2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kızlar biz hastanedeyiz dün yattık sancılarım var yarın saat 9da ameliyathane doluluğuna göre alıcak lar İnş dua edin yavruma dün kontrolde geriliği 4 hafta çıktı üzüldüm baya İnş bi sıkıntı olmaz yavrum sağ salim gelir kucağıma... Buarada dopum yapan varmı yeni bebişlerimiz oldumy

Kasilma sirasinda hafif hareket etmeye calis ben oyle yapıyorum.ilk dr um 38.haftada aldi 3.250gr ve 50cm dogdu.bu da 38.haftada hemen hemen aynisi ama bu drum almadi.bu haftalarda sadece kilo aliyomus keske banada dese alalim diye hic durmam hemen giderim.benimkine 4 gun kaldi sanada 8 gün hadi hayirlisi bakalimm

allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım

her şey Allah’tan ve senin bu süreçte rahat olmaktan başka bebeğin için yapabileceğin hiçbir şey yok. terimlere hiç takılma bebişin yaşayacak ömrü varsa geliyor, yoksa Allah korusun 39. haftada anne karnında kaybedebiliyorsun.hamilelikte tüm dünyada ortak kabul gören görüş son adet tarihinin başlangıcından itibaren gebe sayıldığımız. erken döllenme geç döllenme olayları çok rastlanan durumlar olmadığı için ve herkesin hangi ilişki gününde hamile kaldığı tespit edilmeyeceği için genel olanı baz alıyor doktorlar, ta ki kalp atışı alıp ultrasonda bebeğin ölçüleri alınana kadar. o zaman erken döllenme, geç döllenme veya şu kadar haftalık mevzuları kesinleşiyor. benim de geç döllenme olmuş, kese, kalp atışı birkaç hafta geriden öğreniliyor onun dışında süreç diğer gebelerden farklı değil, için rahat olsun.

Amin canim sagol hepimizi insallah.
Sadece ikili yaptrdm ama yaptırmamak daha mantıklı Ben eşimi zoruyla yaptırdım Sonuçta sağlıklı da olsa sağlıksız da olsa bizim yavrumuz aldrmıcaktm yani bize ilk bebekte cok cektrmisler engelli alalm diye simdi oglum saglikli masallahi var

Amin canım amin

off ben çok fenayım, davul gibiyim.idrarda proteine bakıldı diye rahattım ama tedirgin oldum. geçmiş olsun, güle güle büyüt bebişini

Ay pzt ben aynı durumda olucam dün temizlik vardı cok şükür halloldu yatagını filanda kurdum artık dogurabilirim

Insallah canim teşekkür ederim.sana cok geçmiş olsun biraz sorunlu olmuş gibi ama bunada şükür

Kizlar ben dogumdan beri çişimi tutamiyorum daha dogrusu hissetmiyorum geldigini tuvalete gittigimde bezin ustunde çis oldugunu fark ediyorum. Nolur bana bu durumun gecici oldugunu soyleyin

Bebeğin için güçlü olmaya çalış çok az kalmış azcık daha sabır.bebekleri kucağımıza alınca her şeyi unutucaz.

Öyle canım bugün kendi kendimi telkin ettim durdum az kaldı az kaldı diye diye. Şuan daha iyiyim, sonuçta illa gelecek bu bebekler hayırlısıyla gelsinlerde bugünleri de gülerek anlatırız inşallah.

Öyle canım bugün kendi kendimi telkin ettim durdum az kaldı az kaldı diye diye. Şuan daha iyiyim, sonuçta illa gelecek bu bebekler hayırlısıyla gelsinlerde bugünleri de gülerek anlatırız inşallah.
Şuan ben de cok kötüyüm.. dün gece durup dururken boğazım acımaya başladı sabaha kadar uyuyamadım şimdide bütün kemiklerim ağrıyo sanırım grip olcam.. doktora gideyim diyorum ama ilaç verebilcek mi bilmiyorum.. resmen doğum üstü yamuldum!

Kizlar ben dogumdan beri çişimi tutamiyorum daha dogrusu hissetmiyorum geldigini tuvalete gittigimde bezin ustunde çis oldugunu fark ediyorum. Nolur bana bu durumun gecici oldugunu soyleyin

Canım dikişlerindendir sıkma canını düzelir bence. Dikişlerden spinal oldum demiştin onun etkisindendir

Verir canım belki bence bir git doktora doğuma gripli gitmen daha kötü olur hazır vaktin varken bence bir görün derim. Birde vücudun dengesini korumalı bugünlerde güçlü olmamız daha önemli. İnsan güçsüz kalıyor grip olunca her yeri ağrıyor belki vitamin takviye falan yapar. Bu havalarda mahvediyor insanı tam geçiş mevsimindeyiz.

Selam teyzoşlar ben artik abi oldum her gun bebisler geliyo sag salim gelsinler insallah

Ya maşallah ne güzelsiniz siz öyle
Allah kolaylık verdik canım sağ Salim kavuşursun inşallah

Canım face de bir grupta okumuştum öyle olan çok olmuş normal doğumdan sonra geçici diyorlardı sen yine de Dr sor için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…