- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.601
Evettt çok mantıklı yaa. Ama toplanmıyor mu Can'ımBen çarşafın altına bebegin alt açmalarından serdimne olur ne olmaz
Selam teyzoşlar ben artik abi oldum her gun bebisler geliyo sag salim gelsinler insallah
Selam kızlar biz hastanedeyiz dün yattık sancılarım var yarın saat 9da ameliyathane doluluğuna göre alıcak lar İnş dua edin yavruma dün kontrolde geriliği 4 hafta çıktı üzüldüm baya İnş bi sıkıntı olmaz yavrum sağ salim gelir kucağıma... Buarada dopum yapan varmı yeni bebişlerimiz oldumy
her şey Allah’tan ve senin bu süreçte rahat olmaktan başka bebeğin için yapabileceğin hiçbir şey yok. terimlere hiç takılma bebişin yaşayacak ömrü varsa geliyor, yoksa Allah korusun 39. haftada anne karnında kaybedebiliyorsun.hamilelikte tüm dünyada ortak kabul gören görüş son adet tarihinin başlangıcından itibaren gebe sayıldığımız. erken döllenme geç döllenme olayları çok rastlanan durumlar olmadığı için ve herkesin hangi ilişki gününde hamile kaldığı tespit edilmeyeceği için genel olanı baz alıyor doktorlar, ta ki kalp atışı alıp ultrasonda bebeğin ölçüleri alınana kadar. o zaman erken döllenme, geç döllenme veya şu kadar haftalık mevzuları kesinleşiyor. benim de geç döllenme olmuş, kese, kalp atışı birkaç hafta geriden öğreniliyor onun dışında süreç diğer gebelerden farklı değil, için rahat olsun.cnm doktor sen 6+4 sun dedi zaten ama
tahmini iliski 3 nisan sat zamani da hamile kalamicama gore iliski olmadi bebegin 4 haftaliktir dedi geriden geliyo demekki bi arkadas acikladi gec dollenme olmussa olabiliyomus oyle
bende doktorun yalancisiyim cnm mecbur el mahkum haftaya yine gitcem bende memnun kalmadim zaten dusunsene keseme miyom dedi salak...daha sonra bana kizmadin demi diyo... degisir buyuk ihtimal doktor her hafta degisiyo asistanlarini koyuyolar.
bi de alttan baktirmadim ultrasona girdim cnm
bebek gozukmedi neyseki dış gebelik degil simdide boş gebelik degildir insallah :-(
ilk hamileligim bu terimleri burdan ogrendim ogrenmez olaydim valla girmicem cok sık artik kk ya
Bizim baya karardi cnm inş çabuk kurtulur bebisim iyi emiyor oda etki edermiş.canım benim gerekmiyor dedi.istersen hiçbir şey sürme ama istersen alkollü fıs fıslar varmış ondan sıkabilirsin demilti
Amin canim sagol hepimizi insallah.oo bayagi fark varmis ama masallah bu gunlere gelebilmissiniz insallah biz de geliriz
sen de bi avazda dogumunu yaparsin kucagina sag salim alirsin bebegini insallah
bu arada ikili üclu test yaptirmismiydin hangi aylarda yapiliyo onlar bi cok kisi yaptirma dedi bana yaptirmicam bende
Amin canım aminCan'ım ben de aynı durumdayım. Her geçen gün ağrılarım katlanıyor moralim bozuluyor. İnan yürüyemiyorum bile artık. Bu gece baya bağırmışım dönerken kalkarken falan eşim dedi. Normalde top patlasa duymaz. Sanırım sabrımız kalmadı pek. Daha günüm gelmedi ki diye kendimi teselli ediyorum.
Senin de bir gün var az daha sabret. 41 e kalmazsın gibi geliyor bana Can'ım.
