- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.581
Ay bilmiyorum bak aklıma ggeldi yine sinirlendim zaten ben de kaynanadan yana sanş olsa. Siz burda hep yazıyorsunuz ben içimden ah ahh diyorum. Sağolsun bu doğumumda da hastaneden çıktığımızın ertesi gün sap gibi bıraktı gitti bizi. P.tesi Doğum yapTım cuma mutfakta yemekO derece hem deee
Ben de kokusuz bişey sanıyorumgerçi bu amniyon sıvı bizim veletlerin idrarıydı dimi bi bakıma.
Ay evet nasıl almamışlar kokuyu yaa. Yazık 3 gün boyunca ne olmuştur belki de bilerek dokunmadılar
merhaba akşam bende de oldu kasık bölgemde ağrı yarım saat falan sürdü.Ama sonra geçti hatta bebek çok hareketliydi eşim bile elini koyunca hissetti.sabah ağrım falan kalmadı.Kizlar agrilarim artmaya basladi ve siklasti. Dakika tuttum 3 dakikada bir yaklasik 40 sn suruyor karnimda hissediyorum agriyi. Esim uyuyor. Uyandirmayayim diyorum simdilik cekebildigim kadar evde cekeyim. Belki yalanci sancidir hic bilmiyorum suan ne cekiyorum ne yapmam lazim
Annen yok muydu canım? Böyle durumlarda kv den sevgi ilgi hizmet gören 100de 1 falandır heralde...geneli öyle yani...daha kendilerine hizmet ettiriyorlar hiç gelmese daha iyi birçoğu...Allah kimseye muhtaç etmesin...ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişlerAy bilmiyorum bak aklıma ggeldi yine sinirlendim zaten ben de kaynanadan yana sanş olsa. Siz burda hep yazıyorsunuz ben içimden ah ahh diyorum. Sağolsun bu doğumumda da hastaneden çıktığımızın ertesi gün sap gibi bıraktı gitti bizi. P.tesi Doğum yapTım cuma mutfakta yemek
Bebeğin için güçlü olmaya çalış çok az kalmış azcık daha sabır.bebekleri kucağımıza alınca her şeyi unutucaz.Kızlar ben 2 gündür resmen depresyona girdim heralde ilk kez dün gece kendi kendime ağladım. Hani çok sıkarsın sıkarsın kendinide birden bırakırsın ya öyle işte uzun zamandır böyle içli ağlamamıştım kendimi telkin etmeye çalıştım hep. Şimdide çok moralim bozuk gibi hiç keyfim yok.
Aynen tatlım bizim için de onlar için de uyum süreci zor sonrası cok güzel olacakAy kıyamam ya bi süre olan büyüklere olucak gbi benimkide 17aylik ne yapıcam hic bilmiyorum valla aynen ilerisi güzel olucak.allahm güzellikler versn inşallah
Anladım cnm o zaman süt iyice gelene kdr sağalım sonra yok kuzuyada masallah darısı bize insallahHiç bir anlamı Yok zaten ilk dönem gelen süt hepi topu 20cc yi geçmiyor bebekte onu emiyor zaten hiç emmezse o ayrı konuşulması gereken bir konu tabi ama emen bebek için sağmanın süt miktarına da kalitesine de bir etkisi Yok. İlk dönem memeler bebek boşaltamadığı için taş gibi oluyor sonra üretim yavaşlıyor süt miktarı bebeğin emebildiği düzeylere çekiliyor ve içerikte ona göre düzenleniyor sonra bebek gün geçtikçe ihtiyacı doğrultusunda daha fazla emmek istediğinde ortalama 36 saat içinde üretim bambaşka bir boyut alıyor ve miktar artışa geçiyor. Ben ne ilkinde ne de bunda kızlar emmeye başladıktan sonra 1 kere bile sağmadım ilkini 20ay emzirdim bunda da sütüm gayet iyi durumda şuan da 9günde 400 gr aldırmış minişe :)
