2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
iki taraf da pek hevesli, sabredebildiğimiz kadar dayanıcaz artık. inşallah çabuk toparlanırım da erken dağılırlar.

Ben çok dolasmadim saglikocagi eve beş dk ama dediğin gibi bende parmak olcumune güvenmiyorum.bunun yanında suda varki sağlık da da hep açlık 90 kysurlerde çıkardı.neyse artık bişey kalmadı.salı bizim günümüz olsun inşallah.tabi başka salı bekleyen arkadaş varsa onunda:))

Sağlıcakla gelsin inş.Güzel haberlerinizi duyalım
Aminn inşallah çok sağol

Ayyy kuzum senin de mi yarın unutmuşum ben. Yaaa hadi bakalım hayırlı şekilde atlatın inş. Dualarımız ve aklımız sizinle
Ay inşallah kuzum ya çok değişik bir duygu özlemişim. Çok sağol senin bel ağrıların ne durumda. Benim sancım hep belimden geliyordu

Sezaryen mi olacaktı senin...
Evet canım 39+2 diye konuştuk yarın gidiyorum işte bakalm

Canım o teorine şöyle bir aciklik getireyim.
Eşimi dahiliye doktoruna götürdüğümde sormuştum. Doktor da parmaktan hep biraz daha yüksek cikar dedi.
Aaa çok güzel bilgi Sema demekki bizim değerler daha iyi.ben olcmuyorum zaten beni çok strese sokuyor.yediklerime dikkat ediyorum.son zamanlarda da yuruyemiyorum ayaklarım çok şişiyor.sen yuruyomusun

İnşallah kuzum, en kötü göğsüme yatırayım da selfi yapayım kuzumla :))

Kız bi ara ne mesaj birikiyordu hakkaten şimdi sessizlik hakim, neyse bir ay sonraya kadar herkes kendine gelir, takılırız
Valla eğer yamulmuyosamm ben bile azıcık gördüm kuzey bebeği :) hatta like’mı yapıştırdım hemen :)

O duyguyu bildiğiniz için sizin için daha da heyecanlıdır bence. Yaa ne güzel. 2. Kez aynı tatlı duygular.
Ben de Dakika tutuyorum şu an. Fenalardayım sabahı beklemem lazım.

Eklentiler

• IMG_5551.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 76
Selam kızlar. Keyifsizim ben de bu aralar. Çatı ağrım çok fena annem 12 mayısta gelecek bebiş daha önce gelirse diye korkuyorum.. Bugün Dr a gittim aynı Dr olmasına rağmen bebişin kilosu geçen hafta 2666gr ken bugün 2590 çıktı.. Bu iş nasıl oluyor anlamadım. 1 hafta da fl bdp ölçümlerinde artış varken kilo aynı kalmış.. Dr son hafta ölçümleri birebir tutmaz diyor ama çok fena aklıma takıldı. Kiloyu da Dr mu ölçüyor cihaz mı? Dr ölçüyorsa çok kafama takmam ama cihaz ölçüyorsa yanlış olmaz herhalde

Sıkıntısız sağ sağlim acısız bir doğum olur inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz senin ve yarın doğumu olan tüm annelerin
Ay inşallah canım çok sağol aminn. saçma sapan şeyler geliyor aklıma inanır mısın. Vesvese sanırım yüzünde leke var mıdır eli kolu düzgün müdür. Çok az hareket ediyor sağlıklı mıdır. Tek duam sağlıklı olsun da geri kalan herşeyi hallolur inşallaj
Ayy canım hasret bitiyor desene, sağ salim sağlık içinde kucağına al yavrunu, huzurla ağız tadıyla dön evine inşallah
Evet canım benim sizin gibi biz de kavuşuruz kucaklarız koklarız. Burnumda tütüyor kime benziyor diye düşünüp duruyorum. Amin kuzum çok sağol

O duyguyu bildiğiniz için sizin için daha da heyecanlıdır bence. Yaa ne güzel. 2. Kez aynı tatlı duygular.
Ben de Dakika tutuyorum şu an. Fenalardayım sabahı beklemem lazım.
Ay kuzum benim artık gelişimlerini tamamladılar. Kendi istediği zamanda gelirse de panik yapmamaya çalış. İstersen duş al ozaman genelde geçiyor yalancı sancı. Sanki düzensi gibi ama

Doktor ölçüyor canım ben bu haftaya kadar hep az söyledi. Bu hafta birden çok arttı. Çünkğ karın çapını kendileri işaretliyor. Eli azıcık kaçsa baya bir değişiyor değer. Hiç üzülme derim o sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…