2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin inşallah kuzum o gün zaten tekrar doğurmuş gibi olucam
İnşallah kuzum benim. Çok güzel sabrettin moralini hiç bozmadan isyan etmeden. Karşılığını da alacaksın inşallah fazlasıyla
Ya hep aynı sanırım herseyi unutmus hicbişey bilmiyomus gibiyim nasıl emzircem filan hiç bilmiyorum sanki
Evet şuan öyle aptal gibiyim ki inan :) be yapıcam minicik bebekle hissindeyim :))
Maşallah Rabbim kabul etti dualarını canım çok sevindim inan. Çok güzel bir haber bu. Allah daha iyi haberler de aldırsın inşallah.
Acilma hizlansin diye mi acaba bi sorim kuzu gibi bakiniyom
Hadi gözünaydın canım bundan sonrası hızlı gelişir :)
Epudral oldum cok korktum masada ama hemen bitti doğum. Bugun daha iyiyim ama sabah bebusin cisinde kan vardi dr gittik hemen. Yeterli beslenemiyormus. Sutum az sanirim mamada aldik. Bi sekilde sutunu arttirip yavrumu doyutrmam lazum
Geçmiş olsun canım sütün yoksa mamadan korkma. Sonra biraz uğraştırsa da bıraktırırsın. Aç kalmasın kuzucuk

Kiz beni niye sallamiyonuz 5 cm aciklik var epidural takildi bekliyoz dlguma gidiyorum dualarinizi esirgemeyin guzel anneler
Kuzum araya kaynamıştır ben de bugün agdaya gittim günlerimiz aynıymış seninle ben salı sezaryen randevusu bekliyorum maşallah sen nasıl hissetmeden 5cm açıklik olmuş belki şu anda doğum bile olmuştur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah

Can'ım evet ihmal etme şakın. Sancın da baya varmış. Sen de hazırlıklı ol :))
Assos canım çok sevindim. Gözünaydın. Daha iyi olacak oğlun inş.
. @Tambikedi Zeynosrkn84
Kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz inş.

Offf 3 mu nasıl dayandın yaa ben iyiki 1 tane vurulmuşum o zaman

Kuzum normal şartlarda iyi tabi ama kv kumandasıyla mutlu ve kızımla anlaşamıyor bebeğe yaklaşsa hemen uzaklaştırıyor kıxımda daha hırçın oluyor

3-4 saattir ağrım var. Belki de sancı demeliyim
Belimden karnıma yayılıyor. 5 dk da bir hatta. Bikaç gündür oğlum çok sakindi. Şimdi ise çoştu. Nst de sancı çıkarken de böyle hareketleniyordu. Strese giriyormuş yA sancı gelince

Adını kıyamıyorum ki. Benim dr sancını evde çek dedi. Sabah da kontrolüm var.
Bakalım ne kadar dayanabileceğim.

Yok o sırt agrisndan degil nasil diyeym hep ayni nokta nefes almaynca zonkluyo nefes alirkende bicak girmis gbi oluyo sabahtan beri cekiyorum ama zorluyo artk
Evet kuzum benim de göğsümden sırtıma oluyordu, bıçaklanmış gibi nefesim kesiliyordu, balkonda ayakta saatlerde nefes almaya çalışıyordum, hatta bir seferinde ölüyorum boguluyorum sandım, dayanamazsan git sen acile, kötü oluyor o

EvBoregi senin grubun en vefalisi seciyorum. Dogum yapmana ragmen birakmadin bizi her yasadigini paylasiyosun yardimci oluyosun. Sende epidural katater kalmadi mi neden bide igne vurdular.
Ahh kuzum benim teşekkür ederim, yatsam uyusam olcak aslında ama iki saatte bir uyanmak zor geliyor, uzun uykuların insanıyım ben :) hem sizi de merak ediyorum, aklıma geldikçe yazıyorum dikkat edilecek şeyleri, ben bilemedim siz bilin bari epidural katateri tkıldı ama kanama yaptı diye söktüler,elimin üstüne taktılar, belimdeki kadar rahatlatmadı o yüzden kuzum

Gözün aydın vanımm çok sevindim rabbim dualarımızı kabul etti öp kokla yavrunu bol bol

Offf 3 mu nasıl dayandın yaa ben iyiki 1 tane vurulmuşum o zaman
Popişim çürüdü sorma, hele üçüncüyü birinciyi vurdukları yere vurmuşlar, ben bile morluğu görüyorum sen kör müsün neden aynı yere vuruyon diye hönkürdüm kıza, yazık ağladı diye üzüldüm sonra ama ben de çok ağladım ve bilerek öyle yapıyorlarsa hakkımı da helal etmiyorum. Damar yolum tıkandı üç defa, damar yolunu yıkıyoruz diye inim inim inlettiler, en son altıncı damar yolu açılmıştı ki doktor taburcu olun dedi de rahatladım. Ay ben çok acı çektim sormayın, fotoğrafçı tutmuştuk Doğum sonrası fotoğraf bile çekilmedi benim agrımdan, boşuna para verdik

Ah canım ya foto çekilmediniz mi
İşte bazı seyler planlandığı gibi olmuyor malesef. Neyse sağlık olsun. Siz iyi olun yeter ki. Foto her zaman çekilir. Zaten fotoğrafçı tutmanın asıl maksatı doğumhanede çekilsin diye değil miydi bebişler karışmasın falan diye amacına hizmet etmiştir herhalde

Aynen aynen bacaklarımada vuruyor dogum belirtilerinde de var erken ama daha bi dogursam da bende kurtulsam bebekte

O damar yoluyla emzirmekte bir sıkıntı fotoğrafçı eve çağırsaydın

onunla ilgili de bir teorim var: muhtemelen hastaneye git sıra bekle dolaş vs o sırada düşüyor ya da parmaktan ölçmek güvenilir değil

Canım o teorine şöyle bir aciklik getireyim.
Eşimi dahiliye doktoruna götürdüğümde sormuştum. Doktor da parmaktan hep biraz daha yüksek cikar dedi.

Kuzum normal şartlarda iyi tabi ama kv kumandasıyla mutlu ve kızımla anlaşamıyor bebeğe yaklaşsa hemen uzaklaştırıyor kıxımda daha hırçın oluyor
Seninki kuru kalabalık olmuş ne yazık ki...o zaman kv nin gönlüne bırakmıycaksın canım sen onu görevlendireceksin hadi televizyonu kapatalım babaanneyle gezmeye gidin falan diye kızı giydirip takıver arkasına...ayy o ne beee...iyi ki bizimki gelip gitmiyor boğasım gelir bunca şeyin arasında bi de haseki sultanın hizmeti görüle

Birkaç kişiden de böyle şikayetler duydum son ay neredeyse Hastane yüzüne Dr bırakacağım zaten bebek dönmüyor benim eşim de olur şu bu diye geçiştirir o halimle birde hemşire gerginliği olursa tam tuzu biberi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…