Kizlar agrilarim artmaya basladi ve siklasti. Dakika tuttum 3 dakikada bir yaklasik 40 sn suruyor karnimda hissediyorum agriyi. Esim uyuyor. Uyandirmayayim diyorum simdilik cekebildigim kadar evde cekeyim. Belki yalanci sancidir hic bilmiyorum suan ne cekiyorum ne yapmam lazim
Okadar hareketli ki burası maşallah yetişemiyorum yazılanlara hepsini okuyamayınca da konuya uzak kalıyorum diye yazmıyorumama buralardayım yanii etiketleyen olursa direk karabatak gibi çııyorum ortaya
AhahaaaAy bilmiyorum bak aklıma ggeldi yine sinirlendim zaten ben de kaynanadan yana sanş olsa. Siz burda hep yazıyorsunuz ben içimden ah ahh diyorum. Sağolsun bu doğumumda da hastaneden çıktığımızın ertesi gün sap gibi bıraktı gitti bizi. P.tesi Doğum yapTım cuma mutfakta yemek
Masallah nil kusaHadi hayırlısı olsun insallah kuzum, bebek kendi seçiyor doğum şeklini sağlıklı olsun da nasıl doğarsa artik. nil canım
Sağol canım benim.Canım ne kusuru ne demek. Bende hamileliğin çoğunu annem de geçirdim şimdi evime geçtim.isleri yapmak yetiştirmek zor oluyor ama en azından sinirlerim gerilmiyor. Bazen eşime çatıyorum haklı olarak ama bide annem olsa daha zor olacak. Sadece su hastaneye giderken birisi yanimda olsa diyorum o kadar. Baba ogul evde oluyorlar ben tek hastaneye gidiyorum sanciyla zor oluyor.
Az kaldı öyle düşün canım benim sıkma kendini.
Geneldi canım. Ağrım sancım çok ztnn. Düzenli kasılmalarım da oluyor. Ama gitsem belki hemen doğuma alır. Ben gününü tamamlasın kilo alsın diye gitmiyorum :)Insallah arkadasim.ilk sezeryanin lokalmiydi genelmiydi?ben senden önce kesilicemne güzel moral veriyorum kendimecokta aglayil canini sikma Allah korusun sikinyidan sancin felan olur.bu arada sancin oluyomu
Olabilir canim dedigin cok mantikli. Hizli çıktı cunku benimkide.canim bebegin hayirli olsun maşallah size.ilk dogumumda aynen senin gibi cok fazla dikisim vardi..ikinmq hissi kuvvetli oldugunda oluyor adeta o kadar dikis.bebrk dogum kanalindan hizli ciktigi icin
Benim dista da cok icte de. Bende bakmaya korkuyorum :/minikoglan canım doğum hikayeni okudum maşallah iyi dayanmışsın açılmanda bnm gibi hızlı olmuş . Dikişler banada sıkıntı valla orana hiç bakmadım daha ki solüsyonla falan temizlemk gerekiyor korka korka temizliyorum bnmde içte fazla dikiş var sanırım . İç dikişlerin sayısını söylemedi ana dışta iki tane varmış öyle dedi . Şu dikişlerde iyileşse herşey harika olucak . Sen de hmn toparlarsın inşallah . Ve emin ol insan hastanede daha çok hasta gibi hissediyor .eve gidince daha rahat olucaksın inşallah
oo bayagi fark varmis ama masallah bu gunlere gelebilmissiniz insallah biz de gelirizEger bebek sat a göre uyumsuzsa ilerleyen haftalarda bebegın gelisimine gore yeni bi sat ayarlar doktorun. Benim sat 1temmuz yani 44haftalik olması lazm ama uzaktan yakindan alakasi yok 1temmuzla ultrason olcümune gore 19agustos cikiyor 36 haftalik arada kocaman 8hafta fark var mesela 2hafta snra anlasılir seninde
Ben çarşafın altına bebegin alt açmalarından serdimAyyy amniyon sıvısı kokuyor mu
Benim yatakta alez bile Yok lastikleri gevşemişti atmıştım alamadım tekrar kaldı öyle
Ay o kadar çok GelmeZ inş benim suyum gelirse falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?