- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.621
Canım uyuşuktur belki şuan geçicidir merak etme stres yapma sakın..
Canım dikişlerindendir sıkma canını düzelir bence. Dikişlerden spinal oldum demiştin onun etkisindendir
Ya maşallah ne güzelsiniz siz öyle
Allah kolaylık verdik canım sağ Salim kavuşursun inşallah
Canım face de bir grupta okumuştum öyle olan çok olmuş normal doğumdan sonra geçici diyorlardı sen yine de Dr sor için rahat etsin
Ben bu nts olayını anlamadım arkadaşlar normalde taş gibi olan Karnım buraya gelince pamuk gibi oluyor hiç kasılma yaşamıyorum nasıl anlaşılacak o zaman zaten sırt üstü yatmak zaten işkence gibi
Boşver bakma canım inşallah geçicek öyle düşünelim bebişkerimizi sağ salim aldık ya önemli olan oOlabilir canim dedigin cok mantikli. Hizli çıktı cunku benimkide.
Benim dista da cok icte de. Bende bakmaya korkuyorum :/
Hahah evet canım salı senin de değil mi. Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah :) Ay ben hala inanamıyorum inan. Bir de güya bir çocuk daha var. Tecrübe falan hiç alakası yok ilk günkü gibiyim :)Ay pzt ben aynı durumda olucam dün temizlik vardı cok şükür halloldu yatagını filanda kurdum artık dogurabilirim
Öncelikle gözünaydın canım maşallah çok güzelmiş doğumu. Hepsi geçecektir zamanla birşeyler illaki gelecek başımıza. Allah kolaylık versin inşallahİnsallah gecicidir kizlar. İnternette de spinal anesteziden sonra gecici sekilse olabilecegi yaziyor ama insan bazi seylerin hic kendi basina gelmeyecegini saniyor
Şimdi geldim yanından daha iyiye gidiyor çok şükür bende iyiyim toparlaniyorum yavaş yavascANNONA canım bebiş nasıl hergün gidip görebiliyor musun. Sen nasılsın dikişlerin daha iyi mi
Canım bende şeker yoktu@tired cim biz sekercilerden sen 17.sinde doğum @Hunilimom 15.inde
@Kahverengikus 13 inde ben ise 22 sinde gözüküyor doğumum.
Adasuyu vardı ama oda rumuz değiştirdi.
Sanırım birde D Deli mavi prenses vardı.
Bende artık sıkıldım saldım gitti. Ama çok salmadım. En fazla 168 gördüm zaten yürüme işi hep sıkıntılı idi bende.
Inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza alıcaz bebislerimizi
Yok hic toplanmadiEvettt çok mantıklı yaa. Ama toplanmıyor mu Can'ım
Sağol canım bu güzel paylaşımın için.bir sorum var ben şimdi bir göğsümü veriyorum oğlum çok güzel boşaltıyor diğer göğsümü bir sonraki emzirmede veriyorum bu döngü böyle devam ediyor acaba bir kerede iki göğsü birdenmi emzirmeliyim birde o uyurken göğüs kalkanında biriken sütümü avent biberona koyup arada veriyorum biberonla vermem emmeyi olumsuz etkilermiTazecik minnoş anneler bu sütünüz artsın diye yaptıklarınız konusunda naçizane bir tavsiyem olacak. İçilen yiyilen bir sürü şey var malum yalnız bunların sütü arttırması konusunda şöyle bir durum var özellikle bu bitki çayı olarak tükettiğiniz Rezene gibi otlarda bu durum söz konusu. Bu bitkiler sütü arttırıyor evet ama nasıl?? Hipofiz bezinizi uyarıyor ve hormonal dengeyi değiştirerek daha fazla süt üretimi sağlıyor bu aslında anne sağlığı açısından çok hoş olmayan bir durum. Yapay bir uyarılma ve değişen hormon dengesi söz konusu. Sonra bebeği emzirdikten sonra daha çok süt olsun diye pompayla sağmakta çok doğru bir hareket değil. Siz pompayla sağdıkça süt üretimi ilk etapta artacak evet ama bebek ihtiyacı olan kadarını çekecek kalan sütü yine pompa ile sağacaksınız ve pompa bebek kadar etkili göğüsü boşaltmadıgı için uzun vadede memeler dolu kaldığından süt üretimi yavaşlayacak. Bu işin kitabında yazan tek bir doğrusu var sadece bebeği emzirmek. Çünkü üretim mekanizması zaten okadar kusursuz yaratılmış ve kendi başına okadar güzel işliyor ki dışarıdan hiç müdahaleye gerek Yok. Süt üretimi bebeğin ihtiyacına göre günlük olarak şekilleniyor zaten. Yani doğumu takip eden 48saatte 10cc gelen sütünüz bebeğin ihtiyacı ve emme süresi arttıkça artıyor. 2 haftanın sonunda memeler artık günde ortalama 500cc ye kadar süt üretecek kıvama geliyor. Kendinizi bu konuda sıkmayın, şunu içerim bunu yiyeyim doymadı mama vereyim diye debelenmeyin. Sadece emzirmeye odaklanın. Fiziksel bir engel yoksa her annenin sütü bebeğine yeter emin olun. Gereksiz kaygılarla Durumu zorlaştıran yine anneler oluyor.siz onlardan olmayınsorularınız varsa yazın elimden geldiğince rahatlatayım sizleri öpüldünüz !! :)