Ahhh o kasık 16. Haftadan beri var. Çatı ağrısı mıdır nedir. Allah yardımcımız olsun sabır versin Can'ım
off ben çok fenayım, davul gibiyim.idrarda proteine bakıldı diye rahattım ama tedirgin oldum. geçmiş olsun, güle güle büyüt bebişiniKızlar neler oldu neler. Şimdi çok ayrıntoya giremicem ama özetle; bugünkü kontrolümde idearda +++ değerinde protein çıktı. Dr şoka girdi, ödemlere baktı, gebelik zehirlenmesi dedi ve hemen sezeryana aldı. Spinal anestezi yapıldı. Kızıma kavuştum. 3200 gr ve 50 cm.. sonrası ise tam bir kabus oldu. Toparlanınca anlatacam. Şimdilik şunu söyliim, ödemli arkadaşlar es geçmeyin. Gerekirse 2 güne bir idrar verin. Ben öldüm öldüm dirildim
Yok canım ama çok yoruldum bugün de işler var malum. Yarın saat 8.30 da hastanede olacağım çok heyecanlıyım
Ay pzt ben aynı durumda olucam dün temizlik vardı cok şükür halloldu yatagını filanda kurdum artık dogurabilirimYok canım ama çok yoruldum bugün de işler var malum. Yarın saat 8.30 da hastanede olacağım çok heyecanlıyım
Sen nasılsın kuzum memişe süt geldikten sonra bebiş de güzel tutar da çekerse bence de sağmana gerek kalmaz :)
Canım uyuşuktur belki şuan geçicidir merak etme stres yapma sakın..Kizlar ben dogumdan beri çişimi tutamiyorumdaha dogrusu hissetmiyorum geldigini tuvalete gittigimde bezin ustunde çis oldugunu fark ediyorum. Nolur bana bu durumun gecici oldugunu soyleyin
Bebeğin için güçlü olmaya çalış çok az kalmış azcık daha sabır.bebekleri kucağımıza alınca her şeyi unutucaz.
Şuan ben de cok kötüyüm.. dün gece durup dururken boğazım acımaya başladı sabaha kadar uyuyamadım şimdide bütün kemiklerim ağrıyo sanırım grip olcam.. doktora gideyim diyorum ama ilaç verebilcek mi bilmiyorum.. resmen doğum üstü yamuldum!Öyle canım bugün kendi kendimi telkin ettim durdum az kaldı az kaldı diye diye. Şuan daha iyiyim, sonuçta illa gelecek bu bebekler hayırlısıyla gelsinlerde bugünleri de gülerek anlatırız inşallah.
Kizlar ben dogumdan beri çişimi tutamiyorumdaha dogrusu hissetmiyorum geldigini tuvalete gittigimde bezin ustunde çis oldugunu fark ediyorum. Nolur bana bu durumun gecici oldugunu soyleyin
Şuan ben de cok kötüyüm.. dün gece durup dururken boğazım acımaya başladı sabaha kadar uyuyamadım şimdide bütün kemiklerim ağrıyo sanırım grip olcam.. doktora gideyim diyorum ama ilaç verebilcek mi bilmiyorum.. resmen doğum üstü yamuldum!
Selam teyzoşlar ben artik abi oldum her gun bebisler geliyo sag salim gelsinler insallah
Allah kolaylık verdik canım sağ Salim kavuşursun inşallahSelam kızlar biz hastanedeyiz dün yattık sancılarım var yarın saat 9da ameliyathane doluluğuna göre alıcak lar İnş dua edin yavruma dün kontrolde geriliği 4 hafta çıktı üzüldüm baya İnş bi sıkıntı olmaz yavrum sağ salim gelir kucağıma... Buarada dopum yapan varmı yeni bebişlerimiz oldumy
Canım face de bir grupta okumuştum öyle olan çok olmuş normal doğumdan sonra geçici diyorlardı sen yine de Dr sor için rahat etsinKizlar ben dogumdan beri çişimi tutamiyorumdaha dogrusu hissetmiyorum geldigini tuvalete gittigimde bezin ustunde çis oldugunu fark ediyorum. Nolur bana bu durumun gecici oldugunu soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?