2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay kıyamam ya bi süre olan büyüklere olucak gbi benimkide 17aylik ne yapıcam hic bilmiyorum valla aynen ilerisi güzel olucak.allahm güzellikler versn inşallah

Aynen canım vakti zamanı mutlaka var dünyaya geleceği zaman belli tabi. Benim doktorumda bebek iyi olduğu için kendisini bekleyeceğiz diye bekletiyor. İnşallah benimde vaktim yakınlardadır belki bunaldım diye diyorum ama suni sancı normal sancı pek korkum yok şuanda o an geldiğinde nasıl olur bilmiyorum. Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bugün annem geliyor belki o gelince az daha rahatlarım.

Canım açılman tammiş niye kesi bu kadar olmuş ki yengeme de öyle yapmışlardı aslında ikinman tam miydi senin belki spinal aldın ikinamadin ondan mı öyle yaptilar
Ben de anlamadim. Kendiliginden icten yirtigim cok olmuş. Belki de o kadar yirtigim oldugu icincabuk dogdu. İkinmam bence tamdi.yani 3-4 ikinma sonucunda dogdu çocuk. Spinali dogum yaptiktan sonra dikisleri dikerken yaptilar.
Aynennoyle. Bebegi ilk kucagima aldigimda ilk tepkim kucucuk bu oldu. Gercekten de oyle ama minnacik :) olcumlere guvenmemek lazim. Silinme galiba açıklığın gerceklestigi vajina agzinin sifira yaklasmasi gibi bir sey. Banu ciftcinin videosunda bahsediyordu silinmeden. Suan kafamda ne oldugunu biliyorum ama boyle anlatamadim. Evet dikislerden dolayi tutmak istiyorlar ama cikacam bugun bunaldimZ

Aynen. Gunu gelince beklemiyormus gervekten :) darisi basiniza.
Demediler inan kac kez kac dikisim oldugunu sordum onu bile soylemediler. Cok sanci cekmedigim icin ben de kendimi sansli hissediyorum. Çunku gercekten saatlerce cekilebilecek bir dert degil. Neden o kadar yirtildim onu da anlamadim. Oysa distan kendi de kesi yapti. Yani hem ic hem dış cok fazla dikisim var. Oturamiyorum kisacasi yerime. İnsallah dedigin gibi cabucak iyilesir.

gunaydin.kizlar.dogum yapan arkadaslar bebisleriniz hayirli olsun.gozunuz aydin ❤ o kadar yogunumki siteye bile girrmiyorum.oglumla 9gunluk olduk biz.inanilmaz gazli bir bebrk.gazinj cikaramiyor yavrum.var mi tavsiyeleriniz? damla kullaniyoruz ama prk fayda etmiyor.anne suty aliyor.1.2 kere mama takviyesi yapiyoruz.sutym yettiginde kesicez onuda ins

Meraba canım hayırlısı ile saglicakla alırız kucagimia minnaklari bende pazartesi 11 de spinalle sezeryan olcam nasipse.
Nst de sancim yok ama aşsa cok baskı yapiyo aciyo kasıklarım

canim bebegin hayirli olsun maşallah size.ilk dogumumda aynen senin gibi cok fazla dikisim vardi..ikinmq hissi kuvvetli oldugunda oluyor adeta o kadar dikis.bebrk dogum kanalindan hizli ciktigi icin

Bizde oglum icin biseyler yapıcaz nasipse mesela kardesi gelirken tablet getircek dedik kardeşi ile ilk karşılaşmasında vercez ins sevmesine engel olmicaz inş hersey kontrolumuz dahilinde olcak ama insan tedirgin oluyo yine de

Yaa evet 17 gün. Bizim kız çat diye geldi ne halı ne ev heryer heryerdeydi çantalar hazır değildi off çok fena :) bi de üstüne üstlük yatak odası komple amniyon sıvısı oldu öylece çektik kapıyı çıktık ahahha :) kaynanamda sağolsun temizleye temizleye ölmüş biz hastanedeyken. Kadın yatak odasına suyum geldi dedim yeri bile silmemiş kokmuş her taraf ama hepsi halloluyor işte bebek görmeye gelenlere temizlik yaptırıyorum ben de göğüs uçlarıma gelince inanır mısın hiç yara olmadı acımadı bile neden oldu nasıl oldu bilmiyorum ki ilk 4gün sütüm gelmediği için makineyle çekelemekten demiştim kesin kanayacak nasıl yara olacak ama yok hiçbirşey olmadı hiçbirşeyde kullanmadım hala da kullanmıyorum sadece duştan sonra işte o da 2-3 günde bir bebe yapı sürüyorum memişlere komple ucu da dahil okadar. Nebileyim yaa onca şeyden sonra Allah yüzüme güldü herhalde streç filmi ben dememiştim ama mantıklı olduğunu konuşmuştuk burda. İnşallah senin de belki de hiç yara olmaz

