- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.721
İnşallah kuzum benim. Çok güzel sabrettin moralini hiç bozmadan isyan etmeden. Karşılığını da alacaksın inşallah fazlasıylaAmin inşallah kuzum o gün zaten tekrar doğurmuş gibi olucam
Evet şuan öyle aptal gibiyim ki inan :) be yapıcam minicik bebekle hissindeyim :))Ya hep aynı sanırım herseyi unutmus hicbişey bilmiyomus gibiyim nasıl emzircem filan hiç bilmiyorum sanki
Maşallah Rabbim kabul etti dualarını canım çok sevindim inan. Çok güzel bir haber bu. Allah daha iyi haberler de aldırsın inşallah.slm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Hadi gözünaydın canım bundan sonrası hızlı gelişir :)Acilma hizlansin diye mi acaba bi sorim kuzu gibi bakiniyom
Geçmiş olsun canım sütün yoksa mamadan korkma. Sonra biraz uğraştırsa da bıraktırırsın. Aç kalmasın kuzucukEpudral oldum cok korktum masada ama hemen bitti doğum. Bugun daha iyiyim ama sabah bebusin cisinde kan vardi dr gittik hemen. Yeterli beslenemiyormus. Sutum az sanirim mamada aldik. Bi sekilde sutunu arttirip yavrumu doyutrmam lazum
Kuzum araya kaynamıştır ben de bugün agdaya gittim günlerimiz aynıymış seninle ben salı sezaryen randevusu bekliyorum maşallah sen nasıl hissetmeden 5cm açıklik olmuş belki şu anda doğum bile olmuştur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallahKiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Can'ım evet ihmal etme şakın. Sancın da baya varmış. Sen de hazırlıklı ol :))Kızlar bugün hastaneye nst çektirmeye gittim. Sonuç gösterirken benim şu göz önündeki spot ışıkları sordum.
Doktor çok önemli dikkate almak lazım bir daha olduğunda hemen tansiyonunu olcup acile gel dedi. Gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Çevrenizden birinin yada sizin başınıza gelirse bilginiz olsun dedim.
Bebeğinin suyuna baktı gayet iyi dedi. Haftada iki kere nst ye girmemi söyledi. Nst de sancılarda 60-80 arası cıktı. Boy kilo olayına hiç girmedi.
Offf 3 mu nasıl dayandın yaa ben iyiki 1 tane vurulmuşum o zamanİsteseler acıtmadan yapıyorlar canım, vicdansız bunlar, ben ikinci iğnede delirdim üçüncü de kuyameti kopardım, krem falan sürdüler iğne yerine ama ne fayda.. acısı içime döküldü resmenzaten bir sürü acımız var, sanki bir o eksik
Kuzum normal şartlarda iyi tabi ama kv kumandasıyla mutlu ve kızımla anlaşamıyor bebeğe yaklaşsa hemen uzaklaştırıyor kıxımda daha hırçın oluyorEv kalabalıkken daha iyi degil mi canım alip gezdirsinler parka dondurma yemeye falan götürsünler ne guzel...ben eşimle annemi hastaneye götürcem babamla kızkardeşimi evde oğlumla bırakıcam inşallah...sonra da kızkardeşim biraz kalsın istiycem oglumla ilgilensin...tek başımıza ben ona yetemem bebeği ve ikisi alıp gezmeye de gidemem...bence kalabalik daha iyi
Evet kuzum benim de göğsümden sırtıma oluyordu, bıçaklanmış gibi nefesim kesiliyordu, balkonda ayakta saatlerde nefes almaya çalışıyordum, hatta bir seferinde ölüyorum boguluyorum sandım, dayanamazsan git sen acile, kötü oluyor oYok o sırt agrisndan degil nasil diyeym hep ayni nokta nefes almaynca zonkluyo nefes alirkende bicak girmis gbi oluyo sabahtan beri cekiyorum ama zorluyo artk
Ahh kuzum benim teşekkür ederim, yatsam uyusam olcak aslında ama iki saatte bir uyanmak zor geliyor, uzun uykuların insanıyım ben :) hem sizi de merak ediyorum, aklıma geldikçe yazıyorum dikkat edilecek şeyleri, ben bilemedim siz bilin bariEvBoregi senin grubun en vefalisi seciyorum. Dogum yapmana ragmen birakmadin bizi her yasadigini paylasiyosun yardimci oluyosun. Sende epidural katater kalmadi mi neden bide igne vurdular.
Gözün aydın vanımm çok sevindim rabbim dualarımızı kabul etti öp kokla yavrunu bol bolslm kizlar mr sonucumuz temiz cikti cok sukur tikaniklik olmadigi gozlendi evet icerde su var ama basinc yapmiyormus suan icin bebege bir zarari yokmus ilerde basinc yaparsa ozman ameliyat olabilirmis tam 3 farkli prof. dr sonuclari gosterdik durmus bir hidrosefali durumuymus cok nadir gorulen bir durummus ama surekli takip ve kontroler gerekliymis ..yani mucize gibi birsey oldu cok dua etmustim rabbim sesii duydu dualarimi kabul etti .. benimle birlikte bicok kiside sizlede dahil cok dua edildi yavruma herkesten Allah razi olsun...
sonuc olarak yogun bakimdan taburcu edildi oglum bir gecede anne uyum odasinda kaldik ertesi gun evimize geldik cok sukur eve gelince agladim .. cok sukrettim.. esim kurba n kesicek nasipse.. 10 gun ayriliktan sonra kavuştuk yavrumla 5 gundur beraberiz sagligi gayet iyi dun saglikocaginada goturdum .. hastane topuk kanlarini almisti ama iste rutin seylee..r simdilik hoscakalin herkesi sevgiyle opuyoruz..
