2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay bilmiyorum bak aklıma ggeldi yine sinirlendim zaten ben de kaynanadan yana sanş olsa. Siz burda hep yazıyorsunuz ben içimden ah ahh diyorum. Sağolsun bu doğumumda da hastaneden çıktığımızın ertesi gün sap gibi bıraktı gitti bizi. P.tesi Doğum yapTım cuma mutfakta yemek

merhaba akşam bende de oldu kasık bölgemde ağrı yarım saat falan sürdü.Ama sonra geçti hatta bebek çok hareketliydi eşim bile elini koyunca hissetti.sabah ağrım falan kalmadı.

Annen yok muydu canım? Böyle durumlarda kv den sevgi ilgi hizmet gören 100de 1 falandır heralde...geneli öyle yani...daha kendilerine hizmet ettiriyorlar hiç gelmese daha iyi birçoğu...Allah kimseye muhtaç etmesin...ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler

Bebeğin için güçlü olmaya çalış çok az kalmış azcık daha sabır.bebekleri kucağımıza alınca her şeyi unutucaz.

Anladım cnm o zaman süt iyice gelene kdr sağalım sonra yok kuzuyada masallah darısı bize insallah

ay yine bebiş geldi sanırım ay bende inşallah derim burada ağrılarım başladı diye

Okadar hareketli ki burası maşallah yetişemiyorum yazılanlara hepsini okuyamayınca da konuya uzak kalıyorum diye yazmıyorum ama buralardayım yanii etiketleyen olursa direk karabatak gibi çııyorum ortaya

ay bebişlede yetişemezsin ki.doğan büyüyo seninki de büyümüştür darısı benim gibi bekleyenlere inşallah

Ahahaaa seninki yine Doğumda oradaymış. Bizimki Doğum öncesi kaçtı gitti. Burda olmayacak o süreçte. Amaann bazen de iyi oldu diyorum.

Kızlar çok özlüyorum burayı ya geriden okumaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor . Kimler doğurdu mayıs başı olanlardan bi hber verin:)
Bugün kakamızı yaptık ay nasıl sevindim anlatamam çok şükür çişimizi de yapmaya basladık sık sık . Biliyosunuz kaç gündür kafama takıyordum . Bizim minnoş hep memede çok şükür sütümde var galiba
Bi de bişey rica edicem arkadaşlar bebek doğunca insanın kafası gidiyor resmen . Herşeyi unuttum neler gaz yapıyordu bebeğe ve neler iyi geliyordu süt için bi hatırlatı verin şu acemi anneye

Sağol canım benim.
Evet hastaneye gitme olayı çok kötü.
Bizim arabamiz yok . Toplu taşıma çok zor oluyor. Babam yanımda geliyor Allah tan
Bu haftadan sonra artık taksi ile gidicem
Çok zorlanıyorum.
Doktorum kan ve idrar tahlili yazmis
Bu sabah verdim. Doktor sizdende istedimi bu haftalarda. Kizceler.

Hepimizin insallah kolay doğumlari olur. Kimselere muhtaç olmadan ayağa kalkmak nasip olsun.

Insallah arkadasim.ilk sezeryanin lokalmiydi genelmiydi?ben senden önce kesilicemne güzel moral veriyorum kendimecokta aglayil canini sikma Allah korusun sikinyidan sancin felan olur.bu arada sancin oluyomu
Geneldi canım. Ağrım sancım çok ztnn. Düzenli kasılmalarım da oluyor. Ama gitsem belki hemen doğuma alır. Ben gününü tamamlasın kilo alsın diye gitmiyorum :)

minikoglan canım doğum hikayeni okudum maşallah iyi dayanmışsın açılmanda bnm gibi hızlı olmuş . Dikişler banada sıkıntı valla orana hiç bakmadım daha ki solüsyonla falan temizlemk gerekiyor korka korka temizliyorum bnmde içte fazla dikiş var sanırım . İç dikişlerin sayısını söylemedi ana dışta iki tane varmış öyle dedi . Şu dikişlerde iyileşse herşey harika olucak . Sen de hmn toparlarsın inşallah . Ve emin ol insan hastanede daha çok hasta gibi hissediyor .eve gidince daha rahat olucaksın inşallah

canim bebegin hayirli olsun maşallah size.ilk dogumumda aynen senin gibi cok fazla dikisim vardi..ikinmq hissi kuvvetli oldugunda oluyor adeta o kadar dikis.bebrk dogum kanalindan hizli ciktigi icin
Olabilir canim dedigin cok mantikli. Hizli çıktı cunku benimkide.
Benim dista da cok icte de. Bende bakmaya korkuyorum :/

oo bayagi fark varmis ama masallah bu gunlere gelebilmissiniz insallah biz de geliriz
sen de bi avazda dogumunu yaparsin kucagina sag salim alirsin bebegini insallah
bu arada ikili üclu test yaptirmismiydin hangi aylarda yapiliyo onlar bi cok kisi yaptirma dedi bana yaptirmicam bende

Ayyy amniyon sıvısı kokuyor mu
Benim yatakta alez bile Yok lastikleri gevşemişti atmıştım alamadım tekrar kaldı öyle
Ay o kadar çok GelmeZ inş benim suyum gelirse falan
Ben çarşafın altına bebegin alt açmalarından serdim ne olur ne olmaz

Insallah canim.bendede aynisi nstde bisey cikmiyo ama bebisin kasilmasi hareketi asagi dogru baskisi uykudan uyandirir cinste hoş uykuda kalmadi zaten.su durumda ilk ben olucam sezeryani p.tesi günü hayirlisiyla guzel haberleri sirasiyla veririz insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…