- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.781
Evet canım inan şimdiden başladı heyecanım :) sağol Allah razı olsun kuzum siz de iyi sabrettiniz şeker için. Fazlasıyla mükafatını alırsınız inşallahŞimdiden gözün aydın tatlım.sana sabah olmaz bu gece
Canım aynı şey bana da oldu 1 hafta 3 kilo dedi sonraki hafta 2900.çok kafana takma bence.bu cumartesi tekrar gidicem kimbilir ne dicek.ölçümler tam tutmuyor maalesefSelam kızlar. Keyifsizim ben de bu aralar. Çatı ağrım çok fena annem 12 mayısta gelecek bebiş daha önce gelirse diye korkuyorum.. Bugün Dr a gittim aynı Dr olmasına rağmen bebişin kilosu geçen hafta 2666gr ken bugün 2590 çıktı.. Bu iş nasıl oluyor anlamadım. 1 hafta da fl bdp ölçümlerinde artış varken kilo aynı kalmış.. Dr son hafta ölçümleri birebir tutmaz diyor ama çok fena aklıma takıldı. Kiloyu da Dr mu ölçüyor cihaz mı? Dr ölçüyorsa çok kafama takmam ama cihaz ölçüyorsa yanlış olmaz herhalde
Benimkinin yüzünde sivilce ile vardıAy inşallah canım çok sağol aminn. saçma sapan şeyler geliyor aklıma inanır mısın. Vesvese sanırım yüzünde leke var mıdır eli kolu düzgün müdür. Çok az hareket ediyor sağlıklı mıdır. Tek duam sağlıklı olsun da geri kalan herşeyi hallolur inşallaj
Evet canım benim sizin gibi biz de kavuşuruz kucaklarız koklarız. Burnumda tütüyor kime benziyor diye düşünüp duruyorum. Amin kuzum çok sağol
Kuzum benim dr sancı olursa evde çek. Hemen gelme dediGitsen mi canım hastaneye, kontrolde olurdun en azından.. Hadi hayırlısı
Aynen canım sabırsızlıkla bekliyoruz Zaten. Gelse mutlu olurum. İlk kez bu kadar sık sık geldi. Bakalım devam edecek mi? Duş alacaktım zaten gece yatmadan. Gelirse de başımın üstünde yeri varAy kuzum benim artık gelişimlerini tamamladılar. Kendi istediği zamanda gelirse de panik yapmamaya çalış. İstersen duş al ozaman genelde geçiyor yalancı sancı. Sanki düzensi gibi ama
Evet evet canım benim.sabrettik valla bugün tartildim kismetse 10 kiloyla bitiriyorum hamileliği.sana da dua ediyorum.herşey gönlünce olsun.sen yarın ne kadar pozitif enerjik güleryüzlü olursan ekip ve doktor da o denli motive olur unutma acisini agrisini dusunme olurmu güzelliklerine konsantre ol.Evet canım inan şimdiden başladı heyecanım :) sağol Allah razı olsun kuzum siz de iyi sabrettiniz şeker için. Fazlasıyla mükafatını alırsınız inşallahAdasuyu bunarada dimi ya :)))
Al benden de o kadar. Gece sabah 5 e kadar uyuyamiyrm bel ve kasik agrisindan nst de 20 çıkıyor, 20 nedir ya ayıp 40 oldum bide bugün tık yokBen bu nts olayını anlamadım arkadaşlar normalde taş gibi olan Karnım buraya gelince pamuk gibi oluyor hiç kasılma yaşamıyorum nasıl anlaşılacak o zaman zaten sırt üstü yatmak zaten işkence gibi
Evet canim hic bilmiyordum bunlsri sasirdim .Canım sık sık olan göz parlaması mı. Onu yabana atmamak lazımmış.
Canım geçen hafta 100 e vurdu 3 kere ama düzenli değildi. Sanırım o yüzden yatış yapmıyorlar. Doğumu başlatan düzenli sanci çünkü canım 10 dk bir sonra 5 dk bir e düşüyor. Sanci aralığı düşerken sanci süresi uzuyor.
Bebeğin kalp atışı çok iyi dedi. Bende gece daha çok sancim oluyor dedim. Gece acile gel nst çektir dedi.