Can'ım ben de aynı durumdayım. Her geçen gün ağrılarım katlanıyor moralim bozuluyor. İnan yürüyemiyorum bile artık. Bu gece baya bağırmışım dönerken kalkarken falan eşim dedi. Normalde top patlasa duymaz. Sanırım sabrımız kalmadı pek. Daha günüm gelmedi ki diye kendimi teselli ediyorum.
Senin de bir gün var az daha sabret. 41 e kalmazsın gibi geliyor bana Can'ım.
Bel ve kasık 24.haftadan beri var acıyla yaşamaya alıstm da ins. Dogumdan snra gecer bu gece sırtımin agrısı dinmedi deli oldm allah yardmcımz olsun ya
Ahhh o kasık 16. Haftadan beri var. Çatı ağrısı mıdır nedir. Allah yardımcımız olsun sabır versin Can'ım

Bi koruyucu varmış bi de iyileştirici. Ben mavi olandan aldım Can'ım. Koruyucu olanmış. Memnun olmandan memnun oldum :))
İyi ki almışım o zaman.
Evet benim ki mor olandı tedavi edici diye yazıyordu eski kutusunun üzerinde ama son aldığım mor kutunun ğerinde koruyucu yazıyor zaten aralarında ki fark mor da daha fazla oranda çinko vardı hepsi bu. Olay çinko da zaten, bi de kıvam olarak pastacila gibi sürüyorsun kapatıyor cildi bembeyaz ne çişle ne kakayla temas edemiyor öyle olunca da hemen içindeki çinko ile etkileşime geçip iyileştiriyor mekanizma şahane

Ayyy amniyon sıvısı kokuyor mu
Benim yatakta alez bile Yok lastikleri gevşemişti atmıştım alamadım tekrar kaldı öyle
Ay o kadar çok GelmeZ inş benim suyum gelirse falan

daha bugün aklıma geldin bayadır görmüyorum diye.iyiki varsın en azından rahatlatıyordu bizi
Okadar hareketli ki burası maşallah yetişemiyorum yazılanlara hepsini okuyamayınca da konuya uzak kalıyorum diye yazmıyorum ama buralardayım yanii etiketleyen olursa direk karabatak gibi çııyorum ortaya

Ayyy amniyon sıvısı kokuyor mu
Benim yatakta alez bile Yok lastikleri gevşemişti atmıştım alamadım tekrar kaldı öyle
Ay o kadar çok GelmeZ inş benim suyum gelirse falan
Kokuyor tabiii kokmaz mı?? Benim işte bez verdiler hastaneye gidince hatta bağladım Arada tuvalete giriyorum falan böyle nasıl diyim yaş kına olur ya ben öyle birşeye benzetmiştim kokusunu nevişahsınamunhasır bir kokusu var. Düşün bi de o koku 3gün kalmış yatak odamda ulan hiç mi kokmadı burunlarına merak ediyorum

Ouwww kolik bebek en korktuğum çok fena inaşllah 2.öyle olmaz benim 1 numarada çok sakindi bebekken hatta şimdi 7 yaşında olacak hala kitap gibi çocuktur yalnız kardeş kıskançlığı konusunda beni bir hayli şaşırttı ama olsun tek kusuru o olsun bu 2 numarada ablasına benzerse çok rahat ederim ki şimdilik öyle gözüküyor bakalım sana da 2. İçin bol şans inşallah oğlundakğnden daha rahat olur

O derece hem deee
Ben de kokusuz bişey sanıyorum gerçi bu amniyon sıvı bizim veletlerin idrarıydı dimi bi bakıma.
Ay evet nasıl almamışlar kokuyu yaa. Yazık 3 gün boyunca ne olmuştur belki de bilerek dokunmadılar

Hiç bir anlamı Yok zaten ilk dönem gelen süt hepi topu 20cc yi geçmiyor bebekte onu emiyor zaten hiç emmezse o ayrı konuşulması gereken bir konu tabi ama emen bebek için sağmanın süt miktarına da kalitesine de bir etkisi Yok. İlk dönem memeler bebek boşaltamadığı için taş gibi oluyor sonra üretim yavaşlıyor süt miktarı bebeğin emebildiği düzeylere çekiliyor ve içerikte ona göre düzenleniyor sonra bebek gün geçtikçe ihtiyacı doğrultusunda daha fazla emmek istediğinde ortalama 36 saat içinde üretim bambaşka bir boyut alıyor ve miktar artışa geçiyor. Ben ne ilkinde ne de bunda kızlar emmeye başladıktan sonra 1 kere bile sağmadım ilkini 20ay emzirdim bunda da sütüm gayet iyi durumda şuan da 9günde 400 gr aldırmış minişe :)

Ay canım inşallah kalmam yaa. Belki süpriz yapıp yarın gelir. Evet insan cidden artık son zamanlarda zor dayanıyor isyan etmiyorum ama bayağıda zorlanıyorum kendimi yüksek tutmaya çalışıyorum, olmuyor. İnşallah çok güzel ve kolay doğumlarımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…