2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben bu nts olayını anlamadım arkadaşlar normalde taş gibi olan Karnım buraya gelince pamuk gibi oluyor hiç kasılma yaşamıyorum nasıl anlaşılacak o zaman zaten sırt üstü yatmak zaten işkence gibi

Canım uyuşuktur belki şuan geçicidir merak etme stres yapma sakın..

Canım dikişlerindendir sıkma canını düzelir bence. Dikişlerden spinal oldum demiştin onun etkisindendir

İnsallah gecicidir kizlar. İnternette de spinal anesteziden sonra gecici sekilse olabilecegi yaziyor ama insan bazi seylerin hic kendi basina gelmeyecegini saniyor

Ben bu nts olayını anlamadım arkadaşlar normalde taş gibi olan Karnım buraya gelince pamuk gibi oluyor hiç kasılma yaşamıyorum nasıl anlaşılacak o zaman zaten sırt üstü yatmak zaten işkence gibi

bende ilkte sırt üstü yattım buraya yazdığımda yan yatanın çok olduğunu gördüm.yanda yatabiliyorsun canım nts de.bağlamadan önce söyle onlar ona göre bağlıyorlar kemerleri

Ay kızlar ben izine ayrıldığından beri doymak bilmiyorum ya ne yesem diye düşünüp duruyorum hele tatlı nasıl istiyor.kilo almamak için uğraşıyorum ne yapsam ki ya.bugün hurmalarımı ve cevizlerimi de yedim ma yok banamısın demiyor ya

Ay pzt ben aynı durumda olucam dün temizlik vardı cok şükür halloldu yatagını filanda kurdum artık dogurabilirim
Hahah evet canım salı senin de değil mi. Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah :) Ay ben hala inanamıyorum inan. Bir de güya bir çocuk daha var. Tecrübe falan hiç alakası yok ilk günkü gibiyim :)

İnsallah gecicidir kizlar. İnternette de spinal anesteziden sonra gecici sekilse olabilecegi yaziyor ama insan bazi seylerin hic kendi basina gelmeyecegini saniyor
Öncelikle gözünaydın canım maşallah çok güzelmiş doğumu. Hepsi geçecektir zamanla birşeyler illaki gelecek başımıza. Allah kolaylık versin inşallah

Canım bende şeker yoktu

Sağol canım bu güzel paylaşımın için.bir sorum var ben şimdi bir göğsümü veriyorum oğlum çok güzel boşaltıyor diğer göğsümü bir sonraki emzirmede veriyorum bu döngü böyle devam ediyor acaba bir kerede iki göğsü birdenmi emzirmeliyim birde o uyurken göğüs kalkanında biriken sütümü avent biberona koyup arada veriyorum biberonla vermem emmeyi olumsuz etkilermi

Muhakkak değişecek ins en az hasarla atlatırız diyorum ya 2 cocuk anneleri konumuz belli
Off benide yazın iki çocuklular tayfasına şimdi anneanne babaannede bizde kızım çok hırçın bebeğe birşey yapmıyor seviyor falan ama çok kaprisli herşeyi ayağına istiyor sürekli ağlayacak birşey buluyor umarım ev sakinleşince düzenimizi kurarız

bende ilkte sırt üstü yattım buraya yazdığımda yan yatanın çok olduğunu gördüm.yanda yatabiliyorsun canım nts de.bağlamadan önce söyle onlar ona göre bağlıyorlar kemerleri
Söyledim yok olmaz sırt üstü olman lazım dedi

Kizlar nişanim geldi
Hemen hastaneye geldik nstye bagliyim sanci cikiyo dedi ebe az once daha sonra acilmama bakicaklar dua edin kizim geliyo galiba
Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtul inşallah

Cnm günümüz saatimiz aynı seninle.gelişmeleri burdan anlık yazarız seninle birbirimize:)bugün sağlık ocağında test sonucunu aldık.açlık şekerim 79 çıkmış.inanamadım.genelde 92-95 ti.diyetin gücüne bak.su lohusalida atlatalımbiseycik olmayacak inşallah.bu arada tsh 2.35 çıkmış.sizler baktirdinizmi yakın zamanda

bende cok duydum bunu arkadasimdan da duydum masallah sapasaglam oglu var simdi Allah omurlerini bahtlarini acik etsin insallah sagliklari daim olsun
adini bilmiyordum testlerinde burda ogrendim ikili uclu test falan
bende aldirmam Allah vermis sonucta derim Allah hayirli saglikli evlatlar versin bize insallah

tesekkur ederim cnm Allah sana da hayirli saglikli evlatlar versin
9 una ramdevum var bakalim insallah gorurum
zaten simdlilik gorunmemesi normal dedi soktor o yuzden kafam rahatladi cnm ama gorseydim daha iyi olcaktim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…