Gecicek ins canim stres yapma sute yansimasin .Slm kizlar kimler dogurdu takipte edemiyorum bebegimi emzirmekle ugrasiyorum yeni dogan sariligi var uyusmazliktan dolayi bugun 4. Gunumuz gogsumu iyi tutuyordu sdece sarilik oldu icin uyandirmak zorluyordu bugun gogsumude reddediyor oglum kiskanmaya basladi iyice streslerdeyim
Rabbim hastanede kalanlsra yardim etsin ins .kimbilir nekadar caresiz vardirHastane de saat hiç geçmiyor yaa okadar sıkıldım ki anlatamam..... Sabah olurmu kızlar yaa
Canim niye oyle oldu git bi bakil bakalim .Kızlar Sırtımdan bıçaklanıyor gibi oluyorum Sırtımdan giriyor Göğsümden çıkıyor nefes aldırmıyor acaba acile bir görünsem mi
5 dk.da bir mi nezaman gitceksin peki sabahmi .3-4 saattir ağrım var. Belki de sancı demeliyim
Belimden karnıma yayılıyor. 5 dk da bir hatta. Bikaç gündür oğlum çok sakindi. Şimdi ise çoştu. Nst de sancı çıkarken de böyle hareketleniyordu. Strese giriyormuş yA sancı gelince
Adını kıyamıyorum ki. Benim dr sancını evde çek dedi. Sabah da kontrolüm var.
Bakalım ne kadar dayanabileceğim.
Canim nekadar zorluk cekmisdin .fotografci olayina da cok uzuldum.Popişim çürüdü sorma, hele üçüncüyü birinciyi vurdukları yere vurmuşlar, ben bile morluğu görüyorum sen kör müsün neden aynı yere vuruyon diye hönkürdüm kıza, yazık ağladı diye üzüldüm sonra ama ben de çok ağladım ve bilerek öyle yapıyorlarsa hakkımı da helal etmiyorum. Damar yolum tıkandı üç defa, damar yolunu yıkıyoruz diye inim inim inlettiler, en son altıncı damar yolu açılmıştı ki doktor taburcu olun dedi de rahatladım. Ay ben çok acı çektim sormayın, fotoğrafçı tutmuştuk Doğum sonrası fotoğraf bile çekilmedi benim agrımdan, boşuna para verdik
Yanii bence de iyi oluyor aslında ortalıkta herşeye burnunu sokmalarındansa hiç olmasınlar valla. İlk doğumumu yaptığımda 23 yaşındaydım cahillik işte herkes tepemdeydi herkafadan bir ses nasıl bunalıma girmiştim eşimle aramız çok kötüydü sağolsun off hala hatırladıkça içim sıkılır ama bunda 30 yaşındayım ve hiç olmadığım kadar güçlüyüm. Herkesi gönderdim başımdan yallaaahh her işimi de kendim yaptım diyorum yaa ptesi doğurdum,perşmebe geçtim direksiyon başına bebeği kontrole götürdüm hastaneye cuma mutfağa girdim derken haftasına normale döndüm. Kafam rahat amaaaan kimse olmasın boşver sen de insan kendi kendine yetiyor İnan daha güçlü hissediyor
Üzülme kuzum, bebişim iyi çok şükür, napiim nasip böyleymişCanim nekadar zorluk cekmisdin .fotografci olayina da cok uzuldum.
Doktor ölçüyor canım ben bu haftaya kadar hep az söyledi. Buı hafta birden çok arttı. Çünkğ karın çapını kendileri işaretliyor. Eli azıcık kaçsa baya bir değişiyor değer. Hiç üzülme derim o sebeple
Kızlar sağolun Allah razı olsun biraz içim rahatladı.Canım aynı şey bana da oldu 1 hafta 3 kilo dedi sonraki hafta 2900.çok kafana takma bence.bu cumartesi tekrar gidicem kimbilir ne dicek.ölçümler tam tutmuyor maalesef
Aa evet duymustum bende ..Oncesinde kesinde
Oncesinde kesi de yapti gordum yaptigini. Valla sebebini anlamadim iste. Bir arkadas yazmis hizli oldugu icin, ikinma hissi cok kuvvetli geldigi icin olabilir diye. Mantikli buldum cunku cok hizli ilerledi.
