2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür kuzum gözün aydın Allah çok bağışlayan merhametli.

Benimde öyleydi cnm oturunca ebe şaşırmışti kasılma geliyordu. Oturabilirisn

Amin amin ins. Kotu diyorlar insan hamilelignden birsey anlamiyor snra zehîr ediyorlar her türlüsü baş tacı zaten

insallh canim sende 37 haftalik dogmustun sizin sorun nedir canim neden kuvozde cok zor biliyorum 10 hun hergun agladim
Yok kuzum 38+3 de doğum.oldu fakat ciğerleri gelişmemiş kuzumun kanında enfeksiyon var şuan çok daha iyi Allah'a şükür kendi başına nefes almasını bekliyoruz biran evvel kavuşmak istiyorum ama sabretmek.gerek

rabbim bir daha ayrılık acı göstermesin canım. şükür iyi haberlerini alıyoruz bebişlerin.

Maşallah canım nasıl geçti doğumun :) sağlıkla büyüt yavrunu
Epudral oldum cok korktum masada ama hemen bitti doğum. Bugun daha iyiyim ama sabah bebusin cisinde kan vardi dr gittik hemen. Yeterli beslenemiyormus. Sutum az sanirim mamada aldik. Bi sekilde sutunu arttirip yavrumu doyutrmam lazum

Hersey o kadar hizli gelistiki kedi yavrusi gibi gozumu belerte belerte bakiyorum etrafa basima geleceklerden habersiz allahim sen yardimcim ol
Korkma canim ins epidural olacaksin sikintisiz olursun bnada guc verirsin
Epiduralin amacı zaten hissetmemen için değil mi? Neden bi daha sancı veriyolar
Suni sanci dogumu hizlandiriyor acilmayi sagliyor daha kisa sursun diye veriyorlar canim

Canım.ne kadar güzel.bir haber. Maşallah yavruna da sanada. Sağlıklı ömürler nasip olsun insallah

Bende sik sik oluyor gitmiyorum bu gidisimde soyleyeyim dr a .
60_80 arasi sancida yatrmiyolarmimis .
100 mu olmasi gerek acaba dogum icin

Canım sık sık olan göz parlaması mı. Onu yabana atmamak lazımmış.
Canım geçen hafta 100 e vurdu 3 kere ama düzenli değildi. Sanırım o yüzden yatış yapmıyorlar. Doğumu başlatan düzenli sanci çünkü canım 10 dk bir sonra 5 dk bir e düşüyor. Sanci aralığı düşerken sanci süresi uzuyor.
Bebeğin kalp atışı çok iyi dedi. Bende gece daha çok sancim oluyor dedim. Gece acile gel nst çektir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…