2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya hep aynı sanırım herseyi unutmus hicbişey bilmiyomus gibiyim nasıl emzircem filan hiç bilmiyorum sanki

Ev kalabalıkken daha iyi degil mi canım alip gezdirsinler parka dondurma yemeye falan götürsünler ne guzel...ben eşimle annemi hastaneye götürcem babamla kızkardeşimi evde oğlumla bırakıcam inşallah...sonra da kızkardeşim biraz kalsın istiycem oglumla ilgilensin...tek başımıza ben ona yetemem bebeği ve ikisi alıp gezmeye de gidemem...bence kalabalik daha iyi

slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..

Ohh şükürler olsun Assoscum gözümüz aydın canım benim.darda zorda kim varsa sonu hep feraha ciksin dilerimki.

Canım.cok mutlu oldum bende senin gibi kavuşurum.insallah yavruma rabbim bütün bekleyen annelerin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar bugün hastaneye nst çektirmeye gittim. Sonuç gösterirken benim şu göz önündeki spot ışıkları sordum.
Doktor çok önemli dikkate almak lazım bir daha olduğunda hemen tansiyonunu olcup acile gel dedi. Gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Çevrenizden birinin yada sizin başınıza gelirse bilginiz olsun dedim.
Bebeğinin suyuna baktı gayet iyi dedi. Haftada iki kere nst ye girmemi söyledi. Nst de sancılarda 60-80 arası cıktı. Boy kilo olayına hiç girmedi.

Çikolatamız da hazır
Afiyetle yiyin canim cok huzel olmus
Masallah canim
Darisi bizim basimiza .
Cok kotu yazmamissin cesaret geldi biraz .
Saglikla buyut ins bebisini.
Seninde pozitif bi hikaye olmus sanki yada kotu taraflarini yazmadin
Gerçekten pozitif bi hikayem oldu canım çok şükür :) fazla ağrım yok.akşam biraz oldu ama epidural yüzyılın icadı bence.ağrım oldukça butona bastım ağrı kesici geldi rahatladım :)
Birazdaha cesaretlendim sanki buara cok korkuyorum.

Geçen hafta bende verdim canım kan idrar. Hatta hala morarikligim duruyor halbuki 8 gün oldu. Bende devlete gidiyorum kartal eğitim araştırma her kontrolde bakıyordu. Bugün nst ye girdim kan idrar istemedi. Ama haftaya isteyebilir diye düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20180503-170844.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar selam herkese giremedim dun nete .
Bizim semtte net yoktu
Oglanda hergun bi hastalik isyan etmwmek icin zor tutuyorum kendimi.
Iki gun once kusuyordu .
Bugun ishal.
Ayni zamanda alerjisi cok hapsurup duruyor ona buna.Çildrmam an meselesi.
Hepsi hamileliligimi buldu sanki
Geceleri uyku haram oldu resmen hergece birseye aglayarak uyaniyor.
Kotu ruyamlarimda var .bi bitse su ruyalar
Deprem savas yangin ....korku filmi gb

Canım dualarımdan hiç ayirmadim sizi. Yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah.
Bizi unutma kısa.kisa da olsa haber ver canim

Bende sik sik oluyor gitmiyorum bu gidisimde soyleyeyim dr a .
60_80 arasi sancida yatrmiyolarmimis .
100 mu olmasi gerek acaba dogum icin

Canim dualarim seninle ins .
Sagsalim saglikli alirsin kucagina bebisini bizi habersiz birakma

Rabbim sağ salis kavusmanizi nasip etsin inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…