Off benide yazın iki çocuklular tayfasına şimdi anneanne babaannede bizde kızım çok hırçın bebeğe birşey yapmıyor seviyor falan ama çok kaprisli herşeyi ayağına istiyor sürekli ağlayacak birşey buluyor umarım ev sakinleşince düzenimizi kurarızMuhakkak değişecek ins en az hasarla atlatırız diyorum ya 2 cocuk anneleri konumuz belli
Söyledim yok olmaz sırt üstü olman lazım dedibende ilkte sırt üstü yattım buraya yazdığımda yan yatanın çok olduğunu gördüm.yanda yatabiliyorsun canım nts de.bağlamadan önce söyle onlar ona göre bağlıyorlar kemerleri
Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtul inşallahKizlar nişanim geldi
Hemen hastaneye geldik nstye bagliyim sanci cikiyo dedi ebe az once daha sonra acilmama bakicaklar dua edin kizim geliyo galiba
Cnm günümüz saatimiz aynı seninle.gelişmeleri burdan anlık yazarız seninle birbirimize:)bugün sağlık ocağında test sonucunu aldık.açlık şekerim 79 çıkmış.inanamadım.genelde 92-95 ti.diyetin gücüne bak.su lohusalida atlatalımbiseycik olmayacak inşallah.bu arada tsh 2.35 çıkmış.sizler baktirdinizmi yakın zamandaAman tanrıııııııımmmm...bu listeye göre ilk sırada ben varım hicbirinizden bişey ögrenemiycem...2.ve zorunlu sezaryen 8 mayıs salı saat 10da randevum var bile...o zaman ben size yazcam doğumdan sonra gebelik şekeriyle ilgili yapılanları tecrübelerimi...tüh biri benden önce doğursa da sorsaydım biraccık
Benim de artık yürümesem bile 2 saat sonra falan kendiliğinden düşmeye başlıyor ilk zamanlar yürümezsem asla düşmüyordu...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...ama şu beyaz un ve şeker zehirmiş resmen
bende cok duydum bunu arkadasimdan da duydum masallah sapasaglam oglu var simdi Allah omurlerini bahtlarini acik etsin insallah sagliklari daim olsunAmin canim sagol hepimizi insallah.
Sadece ikili yaptrdm ama yaptırmamak daha mantıklı Ben eşimi zoruyla yaptırdım Sonuçta sağlıklı da olsa sağlıksız da olsa bizim yavrumuz aldrmıcaktm yani bize ilk bebekte cok cektrmisler engelli alalm diye simdi oglum saglikli masallahi var
tesekkur ederim cnm Allah sana da hayirli saglikli evlatlar versinher şey Allah’tan ve senin bu süreçte rahat olmaktan başka bebeğin için yapabileceğin hiçbir şey yok. terimlere hiç takılma bebişin yaşayacak ömrü varsa geliyor, yoksa Allah korusun 39. haftada anne karnında kaybedebiliyorsun.hamilelikte tüm dünyada ortak kabul gören görüş son adet tarihinin başlangıcından itibaren gebe sayıldığımız. erken döllenme geç döllenme olayları çok rastlanan durumlar olmadığı için ve herkesin hangi ilişki gününde hamile kaldığı tespit edilmeyeceği için genel olanı baz alıyor doktorlar, ta ki kalp atışı alıp ultrasonda bebeğin ölçüleri alınana kadar. o zaman erken döllenme, geç döllenme veya şu kadar haftalık mevzuları kesinleşiyor. benim de geç döllenme olmuş, kese, kalp atışı birkaç hafta geriden öğreniliyor onun dışında süreç diğer gebelerden farklı değil, için rahat olsun.
İyi maşallah canım allah daha iyi etsin. İnşallah eve de getirdiğin günleri göreceksinŞimdi geldim yanından daha iyiye gidiyor çok şükür bende iyiyim toparlaniyorum yavaş yavasc
Hadi hayırlısı canım bizi haberdar et:)Kizlar nişanim geldi
Hemen hastaneye geldik nstye bagliyim sanci cikiyo dedi ebe az once daha sonra acilmama bakicaklar dua edin kizim geliyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?