- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.701
Kizlar nişanim geldi
Hemen hastaneye geldik nstye bagliyim sanci cikiyo dedi ebe az once daha sonra acilmama bakicaklar dua edin kizim geliyo galiba
Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin
Amin Allah razi olsun cumlemizin evladini insallah canim...Maşallah çok tatlı çıkmışsınız. Yerim o abiyi. Rabbim nazarlardan saklasin sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin
Aminn kuzumMasallah yakisikliya .tabiki bizim bebislerin abisi o
Saglikla buyusun ins
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah, allah yardımcın olsun bir avazda doğsun minnoşHersey o kadar hizli gelistiki kedi yavrusi gibi gozumu belerte belerte bakiyorum etrafa basima geleceklerden habersiz allahim sen yardimcim ol
İnşallah en kısa zamanda yanında olur annesiAmin canım saol iyi olcak benim prensesim tez vakitte inşallah :)
Çok sevindim inşallah tüm takiplerde temiz çıkar ve atlatırsınız :)slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Allah yardımcın olsun ne güzel inşallah böyle devam ederKiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Sorma ya geçen nts bağladı gitti 20 dk dedi yarım saat geçti yok en son uzanıp acil durum ipini çekip çağırdım güya özel hastaneAyy o nst ye bağlayan hemşirelerin asık suratlarından senin göbüş yumuşuyordur :) beni soluma döndürüyorlardı, sırt üstü yatmak mı lazımmış ki
Evet öyleler malesef, sana söylemeyi unuttum olur ya agrı kesici iğne yapmak zorunda kalırlarsa Zehra ve Zeynep hemşireye vurdurma şakın, resmen ağlatıyorlar. Olur ya mecbur kalırsan yavaş yavaş yapmalarını söyle, birden ilacı bırakıyorlar çok fena yakıyor, ben sezeryan açımı unuttum iğnenin acısından. Varsa ÖZge hemşireyi iste, hem çok yardımcı oluyor hem de eli çok hafifSorma ya geçen nts bağladı gitti 20 dk dedi yarım saat geçti yok en son uzanıp acil durum ipini çekip çağırdım güya özel hastaneşuan evdeyim mesela kaburgalarım ağrıyor baskıdan yemek yiyip gitmeme rağmen hareket bile etmedi bırak kasılmayı hiçbirşey anlamadım
O iğneyi hiç hatırlatma gerçekten berbat birşey şuan hala bile aciyo ki sadece 1 kere vurdurdum 2. Ye geldiklerinde ağrım yok diye istemedim iyiki istememişimEvet öyleler malesef, sana söylemeyi unuttum olur ya agrı kesici iğne yapmak zorunda kalırlarsa Zehra ve Zeynep hemşireye vurdurma şakın, resmen ağlatıyorlar. Olur ya mecbur kalırsan yavaş yavaş yapmalarını söyle, birden ilacı bırakıyorlar çok fena yakıyor, ben sezeryan açımı unuttum iğnenin acısından. Varsa ÖZge hemşireyi iste, hem çok yardımcı oluyor hem de eli çok hafif
Saol canım sende yarın sağ sağlim sağlıkla kavus inşallah kızınaANNONA canım çok geçmiş olsun şimdi okudum Rabbim yavruna şifa versin çabucak eve gidin İnş.... @Assos canım gözün aydın çok sevindim yavrunun sonuçlarına çok şükür Rabbime ...
İsteseler acıtmadan yapıyorlar canım, vicdansız bunlar, ben ikinci iğnede delirdim üçüncü de kuyameti kopardım, krem falan sürdüler iğne yerine ama ne fayda.. acısı içime döküldü resmenO iğneyi hiç hatırlatma gerçekten berbat birşey şuan hala bile aciyo ki sadece 1 kere vurdurdum 2. Ye geldiklerinde ağrım yok diye istemedim iyiki istememişim
Son günlerde benim de olmuştu canım, ne yana dönsem fena oluyordum.. bence dayanamaz gibiysen git bi görün, belki iğne falan yaparlar rahatlarsınKızlar Sırtımdan bıçaklanıyor gibi oluyorum Sırtımdan giriyor Göğsümden çıkıyor nefes aldırmıyor acaba acile bir görünsem mi
Hadi Allah yardımcın olsun 5cm açıklık çok iyi çabuk ve kolay olcak inşallah5 cm aciklik var ve hic bise hissetmedim kurbanlik koyun gibi hissediyorm kendimi onluk falan giydirdiler katater takildi normali bekliyoruz dua edin
Yok o sırt agrisndan degil nasil diyeym hep ayni nokta nefes almaynca zonkluyo nefes alirkende bicak girmis gbi oluyo sabahtan beri cekiyorum ama zorluyo artkSon günlerde benim de olmuştu canım, ne yana dönsem fena oluyordum.. bence dayanamaz gibiysen git bi görün, belki iğne falan yaparlar rahatlarsın
Kızlar Sırtımdan bıçaklanıyor gibi oluyorum Sırtımdan giriyor Göğsümden çıkıyor nefes aldırmıyor acaba acile bir görünsem mi
Sabahtan beri çekiyorum hep aynı nokta tam kalbimin orası Nefes almadığım zaman zonkluyor Nefes alırken de bıçak batıyormuş gibi oluyor bilemedim ya ofBiraz pozisyon degistirmeyi dene. Ayaga kalk biraz yuru evin icinde eger gecmezse gidersin.
Zeynosrkn84 canim saglikla kavus yavruna hadi hayırlısı olsun dualarimiz seninle..
EvBoregi senin grubun en vefalisi seciyorum. Dogum yapmana ragmen birakmadin bizi her yasadigini paylasiyosun yardimci oluyosun. Sende epidural katater kalmadi mi neden bide igne vurdular.
H Hunilimom ne alemdesin. Gelmiyo mu bebis. Benim moralim sifir sifir sifir :). Degil agri sanci. Adetken yerlerde surunen , gebeligin 3. Ayinda bicak saplanmalarindan duramayan ben simdi 5 km yururum. Hicbir belirti yok. En sonunda doktora cumartesi gidip bi cati muayenesi yap haci acilma fln ne alemde dicem
1-2 ay oluyor en son tsh bakılalı genelde sınirlar dahilinde cıkıyor...ama şeker benim de hep hastanede koldan kan alınarak ölçülen daha düşük cıkıyor...onunla ilgili de bir teorim var: muhtemelen hastaneye git sıra bekle dolaş vs o sırada düşüyor ya da parmaktan ölçmek güvenilir değilCnm günümüz saatimiz aynı seninle.gelişmeleri burdan anlık yazarız seninle birbirimize:)bugün sağlık ocağında test sonucunu aldık.açlık şekerim 79 çıkmış.inanamadım.genelde 92-95 ti.diyetin gücüne bak.su lohusalida atlatalımbiseycik olmayacak inşallah.bu arada tsh 2.35 çıkmış.sizler baktirdinizmi yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?