2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar nişanim geldi
Hemen hastaneye geldik nstye bagliyim sanci cikiyo dedi ebe az once daha sonra acilmama bakicaklar dua edin kizim geliyo galiba

Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler

5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin

Allah bir avazda kurtarsın canım. Ne güzel 5 cm kadar çok ağrı çekmemişsin. Bundan sonra da çok sanci çekmeden kavuşursun bebeğine. Gelişmelerden haberdar et bizi

Amin canım saol iyi olcak benim prensesim tez vakitte inşallah :)
İnşallah en kısa zamanda yanında olur annesi

Çok sevindim inşallah tüm takiplerde temiz çıkar ve atlatırsınız :)

Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Allah yardımcın olsun ne güzel inşallah böyle devam eder

Ayy o nst ye bağlayan hemşirelerin asık suratlarından senin göbüş yumuşuyordur :) beni soluma döndürüyorlardı, sırt üstü yatmak mı lazımmış ki
Sorma ya geçen nts bağladı gitti 20 dk dedi yarım saat geçti yok en son uzanıp acil durum ipini çekip çağırdım güya özel hastane şuan evdeyim mesela kaburgalarım ağrıyor baskıdan yemek yiyip gitmeme rağmen hareket bile etmedi bırak kasılmayı hiçbirşey anlamadım

Slm kizlar kimler dogurdu takipte edemiyorum bebegimi emzirmekle ugrasiyorum yeni dogan sariligi var uyusmazliktan dolayi bugun 4. Gunumuz gogsumu iyi tutuyordu sdece sarilik oldu icin uyandirmak zorluyordu bugun gogsumude reddediyor oglum kiskanmaya basladi iyice streslerdeyim

Evet öyleler malesef, sana söylemeyi unuttum olur ya agrı kesici iğne yapmak zorunda kalırlarsa Zehra ve Zeynep hemşireye vurdurma şakın, resmen ağlatıyorlar. Olur ya mecbur kalırsan yavaş yavaş yapmalarını söyle, birden ilacı bırakıyorlar çok fena yakıyor, ben sezeryan açımı unuttum iğnenin acısından. Varsa ÖZge hemşireyi iste, hem çok yardımcı oluyor hem de eli çok hafif

O iğneyi hiç hatırlatma gerçekten berbat birşey şuan hala bile aciyo ki sadece 1 kere vurdurdum 2. Ye geldiklerinde ağrım yok diye istemedim iyiki istememişim

ANNONA canım çok geçmiş olsun şimdi okudum Rabbim yavruna şifa versin çabucak eve gidin İnş.... @Assos canım gözün aydın çok sevindim yavrunun sonuçlarına çok şükür Rabbime ...

Kızlar Sırtımdan bıçaklanıyor gibi oluyorum Sırtımdan giriyor Göğsümden çıkıyor nefes aldırmıyor acaba acile bir görünsem mi

O iğneyi hiç hatırlatma gerçekten berbat birşey şuan hala bile aciyo ki sadece 1 kere vurdurdum 2. Ye geldiklerinde ağrım yok diye istemedim iyiki istememişim
İsteseler acıtmadan yapıyorlar canım, vicdansız bunlar, ben ikinci iğnede delirdim üçüncü de kuyameti kopardım, krem falan sürdüler iğne yerine ama ne fayda.. acısı içime döküldü resmen zaten bir sürü acımız var, sanki bir o eksik

Kızlar Sırtımdan bıçaklanıyor gibi oluyorum Sırtımdan giriyor Göğsümden çıkıyor nefes aldırmıyor acaba acile bir görünsem mi
Son günlerde benim de olmuştu canım, ne yana dönsem fena oluyordum.. bence dayanamaz gibiysen git bi görün, belki iğne falan yaparlar rahatlarsın

Son günlerde benim de olmuştu canım, ne yana dönsem fena oluyordum.. bence dayanamaz gibiysen git bi görün, belki iğne falan yaparlar rahatlarsın
Yok o sırt agrisndan degil nasil diyeym hep ayni nokta nefes almaynca zonkluyo nefes alirkende bicak girmis gbi oluyo sabahtan beri cekiyorum ama zorluyo artk

Biraz pozisyon degistirmeyi dene. Ayaga kalk biraz yuru evin icinde eger gecmezse gidersin.

Zeynosrkn84 canim saglikla kavus yavruna hadi hayırlısı olsun dualarimiz seninle..

EvBoregi senin grubun en vefalisi seciyorum. Dogum yapmana ragmen birakmadin bizi her yasadigini paylasiyosun yardimci oluyosun. Sende epidural katater kalmadi mi neden bide igne vurdular.

H Hunilimom ne alemdesin. Gelmiyo mu bebis. Benim moralim sifir sifir sifir :). Degil agri sanci. Adetken yerlerde surunen , gebeligin 3. Ayinda bicak saplanmalarindan duramayan ben simdi 5 km yururum. Hicbir belirti yok. En sonunda doktora cumartesi gidip bi cati muayenesi yap haci acilma fln ne alemde dicem

Sabahtan beri çekiyorum hep aynı nokta tam kalbimin orası Nefes almadığım zaman zonkluyor Nefes alırken de bıçak batıyormuş gibi oluyor bilemedim ya of

1-2 ay oluyor en son tsh bakılalı genelde sınirlar dahilinde cıkıyor...ama şeker benim de hep hastanede koldan kan alınarak ölçülen daha düşük cıkıyor...onunla ilgili de bir teorim var: muhtemelen hastaneye git sıra bekle dolaş vs o sırada düşüyor ya da parmaktan ölçmek güvenilir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…