- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.641
Amin inşallah kuzum o gün zaten tekrar doğurmuş gibi olucamİyi maşallah canım allah daha iyi etsin. İnşallah eve de getirdiğin günleri göreceksin
Canımmm çok sevindim. Daha iyi olacak inş minnağın. Allah nazarlardan korusun.Şimdi geldim yanından daha iyiye gidiyor çok şükür bende iyiyim toparlaniyorum yavaş yavasc
Amin canım saol iyi olcak benim prensesim tez vakitte inşallah :)Canımmm çok sevindim. Daha iyi olacak inş minnağın. Allah nazarlardan korusun.
Ya hep aynı sanırım herseyi unutmus hicbişey bilmiyomus gibiyim nasıl emzircem filan hiç bilmiyorum sankiHahah evet canım salı senin de değil mi. Hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah :) Ay ben hala inanamıyorum inan. Bir de güya bir çocuk daha var. Tecrübe falan hiç alakası yok ilk günkü gibiyim :)
Ev kalabalıkken daha iyi degil mi canım alip gezdirsinler parka dondurma yemeye falan götürsünler ne guzel...ben eşimle annemi hastaneye götürcem babamla kızkardeşimi evde oğlumla bırakıcam inşallah...sonra da kızkardeşim biraz kalsın istiycem oglumla ilgilensin...tek başımıza ben ona yetemem bebeği ve ikisi alıp gezmeye de gidemem...bence kalabalik daha iyiOff benide yazın iki çocuklular tayfasına şimdi anneanne babaannede bizde kızım çok hırçın bebeğe birşey yapmıyor seviyor falan ama çok kaprisli herşeyi ayağına istiyor sürekli ağlayacak birşey buluyor umarım ev sakinleşince düzenimizi kurarız
Ohh şükürler olsun Assoscum gözümüz aydın canım benim.darda zorda kim varsa sonu hep feraha ciksin dilerimki.slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Canım.cok mutlu oldum bende senin gibi kavuşurum.insallah yavruma rabbim bütün bekleyen annelerin yüzünü güldürsün inşallahslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Saolasin canım sizlerde sağ saglim kavuşun inşallahminikoglan ANNONA tgb34 kızlar gozunuzaydin.Evlatlariniza sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum.hepinizi tebrik ederim.başka unuttuğum kimse yoktur inşallah.sayfalar uçmuş gitmiş
Selam teyzoşlar ben artik abi oldum her gun bebisler geliyo sag salim gelsinler insallah
Afiyetle yiyin canim cok huzel olmusÇikolatamız da hazır
Masallah canimGece burda yazdım ya belim ağrıyor kimse sallamadı:)) gece 1 de adet ağrısı gibi başladı nerdeyse ağrım hiç geçmedi bir iki hafifliyordu yine başlıyodu adet ağrısı da değil sadece belim ağrıyodu baktım şiddeti artıyor 4 gibi evdekileri uyandırdım evden çıkması felan 4.45 gibi önce alttan acilde ki ebe baktı 3cm di ama sancım çoktu eve gidemezsin dedi ben gerçekten gidemezdim herkesin ağrı eşiği bir değil benim sancım çok beterdi ve daha 3cm idi sadece.açılma oldukça şiddetlendiği doğru herkesin yapısı bir değil ben sancıları çekerken sezaryan olmadığıma bin pişman oldum ama dönüşü yoktu:)) ama hiç bağırmadım enerjimi korumaya çalıştım.rahim tam açıldı ebe masaya çıkacaz doğuralım dediğinde istemsiz ıkınma vardı burda doğuracam gelmiyorum dedim:)) sonra iki ebe koluma girip masaya çıkarfılar işte ordan sonrası çok kolaydı kolay derken istemsiz içerden bişey çıkıyor ıkınmasan bile Allahtan ıkınıyosun.ben banu çiftçinin ıkınma Videosunu izlemiştim güzel ıkındım ebeler kafa göründü ıkın diyince Ikındım çıktı ebe çekti hemen :) tarifsiz an :) evet klasik şey sonuç her şeye değer:) ağrınızı çekebiliyosanız evde çekin başka önerim yok kalanları rabbim kurtarsın
Birazdaha cesaretlendim sanki buara cok korkuyorum.Gerçekten pozitif bi hikayem oldu canım çok şükür :) fazla ağrım yok.akşam biraz oldu ama epidural yüzyılın icadı bence.ağrım oldukça butona bastım ağrı kesici geldi rahatladım :)
Sağol canım benim.
Evet hastaneye gitme olayı çok kötü.
Bizim arabamiz yok . Toplu taşıma çok zor oluyor. Babam yanımda geliyor Allah tan
Bu haftadan sonra artık taksi ile gidicem
Çok zorlanıyorum.
Doktorum kan ve idrar tahlili yazmis
Bu sabah verdim. Doktor sizdende istedimi bu haftalarda. Kizceler.
Hepimizin insallah kolay doğumlari olur. Kimselere muhtaç olmadan ayağa kalkmak nasip olsun.
Selam kızlar biz hastanedeyiz dün yattık sancılarım var yarın saat 9da ameliyathane doluluğuna göre alıcak lar İnş dua edin yavruma dün kontrolde geriliği 4 hafta çıktı üzüldüm baya İnş bi sıkıntı olmaz yavrum sağ salim gelir kucağıma... Buarada dopum yapan varmı yeni bebişlerimiz oldumy
Bende sik sik oluyor gitmiyorum bu gidisimde soyleyeyim dr a .Kızlar bugün hastaneye nst çektirmeye gittim. Sonuç gösterirken benim şu göz önündeki spot ışıkları sordum.
Doktor çok önemli dikkate almak lazım bir daha olduğunda hemen tansiyonunu olcup acile gel dedi. Gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Çevrenizden birinin yada sizin başınıza gelirse bilginiz olsun dedim.
Bebeğinin suyuna baktı gayet iyi dedi. Haftada iki kere nst ye girmemi söyledi. Nst de sancılarda 60-80 arası cıktı. Boy kilo olayına hiç girmedi.
Canim dualarim seninle ins .Selam kızlar biz hastanedeyiz dün yattık sancılarım var yarın saat 9da ameliyathane doluluğuna göre alıcak lar İnş dua edin yavruma dün kontrolde geriliği 4 hafta çıktı üzüldüm baya İnş bi sıkıntı olmaz yavrum sağ salim gelir kucağıma... Buarada dopum yapan varmı yeni bebişlerimiz oldumy
Rabbim sağ salis kavusmanizi nasip etsin inşallah cnm.Selam kızlar biz hastanedeyiz dün yattık sancılarım var yarın saat 9da ameliyathane doluluğuna göre alıcak lar İnş dua edin yavruma dün kontrolde geriliği 4 hafta çıktı üzüldüm baya İnş bi sıkıntı olmaz yavrum sağ salim gelir kucağıma... Buarada dopum yapan varmı yeni bebişlerimiz oldumy
Canım bende şeker yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?