine siklasti ama kisaldi biz de 4 gibi hastaneye geldik. 3 cm acilma olmus yatisim yapildi. Nst yapildi ama sancim hastaneye gelince iyice azaldisuni yollari gorunuyor bana sanirim
Bizim bu hafta sonu yaşadığımiz bishop skorunu arttırmak lazım acil stresinden dolayı bebek kaçtı iyice yukari. Poposu kaburgama yapıştı. Ne ağrım var ne sizim. Senin ağrıların gidip gidip geliyorsa belki bir iki güne doğurursun. Ağrın çok olursa bana yolla bir kısmını..F fcevriye yaa cok tesekkurler cok iyi anlatmissin. O halde gercekten o bahsettigin bishop skora gore hareket etmek lazim. Zamani degilse beklemeli dedigin gibi sezeryanla sonuclaniyor yoksa. Acil bir durum olmadiktan sonra beklemek en guzeli sanirim. Bugun hafiften agrilarim olmaya basladi ama gelip gelip gidiyor suan bile mesela. Senin var mi agrilar? Sanki agriyinca doguma hazirlaniyormus vucut ve bebek iyice asagi iniyormus gibi geliyor. Bilmiyorum dogru mu.
Hayirli haberlerini bekliyoruz canım. Allahın izniyle kolay bir doğum olur inşallahSancilar yine siklasti ama kisaldi biz de 4 gibi hastaneye geldik. 3 cm acilma olmus yatisim yapildi. Nst yapildi ama sancim hastaneye gelince iyice azaldisuni yollari gorunuyor bana sanirim
Ahh kuzu sen neredeyse hiç uyumuyorsunAaa sag salim agrısız sızısız dogum yaparsın inşallah yavrunu kucagina alırsn.olsun suni olsun yeter kı kısa sürsün dogumun korkma sonu herşeye deger yavrunu düşün
Canım çok geçmiş olsun Allah korusun bebeğini de seni de insallahKızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
Canım benimkisi kendiliğinden sakin uysal mesela kimseye zarar vermez biri ona kızınca kaçar (bu kadarı hoşuma gitmiyor) ama kardeşi açısından düşünürsek onu çok seviyor ilgilenmek mama verirken biberonu tutmak hoşuna gidiyor akşam bezini degistirecektim mesela büyüğün kucugu ağlıyordu asla onu odada yalnız bırakmak benimle gitmek istemedi .. bende onu bebekle bırakamam kuacaklamak ister zarar verebilir belki bilmeden ama bilerek zarar kıskançlık yok şimdilik. Tek üzüldüğüm benden ilgi istiyor ama kucaklayamiyorum, düşünce yetişemiyorum bı de ameliyat yerime çarptı diye tam iç içe olamıyorum ona uzuluyorum. Benle uzanıp uykuya dalardi ama dün uzaninca eskisi gibi sağa sola ayak sallamaya başladı korktu annem göturdu o da uzgunce gitti sesini çıkarmadi biz onlarla ilgilenecek kadar iyileşince sıkıntı yaşamayiz bence öyle düşünüyorum yaşlar yakın onlar artık oyun arkadaşı olacak oynarken bize ihtiyacı olmayacak ikisinindeCanim şimdi bi mahindra gördümde iki yaşında demissin benim oğlumda temmuzda 2 yaşında olacak zorlukları çok mu nasıl gidiyor şimdilik oğlum kardeş kardeş diye karnımı opuyo seviyo ama doğunca değişir mi acaba sabah top almış oynayalım diyo koltuğa köy diyo:) karnından daha doğmadı doğunca diyorum seviniyo ama doğunca işler değişir mi
Sor canım tabi bı de ben ilkokulda rehber öğretmen im ya az çok nasıl davranmalı kestiriyorum ama bu da çocuktan çocuğa değişir . Mesela eşim bebekten tamamen uzaklaşsin uzaktan sevsin istiyor ama mümkün değil bu temas yanında güvenli biriyle olmalı o da sevmeli uzak tutulmamalı. Ben bebi cinarin bebi cici diyorum o arada opuyorum çınarı (2yasindakimi) çok hoşuna gidiyor hayvanat bahçesine bayılır evde bunaldi eşime söyleyeceğim kahvaltıdan sonra ilk iş oraya götürecekKüçük olunca laftan da anlaamz.benimki de laftan anliyo ama zarar verir diye korkuyorum biraz o potansiyelde var benimkimde.bakalim bizi nasıl zorluklar bekliyo.ben doğumdan sonra iki cocuklu annelerin fikrini merak edip bol bol sorarim sizlere artik
