2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar mesajlarinizin hepsini tek tek okudum ama alintilayamadim. Hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler.
dogurdum canim dogurdum :) 6 dk kala tam gününde dogdu:)

Kizlar yuz kere dogum hikayemi anlatmaya giristim ama firsat olmadi umarim bu kez olur :)hizlica anlatacam malum bebek durmuyor :)

1 mayis gunu saat 4 gibi 4 cm açıklık, %70 silinme ile yattim dogum servisine. 2 saat boyunca hic sancim olmasi nst de falan da cikmadi. Ben pisman oldum keske yatmasaydim dedim. Sonra doktor muayene etti. Açılmam ilerlememis ama silinmem tamamlanmis. Bu silinmeyle cok cabuk dogurursun dedi suni sanci verdi saat 6 gibi. Saat 10 bucuga kadar hic sancim yoktu acikligim 5 cm olmustu ben hala bunaliyorum pismanim yattigim icin. 10 bucuktan sonra hafif hafif basladi sancilar. Saat 11 oldu acikligim hala 5 cm. Sonra saat 11.20 civari sancilarim baya artti allahim dedim 5 cm aciklikla bu sancilari ceekiyorsam ben bittim kesin doguramam. Neyse ebe tekrar muayene etti ben şok. Acikligim 8 cm olmus. Ebe cok iyi dedi. Sonra sancilar inanilmaz hal aldi bana ikinma hissi gelmeye basladi saat 11.40 civari. Ebeye dedim bana ikinma hissi eliyor tekrar kontrol etti acikligim tamamlanmis hemen apar topar dogumhaneye gittik. Saat 11:54 de yavrumu dogurdum 3.300 gram 50 cm. Dogum sancilarinin gercekten dayanilmaz oldugu an son yarim saatti kizlar ve toplasan zaten 1 bucuk saat anca sanci cektim. Rabbim nasil yaratiyorsa dogurdugun an zerre acı kalmiyor. Buraya kadar her sey mukemmel. Ama kizlar aşırı yirtigim olmus. Dikis icin spinal anestezi oldum. Yarim saat dikis diktiler cok fazla dikisim var. O yuzden cok ağrılıyım ve emzirirken canimdan can gidiyor göğüslerim asiri aciyor sezeryanlidam daha cok dikisim var saniyorum
Hala hastanedeyim. İki gun daha kalmam lazim gibi ama ben bugun tabircu olmayi düşünüyorum. Cok bunaldim.

İlk hafta çok zor geçecek belli buna hazır ol canım etrafındakilere babaya çok iş dusuyor bizimkisi dün uyumayan oymuş gibi gidip yattı bende bugün cemkirdim o yeterince ilgilense daha kolay gececk

Cok güzel bişey normal doğum valla kiskaniyorum sizi inşallah dikişlerin de iyileşir en kısa zamanda

Cok güzel bişey normal doğum valla kiskaniyorum sizi inşallah dikişlerin de iyileşir en kısa zamanda
İnsallah ya. Ama iki gundur dikislerden dolayi cok zorlaniyorum. Bebegimi yatarak emziremiyorumz e oturamiyorum da canim aciyor. Zor bir durumdayim yani. Sezeryan olsam anca bu kadar cekerdim sonrasinda diyorum :/

İnsallah ya. Ama iki gundur dikislerden dolayi cok zorlaniyorum. Bebegimi yatarak emziremiyorumz e oturamiyorum da canim aciyor. Zor bir durumdayim yani. Sezeryan olsam anca bu kadar cekerdim sonrasinda diyorum :/
Canım açılman tammiş niye kesi bu kadar olmuş ki yengeme de öyle yapmışlardı aslında ikinman tam miydi senin belki spinal aldın ikinamadin ondan mı öyle yaptilar

Can'ım ne güzel normal Doğum istiyordun ısrarla ve oldu işte. Yalnız bebişin kilosuna şaşırdım. Ne kadar yüksek söylüyorlardı kilosunu bi ara. Karnının küçüklüğüne şaşırıyorduk hatta. Maşallah oğluşuna. Demek ki kilo az daha fazla olsaymış daha çok dikişin olurdu.
Bu silinme dediğin şey ne? İlk kez duyuyorum onu da.
Dikişlerden dolayı mı tutmak istiyorlar seni hastanede? Normalde ertesi gün taburcu ederler. Allah bize de nasip etsin tez zamanda.

sofiarya canım hiç sağmayın mı diyosun sen şimdi bende ilk zamanlar bebek yoruluyo cok uzun ememiyo yağlı faydalı kısımı ememiyo diye emdikten sonra kalanı sağayım diyodum süt iyice gelmeye baslayınca tabi

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. Doğuramadım doğuramadım derken biranda doğuruverdin valla :) Bizimkiler gününü bekliyormuş demekki. Dikişlerin de iyileşir en kısa sürede inşallah. Öp bebişini bizim için.

