2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim cabuk iyilesirsin insallah .
Dogumun guzel olmus .aslinda dikisler sikinti olmus.
Kesi atmadilar demekki oncesinde degilmi .oyuzdenmi cok yirtigin oldu acaba

Hanımlar ben de takip edemiyorum tüm doğan bebişleri öpüyorum. Biz çok iyiyiz bebişim hep emiyo kaka çiş girla. Pek gazlı ama yapıyo şükür ben altını değişmedim daha teyzesi yapıyor ve çığlık atıyor altını kapatınca susuyor başka aglamamiz yok. Göğüslerim taş oldu acıyo başları, kremler pompalar ne varsa deniyorum, tüm başını da aliyo şükür ama ebe hep emsin iri bebek doymaz dedi diye bir emme bir uyuma yapıyoruz. Afedersiniz kaka olayı korktuğum gibi olmadı katı tüketmiyorum fazla ama az az yesem mi yemeklerden. Neler gaz yapar yazsam kızlar? Benim.bildigim çiğ olan şeyler ve süt ürünleri de pişmiş sorun değilmiş. Baklagiller bir de.

Gözün aydın. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah hep sapasağlam olacak bebişin

Zatem evde farklı kişi olunca düzen falan kalmiyor ben annemdeyim oğluma bağırarak geçiyor günüm lohusalimda evde birileri olcak o surede cok üstüne gidemem bebege alışma dönemi olcak ama sonrasında ipleri elime alcam artık hiç dinlemiyor kimseyi cok şımardık cok

Canim kasma kendini birtek sen bu durumda degilsin.
Hamileligin en sikici zamanindasin oyuzdende bu stresin belirsizlikte var ama cok yakin bebisinin gelmesi .onemli olan saglikli dogsun ins.
Bu stresin sutu bebegi herseyi etkiler sakin olmaya calis

Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler

Yaa ne guzel nisanin gelmis bak baya da varken dogumuna. Açıklığında cok yi epidurale kadar gelmissin. Bence bundan sonrasi daha kolay olur. Yaz gelismeleri mutlaka. Guzel.dogum hikayesi bekliyoruz

5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin
Allah sagsagalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah hic bisey anlamadan çabucak olsun bitsin.

Yaa ne guzel nisanin gelmis bak baya da varken dogumuna. Açıklığında cok yi epidurale kadar gelmissin. Bence bundan sonrasi daha kolay olur. Yaz gelismeleri mutlaka. Guzel.dogum hikayesi bekliyoruz
Yazarim tabii simdi suni sanci vericekler kendi sancimi hissetmiyrm

Canim bizim ailenin bebisleri alerjide oldugundan bircok sey gaz yapiyor.normalini bilmiyorum pek:)
Bizde sut yogurt bal hepsi yasak ins kizim abisine cekmez

Ben bu nts olayını anlamadım arkadaşlar normalde taş gibi olan Karnım buraya gelince pamuk gibi oluyor hiç kasılma yaşamıyorum nasıl anlaşılacak o zaman zaten sırt üstü yatmak zaten işkence gibi
Ayy o nst ye bağlayan hemşirelerin asık suratlarından senin göbüş yumuşuyordur :) beni soluma döndürüyorlardı, sırt üstü yatmak mı lazımmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…