- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.661
Canim cabuk iyilesirsin insallah .Kizlar yuz kere dogum hikayemi anlatmaya giristim ama firsat olmadi umarim bu kez olur :)hizlica anlatacam malum bebek durmuyor :)
1 mayis gunu saat 4 gibi 4 cm açıklık, %70 silinme ile yattim dogum servisine. 2 saat boyunca hic sancim olmasi nst de falan da cikmadi. Ben pisman oldum keske yatmasaydim dedim. Sonra doktor muayene etti. Açılmam ilerlememis ama silinmem tamamlanmis. Bu silinmeyle cok cabuk dogurursun dedi suni sanci verdi saat 6 gibi. Saat 10 bucuga kadar hic sancim yoktu acikligim 5 cm olmustu ben hala bunaliyorum pismanim yattigim icin. 10 bucuktan sonra hafif hafif basladi sancilar. Saat 11 oldu acikligim hala 5 cm. Sonra saat 11.20 civari sancilarim baya artti allahim dedim 5 cm aciklikla bu sancilari ceekiyorsam ben bittim kesin doguramam. Neyse ebe tekrar muayene etti ben şok. Acikligim 8 cm olmus. Ebe cok iyi dedi. Sonra sancilar inanilmaz hal aldi bana ikinma hissi gelmeye basladi saat 11.40 civari. Ebeye dedim bana ikinma hissi eliyor tekrar kontrol etti acikligim tamamlanmis hemen apar topar dogumhaneye gittik. Saat 11:54 de yavrumu dogurdum 3.300 gram 50 cm. Dogum sancilarinin gercekten dayanilmaz oldugu an son yarim saatti kizlar ve toplasan zaten 1 bucuk saat anca sanci cektim. Rabbim nasil yaratiyorsa dogurdugun an zerre acı kalmiyor. Buraya kadar her sey mukemmel. Ama kizlar aşırı yirtigim olmus. Dikis icin spinal anestezi oldum. Yarim saat dikis diktilercok fazla dikisim var. O yuzden cok ağrılıyım ve emzirirken canimdan can gidiyor göğüslerim asiri aciyor sezeryanlidam daha cok dikisim var saniyorum
Hala hastanedeyim. İki gun daha kalmam lazim gibi ama ben bugun tabircu olmayi düşünüyorum. Cok bunaldim.
Masallah yakisikliya .tabiki bizim bebislerin abisi oSelam teyzoşlar ben artik abi oldum her gun bebisler geliyo sag salim gelsinler insallah
Gözün aydın. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah hep sapasağlam olacak bebişinslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Zatem evde farklı kişi olunca düzen falan kalmiyor ben annemdeyim oğluma bağırarak geçiyor günüm lohusalimda evde birileri olcak o surede cok üstüne gidemem bebege alışma dönemi olcak ama sonrasında ipleri elime alcam artık hiç dinlemiyor kimseyi cok şımardık cokOff benide yazın iki çocuklular tayfasına şimdi anneanne babaannede bizde kızım çok hırçın bebeğe birşey yapmıyor seviyor falan ama çok kaprisli herşeyi ayağına istiyor sürekli ağlayacak birşey buluyor umarım ev sakinleşince düzenimizi kurarız
Canim kasma kendini birtek sen bu durumda degilsin.Kızlar ben 2 gündür resmen depresyona girdim heralde ilk kez dün gece kendi kendime ağladım. Hani çok sıkarsın sıkarsın kendinide birden bırakırsın ya öyle işte uzun zamandır böyle içli ağlamamıştım kendimi telkin etmeye çalıştım hep. Şimdide çok moralim bozuk gibi hiç keyfim yok.
Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Daha ne istiyosun insanlar duvarlari tirmaliyodum 3 cmde yazdilar burda. Hic bisey hissetmiyosun. Hayalimdeki dogum hahah5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin
Allah sagsagalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah hic bisey anlamadan çabucak olsun bitsin.5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin
Yazarim tabii simdi suni sanci vericekler kendi sancimi hissetmiyrmYaa ne guzel nisanin gelmis bak baya da varken dogumuna. Açıklığında cok yi epidurale kadar gelmissin. Bence bundan sonrasi daha kolay olur. Yaz gelismeleri mutlaka. Guzel.dogum hikayesi bekliyoruz
Canim bizim ailenin bebisleri alerjide oldugundan bircok sey gaz yapiyor.normalini bilmiyorum pek:)Hanımlar ben de takip edemiyorum tüm doğan bebişleri öpüyorum. Biz çok iyiyiz bebişim hep emiyo kaka çiş girla. Pek gazlı ama yapıyo şükür ben altını değişmedim daha teyzesi yapıyor ve çığlık atıyor altını kapatınca susuyor başka aglamamiz yok. Göğüslerim taş oldu acıyo başları, kremler pompalar ne varsa deniyorum, tüm başını da aliyo şükür ama ebe hep emsin iri bebek doymaz dedi diye bir emme bir uyuma yapıyoruz. Afedersiniz kaka olayı korktuğum gibi olmadı katı tüketmiyorum fazla ama az az yesem mi yemeklerden. Neler gaz yapar yazsam kızlar? Benim.bildigim çiğ olan şeyler ve süt ürünleri de pişmiş sorun değilmiş. Baklagiller bir de.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzz canım benim.. dualarımızdasın..Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Kizlar nişanim geldi
Hemen hastaneye geldik nstye bagliyim sanci cikiyo dedi ebe az once daha sonra acilmama bakicaklar dua edin kizim geliyo galiba
Aa canim yeni gordum gecmisten geliodum hayirli dogumlar .sakin ol tadini cikar bu anlarin.Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Ayy o nst ye bağlayan hemşirelerin asık suratlarından senin göbüş yumuşuyordur :) beni soluma döndürüyorlardı, sırt üstü yatmak mı lazımmış kiBen bu nts olayını anlamadım arkadaşlar normalde taş gibi olan Karnım buraya gelince pamuk gibi oluyor hiç kasılma yaşamıyorum nasıl anlaşılacak o zaman zaten sırt üstü yatmak zaten işkence gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?