Kızlar ben 2 gündür resmen depresyona girdim heralde ilk kez dün gece kendi kendime ağladım. Hani çok sıkarsın sıkarsın kendinide birden bırakırsın ya öyle işte uzun zamandır böyle içli ağlamamıştım kendimi telkin etmeye çalıştım hep. Şimdide çok moralim bozuk gibi hiç keyfim yok.

Canım maşallah çok çabuk güzel acilmam olmuş bazen 48 saat cok sanci cekiyorlarda dogum yine de zor oluyor.ama neden o kadar yirtildin ki birşey dediler mi
Merak etme o dikişlerde hizli iyileşecek. Benimde hem iç hem dis dikisim vardı. Doktor vajina çok arsizdir çabuk iyileşir demişti.

İlk hafta çok zor geçecek belli buna hazır ol canım etrafındakilere babaya çok iş dusuyor bizimkisi dün uyumayan oymuş gibi gidip yattı bende bugün cemkirdim o yeterince ilgilense daha kolay gececk
Tabi ilgilenmek lazım esimin annesi babası da sürekli oğlum için perişan olacak falan diyolar sinirlerim bozuluyo hamile kaldığımdan beri neler dediler ama ınsallah olmayacak birşey ikisinede yetisicem babamız sağolsun anlayışlı sabah oğlum çok erken kalkiyo kalkiyo o da ise gidene kadar bakıyo 5 buçuk gibi geliyo ondan sonra da bakıyo ilgileniyo elinden geldiği kadar o da onun bile rüyalarına giriyormuş nasıl olacak falan diye dün gecede güzel olacak güzel dedi herşey stres yapma dedi bakalım inşallah.

Beklemekten bunalmissindir her doğum da belirsizdir ya insanoğlu bu belirsizliği sevmez dogamizda var .. normaldir sen sal kendini öyle olunca rahatlarsin

Silinme dediği şey rahim ağzı incelmesi sanırım. Yüzde 90 da doğum başlıyor.

Beklemekten bunalmissindir her doğum da belirsizdir ya insanoğlu bu belirsizliği sevmez dogamizda var .. normaldir sen sal kendini öyle olunca rahatlarsin

Bunalım canım evet isyan etmeyim diye sesimi çok çıkarmıyorum ama cidden bilinmezlik daha zormuş. Ha ne zaman ha gelmedi derken sanırım biraz modumu düşürdü. Belirti falanda olmayınca sanırım yük bindi üstüme

Bel sırt bacak kasık ağrısı. Ne ararsan var Can'ım wc ye gitmek işkençe. Gerçek sancı gelse anlamayacak durumdayım üstelik.
Bel ve kasık 24.haftadan beri var acıyla yaşamaya alıstm da ins. Dogumdan snra gecer bu gece sırtımin agrısı dinmedi deli oldm allah yardmcımz olsun ya

Ahh kuzu sen neredeyse hiç uyumuyorsun ne zaman baksam buralardasın, allah hayırlı doğumlar versin tez zamanda inşallah diyelim madem iyice zorlaşmaya başladı
Amin inşallah valla ha her kim varsa allahm kurtarsn insallah.sabrm kalmadi 7bucukda baylmism artk 10a kadar sadece bu uyku kücük oglum var 17aylik yoksa skınti olmicak allah cümlemizn yardmcisi olsun insallah

Canım herşeyin vakti zamanı var daralma bunalma. Arkadaşım 10 gün sanci çekti gitti durdu hastaneye doktora basında normal istiyorum dediği için sezeryan diye bağırsa da doktor normal süreç bebek iyi zamanı var diye almadı. Evet arkadaşım biraz Aç olması olunca suni sanci ile normal doğum yaptı. Bu tarz günlerce sanci çeken tanıdıklarım var. Bence senin bebeğinde vakti gelince minikoglan gibi hemen doğuracaksın canım. Sen kastında bebeğin de kasiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…