- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.681
Çok şükür kuzum gözün aydın Allah çok bağışlayan merhametli.slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Epiduralin amacı zaten hissetmemen için değil mi? Neden bi daha sancı veriyolarYazarim tabii simdi suni sanci vericekler kendi sancimi hissetmiyrm
Hayırlısı ile bebişini sağlıkla al kucağına canım bize de haber verKiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Ay anlamadim ki kafam allak bullakEpiduralin amacı zaten hissetmemen için değil mi? Neden bi daha sancı veriyolar
Acilma hizlansin diye mi acaba bi sorim kuzu gibi bakiniyomAy anlamadim ki kafam allak bullak
Amin amin ins. Kotu diyorlar insan hamilelignden birsey anlamiyor snra zehîr ediyorlar her türlüsü baş tacı zatenbende cok duydum bunu arkadasimdan da duydum masallah sapasaglam oglu var simdi Allah omurlerini bahtlarini acik etsin insallah sagliklari daim olsun
adini bilmiyordum testlerinde burda ogrendim ikili uclu test falan
bende aldirmam Allah vermis sonucta derim Allah hayirli saglikli evlatlar versin bize insallah
insallh canim sende 37 haftalik dogmustun sizin sorun nedir canim neden kuvozde cok zor biliyorum 10 hun hergun agladimCanım.cok mutlu oldum bende senin gibi kavuşurum.insallah yavruma rabbim bütün bekleyen annelerin yüzünü güldürsün inşallah
niye ki öylede çok rahat duyuluyo kalp atışıSöyledim yok olmaz sırt üstü olman lazım dedi
Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtul inşallah
Yok kuzum 38+3 de doğum.oldu fakat ciğerleri gelişmemiş kuzumun kanında enfeksiyon var şuan çok daha iyi Allah'a şükür kendi başına nefes almasını bekliyoruz biran evvel kavuşmak istiyorum ama sabretmek.gerekinsallh canim sende 37 haftalik dogmustun sizin sorun nedir canim neden kuvozde cok zor biliyorum 10 hun hergun agladim
rabbim bir daha ayrılık acı göstermesin canım. şükür iyi haberlerini alıyoruz bebişlerin.slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Epudral oldum cok korktum masada ama hemen bitti doğum. Bugun daha iyiyim ama sabah bebusin cisinde kan vardi dr gittik hemen. Yeterli beslenemiyormus. Sutum az sanirim mamada aldik. Bi sekilde sutunu arttirip yavrumu doyutrmam lazumMaşallah canım nasıl geçti doğumun :) sağlıkla büyüt yavrunu
Ewet randevu aldiydik. Dun ciktik evdeyiz simdi alisma sureciRandevu mu vermişti canım doktor dün için...çıktınız mı hastaneden...geçmiş olsun
sağlıkla kucağına al, inşallahKiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Korkma canim ins epidural olacaksin sikintisiz olursun bnada guc verirsinHersey o kadar hizli gelistiki kedi yavrusi gibi gozumu belerte belerte bakiyorum etrafa basima geleceklerden habersiz allahim sen yardimcim ol
Suni sanci dogumu hizlandiriyor acilmayi sagliyor daha kisa sursun diye veriyorlar canimEpiduralin amacı zaten hissetmemen için değil mi? Neden bi daha sancı veriyolar
5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin
slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
Ah cnm olurmu öyle şey güzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle .Sende bize dua et lutfen.Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Bende sik sik oluyor gitmiyorum bu gidisimde soyleyeyim dr a .
60_80 arasi sancida yatrmiyolarmimis .
100 mu olmasi gerek acaba dogum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?