Insallah canim bizde bekliyoruz saglikli guzel haberleriniKızlar çok heyecanlıyım. Mutluyum ama korkuyorum da. Yarın bir bebiş daha sağlıkla kavuşacak aileme inşallah
Yanlis olculuyor demekki .Selam kızlar. Keyifsizim ben de bu aralar. Çatı ağrım çok fena annem 12 mayısta gelecek bebiş daha önce gelirse diye korkuyorum.. Bugün Dr a gittim aynı Dr olmasına rağmen bebişin kilosu geçen hafta 2666gr ken bugün 2590 çıktı.. Bu iş nasıl oluyor anlamadım. 1 hafta da fl bdp ölçümlerinde artış varken kilo aynı kalmış.. Dr son hafta ölçümleri birebir tutmaz diyor ama çok fena aklıma takıldı. Kiloyu da Dr mu ölçüyor cihaz mı? Dr ölçüyorsa çok kafama takmam ama cihaz ölçüyorsa yanlış olmaz herhalde
Oyle canim.Üzülme kuzum, bebişim iyi çok şükür, napiim nasip böyleymiş
Ney 40gün mü maşallah ben çıldırırdım herhaldeay bende öyle istiyorum.bi iki güne toparlayıp herkesi göndermek.mutfağımda birinin olması yada ne bileyim iç çamaşırlarımı bi başkasının asması çok tuaf geliyor bana.gerçi ilk doğum olacak inşallah ama.allahım güç kuvvet versin inşallah.görümcemde kv 40 gün kaldı yanında
Ayyy sen doğuruyor musun yaa maşallah süper çok heyecanlııııO duyguyu bildiğiniz için sizin için daha da heyecanlıdır bence. Yaa ne güzel. 2. Kez aynı tatlı duygular.
Ben de Dakika tutuyorum şu an. Fenalardayımsabahı beklemem lazım.
Canım hazır seni bulmuşken sorayım, benim bebiş sarılık olmuştu o yüzden iki saatte bir emzir dedi doktor hatta mama ile destekle 20 dk bir meme 20 dk diğer meme fazla emmesin kalori harcıyor kilo veriyor, iki memeden sonra 30luk mama ver falan dedi, ben de kalan sütü sağıyorum biberonla veriyorum, çok zor oluyor böyle 10 günde tükendim valla.. sence artık daha fazla emse de mamayı bıraksak mı? Çok hıçkırmaya başladı, mama fazla mı geliyor acaba? Sen ne dersin, nasıl bir yol izleyeyimNey 40gün mü maşallah ben çıldırırdım herhaldeya ne bileyim Benim ilk doğumum çok ağrısız geçmişti ama 10gün iki büklüm yürümüştüm hareket etmekte zorlanmıştım.bunda Doğum sonrası çok acı çektim hastaneden taburcu olana kadar burnumdan geldi ama eve gelir gelmez hızlıca toparlandım nasıl oldu ben de anlamadım herkesi postaladım evden hoş omlarında pek kalası yoktu ya zaten. Bana da garip geliyor yaa kalabalık kafam kaldırmıyor zaten bi de ilkinde diyorum ya eşimle çok sıkıntı yaşadık ayrı dünyalarımız oldu bu bebişte onu da olayların içine dahil edeceğime söz vermiştim kendi kendime şimdi bu kızı birlikte büyütüyoruz İnan bizden huzurlusu yok :)
Geldi mi peşpeşe geliyor. Belim çok ağrıyor özellikle. Ama acemilik işte tam anlayamıyorum Can'ım. Sabah randevum vardı zaten. Onu bekleyeyim dedim.Evet canim hic bilmiyordum bunlsri sasirdim .
Gecicek ins canim stres yapma sute yansimasin .
Rabbim hastanede kalanlsra yardim etsin ins .kimbilir nekadar caresiz vardir
Canim niye oyle oldu git bi bakil bakalim .
5 dk.da bir mi nezaman gitceksin peki sabahmi .
Canim nekadar zorluk cekmisdin .fotografci olayina da cok uzuldum.
Yok kuzum henüz Yok bişey sancım başladı. İlk kez hissediyorum. Nst deki sancıyı bile hissetmemiştim. Benim karnım indi baya. Ana doğurur muyum bilmem :)))Dolunay22 canım senindemi dogum yarın ay iyice coştuk Valla.maşallah msjlari kacirmisim yakalamaya çalışıyorum.çok heyecanlandım hepiniz için.benimde karnım aşağı düşmüş ilk defa bu kadar belirgin.hem korktum hem sevindim.çok karışık duygular.hakkımızda en güzeli neyse o olsun insallah
Bir an doğuruyorum sandım senin mesajınlaAyyy sen doğuruyor musun yaa maşallah süper çok heyecanlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?