Bel sırt bacak kasık ağrısı. Ne ararsan var Can'ımKızlar sırt ağrısı çeken var mı geceden beri uyuyamıyorum bir buçuk saatlik uykuyla duruyorum nasıl geçecek bu ağrı
Merhaba canim bebegini saglikla sihhatle sorunsuz kucagina alirsin inşallah.Meraba mayis anneleri nasilsiniz.bende nasipse mayis annesi olucam.panik atak oldugum icin sezeryanla olucam.ilk dogumumda genel anestezi olmasina ragmer cok korkuyorum.bana dua ederseniz sevinirim.bi aksilik cikmassa dogum 7mayis bu tarih tam 39 hafta bitmis olucak.butun hazirliklarim tamam bitek ben hazir degilim cok korkuyorum.Allahim herkesin yardimcisi olsun saglikli sihhatli alalim kucaklarimiza insallah
Kızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
Öylede çok alışık değil kimseye idare edicez artikYanında birileri olucksa hic dert etme bende bakacak kimsen yok sanıyorum madem annen kardeslerin var bosver idare etsinler düşünme bakılır durur sen kendini sağlığını düşün
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini canimBenimde 17 mayıs sezeryan tarihi ama 2 hafta ilerden gitti için beni zorluyo nefes darli yapiyo çarşambaydi pazartesi olsun dedim tamam dedi cumartesi de nst icin gel dedi spinal olcam eşimde gircek ins
Gündüzleri karnım sertleşiyor, top gibi oluyor, oğlan masallah karateci çocuk gibiyken, beni yürütmüyor bile.
Nst ye girdim , yemek yedim cikolata yedim
Çıt yok , uyuyor küçük tosun, şimdi buna ne denir, beni yalancı çıkarıyor şimdiden
Haftaya 37. Haftada olucam nst ye giricem tekrar, doktorum yine tarihi vermedi. 39… haftada alicaz , ondan önce bir aksilik olmazsa diyor .Daha 3 hafta var. Cleaxin iğne olmicam artık. Coraspini de artık kesicez dedi. Merak etme Bir şey olmaz dedi . Bakalım . Tedirginlik var istemeden de olsa
Benim günlerim zor geçiyor, annem babam yanıma geldiler fakat ,iyice sıkılmaya başladılar, bu duruma benimde canım sıkılıyor. Dün aksam ağlayarak dua ettim , bir sebep olsa da daha erken doğumum olsa diye. Hem bırakıp gidemiyorlar zor yurudugum için. Hemde böyle olunca ben sıkılıyorum . Kendim 1 kilo vermişim. Bebeğim 34 haftalık iken 2200 Gr di. Şimdi 2600 Gr olmuş. Normal dir herhalde . Bir tek sevincim bebegimin iyi olması şu an. İnsalİah daha fazla stres olmadan bebeklerimizin kucağımiza aliriz.
Bende ne dolmuşum, kusura bakmayın kızlar, sinirlerim yiprandi biraz.
Inşallah tez zamanda iyilerlesin onun da sana ihtiyacı var belli çok üzüldüm oğlumda böyle olacak kesin çok bağlı çünküCanım benimkisi kendiliğinden sakin uysal mesela kimseye zarar vermez biri ona kızınca kaçar (bu kadarı hoşuma gitmiyor) ama kardeşi açısından düşünürsek onu çok seviyor ilgilenmek mama verirken biberonu tutmak hoşuna gidiyor akşam bezini degistirecektim mesela büyüğün kucugu ağlıyordu asla onu odada yalnız bırakmak benimle gitmek istemedi .. bende onu bebekle bırakamam kuacaklamak ister zarar verebilir belki bilmeden ama bilerek zarar kıskançlık yok şimdilik. Tek üzüldüğüm benden ilgi istiyor ama kucaklayamiyorum, düşünce yetişemiyorum bı de ameliyat yerime çarptı diye tam iç içe olamıyorum ona uzuluyorum. Benle uzanıp uykuya dalardi ama dün uzaninca eskisi gibi sağa sola ayak sallamaya başladı korktu annem göturdu o da uzgunce gitti sesini çıkarmadi biz onlarla ilgilenecek kadar iyileşince sıkıntı yaşamayiz bence öyle düşünüyorum yaşlar yakın onlar artık oyun arkadaşı olacak oynarken bize ihtiyacı olmayacak ikisininde
Sancilar yine siklasti ama kisaldi biz de 4 gibi hastaneye geldik. 3 cm acilma olmus yatisim yapildi. Nst yapildi ama sancim hastaneye gelince iyice azaldisuni yollari gorunuyor bana sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?