2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de ilk sezaryenin öyleydi canım 10 odaya geldim gece 3 kalkabildim ne gelen ne giden ne hastane ne foto umrumda olmadı resmen travma olmuştu ondan 2 de normal denemeyi çok istiyorum ama bebek dönmüyor maalesef

Canımsın doğru diyon valla bebiş karışmasın diye tuttuydu benim adam Yaa o kadar hazırlık yapmıştım yatak süsü bilmem ne, hepsi boşuna gitti gibi bişi oldu, şöyle geceliğimle yavrum kucağımda bir resmim yok hastanede çok şükür oğlum sağlıklı ya ne diyeyim, daha anlatcak çok şey var aslında ama herkes ya lohusa ya lohusa adayı, herkes iyileşsin dertleşiriz bol bol

O damar yoluyla emzirmekte bir sıkıntı fotoğrafçı eve çağırsaydın
Zaten memem mıncıklanmaktan yara oldu, sıcak bi taraftan, yapış yapış oluyor insan terliyorsun.. yani nerden baksan kötü millet prensesler gibi Doğum yapıyor öyle süslenip püsleniyor, valla benim hiç hayal ettiğim gibi olmadı.. sonra stüdyoya götürürüz yavruyu diye düşündüm bakalım artık

Valla benim de öyle hiiçç bişeyim yok! Daha gelmez bu cocuk... sadece grip oldum o var :)

Biraz toparlan yine süslersin püslersin odayı. Giyersin gecelikleri çekersiniz kendiniz. Yüzün de parlar keyfin yerinde olur.
Aynen sessiz kaldı buralar. Bi aralar isyan ediyordum bikaç saat girmeyince 300-400 mesaj birikiyordu. Şimdi 25-30 ancak

Valla benim annem çok gripti kadın ilgilenemedi, eşim de ne oldum delisi oldu, tebrik kabul etmekten benimle ilgilenmedi. Gelen giden damarımı patlattı, Canımı yaktı, tek basıma gibi bi şeydim. Eşine falan tembihle uyanık olsun, canını yaktırmasın..

Benim de ilk sezaryenin öyleydi canım 10 odaya geldim gece 3 kalkabildim ne gelen ne giden ne hastane ne foto umrumda olmadı resmen travma olmuştu ondan 2 de normal denemeyi çok istiyorum ama bebek dönmüyor maalesef
İnşallah döner kuzum ya, daha önce söylemişimdir bir sürü son dk dönen bebekler var. Hakkında hayırlısı olsun, ben de normal doğumu çok istedim ama nasip değilmiş. Sana nasip olsun inşallah

İnşallah kuzum, en kötü göğsüme yatırayım da selfi yapayım kuzumla :))

Kız bi ara ne mesaj birikiyordu hakkaten şimdi sessizlik hakim, neyse bir ay sonraya kadar herkes kendine gelir, takılırız

Annem var var da o ancak bana bebeğe gelene gidene koşturdufundan ev işiyle pek ilgilenemedi haliyle amaaan ben bana yetiyorum şükür yaa allah kimseye muhtaç etmesin valla yanii bunu bu Doğumumda bir kez daha anladım. Allah bana güç kuvvet beden sağlığı versin ben her işimi hallederim evelallah napayım mecbuuuuurrr:)

Hangi hastaneydi sizinki kızlar yanlış hatırlamıyorsam ankaradaydiniz

Oncesinde kesinde
Canim cabuk iyilesirsin insallah .
Dogumun guzel olmus .aslinda dikisler sikinti olmus.
Kesi atmadilar demekki oncesinde degilmi .oyuzdenmi cok yirtigin oldu acaba
Oncesinde kesi de yapti gordum yaptigini. Valla sebebini anlamadim iste. Bir arkadas yazmis hizli oldugu icin, ikinma hissi cok kuvvetli geldigi icin olabilir diye. Mantikli buldum cunku cok hizli ilerledi.

Ahahaaa seninki yine Doğumda oradaymış. Bizimki Doğum öncesi kaçtı gitti. Burda olmayacak o süreçte. Amaann bazen de iyi oldu diyorum.
Yanii bence de iyi oluyor aslında ortalıkta herşeye burnunu sokmalarındansa hiç olmasınlar valla. İlk doğumumu yaptığımda 23 yaşındaydım cahillik işte herkes tepemdeydi herkafadan bir ses nasıl bunalıma girmiştim eşimle aramız çok kötüydü sağolsun off hala hatırladıkça içim sıkılır ama bunda 30 yaşındayım ve hiç olmadığım kadar güçlüyüm. Herkesi gönderdim başımdan yallaaahh her işimi de kendim yaptım diyorum yaa ptesi doğurdum,perşmebe geçtim direksiyon başına bebeği kontrole götürdüm hastaneye cuma mutfağa girdim derken haftasına normale döndüm. Kafam rahat amaaaan kimse olmasın boşver sen de insan kendi kendine yetiyor İnan daha güçlü hissediyor

Gerçekten zor olmuş senin benim bacağından vurdular ağrı kesiciyi damar yolundan baş parmağının kökünden açtılar hiç açıtmadı neyse geçti gitti artık sen iyice toparlanabildinmi

ay ne güzel benim ilk bebiş yetemem gibi geliyor ve her kafadan ses çıkacak illa. gelenler birbirlerini yemeden başımdan ayrılsalar kafi.

Her bebeğim düzeni farklı benim kız 3 saatte bir emiyor her iki göğsümü de emiyor ama kimi bebek saat başı emer tek göğüs emer hiç önemi Yok. Memişler ona göre düzen oturtuyorlar. Zaten bebek 1 ayını doldurmaya yakın bir öğünde ortalama 120-150cc emecek mecbur çift göğüse geçecek. Biberon da sanılanın aksine emmeyi falan etkilemez emen çocuk her ikisini de emer hiç sıkıntı etme.

ay ne güzel benim ilk bebiş yetemem gibi geliyor ve her kafadan ses çıkacak illa. gelenler birbirlerini yemeden başımdan ayrılsalar kafi.
Oo tek bebişle hayli hayli yetersin de işte hiç deneyimlemediğin bir durum olduğu için annelik herşeye yabancısın insan endişeleniyor neyi nasıl yaparım diye. Aslında eşine yaslayacaksın sırtını ohh aranıza da alacaksınız minişii tamam işte kimseye ihtiyacınız Yok,

Haayyy maşallahhhh sana Can'ım yaaa.
İnş biz de öyle dirençli oluruz. Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten. Kendi kendimize yetelim yeter kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…