Yok kuzum ne kusuruHımm hatlar karıştı o zaman kusura bakma canım.
Popişim çürüdü sorma, hele üçüncüyü birinciyi vurdukları yere vurmuşlar, ben bile morluğu görüyorum sen kör müsün neden aynı yere vuruyon diye hönkürdüm kıza, yazık ağladı diye üzüldüm sonra ama ben de çok ağladım ve bilerek öyle yapıyorlarsa hakkımı da helal etmiyorum. Damar yolum tıkandı üç defa, damar yolunu yıkıyoruz diye inim inim inlettiler, en son altıncı damar yolu açılmıştı ki doktor taburcu olun dedi de rahatladım. Ay ben çok acı çektim sormayın, fotoğrafçı tutmuştuk Doğum sonrası fotoğraf bile çekilmedi benim agrımdan, boşuna para verdikOfff 3 mu nasıl dayandın yaa ben iyiki 1 tane vurulmuşum o zaman
Ah canım ya foto çekilmediniz miPopişim çürüdü sorma, hele üçüncüyü birinciyi vurdukları yere vurmuşlar, ben bile morluğu görüyorum sen kör müsün neden aynı yere vuruyon diye hönkürdüm kıza, yazık ağladı diye üzüldüm sonra ama ben de çok ağladım ve bilerek öyle yapıyorlarsa hakkımı da helal etmiyorum. Damar yolum tıkandı üç defa, damar yolunu yıkıyoruz diye inim inim inlettiler, en son altıncı damar yolu açılmıştı ki doktor taburcu olun dedi de rahatladım. Ay ben çok acı çektim sormayın, fotoğrafçı tutmuştuk Doğum sonrası fotoğraf bile çekilmedi benim agrımdan, boşuna para verdik
Aynen aynen bacaklarımada vuruyor dogum belirtilerinde de var erken ama daha bi dogursam da bende kurtulsam bebekteEvet kuzum benim de göğsümden sırtıma oluyordu, bıçaklanmış gibi nefesim kesiliyordu, balkonda ayakta saatlerde nefes almaya çalışıyordum, hatta bir seferinde ölüyorum boguluyorum sandım, dayanamazsan git sen acile, kötü oluyor o
En sonunda doktora cumartesi gidip bi cati muayenesi yap haci acilma fln ne alemde dicem
O damar yoluyla emzirmekte bir sıkıntı fotoğrafçı eve çağırsaydınPopişim çürüdü sorma, hele üçüncüyü birinciyi vurdukları yere vurmuşlar, ben bile morluğu görüyorum sen kör müsün neden aynı yere vuruyon diye hönkürdüm kıza, yazık ağladı diye üzüldüm sonra ama ben de çok ağladım ve bilerek öyle yapıyorlarsa hakkımı da helal etmiyorum. Damar yolum tıkandı üç defa, damar yolunu yıkıyoruz diye inim inim inlettiler, en son altıncı damar yolu açılmıştı ki doktor taburcu olun dedi de rahatladım. Ay ben çok acı çektim sormayın, fotoğrafçı tutmuştuk Doğum sonrası fotoğraf bile çekilmedi benim agrımdan, boşuna para verdik
onunla ilgili de bir teorim var: muhtemelen hastaneye git sıra bekle dolaş vs o sırada düşüyor ya da parmaktan ölçmek güvenilir değil
Seninki kuru kalabalık olmuş ne yazık ki...o zaman kv nin gönlüne bırakmıycaksın canım sen onu görevlendireceksin hadi televizyonu kapatalım babaanneyle gezmeye gidin falan diye kızı giydirip takıver arkasına...ayy o ne beee...iyi ki bizimki gelip gitmiyor boğasım gelir bunca şeyin arasında bi de haseki sultanın hizmeti görüleKuzum normal şartlarda iyi tabi ama kv kumandasıyla mutlu ve kızımla anlaşamıyor bebeğe yaklaşsa hemen uzaklaştırıyor kıxımda daha hırçın oluyor
Birkaç kişiden de böyle şikayetler duydum son ay neredeyse Hastane yüzüne Dr bırakacağım zaten bebek dönmüyorEvet öyleler malesef, sana söylemeyi unuttum olur ya agrı kesici iğne yapmak zorunda kalırlarsa Zehra ve Zeynep hemşireye vurdurma şakın, resmen ağlatıyorlar. Olur ya mecbur kalırsan yavaş yavaş yapmalarını söyle, birden ilacı bırakıyorlar çok fena yakıyor, ben sezeryan açımı unuttum iğnenin acısından. Varsa ÖZge hemşireyi iste, hem çok yardımcı oluyor hem de eli çok hafif
E tamam o zaman biz gayet sağlıklıyız şeker meker yok bizdeCanım o teorine şöyle bir aciklik getireyim.
Eşimi dahiliye doktoruna götürdüğümde sormuştum. Doktor da parmaktan hep biraz daha yüksek cikar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?